pjestime_osto6 |
zdravim rad bych se zeptal zda tu je nekdo kdo ma rakovinu varlat cetl jsem hodne clanku ze to marihuana zpusobuje.. hulil jsem hoodne poslednich 7 let a ted jsem se dal na vaporizaci...a tak mam trochu obavy a taky zda vaporizace je taky rizikova... |
|
|
|
Pokud jsi hulil klasicky sklíčkem či jointem či vodárnou je to jedno karcinogeny ti mohou způsobit raka kdekoli v těle. Co se týče vaporizace tak tam je to opačně protože nespaluješ pouze inhaluješ všechny uvolněné látky z tepla a tam rozhodně dehet ,karcinogeny a ostatní sračky nejsou.
Sám mám po rakovině střeva a po operaci a chemu jsem skončil u vaporizace a i onkolog v tom nevidí problém dokonce jsou léčivé druhy které tlumí bolest,nechutenství,či nevolnost(i po chemu jsem to uvítal) |
|
|
Hlava |
Rakovinu nechtíš tím že jsi 7let hulil , to je blbost , rakovinu dostaneš z toho co žereš (maso) kde žiješ (město)a jak žiješ (defky+chlast+drogy) kouření marihunany bych viděl jako jeden z mnoha dalšich faktoru ale az na jednom z poslednich míst .
Vaporizace je jedno z nejzdravějšich užití marihuany , jak piše vousáč jeho onkolog mu to nezakazal , asi ví svoje . |
|
|
|
pravda na raka je potřeba více stimulátorů a pak jeden spouštěč no pokud to má někdo geneticky dané tak i když nebude kouřit prostě ji dostane , jinak klasickým kouřením můžeš si k ní dopomoct nebo nemusíš to je u každého jinak.
ps: snížit riziko lze= případně omezit kyselá jídla ,přejídání,stres,pravidelně cvičit,alkohol a cigára omezit na minimum,udělat si čas na přírodu a omezit chemky v prášcích a jiných věcech co jíš a dýcháš - je to mnohdy nadlidský ukol ale čím blíž tím líp pro tebe :-) |
|
|
EboLA |
u rakoviny varlat bych to spíše viděl na přepoklad + živ. styl. Jídlo atd. ani bych se nedivil kdyby stres měl taky svou vinu....... |
|
|
Apartman |
Souhlasim s příspěvky výše-riziko se dá minimalizovat i tak, že člověk omezí
překyselenost ve stravě a pití -tzn. občas jíst petržel, pít dvanáctku nebo mléko, omezí přepalované tuky-a nahradí je třebas konopnými nebo jinými semeny...
taky vitamin B17 nebude třebas na škodu...
http://www.celostnimedicina.cz/vita...barder-b-17.htm |
|
|
loeX |
Apartman: zajímavé pojetí jak snížit kyselost v těle...zkoušel si někdy strčit ph metr do piva? Proč sme jediní savci na planetě kteří i v dospělosti pijí stravu pro mrňata a ještě si myslíme, kolik vapníku z toho nebude? Protože sme nejzdegenerovanějsí savci?
hladovka je řešení:) ne jediné ale nejrychlejší a téměř na všechno... |
|
|
|
To samé mě připomínají citrusy ! Je to vesměs kyselé chuti ale v těle to působí zásaditě ! To je zajímavé co?
ps: hladovka je přítel rakoviny! Urychluje a zhoršuje nemoc! |
|
|
|
K překyselení organismu dochází např. trávením pečiva apod. Paradoxně ho lze odstraninit pitím např. vody s citronem a vyloučením potravin, na které tělo reaguje překyselením. Dlouhodobou hladovkou doprovázenou velkým pitím vody příp. bylinných čajů např. kopřiva....... a doplněnou pravidelným klystýrem lze dosáhnout detoxikace organismu a pozitivních změn při léčbě rakoviny. příklad breussova dieta - hladovka doplněná pitím zeleninových šťáv. Hladovku není tak těžké vydržet, nejhorší je prvních pár dní. |
|
|
|
S tím nemohu souhlasit je to v případě rakoviny hazard se životem (ta hladovka)
Ale je to každého věc. |
|
|
|
Také si myslím, že 40 dní bez jídla není žádná sranda. V podstatě se člověk sám uvádí těměř k smrti. Navíc oslaben rakovinou.Viděl jsem dokument, kde mluvil člověk kterému to pomohlo, ale rozhodně by to člověk neměl zkoužet bez konzultace s lékaři.
Jinak si myslím, že jedním z hlavních předpokladů je tvoje genetická výbava. Pokud na rakovinu trpěly lidé u tebe v rodině... No a potom také kde žiješ, přecijen si myslím, že na Ostravsku, nebo jinde kde je těžký průmysl, nebude to ovzduší pro tělo to nejlepší. Hladina smogu je pak několikanásobně vyšší. |
|
|
|