Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravím Vás soudruzi
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pulsar
Nový Člen

Karma uživatele pulsar - 83% PěstitelskáKarma uživatele pulsar - 83% Pěstitelská

Registrován: Jan 2012
Příspěvků: 27  

Zdravím Vás soudruzi Příspěvek č. 1


Zdravím Vás soudruzi!!! Toto je můj první příspěvek, a jak jsem se dočetl, ideální je pozdravit a představit se.
Zdravice proběhla na začátku příspěvku, a nyní cv - výcuc mé maličkosti
Ke konopnému koníčku mě dovedla zkušenost, která se datuje na konec 20.století, přesněji pak 1998 - 1999 a to na pražském zlíchově v jednom music klubu s letní zahrádkou v létě, kde jsem se tenkrát dozvěděl, že existuje šlechtěná marjánka, tkzv. SKUNK. A dokonce se dala i pořídit, říkali mu AK 47 (do té doby pár zkušeností s venkovním konopím po kterém sem se mohl chechtáním utlouct, neb ještě jako náctiletý jsem měl kamaráda který se vrátil s rodiči z Egypta ještě za komunistů, kde 6let pracovně žili jeho otec s matkou, a Ti si dovezli suvenýr v podobě semínek které pak následně pěstili outdoor a my puperťáci jim občas něco šlohli). Co Vám mám vyprávět, no.. , známe to asi všichni, zachutnalo to, a pomalu se ze mě stal štamgast. Tak to šlo řádku let něž si naši ochránci zákona řekli, že ten zlíchovskej podnik by bylo dobrý vyčistit, možná konkurence která neměla imrvére 7 dní v týdnu narvanou hospodu hosty, neb pokud mě paměť nešálí, kolem roku 2002 to byl pěkně profláknutej podnik. Zajímavé na tom všem bylo, že na to kolik tam chodilo lidí, a kolik času jsem tam strávil, tak jsem nikdy nezažil nějaký problém, natož rvačku, a to se tam setkávali lidé z různých ekonomických vrstev, ale tam, jakoby si tam byli všichni rovni, souznění. Všichni spokojeně pokuřovali, rozmlouvali o všem možném, občas hrála živá muzika, fotbálek, no ráj na zemi.
Nic méně jak šel čas, postupně se otvíral growshop za growshopem, konopná kultura na vzestupu, známí okolo mě pomalinku začali se zahrádkařením a nyní jsem vášnivým zahrádkářem co má potřebu se družit s ostatními zahrádkáři. :-)
Jinak co se týče pěstitelských výsledků, tak moje lepší polovička říká, že paráda, a mě to taky chutná, takže dobrý.
Moje sklony v tomto směru jsou spíše perfekcionistické, z čehož plyne, že rád experimentuji v zájmu zlepšení, nicméně snažím se třikrát měřit ... (i to je však někdy málo).
Chtěl bych se také předem omluvit za případné gramatické hrubky, kontroluji to po sobě, ale jsem tak trochu postižen nejen disleksií, ale LÉČÍM SE ...
Takže ještě jednou Vás všechny zdravím, ať se Vám všem daří, a tomuto serveru fandím.

Naposledy upravil pulsar 30-01-2012 v 05:04 AM

Old Post 30-01-2012 v 03:05 AM
pulsar je offline   Profil uživatele pulsar   Find more posts by pulsar   Foto galerie člena pulsar   Click here to Send pulsar a Private Message   Add pulsar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-12-2016 - Zdravím groweri - 0 odpovědí
27-01-2015 - Zdravím vespolek - 1 odpovědí
27-03-2013 - Zdravím všech na foru - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0942550 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív