Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Jimmyho šestikoule - Klikni zde pro originální téma
Jimmy


Zdravím Vás, kamarádi zahradníci.

Po X kolech odjetých pod 150W a 250W se mi naskytla příležitost pořídit něco většího. Je to už nějaká doba, co jsem tady něco postnul a tak, přesto, že tohle není nějak perspektivní grow budu sem házet sem tam fotky, aby bylo alespoň na něco koukat.

Do tohodle dredu budu postupně vkládat fotografie, zachycující životy obyvatelů šestikoulového boxu.

Něco o boxu a vybavení;


DarkRoom 100x100x200

Předřadník GIB, výbojka Philips SON-T-PIA 600W

Stínidlo Waveflector medium

Odtahový větrák VK 365m3/h

Uhlíkový filtr Home Edition 420m3/h

2x-4x klipsňáky na ofuk dle potřeby

Květníky 3.5l 9ks Tak malé jsou proto, že kytky měly být původně v menším boxu, viz příběh

Médium hlína, BioBizz Light Mix

Hnojky; Jsem ortogoxní Plagronář, takže tu máme Alga Grow,Alga Bloom, PK 13-14, Repro Forte a Enzymes. Někdy v budoucnu k tomu přibude ještě Green Sensation, ale teď na to nejsou finance.

A teď příběh současných obyvatelek; Jsou to Shiva Shanti 2 od zdejšího člena. Původně rostly pod 250W HPS, ale po přepnutí, kdy měly výšku cca 15cm to rostlo. Poté se dostavily potíže se spínacími hodinami, výsledkem byly 3 dny nonstop světla. Parádní šok a stres, kytky nabíraly výšku a rostly... :teef: když se začaly vrcholky opravdu děsivě přibližovat výbojce nezbývalo, než vypnout lampu. Aby nebylo stresu málo, přidal jsem jim teda 3 dny nonstop tmy :teef: Tahalo se to jaxvině, kytky v boxu vysokém 120cm byly vysoké asi 130, nebylo jiné východisko, než koupit větší box :D Takže se přesunuly pod šestikouli, po velkých stresech a asi 20 dnech pod 250W. Uvidíme, co nakonec holky ukážou. Dnes fota z 42 dnu květu.
Ono
Ahoj. Máš tam pekné rakety. Ako vysoko od vrcholkov držíš 600W HPS? Inak super výbojka, mne sa ju nepodarilo zohnať, keď som zháňal.:teef:

A prečo si ortodoxný Plagronár? Iné hnojivá sa ti neosvedčili? Substrát od Plagronu nepoužívaš? k+ posielam
Jimmy
Servus bratře :D Výbojka je tak 15-30 čísel od vrcholků, záleží na výšce kytky. Jinak to zkouším tak, že tam dám ruku a když to pálí více než sluníčko v létě tak to dávám výš. Plus ofuky jedou především na výbojku, aby od ní odháněly teplo. Plagron především proto, že jsem s ním začal a osvědčil se. Pak už jsem neměl náladu zkoušet další značky, takže dokupuju všechno od plagronu. Jinak si myslím, že ty hnojky jsou vesměs stejný humus :D A substrát mám buď ten lightmix od biobizz, nebo growmix od plagronu. Záleží na tom, co zrovna mají v místním growshopu.
travodlak
čus...nevim jestli se mi to nezdá...ale ta shiva na třetí fotce vpravo nejblíž k foťáku bude asi krapet přesvícená...přesně tohle se mi stalo u některejch palic moc blízko u výbojky...jinak pěkný hovádka...naštěstí už vejš nepojedou
Jimmy
Už jenom střídání zálivky voda - enzym, od zítřka jen voda. Nechám tomu 65 dní, dozrává to hezky pomalu odspodu a časově to tak vychází, navíc aby to co nejvíc dohnalo resty z pod 250W a stresy.
Jimmy
Tak po 65 dnech na květu přišla kosa. Tolik stříhání nepamatuju... kytky jsem posledních 5 dní vůbec nezalíval, takže dost seschly ještě před zkosením, sušit se to bude rychle. V tomto kole bylo mnoho chyb, nemluvě o tom, že kytky byly prvních 25 dnů pod 250W sodou, plus stresy, hotspoty, takže jsem rád, že to dopadlo, jak to dopadlo.

Teď už odpočívají v Sovngardu. Jsem dost zvědav na gramáž, ale nečekám nic velkého. Ozvu se po dosušení.





Edit; Nakonec z toho vylezlo 347g. Čekal jsem podobnou gramáž. V tomhle kole byla spousta chyb, navíc třetina květu odjela pod 250W sodou. Další kolo bude lepší :) Jinak materiál je to smrtící, se skvělou ovocnou vůní.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma