Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
marihuana a rakovina varlat ? - Klikni zde pro originální téma
pjestime_osto6
zdravim rad bych se zeptal zda tu je nekdo kdo ma rakovinu varlat cetl jsem hodne clanku ze to marihuana zpusobuje.. hulil jsem hoodne poslednich 7 let a ted jsem se dal na vaporizaci...a tak mam trochu obavy a taky zda vaporizace je taky rizikova...
Pokud jsi hulil klasicky sklíčkem či jointem či vodárnou je to jedno karcinogeny ti mohou způsobit raka kdekoli v těle. Co se týče vaporizace tak tam je to opačně protože nespaluješ pouze inhaluješ všechny uvolněné látky z tepla a tam rozhodně dehet ,karcinogeny a ostatní sračky nejsou.
Sám mám po rakovině střeva a po operaci a chemu jsem skončil u vaporizace a i onkolog v tom nevidí problém dokonce jsou léčivé druhy které tlumí bolest,nechutenství,či nevolnost(i po chemu jsem to uvítal)
Hlava
Rakovinu nechtíš tím že jsi 7let hulil , to je blbost , rakovinu dostaneš z toho co žereš (maso) kde žiješ (město)a jak žiješ (defky+chlast+drogy) kouření marihunany bych viděl jako jeden z mnoha dalšich faktoru ale az na jednom z poslednich míst .

Vaporizace je jedno z nejzdravějšich užití marihuany , jak piše vousáč jeho onkolog mu to nezakazal , asi ví svoje .
pravda na raka je potřeba více stimulátorů a pak jeden spouštěč no pokud to má někdo geneticky dané tak i když nebude kouřit prostě ji dostane , jinak klasickým kouřením můžeš si k ní dopomoct nebo nemusíš to je u každého jinak.

ps: snížit riziko lze= případně omezit kyselá jídla ,přejídání,stres,pravidelně cvičit,alkohol a cigára omezit na minimum,udělat si čas na přírodu a omezit chemky v prášcích a jiných věcech co jíš a dýcháš - je to mnohdy nadlidský ukol ale čím blíž tím líp pro tebe :-)
EboLA
u rakoviny varlat bych to spíše viděl na přepoklad + živ. styl. Jídlo atd. ani bych se nedivil kdyby stres měl taky svou vinu.......
Apartman
Souhlasim s příspěvky výše-riziko se dá minimalizovat i tak, že člověk omezí
překyselenost ve stravě a pití -tzn. občas jíst petržel, pít dvanáctku nebo mléko, omezí přepalované tuky-a nahradí je třebas konopnými nebo jinými semeny...

taky vitamin B17 nebude třebas na škodu...
http://www.celostnimedicina.cz/vita...barder-b-17.htm
loeX
Apartman: zajímavé pojetí jak snížit kyselost v těle...zkoušel si někdy strčit ph metr do piva? Proč sme jediní savci na planetě kteří i v dospělosti pijí stravu pro mrňata a ještě si myslíme, kolik vapníku z toho nebude? Protože sme nejzdegenerovanějsí savci?

hladovka je řešení:) ne jediné ale nejrychlejší a téměř na všechno...
To samé mě připomínají citrusy ! Je to vesměs kyselé chuti ale v těle to působí zásaditě ! To je zajímavé co?

ps: hladovka je přítel rakoviny! Urychluje a zhoršuje nemoc!
K překyselení organismu dochází např. trávením pečiva apod. Paradoxně ho lze odstraninit pitím např. vody s citronem a vyloučením potravin, na které tělo reaguje překyselením. Dlouhodobou hladovkou doprovázenou velkým pitím vody příp. bylinných čajů např. kopřiva....... a doplněnou pravidelným klystýrem lze dosáhnout detoxikace organismu a pozitivních změn při léčbě rakoviny. příklad breussova dieta - hladovka doplněná pitím zeleninových šťáv. Hladovku není tak těžké vydržet, nejhorší je prvních pár dní.
S tím nemohu souhlasit je to v případě rakoviny hazard se životem (ta hladovka)
Ale je to každého věc.
Také si myslím, že 40 dní bez jídla není žádná sranda. V podstatě se člověk sám uvádí těměř k smrti. Navíc oslaben rakovinou.Viděl jsem dokument, kde mluvil člověk kterému to pomohlo, ale rozhodně by to člověk neměl zkoužet bez konzultace s lékaři.

Jinak si myslím, že jedním z hlavních předpokladů je tvoje genetická výbava. Pokud na rakovinu trpěly lidé u tebe v rodině... No a potom také kde žiješ, přecijen si myslím, že na Ostravsku, nebo jinde kde je těžký průmysl, nebude to ovzduší pro tělo to nejlepší. Hladina smogu je pak několikanásobně vyšší.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma