Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skrin V 80cm D.45cm S.40cm.
Svetlo 125cfl.
Hnojva plagron Terra grow a bloom.
Rostlinky 2x fruit spirit f2 potom tam mam boruvku,jahodu a tabak.
Jinac Fruity jsou ze seminek rustova faze byla 43(v pravo) a 41(v levo) dni nyni jsou v 15 dni květu(dle meho pocitani kdy zacly delat vlasy nez se projevily trosku jim to trvalo).
Nejde mi o vynos jde mi o radost s pestovani,ale brzo ostatni kyti dam pryc.A mam jednu otazku mam monster bloom od grotek a zajimalo by me jestli potom staci pridavat pouze monster bloom a nebo to mam jednou zalejt tim a po druhy zase plagronem,a nebo jestli to ma smysl tyto dve znacny michat jestli to neudela kytim nejakou neplechu diky vsem za rady.
Čau, určitě budu sledovat . Pokud si správně pamatuji tak míchání se nedoporučuje, ale raději si počkej na nějakého "profíka" co ti k tomu poví. Měl bych otázku jestli máš tu CFL červenou nebo jestli má obě spektra a kolik mají květináče a hodně se libíl tvůj komentář, že pěstuješ pro radost. Jak to vypadá s větráním?
cfl je kvetova, jinak pritah je pasivni, mam 3 pc vetracky(80x80x25mm) jeden na odtah jeden ofukuje cflko a jeden na ofuk kyti teplota pres den 23-28 stupnu nekdy 30 kdyz zapomenu vetrat v noci 20-25 stupnu.Kvetinace nevim kolik maji jsou velky jako obal od zmrzliny algida twister(750ml) ale jsou v pruhlednejch o malinko mensi asi tak o 2-3mm na bokach a tak o 1mm na dylku a jsou prdnuty vtech algidackejch aby neslo svetlo na koreny :-) dyl pridam foto celych kyti az je vyndam z boxiku.
A k monster bloom podle toho co jsem pokoukal na netu tak je to pouze booster(stimulator) ne květové hnojivo proto základní květové hnojivo nevysazuj ..... Nemají se míchat základní květová hnojiva od ruznych značek , ale co se týče doplňku a zakladnich hnojiv tak to neva.
Já třeba hnojím když jedu v hlíně HESI bloom , ale jako stimulator použivam bloombastic od ATA.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdarvím, vypadá to pěkně.
Ale zásadně nesouhlasím s tím že se hnojiva od ruzných značek nemohou míchat. Jednou hnojim Hesi,další zálivku Jungle,pak enzim a peroxid...třeba...
Už třetí kolo jedu takhle a jsem velice spokojen
No nejvíc se mi líbí ten tabáček to si taky musím skusit. Koukám na fotky a říkám si co smrad??budeš to nějak řešit?
tuffgong1- Když dáváš jednu značku tak jim celej život leješ to samé, Z každeho si veme něco. Hnojiva nejsou složeny jen z NPK ale i jiných prvku. A ano má to velice blahodárný vliv. Kití jsou od pohledu silnější a na výnosu jsem se pohnul o 60-100g pod 400wGib
smrad resit nebudu me to voni :-) xD a uz jsem to jel takhle 1x a pohoda a 2x jsem mel doma balkonovky takze to mam ozkouseny :-) v baraku jsou dobry lidi.
Kyticky uz pekne voni :-) ,maji 24 den kvetu jestli se nepletu xD starsi kyti ma 44cm a mladsi 55cm. 21.1 dostaly prvni davku monster bloom,a ta starsi svina je hermac,zatim udelala 5 kouli...no a tedka par fotek :-)
(starsi)