Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim rad bych se zeptal zda tu je nekdo kdo ma rakovinu varlat cetl jsem hodne clanku ze to marihuana zpusobuje.. hulil jsem hoodne poslednich 7 let a ted jsem se dal na vaporizaci...a tak mam trochu obavy a taky zda vaporizace je taky rizikova...
Naposledy upravil pjestime_osto6 05-10-2011 v 19:43 PM
Pokud jsi hulil klasicky sklíčkem či jointem či vodárnou je to jedno karcinogeny ti mohou způsobit raka kdekoli v těle. Co se týče vaporizace tak tam je to opačně protože nespaluješ pouze inhaluješ všechny uvolněné látky z tepla a tam rozhodně dehet ,karcinogeny a ostatní sračky nejsou.
Sám mám po rakovině střeva a po operaci a chemu jsem skončil u vaporizace a i onkolog v tom nevidí problém dokonce jsou léčivé druhy které tlumí bolest,nechutenství,či nevolnost(i po chemu jsem to uvítal)
Rakovinu nechtíš tím že jsi 7let hulil , to je blbost , rakovinu dostaneš z toho co žereš (maso) kde žiješ (město)a jak žiješ (defky+chlast+drogy) kouření marihunany bych viděl jako jeden z mnoha dalšich faktoru ale az na jednom z poslednich míst .
Vaporizace je jedno z nejzdravějšich užití marihuany , jak piše vousáč jeho onkolog mu to nezakazal , asi ví svoje .
pravda na raka je potřeba více stimulátorů a pak jeden spouštěč no pokud to má někdo geneticky dané tak i když nebude kouřit prostě ji dostane , jinak klasickým kouřením můžeš si k ní dopomoct nebo nemusíš to je u každého jinak.
ps: snížit riziko lze= případně omezit kyselá jídla ,přejídání,stres,pravidelně cvičit,alkohol a cigára omezit na minimum,udělat si čas na přírodu a omezit chemky v prášcích a jiných věcech co jíš a dýcháš - je to mnohdy nadlidský ukol ale čím blíž tím líp pro tebe :-)
Souhlasim s příspěvky výše-riziko se dá minimalizovat i tak, že člověk omezí
překyselenost ve stravě a pití -tzn. občas jíst petržel, pít dvanáctku nebo mléko, omezí přepalované tuky-a nahradí je třebas konopnými nebo jinými semeny...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Apartman: zajímavé pojetí jak snížit kyselost v těle...zkoušel si někdy strčit ph metr do piva? Proč sme jediní savci na planetě kteří i v dospělosti pijí stravu pro mrňata a ještě si myslíme, kolik vapníku z toho nebude? Protože sme nejzdegenerovanějsí savci?
hladovka je řešení ne jediné ale nejrychlejší a téměř na všechno...
K překyselení organismu dochází např. trávením pečiva apod. Paradoxně ho lze odstraninit pitím např. vody s citronem a vyloučením potravin, na které tělo reaguje překyselením. Dlouhodobou hladovkou doprovázenou velkým pitím vody příp. bylinných čajů např. kopřiva....... a doplněnou pravidelným klystýrem lze dosáhnout detoxikace organismu a pozitivních změn při léčbě rakoviny. příklad breussova dieta - hladovka doplněná pitím zeleninových šťáv. Hladovku není tak těžké vydržet, nejhorší je prvních pár dní.
Také si myslím, že 40 dní bez jídla není žádná sranda. V podstatě se člověk sám uvádí těměř k smrti. Navíc oslaben rakovinou.Viděl jsem dokument, kde mluvil člověk kterému to pomohlo, ale rozhodně by to člověk neměl zkoužet bez konzultace s lékaři.
Jinak si myslím, že jedním z hlavních předpokladů je tvoje genetická výbava. Pokud na rakovinu trpěly lidé u tebe v rodině... No a potom také kde žiješ, přecijen si myslím, že na Ostravsku, nebo jinde kde je těžký průmysl, nebude to ovzduší pro tělo to nejlepší. Hladina smogu je pak několikanásobně vyšší.