Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jak od listů....Kosmetická úprava palic - Klikni zde pro originální téma
nuchtala
Máte nějaký tip ,jak z mokré rostliny otrhat listy?Vím,že jsou mašiny typu Kermith nebo Pro-Cut Magic Trimmer.Ale 20ku za Kermith nedám a stejně to otrhám ručně dřív než Kermithem...co sem se díval na videa.
Nůžky? :-D
nebo pozvi kámoše, za malou odměnu ti určitě rádi pomůžou :P
bezdechu
Mě se to nejlíp dělá takto, dokud je kytka ještě v zemi , tak odrbu to největší listí a i to střední co je pod palicema, nu a pak odstřihávám větve a na nich již jen núžkami trimuji palice.
Vždyť je to krása se prostříhat na palice :-)
nuchtala
Já to otrhávám ručně už 20 let,tak bych si to chtěl trochu ulehčit... :-)
gremlin101
citace:
Původní příspěvek od Repeto
Vždyť je to krása se prostříhat na palice :-)


Jo ona je to pohodička, kolikrát i dobrej relax, ale když je toho víc, tak je to na palici.... chtělo by to nějakej spešl nástavec na vysavač, kterej by to listí oškubal :D
farmer36
No tak ja to robým tak že rastlynu vitiahnem so zeminy/kýbla..Odseknem korene a zapychnem naspet, po dvoch dnoch slnka ..ak je.. tak listy odpadúvajú jedna radost.
krast
Nůžky jsou nejlepší varianta a fakt super jsou tyhle http://www.novygrowshop.cz/zbozi/gr...nuzky-male-9116 a tak si řikám, kam sem je minulý rok dal.. :D
bezdechu
Ale úplně nejvíc super jsou tyhle vzor CS 2405
frek
citace:
Původní příspěvek od bezdechu
Ale úplně nejvíc super jsou tyhle vzor CS 2405

Mám podobný a jde to s nima suprově...Už se letos těšim až si zašmikám :)
Touma
Ahoj, chtel bych se zeptat jakym zpusobem upravujete palice po kose? Resp jaky mate postup pri sklizni. Moje palice totiz nikdy nevypadaji tak, jak bych si predstavoval nebo tak jak tady na foru vidam :D vzdycky ustrihnu vetev tesne pod palici, vyvesim a ususim. Potom odstrihnu nejvetsi listy, takovy ty jak z palice trci obrovskej stonek. Vy z palic vystrihavate i takovy ty maly listecky? Dekuju za rady a tipy. Proste jak dosahnu tohodle na fotce. Dekuju moc 😊
M@gicWeeD
Cus, samozrejme nejvetsi podil na tom ma genetika. Ja osobne susim na siti, ale to hlavne kvuli prostoru. Palice cistim hned po setnuti, protoze me prijde, ze je to jednodussi. Vetsi listy se snazim z palice vystrihnout u stonku, maly listecky jen zakratim. Nekdo je nechava, je na nich dost pryskyrice a je to skoda, me ale prijde vysledny produkt hezci ;) .
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od M@gicWeeD
Vetsi listy se snazim z palice vystrihnout u stonku, maly listecky jen zakratim. Nekdo je nechava, je na nich dost pryskyrice a je to skoda, me ale prijde vysledny produkt hezci ;) .

Jj, malé lístečky s pryskyřicí z palic jsou mňamka, dle mě...Jak já dycky koupil Podlampu, tak jsem si ty lístečky otrhal a nabil do čistého skla jako první...:leaf:
DrGrinspoon
1. genetika
2. kvalitný grow pod dobrý svetlom
3. ručný trimming s poriadnymi nožnicami- zatiaľ sa mi osvedčili najviac tieto https://www.mall.sk/noznice-zahradn...-kvetiny-111810
psyweed
tieto su tiez fajn ;) https://www.aliexpress.com/item/32846759470.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma