Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

Stránky: [1] 2 3 
1 pokus ... rady - Klikni zde pro originální téma
Yxolol
Zdravim Growers Zima už je tu tak jsem se rozhodl začít skromny grow in ,, jak už bylo řečeno nešetřit na Setupu ale nemam na výběr :(

SETUP !

Skříň: 60x60x120 odhad :) přesně změřím a opravím
Přítach: Pasivv 2 otvory v zadu .
Odtach: Vetracek 12 V .. 1x
Cirkulace: Vetrak klipsank
Lampa : DILEMA ..--- PROSIM O RADU ---.. 125W Dual CFL nebo 150 W CFL RED ! ... slyšel jsem že pod RED to roste taky 18/6 .... možna pomaleji ale roste pak by byl vetsi vynos z kvetu jen se chci přesvetcit jestli nemam milné info ... diky za ohlasi
Osazenstvo: Special Kush od RQ nejspise ....Planuju 4x v 6l kvetnikach v hline

Zkusenosti s grow in nemam vubec zadne :( doufam ze se to v prubehu zlepsi .... nez to zacne vubec rust jsou potreba finance vse se bude odvijet od financi :) Až bude skřín ze vším všudy upnu sem fotky .... o víkendu možna i drive pridam fotky ... materialu folie pridelane na steny skrine je to stribrna dost odrazejici se folie bych rekl ale rad bych slysel i jiny nazor :) jelikoz muzu byt uplne vedle :) diky za veskere ohlasy ..
FrYnK
Zdarek, na CFL se vyser a pores si sodik,,, 150 W sodik tady v bazaru koupis za par stovek a vysledek pod tim bude mnohem lepsi nez pod temahle bludickama jaky jsou cfl....kor na prostor 60x60 cm je 125 W cfl-ka dost malo...150W sodik uchladis i tim ventilatorem kterej mas...
ganja-steve
zdarec,
presne, jak pise FrYnK... Cfl je na hovno. Kup 150w sodik a cooltubu. Par cooltub je i tady v bazaaru.
Balon
já bach také volil sodík, ale když bych mermomocí šel do cfl, tak stopro do té red...
Dr.Crabakles
Být tebou jdu do CFL :) Mít skříň jak ty, tak jedu 2x 125w nebo aspon 250w CFL
Yxolol
Děkuju za ohlasi jsem ani nečekal .... jenom že lidi penize :) ...... jen bych se chtel dozvedet jestli pdo tou RED spectrem ide i ten rust :) ......dekuju ale za vase postrehy ... urcite si to promyslimm i kdys je to prvni grow jsem studentem tak si vydelavam kde se da ..a na skrinku porad ne a ne tak chci zacit s mensi mirou a porad vylepsovat zvetsovat :) sak vime grow TRip !! :) at to roste
dejaVuCV
citace:
Původní příspěvek od Yxolol
Děkuju za ohlasi jsem ani nečekal .... jenom že lidi penize :) ...... jen bych se chtel dozvedet jestli pdo tou RED spectrem ide i ten rust :) ......dekuju ale za vase postrehy ... urcite si to promyslimm i kdys je to prvni grow jsem studentem tak si vydelavam kde se da ..a na skrinku porad ne a ne tak chci zacit s mensi mirou a porad vylepsovat zvetsovat :) sak vime grow TRip !! :) at to roste


Ahoj. Jasny, poroste to i pod red. Koukni do myho podpisu na kalfas, kterej jsem predtim jel. Mel jsem CFL 200W red po celou dobu growu.
Peace djV.
tuffgong1
za mě 150w HPS ale pokud to chceš mít nějak (lampu) rozumě od vrcholku tak budeš potřebovat lepší větrák nabo cooltube :-)

ja mam cooltube 150w HPS na stjnym prostoru a s tim že do tuby foukam +- 300 m3/h tak ji mohu mit 5 cm nad vrcholkama s tim že tam u vrcholku mam nějakejch 28 .....


ale pokud nemaš finance na cooltubu a větrak tak ti doporučuju 200 - 250 cfl red (ale stejně bych bejt tebopu pořešil lepší větrak celekem dostupnej je TT 100 asi za 1000kč )
prostor je to velkej ale za me je to CFL, kdyz se to s ni umi da se kouzlit, viz icmag a podobny servry. HPSku sem mel v sudu ala gman... Vetrak 250m3/H kytky mi tam doslova litaly a furt sem mel problem tu mrchu uchladit, nehlede nato ze sodiky nejsou moc bezpecny.

cenu bych tu neresil, oboji vyjde na +-stejne...
Yxolol
TAK LIDI JSEM TU Z5!!! :P

Takze Slunicko by melo byt Philips 250 W sodik .... a to na prostor
S,h,V 80x70x190 stinitko Home small ... ze shopu z kladivkovyho plechu . Folie bude bííla z shopu . dale ofuk 1x clypsnak ... r=70 mm .. pritach 2x pasivv 1x active 12V .. dale Odtach je vyresen 3x active 12 V + 1x ofuk na lampu 1x 12V dale kvetniky 5,7 l 4x + 4x podtacek ... dale .. ----->jako půdu jsem zvolil Biobizz -light mix ... jelikoz se mi zda ze je krasne vzdusny .P.a je to bio :) takze pohnojeno na 1 etapu rustu :) dale ... Perlit na provzdusneni substratu , A tet je na rade osazenstvo jelikoz budu osazovat 4x kvetniky tak jsem se rozhodl pro krasny a vynosny model s krasnymi velkymi listy :) WW myslim ze na zacatek docela dobra volba :):P SEED :WHITE WIDOW FEMINIZOVANE SEEDBANK:Pair Seeds.. Banka udava Kvet : 54-63 dni kvetenstvi .. Banku velice moc neznam a nemam sni velke zkusenosti ale bylo to docela levne Pheno :D :P dale jsem si poridil i hydrostanici s cidlem = urcovani teploty na vrcholku vlchkosti . dale Ph zatim necham v nahode jelikoz jsem zatim nesehnal PH papirky takze nemuzu posoudit ph vody .. Ec nebudu zatim vubec resit v nedohledu postupem casu snad :) ...

Dale bych se chtel poradit s predpestovani semen slysel sem tet super typ ze namoci toaletni papir par vstev da na ne seminka priklopije opet toaletnim papirem ... na lechko aby to nebylo slisovany ... da to do sacku a pak na radiator na chvilicku aby se to neupeklo a rikal ze klicivost suprova :P :) tak jsem zvedavy dale presadim do rockwool kostek ... PS : mohl by nekdo pomoct s pripravou rockwool kostky nez do ni dam Klicek ...a jak se o to +- starat nez presadim do hliny [Vlozim] ... dale .. by me zajimal VAS NAZOR NA TO VSECHNO .... NEJAKA RADA KTERA BY NEJAK POMOHLA TOMUHLE 1.Projektu .... Budu velice Vdecny .. :) abych rekl Uz se na ty holky aji tesim :D :D Prosim o pripominky k ventylaci... :) a k Predpestu :) dikY:help: :leaf: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: Za gramatiku Psano docela na rychlo [Na kolene] :D
Yxolol
Dale potrebuju rychlou radu jelikoz zitra stavim skrin :) tak bych potreboval vedet kde udelat odtach jestli uplne az na hore skrine dejme tomu od zeme nejakych 1700mm nebo treba k,, kvetniky = 400 mm + kviti +- 400 mm vzdalenost od vrchu cca 300 mm = 1100 mm takze 600 mm prostoru prazdneho ..... ale logicky bych to dal uplne co nejvise kvuli stoupani tepleho vzduchu a behem odsati ochlazeni vetsiho mnostvi vzduchu no poradte :( fakt se nemuzu rozhodnout.. obe moznoti mi prijdou v necem dobry :) predem dekuji .. za nejakou reakcii
Namy91
odtah rozhodne a vzdy je v skrini uplne hore! :)
Yxolol
ty brdo dekuju to se mi ulevilo a co ta rockwool kostka nemas nahodou stim zkusenosti ,?? :)
Yxolol
Musim jeste post jelikoz by me jeste zajimalo jestli je dobre met klima kde je skrin ulozena je to pokoj 2 NP .. podkroví takze jelikoz je venku jak je sychravo as destivo tak sem zde uvnitr pokoje nameril teplotu denn - noc 21-23 C ... cos se mi zda optimalní ..a vlchkost se drzi pres den okolo 40-45 % a v noci to klesa na 33 % +- dale bych se chtel zeptat ci je lepsi jet svitit pres vecer a pres den tma nebo naopak [Do boxu nepronika svetlo ] Dekuji .. :)
Muminex
cau, tak rw kostky jsou spis urcene pro klonovani, nevim zda se to da nejak pouzit vubec pri pestu ze seminka, ale urcite by to nejak domyslet slo, kazdopadne klidně sad do hliny rovnou. Do light mixu uz nic primichavat nemusis, ani perlit, je to dost vzdusne a perlit uz tam taky je. Zajímalo by me co to máš za vdovu, pokud dobre ctu, tak tady máš napsané ze to je od Pair seeds, ty jsem opravdu nikde nenasel.

Pokud jsi cetl faq, tak vlhkost je dobre mit pri rustu co nejvyzsi, treba i 80%, takze tvoje vlhkost se hodi spis na kvet. To ale mokryma kapesnikama nijak nezvednes, pokud mas 250 sodu. Bud zvlhcovacku, ale ta je draha, nebo to proste nech tak a ono to poroste taky, ale idealni to nebude.

Drzim palce ;) mozna na tom malem prostoru bych byl taky pro CLF ;)
Yxolol
dik .. myslis ze kdys tam budou kalisky ..... ktere se budou odparovat + hadra mokra... a splichani sten vodou ... tak nedostanuvisi vlchkosti.. .. ? a k tomu zda se ti ten prostor spatny na 250 W .. ? videl jsem i mensi o hodne mensi prostory s 250 w este s cooltube.. takze newim newim o tom bych zauvazoval.. ale dekuju za ohlas a ten rockwool kaslu na to teda a rikas semena hned do hliny.. ? nemam je teda davat klicit.. ?
Yxolol
jo a ktem Seeds ano na obalu je Napsano PAir seeds a v shope rikal ze to je taka seedbanka ... ale taky sem to nemohl nejak dohledat ale je to original zapeceteny obal tak newim co si mam myslet :) a jeste bych se chtel zeptat kolik muze mit voda ze studne nijak neupravovana Ph.. ? jestli bude vhodnejsi nez voda ze site .. diky :)
Yxolol
Muminex .. asik myslis ten 1 setup neupraveny :D :D sorka sorka ale uz je tam napsany new setup a ta skrin se mi zda dost velka :)
Namy91
no, voda zo studne je vynikajuca, lebo je to original destovka s mineralmi,. :)

a striekat na stenu vodu neni optimalne, lebo sa ti desi zasnsie voda a mas pliesen jasnu ;)
to uz racej tie kalisky s vodou, a uterak tiez nedoporucujem lebo za 1 den je suchy jak piesok na pusti. :D
Massimo
citace:
Původní příspěvek od Yxolol
jo a ktem Seeds ano na obalu je Napsano PAir seeds a v shope rikal ze to je taka seedbanka ... ale taky sem to nemohl nejak dohledat ale je to original zapeceteny obal tak newim co si mam myslet :)


Hola :) :D prosim Te, ty seminka nejsou od Pair ale Fair najdes je v growlandu za stejny ceny jako sou seminka od growshopu.
http://www.growland.cz/katalog/seznam/150839-fair-seeds
a tady je na ten growshop http://www.growshop.cz/katalog/sezn...-growshop-seeds a v nem bych kdyztak i pro vsechny ostatni doporucil nakupovat seminka, protoze levnejsi semena nenajdete. Maj akci 2 + 1 takze kdyz si koupite 2x baleni po 5 semenech tak dostanete za 630,- 15 fem. seminek podle vaseho vyberu modelu :P :)

Btw v growshopu sou ty Fair seeds taky :)

A co se tyce kliceni.... podle mych zkusenosti je nejlepsi urcita vrstva toaletaku nebo kapesnicku..... postrikat rozprasovacem ale aby voda netekla a udrzovat vlhko prikrejt mensi vrstvou, pak prekryt treba ctvrtkou a svitit na to lampickou kvuli teplu..... mel sem klicky behem 8h a daval sem do hliny :)

Tak hodne stesti ;) budu sledovat
Yxolol
aha dekuji je to mozne jelikoz je to nejspis mali f na sacku ale vypada jka P tak se omlouvam za myslnopu informaci :D ...... dodam foto dnes bude smontovania a rozbehnuti skrine......a doufam ze uz dneska dovezu tu lampu :) dale Nahradil bych ten ofuk za 1 x Q=0.05 m na 3/s 2600 l/min coz se mi zda na odtach docela dostacujici na 250 W ale poradte zkusenejsi sou zkusenejsi :) dik
Yxolol
up fotek seeds Odtach Czechslovakia :D + skrin jeste cela :D

fot mobile :D
klicit v RW kostkach fakt nee, jestli si strevo jako ja tak ti okamzite vyschnou a mas poprdeli :) takze ja to tedkon zachranuju v kokosu, asi bych se i vyprd na nejaky kliceni v toaletaku a podobnejch nesmyslech, muzes pak pri sazeni ponicit ten korinek. Jinak mam taky semena od fair seeds tak se muzes kouknout jak to roste, zatim proti nim nic nemam, ale uvidi se v kvetu :)
Yxolol
ooo dekuju jsem rad ze se muzu podivat na tvuj grow ... a porovnavat pozdeji s pojim :) jelikoz stou seed bank este nemam nic vyzkouseny tak chci videt klicivost semen :)
Kubisss
zdarec.....nechci zakladat nove tema protoze se mi nejak nedari nahrat fotky do galerie. nicmene chtel jsem se podelit o zkusenosti s mym prvnim pestem pod 3 krat 20W 4600K a 2krat 14W 2700W....zitra prepinam na kvet ale myslim ze vysledky jake mam by mohly nejednoho pestitele zajimat...a box mam v uvozovkach za par korun z veci do dum da.....jede mi tam 2 moby dick, 2 c99, 2 kush. dari se lepe nez jsem ocekaval...tak kdyby mel nekdo zajem napiste....foto poslu mailem....jak rikam, udelal bych svuj serial ale bez tech fotek to nema cenu....
Yxolol
to je pravda ..
Yxolol
Takze myslim si ze skrin je uspesne slozena ale bouhzel mi jeste nedosla ta 250 W ale sviti tam zatim usporka 36W 4fun :) .. pro predstavu... cumte na ten odtach rveto jak pinda :D je celkem hlucny no :) dale newim klidne nejaky info pro vylepseni dam i foto teda :P :)
Yxolol
.... Tu je videt ten odtach kterej dela docela ramus docela By se hodil nejaky tip na Izolaci... radu o povedeni :)
Yxolol
...Pohled na celou skrin :)
Yxolol
...pohled blize ..
Ten vetrak tu taky nekde mam, je to silenost zkousel sem to obmotavat vsim moznym ale bez vysledku. Jediny co me napada je nejaka regulace, ale pokud potrebujes plnej vykon asi ses vhaji...

Kamos je hroznej blazen do tehlech elektronickejch udelatek, tak pokud bys to nezvladal neco ti posklada(kdyztak pm)
Yxolol
ok diky kdystak ano... kdystak hluk pretrpiim :)
Yxolol
Dale az bude lampa.... pocitam ze v co nejdrivejsi dobe.. tak.. Setup 4x WW a doufam ze je krasne roztaham po skrini a vyplnim tak dost mista... dale . vlchkost ve skrini je tet okolo 45/50% jsou tam zavarovacky z vodou az pojede hps activni pritach tak pred to mokry kapesniky a taky verim ze hpska zvedne mojemu boxu teplotu coz znamena ze tet puvodnich 21 C se navysi na pribliznych 28 .. a voda bude vice vyparovat a rosit se :) takze kdyby nekdo mel nejaky supr trik na zlepseni vlchkosti sem snim... na paru neso prachy :D
sem zvedavy na tu teplotu az tam rozvitis sodu ..... sem zvedavy jestli tam tech vysnenych 28 bude :) a vlhkost ti pujde rapidne dolu takze zezacatku urcite priklopit nebo do sklenicku a potom hodne rosit nic vic rucnik bude behem chvilky suchej
Kubisss
zdarec mam dotaz....nevim kdy prepnout na kvet.....kdyz nepocitam vysku kvetinace tak mam 60cm vysky v boxu k dispozici.....kytky maji cca 15 cm, po zastrihnuti uz hodily dva vrsky....jsou hodne do sirky a kosate....nevite nekdo podle ceho se ridit?
snupek
já mam vlhkost vyřešenou tak ,že na spodku skříně mam pekáč a v něm perlit s vodou. zvedlo mi to vlhkost víc než skleničky s vodou.
Yxolol
ok dobrej nps snupek diky .) urcite vyzkousime :) a v tom boxe kdys je to pusteny nemam strach je tam fakt ficak jak svina :D 1x odtach ten je dostatecnej docela ... pritach a 2x ofuk takze ten vzduch bude dobre litat podle me :) :D
Yxolol
kubiss kdys mas 60 cm na pesteni tak kdys kyti maji 15 cm tak kdys je prepnes klidne i na 30 myslim ze na kvetove fazi jeste rostou tak na tech 45-50 cm by ses dostal ale ciste jen z mojeho pohledu :) pockej si na vice nazoru radsi :D
Kubisss
Yxolol: ahoj, diky za nazor...prave treba kolega z prace uz nakou dobu pestuje a rikal mi ze ted uz je pozde vzhledem k velikosti...kazdopadne mi i rikal ze kytky vyrostou jeste asi o 300 procent.....v tom pripade bych je jeste nechal rust........nevim no......tak kazdopadne jedu na mikro a co se s tema kytkama deje tak nechapu.....jede to jako prase.....kdyby se nahodou tato varka nepovedla tak mam femi semena dalsiho modelu a budu zkouset dale. i kdyz je to moje prvni bedna a pest tak si myslim ze behem tydne jsem prisel na tolika pozadavku co musim dodrzet ze musim ric ze mam hodne dobrou bednu akorat vymenim polyestyren za normal skrin protoze manzelka po me rve kvuli hluku protoze polyestyren rezonuje....no a omu se chce poslouchat blbe kecy ze.......hele YXOLOL...napis mi tvojeho maila a ja ti poslu jak to vypada a schvalne co bys mi doporucil...diky moc.....
Yxolol
Tak lidi dal jsem seminak do hliny ... na ne vrstu tak 1cm +- zalil a uz to trva nejakych 10 hodin .. a lampa ta usporrka sviti 24/24 ... tak doufam ze vylezou na povrchu Slecny :D lampa uz je obednana tak doufam ze do stredy bude doma .. :)
pizmoo
čus tak k tomu větráku takto přidělanej odtah jsem mněl taky dělá to hroznej bordel jak má větrák točky tak jsem ho vyndal a zavěsil do skříne a jak z jedný tak z druhý strany jsem napojil aluflex ke skříni přilepil a hotovo dost to pomohlo....jinak nakej updat ne.mněj se
Yxolol
ty brdo to je dobry napad zamliuva se mi jelikoz ten odtach docela rezonuje...a to dela tu hlavni neplechu :) koupim auflex ale aby vetrak byl zavesen ve vnitr a rourou odvadenej ven jinak to asik neudelam skrin je diky ulozeni v pokoju dana ke stene z jedne strany a jinak bouzel uz nejde dat tak to musim provist tak ale stim auflem to neni spatny napad :) DIKY
Yxolol
bude vadit kdys odtach bude vertikalne zavesenej do skrini and stinitkoa a odvaden auflexem ven .. ??? myslite ze by to bylo lepsi jak horizontalne ulozeni.. ? Predem dekuju za nejaky komenty dost me to pomaha :)
Yxolol
In box now

Zadna potvora jeste nevylezla doufam ze se rano vzbudim a budo cohat :D at se mi taky krasne vstava z postele :D jinak 5x WW
Yxolol
situlace in box
Yxolol
kurna v boxu porad nic :( seminkum se nechce nebo su totalni !!!!!!!!! :(
Yxolol
takze up skrine vetrak jak mi bylo porazeno jsem dal do vnitr skrine a to tak ze jsem ho zavesil nad stinitko a dale az se dostanu do mesta koupim auflex a odtach povede danym otvoem ze skrine ven tak doufam ze to bude fukcni ....a keste k tomu HLUK!!!!! je o 70 % tizsi..... + auflex napojim na vetrak kterej pak opotom jeste molitanem takze pak dam up o zvuku :)Pizmoo Leti ti K+ :) diky
Yxolol
A tak jsem tu zas nedalo me to a nevydrzel jsem se podivat na seminka co delaji jelikoz jsem byl uz nervozni :D :P a tak sem odkryl zeminu a hele koukejte 5x WW
Yxolol
BOJOVNICE :)
Yxolol
... cely box pohled na rozprostreni sem zvedavej jak vyostou za 18 h rustu :P :)jinak klicky byli odeleny od sebe a dany kazda zvlast do kvetinacku - kelimku a nove zality :) tak uviidime dale byl pridan perlit s vodou pro zvyseni vlchkosti a sklenice vody a pridany sacek na kvetinace tak doufam ze se mi vlchkost zvedne :) sledujte zitrejsi up :)
Yxolol
jsem na 55 % vlchkosti o neco se to zvedlo
Zdravím tě,. K+ ti letí
máš to hezký, budu sledovat jak to roste,.a mám dotaz, to světlo 250w je rovnou kombi na růst i květ?:

pěstu zdar
Yxolol
Cau to prave jeste newim ... prave zitra to ma dojit ale myslim si ze je to jen kvet ale tak stejne to odroste pod zarovkou na kvet...... co se da delat momentalne to bude pro 1 kolo muset stacit :P :) uvidiem co to bude delat Jinak diky za K+ klicky vylezli uz na povrch tak jsem velice rad :) celkem bojuji s tou Watazou 38 W :D :D bludicka uz se tesim az tam bude svitit donda :D zatim pic at to roste
snupek
skus tam dat něco většího než jenom tu misku pod květináč s perlitem. Ja tam mam velkej plech do trouby, nahoře mam mřížku z trouby a na tom mam až kytky. mam malej prostor ,takže to vyplní celou podlahu boxu a je to vysoký asi 5 cm, ale až bude květ tak stejně nebudu potřebovat tolik vlhkosti tak to dam pryč
Yxolol
snupek zitra to zkusim neajk poresit :) uvidime kdystak dam up ... i kyticek vecer je vlchkost okolo 60% ale ventylace je vypla je tam jinak tocak ale zitra ma dojit ta soda tak se bude kutit a doufam ze to pod tim poroste krasne nemam zkusenosti ze zastrihavanima tak :) tak si to uz chci pozkouset jen out a to neni to spravny :D :) uz se tesim jinak rostlinky uz couhaji nad zem a dnes jim bylo nastaveno tempo takze zitra up 1 . den na 18/6 :) tak doufam ze to dotahnu do zdarneho konce :))) a na grow hnojky tak po 2 tydnu chci hnojit fishmix nebo nejak tak se to jmenuje ..? mate stim nejake zkusenosti..? predem dik a nejaky hnojky pozdeji na kvet minule jsem mel na out plagron a chtel bych zkusit biobizz :) nebo nejaky bloobbastic nebo jak se to presne jmenuje a jeste bych chtel jestli by byl nekdo hodnej co je ten rippen kdy ho pouzit aby to bylo uciny jak sem pochopil mozna z nekterych faq tak se to pouziva az u konce kdys se rostlina flushuje ... tak predem dik :)
Yxolol
Takze bych prosil kolik mam dat dalku sodu od vrchoku sazenicek abych jim neublizil diky je to 250w soda
pizmoo
čus tak fishmix používám, krásně po něm rostou ale at to nepřeženeš máš předhnojenou hlínu tak opatrně lampu bych dal zatim tak 40-50 a nechal bych tam ten igeliták dirky dělat nemusíš ale chce to je občas vyvětrat nechal bych je tak týden pak bych je přesadil a udělal každý kytce pytlík zvlášt čtyry špejle do rohu květníku navlíkni pytlík od housek a máš pěknej pařníček ani stim neni moc sraní zevnitř občas stříkni rozprašovačem a pojedou skvěle aspon takhle to dělám já jestli má někdo jinej nápad tak sem snim rád se přiučim
Yxolol
Jo diky skvely :)
Yxolol
lidi mamtam okolo 29 stupnu to je docela dost co .. ? necekal sem ze ta bestia bude tak hrat :D
je to dost ale neni to zas az tak extra moc a co vlhkost ? kdyz by si zvedl vlhkost snizi se teplota a bylo by to tak akorat
Yxolol
vlchkost je 40 % :( to je malo no spis kolik muze byt max v boxu.. ?stupnu jako :) 34 . ?
Yxolol
Zitra vam upnu fotky :) at se taky podivate popripade poradite... : ) elektrika je este spatna od lampy je tam kratka kabelaz budu muset sehnat kabely... a prepojit to at je to volnejsi ..predradnik mam ve skrini takze ten topi taky ... je polozeny na asbestu nehorlavim mel jsem totiz docela strach skrin pres noc nehlidam tak aby se neco neprihodilo :)
Tak zacal bych tim ze predradnik pryc z boxu a veskere kabely a podobne ptakoviny uklidit jak jen to jde vlhkost je dobre pri rustu drzet co nejvyssi takze 40% to je tak na kvet ..... pokud nemas zvlhcovacku krop to co pujde kdyz budes hodne kropit tak bude vlhkost a i teplota by mohla spadnout a kytickam se bude darit lip uvidis :) mas je jeste male tak nedavej sodu moc nizko
Yxolol
tak je tu up fotek i ze odtach tet taha dost tak teplota porad kolem 30 C :( vlchkost pouhych 30 % takze .. ten predradnik musim co nejdriv vymyslet ten predradnik se nezda ale topi tam docela dost bych rekl podle meho neda se na nem skoro udrzet ani ruka....... to je podle me vetsi zdroj tepla nez ta hpska... tet nejaky foto pro predstavu
Yxolol
....
Yxolol
... tak nejak vypadaji po 1 dnu 18/6 tet jedou 2 den :) znatelny rozdil kyticky sem dal na dno boxu jsou dost daleko od lampy teplota 27-28 C posudte sami :P
tak je aspon necim zakryj at mas alespon nejakou vlhkost a rozprasuj vodu pokud muzes i kdyz je docela skoda na tak male kyti prazit 250kou je zbytecne spis bych koupil modrou usporku nekde v elektru a bylo by to jine kafe spotreba nulova oproti sode a takovejm prckum by to stacilo navic by si nemel tak nizkou vlhkost a vysokou teplotu .... at se darii
bull
jj, na tohle by stačila 1cfl 20w z elektra... já svítil na zakořeněný klony 40W CFL a sice moc nevyrostly, ale udělaly krásnej kompaktní keříček, kterej se po přechodu pod HPS krásně rozjel bez potřeby zaštipování...

a píšeš: " neda se na nem skoro udrzet ani ruka....... to je podle me vetsi zdroj tepla nez ta hpska.." a na tý 250ce ruku udržíš ? :) :)
Pokud máš předřadník ve skříni, tak si na tu vlhkost dávej bacha, voda je jeden z nejlepších vodičů a bezpečnostní krytí máš vlastně nulový.

Z bezpečnostního hlediska bych to přirovnal ke koupání se ve vaně se zapnutým fénem v ruce!
Yxolol
Proto tam neprasim este vodu.. :) a na te hps ruku neudrzim ale bylo to recenyjako na prirovnani :D :P a mam doma usporku
ale pod nou to zas roste dlouho ne ..? ja chci na tom rustu byt tak 25 dni vic ne :( ale tak asik tam dam usporku uplne and ne.. ? myslite ze to bude lepsi jak ta hpska.. ?
urcite to lepsi bude a pokud mozno nejakou aspon s 4000k at to hezky roste sodik sice sviti vic ale na rust to zas tak potreba neni urcite to bude uzitnejsi a nebude to stat tolik love za elektrinu .... nehlede na to ze po sodiku se ti pozenou do vysky jako krava :)..... i kdyz to je vec nazoru ja osobne mam radsi hezke keriky nez 2metrove obludy a sem tam sisika :)
Yxolol
ja mam taky radsi kericky.. ? :) takze radis abych tam dal tu 36 W co tam mam predchozi koukni je to taka bludicka tak radeji sviti tam to se mi pak zda docela zbytecny odtach....... tam je teplota okolo 24 C a 50 %60% to se da no :) takze mam dat radeji usporku tesne k vrchum at se to tak nekosati.. ? diky za rady :)a este radu kdy presadit s tech kelimku... mam kvetinace 5,7 L hranace :) tak kdy zhruba to tam lupnou ..... A dale u presazovani dam to dolu az po to 1 patro skoro 2- 3 cm od zeme at tam vyrasijou dalsi koreny :)
Yxolol
jako to mas zas rech lampa je docela vysoko a kytky se za 1 den 18/6 zvedli o 4 cm :D Tuhle radu si vemu k srdci teda :) jen me poradte jak dlouho tu usporku mam nechat jako po celou dobu rustu nebo jen do te doby nez se to rozkoreni a vyrostou treba ze 2-3 patra tak pak roznout sodu.. ? predem diky..
Jasne hod tam usporku 36w bude stacit dej to tak aby svetlo bylo hezky rozprostrene s presazovanim bych jeste pockal tak 15 dni tipuju at maji pekny korenovy bal a pri presazeni je posad niz s tim musis skloubyt prave onen cas kdy presadit at ti to neuhnije takze s tim presazovanim jeste cekej a k tomu odtahu klidne ho nechej vic vzduchu pro kyti :)

P.S. usporku jed do te doby dokud bude poradne prosvicovat jak uz budes mit malo svetla lupni tam sodu ale na ty 2 listky ti zatim staci bohate tak na 3-4 patra staci usporka
Yxolol
ale 1 :( nechce se mejich tam davat vice :( 1 je malo ne docela na 5 kviti i kdys to osviti podle me dostatecne zatim :) ok ok dekuju zitra to posefuju :)
Yxolol
mam to teda pak normalne rosit a jak rostlinky nebo po stenach boxu.. ? Fakt nevíím :)
rostlinky a kdyz budes mit vyresenou elektriku tak muzes strikat co te jen napadne (steny kabely vybojku:D)
Yxolol
:D:D:D vtipny no :) diky
Yxolol
Kytky urazili uz dobrou rustovou streku zitra dam snad up fotek :) usporka se nezda docela to jede :)
sem zvedav jak vypadaji takze fotky urcite upni :)

a blejskni to nejak normalne :) at furt nemusim otacet hlavu :) boli z toho za krkem :D
Yxolol
ok ok holkam se zacinaj delat patra :)
Yxolol
Lidi chtel bych poradit jak udelat diru do stinitka.... jestli nekdo stim ma zkusenosti na odtach cim to jde nejlepe :) diky ... stinitko je norm home small
Tak ja osobne bych to udelal tak ze bych si nakreslil kruznici kterou chci vyrezat vzal bych nejaky stredne velkej vrtak a valil dokola diru vedle diry a potom ty kousky propilovala a zapiloval do konecne podoby tu douru ..... teoreticky by si mohl udelat i oval jen na vrchni plosce a dotoho aluflex v poho namacknes jen to chce vypocitat jak velkej oval mel by si to nad celou vybojkou ale nevyhoda ze ztratis nejakej ten lumen .... mozna scifi mozna ne :D sry výýýpal

P.S. nepremyslel si dat aluflex z opacne strany nez je objimka (naproti)? docela by to fungovalo takrka stejne montaz na 5 minut stinitko to prezije a i odraz bude nepatrne lepsi+ nemusis uklizet ten bordel a spony ..... :) at se dari
Yxolol
Kokinko asik ams pravdu ...... je lepsi umistit vetrak na konec odtahu nebo do prostred treba.. ? kvuli ucinosti.. ? stim odtahem ja to mam nad stinitkem a nefakato moc dobre bylo tam i 30 C a to byla 250 W hps nad vrcholkama 40 cm :( ale zatim usporka na rust at nepalim zbytecne elektriku jak uz tu bylo receno az budu u kviti dam report to znamena rano kolem 6-7 :) diky ze to nekdo sleduje :) jinak kdo ma zkusenosti z vdovou jak se vetvi jestli je potreba zastrihnout diky :)
Dej ho na konec pokud ti nevadi hluk cim dal tim lepe pac na nej nepujde zas tak horko od vybojky je to prece jen plast ...kdyby byl nekde uprostred tak by mohl byt i trochu mene slyset ale nezapominej na staticky tlak at vetrak zbytecne netrpi :) pokud mas slabej vetrak delej co nejkratsi potrubi at to ma lepsi luft a k WW ja nezastrihavam .... vetveni ma dobre zalezi ale kolik mista na nu mas neni moc vysoka takze ji nechavam rust pekne tak jak ma vypadat
Yxolol
ja mam misto vyska teh 190 x sirka tak 70 a hloubka tech 70 taky :) ale chci radsi kericky:) .... hluk mi nevadi +- ..... moc tam nespavam.... ale tak rikas ze mas auflexdat naproti objimky at odtahuje hned ten teplej vzduch a natahnout na odtach ktery bude uplne na koncu potruby nejdale od zarivky... a jinak roste to pod tou usporkou nakonec 22 W :( cos je zle dalsi info sem od ni nenasel ... jen ze je to modre svetlo .... ale necham to jeeste pod tim nez udelaji korenovy bal
a po presazeni roznu zas sodu .... i kdys je zluty svetlo :(uvidime jak se to vyvrbííí :)
kde sou ty fotky ? :) nechej to pod tim modrym co nejvic aspon se budou delat kratke patra a tudis budes mit dostatecne dobre vetveni :)
Yxolol
no tak sem nechal pamnetovku do fotaku doma :D takze az zitra dnes jsem je presadil do neceho vetsiho a potom tyden pred kvetenim pressaditm do 5,7 L co mam ty nejvetsi :) jinak pestujese porad pod usporkou :) a dale bych se chtel zeptat mam dalsi 3 vetracky jak je umistit aby dobre odvadelo ucine teplo ven z bedny.. ? napr... kvetinac 70 cm kviti 50 cm lampa 20 cm stinitko 10 cm a treba to udelat v tech 140 cm ..? jako odtach jeden odtach bude na proti lampe vist ven z bedny vetracek je q=0,005 m3/s [q=180 m3/H]:) cos by melo podle me stacit a dule jsou 2 pass pritahy + 2 active vetracky PC 12 V a dale 1 ofuk lampy 1x pc fun a clypsnak budu porizovat :) jinak svetlo teda pak po tom tydnu bude 250 W soda.. .Jinak dale probehlo dneska cisteni boxu..... A doufam ze holkam se bude darit po presazeni mam strach at neuhnije stonek tak sme to moc ani neprolival.... jinak korenovy bal uz to mela vcelku krasny sli videt vlasky okolo kelimku ... a hlavni koren uz se tahl ven ze spodu .. :) tak jsem usoudil ze je cas presadit :) jinak kvitka maji pres den 22C a vecer 20 C vlchkost den 40-50% a vecer 50-60% .... teplo tam mco teda neni ta usporka netopii :D .... zitra to upnu :) doufam teda
Yxolol
dneska to byl 4. den na periode 18/6 :) zitra bude paty tak snad i s fotem :)
s tim presazovanim si mohl jeste pockat docela male na to aby si jim dal stonek pod hlinu ....ja bych se modlil :) .... usporku mej dokud to pujde aspon se ti bude drzet dobra vlhkost
Yxolol
ty brdo veris ze ja doufam taky ale nezalil sme to u rostlinky aby se to hned na ten stonek nerozbleptalo bahno ale ten biobizz substrat je krasne vzdusnej tak si myslim ze by z uhnivanim nemel byt problem jen dedukce :) ....
Yxolol
kdys to nevyjde koupim rezy :P :D
Yxolol
slibeny up fotek :) je to z 5 dne Rustu od pocaatku klicku z pudy ven :)
Yxolol
.....
Yxolol
je to 5 den . v prubehu svitu a to 7 hodin .... na svetle .. na periode 18/6 .... pocitam od vzkliceni semene and povrch :)
tak co roste to ? up ?
Yxolol
v nedelu bude upik :) tet je taky srumec :) az pohoda :) znas to jinak preju bohatyho jeziska :P :)
Yxolol
....
Yxolol
......
Yxolol
fotky jsou porizeny na rychlo tak kvalita na NIC !! :) ale myslim ze se jim dari pekne an to ze to je 7 den rustu
Yxolol
..N


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma