Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400 W Drip-l.s.d - Klikni zde pro originální téma
Easy Grow
Tak jsem tu se svým druhým počínáním v oblasti indoor a první počínáním v oblasti DRIP.

Dark Room 90 II,odtah UFO 420m3/hod s regulací,pachový filtr 420m3/hod,2x klipsňák na ofuk,400 W květová výbojka Venture Sunmaster HPS,stínidlo A-wing 400 W

Holky jsou ASI na 50-55 dni květu.Proč ASI? Kolo před tímto jsem měl holky ještě venku na okně jako odrostlé řízky a než jsem stihl minulé kolo sklidit holky začaly nakvétat a já nekontroloval jakou dobu už jsou na květu,tudíž nemám přesnou představu jak dlouho teda kvetou,ale podle trichomů a stigmat mají ještě hóódně času :)
Papiny a pamlsky pro moje kvítka jsou BIO tudíž výsledný produkt je chuťovka.
Takže hnojivka jsou Bio Bizz: Grow,Fish-mix,Alg-A-Mic,Bloom,Top max v koncentraci na 50litrovou nádrž od wilmi 0/0/150/250/250 ml.Holky DRIPUJU 2x-3x do týdne 4x denně.Někdo si položí otázku jen 4x denně? Ano je to z toho důvodu že mám vydatnost kapiláry 730 ml takže za 4 zaletí za den mají týdně když počítám 2x týdně tento cyklus 5 840 ml vody.To je prozatím ode mě vše :) Let's Grow Up.
grady589
Velice krasny paldy ;)
growmajk3
ty květináče jsou 11l nebo 6.5l a jak dlouho byly na růstu?
Easy Grow
Květníky jsou 11l,hlína je Bio Biz Light Mix a jak jsem už psal nejsem si jistý jelikož byli za oknem a já měl v té době hlavní projekt Jejich matku tudíž jsem jim nevěnoval plnou pozornost.Ale tak od zakořenění to bude dle mě tak 16-20 dní.Přesněji říct nedokážu. Jinak tady je fotka maminy :) Zní jsem měl 90 G :) Luxusní matroš.
msvach
No mas to moc pekne, pane :) Mamina je takovy skoro vanocni stromek, sleduju ;)
ganja-steve
takze mamina uz neni? skoda:( obrovsky palice:D
Easy Grow
Maminka už nejní nóó ale jak říkám po těchto miminech pojedu L.S.D znovu a na DRIPu v hydrotonu :) takže když nepokazím hnojení tak to bude ještě lepší :) Naco si vybírat jiné odrůdy a modely když tato má dle mě to nejlepší ze všech :D Jediné co mě ještě láká je AK-47 a Jack Herer ale Jack je cenově trochu jinde.10 fem semen za 3800? Kde žijem?!
máš to hustý. klasický i když dobrý odrůdy (mazar/skunk atd.) ale taky přestanou bavit , mě osobně docela brzo , ale každej to máme jinak
budeš dělat nějakou "selekci" ? páč si myslim že moc takovejhle phen nebude , barney je barney
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Easy Grow
Květníky jsou 11l,hlína je Bio Biz Light Mix a jak jsem už psal nejsem si jistý jelikož byli za oknem a já měl v té době hlavní projekt Jejich matku tudíž jsem jim nevěnoval plnou pozornost.Ale tak od zakořenění to bude dle mě tak 16-20 dní.Přesněji říct nedokážu. Jinak tady je fotka maminy :) Zní jsem měl 90 G :) Luxusní matroš.



Čoveče , moc pěkná mamina , jak se ti z ní povedlo dostat nějaký řezy když do ni neni střihnuto ?? :eek: nebo se pletu ??
Zdravím nikde jsem nenašel L.S.D. v regulárech.To byla matka z femek?Díky jinak moc pěkný taky jsem s ní měl tu čest :-)
Easy Grow
Jusr: Selekci mám v plánu po dalším kole jelikož kupuju po 5ti semenech takže mi jedno zbude a z toho udělám matku nebo udělám řezy ještě nevím.
Hlava: Díky a střihlá není když sem zní holil spodní větve tak se mi dvou zželelo a tak sem je dal zakořenit a ty větve nebyly moc dobré a je z nich toto :D Takže mám buďto štěstí nebo mě má barney rád :D
Repeto: Ano jsou to femky :)
tedka ti nerozumim - selekci máš v plánu , jedno semínko ti zbyde a z toho uděláš matku nebo řízky...?
Easy Grow
Z toho udělám matku a zní budu dělat řízky a z těch vyberu pak tu nejlepší matku :D Ještě nikdy jsem to nedělal a je to moc do budoucna teď budu rád když si další kolo v DRIPU bez problémů odjedu :) Potom uvidím.
bezdechu
Tak si o tom nejdřív něco přečti.. třeba http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=4499, http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=17341

Je možný že to nejlepší už jsi projel..
Easy Grow
No přesně to co psal TommyBoy jsem měl na mysli a v plánu s tím semenem co mi zbyde.A taky si myslím že to nejlepší mám za sebou no :( ale člověk nikdy neví :)
SELKCE SE NEDELA Z REZU ALE ZE SEMEN REZY PAK JEN HODNOTIS ROZDELUJES A SOUDIS DLE NICH KTERA MATKA (ZE SEMINKA) BUDE MATKA 1SAMICI SEMINKO = 1 KANDIDAT!!! Z JEDNOHO SEMANA NEUDELAS SELEKCI VSECHNY BUDOU PODOBNE (PO MATCE) A FEMKY SE NA TO NEHODI RODI SPOUSTU HERMACU S VEKEM STOUPAJ I HERMACI PRVNI 3 VARKY MUZOU BEJT V KLIDU PAK TO VETSINOU POMALU ZACNE A SVITIT ZBYTECNE NA HERMACE KTERYHO VYHODIS.... NA HOVNO. MATKY JEDINE Z REG SEMEN ALE CO TU TAK CTU TAAK PRO TEBE BUDE URCITE LEPSI VYBRAT SI OVERENYHO KLONARE CO MA PEKNOU MATKU A Z JEHO KLONU SI UDELAT VLASTNI MATI SAMOZREJME JEN PRO SEBE TEZKO TI MATKAR DA NEJ KLONY ABY SI MU PAK BRAL KSEFTY A ANI SE TO NEDELA PRODAVAT CIZI PRACI. NEJDE MI CAPS LOCK PROTO JE TO VELKYM PEACE
Easy Grow
Zdravím pořád jsem nějak nezjistil odpověď na můj dotaz ohledně hydrotonu tak k tomu použiju svůj thread.Hydroton mám v 18 L květináčích.Každý sem prolil 22 litry vody s upraveným PH od 4,4-5.0 a nechal poté "louhovat" 2 hodiny opět v takto upravené vodě.Můj dotaz se týká toho že pokud mám 730 ml vydatnost kapiláry tak si myslím já dle mého názoru ale i přesto se radši zeptám zde že bych nemusel již nijak čerpadlo nebo kapiláry redukovat a nechat to takto ne? Skrz hydroton vyteče skoro úplný obsah vody jaký se do něho dostal jen zadrží nepatrné vlhko tudíž když bych dal na časovači zálivku 4x při zaplé lampě 12 hodin což je co 4 hodiny zálivka a v noci 2x-3x a toto opakoval každý den je možnost kytky přelít nebo spálit hnojivy když si v podstatě každá kytka během DRIPování vezme z těch 730 ml jen to co potřebuje?Nebo to mám prostě zredukovat přes čidla a postupně zvyšovat trvání jednotlivých intervalů dle stáří rostliny?
Easy Grow
Tak jsem tu z dalším updatem na kterém sice už nejde poznat změna ale tak to aspoň dotáhnu do konce ne? :D

Včera zálivka 4x denně 730 ml Ph 6.9,otrhány některé uschlé listy naspod a některé žluté.

Kytinám dávám čas do 1 prosince ať vysajou veškeré živiny jelikož pak už nic nedostanou.Takže od 1 flush pouze vodou upravenou na ph 6.5 a zhruba od 14 do 16 dáme tmu poté kosa :chef: Samozřejmě bude nějaká tipovačka.

Jinak nikdo mi neporadí s: Zdravím pořád jsem nějak nezjistil odpověď na můj dotaz ohledně hydrotonu tak k tomu použiju svůj thread.Hydroton mám v 18 L květináčích.Každý sem prolil 22 litry vody s upraveným PH od 4,4-5.0 a nechal poté "louhovat" 2 hodiny opět v takto upravené vodě.Můj dotaz se týká toho že pokud mám 730 ml vydatnost kapiláry tak si myslím já dle mého názoru ale i přesto se radši zeptám zde že bych nemusel již nijak čerpadlo nebo kapiláry redukovat a nechat to takto ne? Skrz hydroton vyteče skoro úplný obsah vody jaký se do něho dostal jen zadrží nepatrné vlhko tudíž když bych dal na časovači zálivku 4x při zaplé lampě 12 hodin což je co 4 hodiny zálivka a v noci 2x-3x a toto opakoval každý den je možnost kytky přelít nebo spálit hnojivy když si v podstatě každá kytka během DRIPování vezme z těch 730 ml jen to co potřebuje?Nebo to mám prostě zredukovat přes čidla a postupně zvyšovat trvání jednotlivých intervalů dle stáří rostliny?
Easy Grow
Zdravím mám dotaz ohledně délky kabelu od výbojky k předřadníku..Kdysi dávno sem se dozvěděl že pro metlu ( MH) může být kolem 2 metrů a pro HPSko tak 1.20 metrů co je na tom pravdy? Záleží u toho také na typu předřadníku? Budu pořizovat Elektronický 400 W lumatek s regulací a kvůli kabelu si nemůžu dovolit dát lampu nejvíš jak jen jde...Díky za radu...Easy
elanius
Nazdar, myslim ze zalezi na preradniku...u mna je to (400W GIB) pre HPS <20m a pre MH <2M

ale pre HPS < 1.2m je blbost, podla mna
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od Easy Grow
Zdravím mám dotaz ohledně délky kabelu od výbojky k předřadníku..Kdysi dávno sem se dozvěděl že pro metlu ( MH) může být kolem 2 metrů a pro HPSko tak 1.20 metrů co je na tom pravdy? Záleží u toho také na typu předřadníku? Budu pořizovat Elektronický 400 W lumatek s regulací a kvůli kabelu si nemůžu dovolit dát lampu nejvíš jak jen jde...Díky za radu...Easy


Mrkni do datasheetu od toho balastu, délka kabelu tam bude určitě napsaná. Tady něco je.. http://www.hydroasis.com/hy/pdf/The...tal_Ballast.pdf Uvádějí v případě stíněného přívodu k výbojce délku až 9m.
stary preradniky meli snad 1,5 metru na vse novy maj 20M na HPS a 2M na MH krom par vyjimek
qwasil
nádhera....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma