Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
2x fruit spirit 125cfl - Klikni zde pro originální téma
carda1993
Skrin V 80cm D.45cm S.40cm.
Svetlo 125cfl.
Hnojva plagron Terra grow a bloom.
Rostlinky 2x fruit spirit f2 potom tam mam boruvku,jahodu a tabak.
Jinac Fruity jsou ze seminek rustova faze byla 43(v pravo) a 41(v levo) dni nyni jsou v 15 dni květu(dle meho pocitani kdy zacly delat vlasy nez se projevily trosku jim to trvalo).
Nejde mi o vynos jde mi o radost s pestovani,ale brzo ostatni kyti dam pryc.A mam jednu otazku mam monster bloom od grotek a zajimalo by me jestli potom staci pridavat pouze monster bloom a nebo to mam jednou zalejt tim a po druhy zase plagronem,a nebo jestli to ma smysl tyto dve znacny michat jestli to neudela kytim nejakou neplechu diky vsem za rady.
Čau, určitě budu sledovat ;). Pokud si správně pamatuji tak míchání se nedoporučuje, ale raději si počkej na nějakého "profíka" co ti k tomu poví. Měl bych otázku jestli máš tu CFL červenou nebo jestli má obě spektra a kolik mají květináče a hodně se libíl tvůj komentář, že pěstuješ pro radost. Jak to vypadá s větráním? :)
carda1993
cfl je kvetova, jinak pritah je pasivni, mam 3 pc vetracky(80x80x25mm) jeden na odtah jeden ofukuje cflko a jeden na ofuk kyti teplota pres den 23-28 stupnu nekdy 30 kdyz zapomenu vetrat v noci 20-25 stupnu.Kvetinace nevim kolik maji jsou velky jako obal od zmrzliny algida twister(750ml) ale jsou v pruhlednejch o malinko mensi asi tak o 2-3mm na bokach a tak o 1mm na dylku a jsou prdnuty vtech algidackejch aby neslo svetlo na koreny :-) dyl pridam foto celych kyti az je vyndam z boxiku.
tuffgong1
Zdarvím máš to pěkné a určitě budu sledovat.

A k monster bloom podle toho co jsem pokoukal na netu tak je to pouze booster(stimulator) ne květové hnojivo proto základní květové hnojivo nevysazuj ..... Nemají se míchat základní květová hnojiva od ruznych značek , ale co se týče doplňku a zakladnich hnojiv tak to neva.

Já třeba hnojím když jedu v hlíně HESI bloom , ale jako stimulator použivam bloombastic od ATA.
coupac
Zdarvím, vypadá to pěkně.
Ale zásadně nesouhlasím s tím že se hnojiva od ruzných značek nemohou míchat. Jednou hnojim Hesi,další zálivku Jungle,pak enzim a peroxid...třeba...
Už třetí kolo jedu takhle a jsem velice spokojen
tuffgong1
tak ono je míchat a míchat myslel jsme to dohromady jakože najednou.....

Jen by mě zajímalo proč střídáš hnojky ? Má to mít nějaký pozitivní efekt ? nebo jen z nudy :D
carda1993
Diky moc vsem,tak si to nejak zkusim vychytat stim hnojenim :-) a tedka par obrazku.
Tady jejich domecek xD :
carda1993
Starsi kyti.
carda1993
mladsi,a je jako vystrelena :-)
carda1993
vsechny rostlinky po hromade.
carda1993
a ofuk kyti + cfl..
coupac
No nejvíc se mi líbí ten tabáček :) to si taky musím skusit. Koukám na fotky a říkám si co smrad??budeš to nějak řešit?

tuffgong1- Když dáváš jednu značku tak jim celej život leješ to samé, Z každeho si veme něco. Hnojiva nejsou složeny jen z NPK ale i jiných prvku. A ano má to velice blahodárný vliv. Kití jsou od pohledu silnější a na výnosu jsem se pohnul o 60-100g pod 400wGib
tuffgong1
hmm kdo ví upřimě moc tomu nevěřím ...

tak s výnosem to bude relativni argument až se udělá test 2 boxi totožný vybavení a klony z jedne matky do te doby to jsou jen dohady.....

ale tim nechci říct že to není pravda..... možní je všechno :-)
carda1993
smrad resit nebudu me to voni :-) xD a uz jsem to jel takhle 1x a pohoda a 2x jsem mel doma balkonovky takze to mam ozkouseny :-) v baraku jsou dobry lidi.
carda1993
Kyticky uz pekne voni :-) ,maji 24 den kvetu jestli se nepletu xD starsi kyti ma 44cm a mladsi 55cm. 21.1 dostaly prvni davku monster bloom,a ta starsi svina je hermac,zatim udelala 5 kouli...no a tedka par fotek :-)
(starsi)
carda1993
starsi
carda1993
starsi.
carda1993
mladsi 24 den kvetu
carda1993
mladsi
carda1993
mladsi.
carda1993
tak sem dneska objevil par svilusek behaly tam jako divi... tak sem to trochu prostrik bioolem pak to musim omejt... snad to nejak nepoznamena chut,a palicky..
carda1993
27.1. tak sem je dneska pohnojil,zkombinoval sem hnojva grow,bloom,i monster bloom tak sem zvedavej jak kyticky zareagujou..
Onedan
Máš to super, kdy plánuješ sklidit? Vypadaj dobře na to že jsou teprve ve 24 dnu...
carda1993
no tak dneska maj 34 den,a dozraly by mely bejt po 56 dnech,zejtra dam foto.
carda1993
jejda druhej den sem se nedostal k pc, a pak sem to uplne vypek xD ze vcerejska vecer 40.den
vlevo mladsi v pravo starsi.
carda1993
mladsi.
carda1993
starsi.
rasty
Krasne kyticky. Jsem zvedavy kolik toho bude. Ja jsem prave taky sklidil 4 kytky pod 200w CFL. Tak hodne stesti a posilam K+.
Onedan
Hele skoro jako pod 200W LEDkama =) taky mě strašně zajímá výnos, jinak super jak to máš blízko, uvidíš že to bude nejlepší hulení široko daleko!!! K+
Tomatto
Zdar máš to pěkný,slyšel jsem ze Cfl stojí za hovno, že jedině sodík, ale není to tak, věřím úsporkám a tvoje rostliny jsou toho důkazem :) je to povedeny mas tam 125w a celkově větší box :) ja mam tento http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61663 a na květ planuju dat 200w cfl :) tak su zvědavej co z toho vznikne tak hodně štěstí ;)
carda1993
diky moc,taky me zajima vynos,minule jsem mel 3kytky a nevazil jsem to nejak sem to neresil(to bylo 100w 4x 25w usporky 3 nahore 1 u spodku kytek) tedka kdyz to vidim tak me to uz i zajima xD
no kyti maj pred sebou 14 dni pruplachu,a asi zacnu cekovat priskyrici :-)
carda1993
a jeste,bych se chtel zeptat co mam udelat kdyz sem tam nasel zase svilusky?? cim to mam vystrikat nebo je mam nechat? at to zerou? kdyz uz maj tech 14 dni do konce? diky
rasty
http://www.nashgrowshop.cz/biool---...0l/detail-1150/ Nevim kolik jich tam mas ale ja jsem pouzi toto. viz odkaz. Je to levne a ucinne a bio. Zatim a at se dari.
Seriou
Píšeš že cfl chladíš pc větráčkem ...má to smysl ? co jsem četl tak cfl nemusíš chladit. Ptám se protože si chci taky poridit 125w cfl, tak budu rád za zkušenosti.
rasty
Nemusis CFL chladit. Ja mam 200 w a nic nechladim. Mam jen 2 ofuky PC vetrakama nasmerovane na kytky. Ale staci uplne jen jeden vetrak. Zalezi od vlhkosti.
tuffgong1
no odtah by měl bt , teplo neteplo , jde o to aby kyti měli čerstvej vzduch :-)
vzduch by se měl v boxu vyměnit +- 30x za hodinu.... aby to bylo fajne :-)
Seriou
jo mě šlo jen o ten ofuk na to cfl jestli je potřeba :-) díky za objasnění

Cardo, přeji pěkný výnos, budu dál sledovat.
tuffgong1
jo takhle tak to potom jo :-) v tom případě taky říkám , že ofuk CFL není potřeba (apson ne 125w s kterou mám zkušenost :-)
carda1993
no ten ofuk je uz sundanej... xD pac sem ho zapinal jenom kdyz bylo vetsi teplo a ja mel v boxu cca 28 stupnu.. tedka mam pres den max 25 :-) ale az budu mit zase zmensenej prostor s malejma kytickama tak ho zase pridam pac to je tam pak docela hyc.
Tomatto
Svilušky???no tak to začni hodně rosit nemaj rády vlhko.. no, ale v Době květu sám nevim otrhej ty listečky kde jsou a zkus to MÍRNĚ rosit..jinak moc hezký kytky na 125 cfl fakt parada.
Ja teeĎ jedu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61663 mám to celkově menší než ty ale chci tak na květ dát 200W CFL tak nevím jestli to není zbytečný...
tuffgong1
Rosení je dobrá věc , ale v květu bych to neryskoval, sklízet pálky s plísní, asi není sen každého growera :D
Tomatto
Jo no :D zkus teda jinou formu asi neakej postrik ze zahradnictví sviluška nenapadá jen ganju :D ale i muškáty atd...tak to budou mít vsude
tuffgong1
no to zase neni dobrý z hlediska chemie , pak to hulit fujky fujky :-) bud to neh být (pokud to zvádnou kyti do konce) nebo bych koupil parazitické hlístice (takový mršky který napadaj svilušky a když vychcípaj svilušky tak pak vychcípaj i ty hlístice) sice stojej asi 200 , ale je to 100% bez chmie :D
carda1993
no ja mam biool ale kaslu na to.. at to pak neni hnusny je jich tam par.. a ty listy sem otrhal hned byly jenom na spodkach na tech malejchlistech u palicek.. takze to holky vydrzi.
carda1993
No tak typujte kolik tam bude dohromady G kdo se trefi v rozmezi +-2g dostane K+.
QVENTIN
Zdarec,peknejch 24G
micros
peknejch 38 gramců
preju vic
rasty
ja bych rekl 30 g a posilam k +++++
Onelove
no co ako to dopadlo ? tiez mam 125w CFL som zvedavý :)
rasty
Zdarec....mohl bys dat tady vyslednou gramaz a nejaky smokereport?
carda1993
omlouvam se za trochu zpozdeni ale nikdo dlouho nepsal nic tak sem na to zapomel uz.. celkove bylo 27.11g indika byla zemina a trochu do horka po odlezeni byla dosti hasisovitá a dosti lenivej stav. sativa byla svezi,a nevim jak bych to rek mela nadech maty a mentolu s necim a nadech boruvek,jinak stav takovy bezny zadny extra vyplesknuti ani extra nabytej takovej zlatej sted hlavne mi i vic chutnala :-) a 2 klony ze sativy co sem si udelal pred prepnutim dopadly takhle.. a byla to pecka chutove :-) do sladka dost to byla vlastnost navic kdyz sem ji mel venku do mraziku.
carda1993
a druha fotka
carda1993
a treti


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma