Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ve finale zloutne-pomooc! - Klikni zde pro originální téma
mitass
Rozjel sem svou premieru slusne,rostlo to jak cert(svitimPHILL600W)az ted po tydnu plodnosti,zezloutli a sou jak ze skla-hruza!A AAroma de tez nekam.Mam o ne docela strach/lampa je tak 30cm nad a vetram primo na holky/nesvitim moc blizko??Kdyz to zvednu nebude jim zima?A doba sviceni je 8h/HMM??Prosil bych o pomoc!Diky.
Idea
Čau
Nejdřív bych Ti poradil aby sis přečetl FaQ fórum určitě tam najdeš spousta užitečnejch triků.Mimochodem na květ svítime 12hodin světlo/12hodin tma :smoker: , tak proto ty kytky možná vypadaj tak jak vypadaj :wink: Jinak přeju hodně štestí do začátků a kdyžtak pošli fotky ať jsme moudřejší... :bong:
High_Land
Jo, precti si FAQ, dej jim 12/12 svetlo/tma a dej to 600W VYSE!!!! Pokud nemas stinitko Aquaplant nebo na podobnym principu, musi bejt u vrcholku kytek tak 40 stupnu! Tohle v kombinaci s 8h svetla je kombinace, na kterou kytky reagujou jak reagujou. Zkousel jsi nekdy zmerit teplotu u vrcholku rostlin???

Ja mam 400W a drzim to tak tech 40-50cm nad kytkama v kvetu, v rustu, jak jsou jeste maly, i 60cm. A rostlinky si chrochtaj, vypadaj zdrave a konkretne soucasna zsklizen vyrostla a 11dnu o 19-22cm - krasne zeleny, uz asi 1.5cm velky palicky.

Je treba koupit Aquaplant a pak muzes mit 600W i 20-30cm nad kytim, kdyz budes dobre vetrat. Ja sam do toho jdu jak sklidim moje soucasny holky :-) Fakt cool vec. Info najdes na groweru, kdyz das vyhledat "Aquaplant" GOOD LUCK
mitass
Diky moc!Ten Aquamat ocihnu!Preju zdrave a chutne huleni!!
sasanka
Jo a mas to v bubleru, hydru nebo v substratu, ja to mam v hline a taky to zacina nejak zloutnout.
psilos
Aqaplant bych řekl, že není to pravý wořechový. Má malej rozptyl a kytky jsou na okrajích vytáhlý. Výhodou je mnohem nižší teplota než u ostatních. Koupil bych stínítko s odtahem a pod ně dal slabý sklo nebo žáruvzdornou folii. Tímto způsobem mám 400W 30-35 cm nad vrcholkama. Je dobrý mít u vrcholků teploměr na stálo a kontrolovat teplotu. Nesmí být víc jak 31°C , to je asi hranice.Podle toho pak nastavovat vzdálenost i větrák. Doporučil bych na ně pár dnů svítit 18/6 a až se daj do kupy, tak přepnout na 12/12 (den/noc). Pak jde dost wo to , jakej substrát a hnojiva jedeš. Napiš wo tom víc a uvidí se .
High_Land
Jo, ja jsem na Aquaplant slysel jen chvalu. Tak nevim. Nicmene, zatim mam 400W klasicke stinidlo z Hydroplus, 250m3 vetrak napojenej na lampu a odvetravam krasne bez skla - u vrcholku mam 28 C a mam je takovejch 30-40cm pod lampou. Kdyz tam hodis sklo, vzdycky ztratis cast svetla (pohlti to sklo),kdyztak bych pouzil kremikove-pohlcuje pouze malo svetla. Ale ja bych tam nejradeji zadne nedaval, lepsi je to odvetrat.

Ale psal jsem to spis pro mitasse, vypada, ze ma trochu problemy s horkem a Aquaplant by byl v tomhle pripade optimalni.

Mitass: hod jsem nejake blizsi specifikace - cim vetras, jak velkej prostor atd.
gunman
sorry, to s tým kremenným sklom je blbosť, vo viditeľnom spektre pohlcuje rovnako ako obyčajné, asi ťa mýli že sa používa na UV výbojky, lebo prepúšťa UV žiarenie.
Wanad
Taky nepouzivam sklo, do kalasickeho stinidla jsem z vrchu udelal diru a primontoval tam PC vetrak z kusem PETlahve(cely je to schovasny v takovym domecku z plechu). Teplej vzduch foukam pod odtahovej vetrak ze skrine a mam teplotu 23-27 stupnu....uplne v pohode...250W
Radek H
mně žloutnou je spodní listy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma