Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Trimovače v ČR - Klikni zde pro originální téma
MagiCman
Hoj growers
Chtěl bych se zeptat jestli někdo tady z g používá trimovače.Sám bych si chtěl nějaký pořídit ,ale ty ceny jsou šílené.Proto bych byl rád kdyby se někdo podělil jak je spokojený.Bohatě by mi stačilo něco jako tohle http://www.trimscene.com/shop/trimmers/spinpro
Je nějaká firma na českém trhu s touto tématikou?
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od MagiCman
Hoj growers
Chtěl bych se zeptat jestli někdo tady z g používá trimovače.Sám bych si chtěl nějaký pořídit ,ale ty ceny jsou šílené.Proto bych byl rád kdyby se někdo podělil jak je spokojený.Bohatě by mi stačilo něco jako tohle http://www.trimscene.com/shop/trimmers/spinpro.
Je nějaká firma na českém trhu s touto tématikou?


To mě taky zajímá, chcem ho koupit s kolegou na púl tak nějaký zkušenosti bych taky rád slyšel.
Rákosníček
celkem me zaujal ten twister kdyz jsem ho videl v tomhle videu na konci http://www.youtube.com/watch?v=oPSHxdB55ys ale ta cena?!?! :eek: 14 500 usd? :D

myslim, ze s vecma za tak max 5000,- a par jointikama by to slo ve dvou smontovat za vikend...
kdyz orezu veci co nejsou bezpodminecne nutny tak by zbyl vlatne jen ten valec s nozi, jeho pohon, nejaka ta elektronika a obal kde by koncilo listi at to nelita po pokoji... odsavani na ten bordylek je zbytecnej luxus :D
chtelo by to jeste vyresit zalepovani tech nozu hasem, ale to nevim jak resej oni pokud to vubec resej..
MagiCman
At se dívám jak se dívám,u nás se to dá jen půjčit v Praze a jinak koupit za 10 000 je ten nejlevnější.Myslím se vyrobit to nemá cenu,myslím že to nebude tak lehké.
bezdechu
Na výrobou jsme taky uvažovali. Dvě nerezové mísy, mřížka na gril :) nože no asi z polotovarú, největší neznámou je ta část nahoře co převaluje palice, nařezat na to kurtu, no prostě to musíme na Cannafestu řádně prohlédnout.
MagiCman
citace:
Původní příspěvek od bezdechu
Na výrobou jsme taky uvažovali. Dvě nerezové mísy, mřížka na gril :) nože no asi z polotovarú, největší neznámou je ta část nahoře co převaluje palice, nařezat na to kurtu, no prostě to musíme na Cannafestu řádně prohlédnout.


Já si neuvědomil že to bude na cannafestu,sice jsem tam nebyl a asi se ani nedostanu,ale zkuste to omrknout,jací jsou dealeří těch strojů a jaké jsou levnější třeba,bylo by to fajn.Ale zase si tak říkám že když používat trimovač tak nemůžeš sušit kytky v kuse hlavou dolů,což je celkem škoda si myslím.

Už jsem našel kde se dají koupit levněji o polovinu ty trimmery.Nebudu tady dělat reklamu ,ae dají se koupit za výrobní náklady.
Piki999
4000Kč stály ve VO, sežen si živnostnák a hurá...
Časlove
Člen s nickem robot (už se tu nevyskytuje moc) si setavil trimovač, nějak to nemůžu ted najít a nemám čas, tak to zkuste, myslim, že to bylo v nějakym jeho outdoor vlákně.
Určitě to nebylo nijak moc složitý...
benjichaouat
Vyrobit nastavec na hubici vysavace,do nej namontovat vetracek kterymu se budou muset poupravit lopatky,pripevnit pletivo a no problem.to prece nemuze byt tak tezky.
dlasa
jo máš naprostou pravdu ještě mám nějak zalepené oči smáznu
Epedro
Zdravím s kámošem jsem si zakoupili na půlku Spinpro a spokojenost na devše.Tedy cena je hrozná za dvě nerezové misky.Ale investice takhle na půlku se určitě vyplatila.
Madmax
homemade trimer
http://www.youtube.com/watch?v=0jTCURKgoWA
je jich na youtube víc a většinou tam i lidi píšou z čeho je to postavený.
Vlastním SpinPro a pouzil jsem ho jen 2X na 2 vetší sklizne, takze je v podstate novy, kdyby byl zajem, tak odprodam za rozumny peniz.

Jinak jeste k tomu, je to hlavne na velke palice a kdyz je toho hafec, a clovek je linej a delal by to rucne tyden, jinak bohate stací nuzky, coz jsem zjistil kdyz jsem jel jine odrudy.

Po prve jsem si ho musel zapujcit v Kolinskem growshopu a ten byl uz dost jetej, prej na nem frajeři prede mnou jeli 14 dní v kuse :-D Jinak to smysl nema....
a to i z duvodu, ze pokud se s tou masinkou pracuje tak to listy bere sice bezvadne, ale pri ty praci s tim je z toho nekolikanasobne vetsí smarad, pac to ty listy obcas i drtí a podobne.
Samulele
Ja mám skúsenoť s bowl trimerom a vpoho, ušetrí to mnoho času :)

A hlavne tie prci spodky ako lusk


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma