Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravím Vás soudruzi - Klikni zde pro originální téma
pulsar
Zdravím Vás soudruzi!!! Toto je můj první příspěvek, a jak jsem se dočetl, ideální je pozdravit a představit se.
Zdravice proběhla na začátku příspěvku, a nyní cv - výcuc mé maličkosti
Ke konopnému koníčku mě dovedla zkušenost, která se datuje na konec 20.století, přesněji pak 1998 - 1999 a to na pražském zlíchově v jednom music klubu s letní zahrádkou v létě, kde jsem se tenkrát dozvěděl, že existuje šlechtěná marjánka, tkzv. SKUNK. A dokonce se dala i pořídit, říkali mu AK 47 (do té doby pár zkušeností s venkovním konopím po kterém sem se mohl chechtáním utlouct, neb ještě jako náctiletý jsem měl kamaráda který se vrátil s rodiči z Egypta ještě za komunistů, kde 6let pracovně žili jeho otec s matkou, a Ti si dovezli suvenýr v podobě semínek které pak následně pěstili outdoor a my puperťáci jim občas něco šlohli). Co Vám mám vyprávět, no.. , známe to asi všichni, zachutnalo to, a pomalu se ze mě stal štamgast. Tak to šlo řádku let něž si naši ochránci zákona řekli, že ten zlíchovskej podnik by bylo dobrý vyčistit, možná konkurence která neměla imrvére 7 dní v týdnu narvanou hospodu hosty, neb pokud mě paměť nešálí, kolem roku 2002 to byl pěkně profláknutej podnik. Zajímavé na tom všem bylo, že na to kolik tam chodilo lidí, a kolik času jsem tam strávil, tak jsem nikdy nezažil nějaký problém, natož rvačku, a to se tam setkávali lidé z různých ekonomických vrstev, ale tam, jakoby si tam byli všichni rovni, souznění. Všichni spokojeně pokuřovali, rozmlouvali o všem možném, občas hrála živá muzika, fotbálek, no ráj na zemi.
Nic méně jak šel čas, postupně se otvíral growshop za growshopem, konopná kultura na vzestupu, známí okolo mě pomalinku začali se zahrádkařením a nyní jsem vášnivým zahrádkářem co má potřebu se družit s ostatními zahrádkáři. :-)
Jinak co se týče pěstitelských výsledků, tak moje lepší polovička říká, že paráda, a mě to taky chutná, takže dobrý.
Moje sklony v tomto směru jsou spíše perfekcionistické, z čehož plyne, že rád experimentuji v zájmu zlepšení, nicméně snažím se třikrát měřit ... (i to je však někdy málo).
Chtěl bych se také předem omluvit za případné gramatické hrubky, kontroluji to po sobě, ale jsem tak trochu postižen nejen disleksií, ale LÉČÍM SE ...
Takže ještě jednou Vás všechny zdravím, ať se Vám všem daří, a tomuto serveru fandím.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma