Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
200w CFL Kill Bill- problém - Klikni zde pro originální téma
šoušolín
Zdravim všechny,
jedu si takovej malej grow,ale nastal problém, já blbec to nechal nejspíš moc dlouho na růstu(3 týdny, což mi teda moc nepřijde), ale po přepnutí se mi to začalo vytahovat takovym stylem, že nevim co s tim. Přihazuju fotku, ať je to názorný. No a teď bych Vás všechny rád požádal o radu, co dál,mam to ještě střihnout, nebo zalomit?? ... nebo další návrhy.. Zasazený řízky byly 1.8.2011, přepnuto 12/12 22.8.2011. Fotka z dneška. To veprostřed, co očividně vypadá jinak, je Jackie White, to jenom aby to někoho nemátlo.. Mam problém s tou květinkou vpravo(očividně nejvytáhlejší)
Celller
Ahoj, nedavno sem resil podobny problem u kamarada, co ma 250W, a my jsme to lamali, takze ja bych ti doporucil ty nejvytahlejsi vrsky bud zohybat, nebo opatrne zlomit, prakticky to kytkam nijak neublizi a ucel to splni. Posledni moznost by byla si z tech vrsku udelat rychle nove rezy.
šoušolín
Dík za reakci,
no s těma řezama mě to napadlo, ale myslim, že bych je strašně zabrzdil, pač už začínají nakvítat, takže kdybych je pak zase přehodil na růst(ty řezy), nejsem si jistej, jestli by to mělo smysl.. Asi se jeví jako nejschůdnější možnost to fakt zalomit. Ještě jednou thanx!
andrejslavomir
cus, tedka sem mel taky ten samy problem, mel sem to dlouho na rustu a pak mi nestacila skrin, normalne jak rika celller, polamat, ale tak s rozumem:D kytky to zvladly v klidecku:)
Bárt
Pokud jsou zdravé, tak uber dusíku ve hnojivu. Tím se zpomalí bujný růst.
Já bych zvolil asi taky ohýbání,, koukal jsem na nějakou metodu co dělaj ty dvá cápci od straijn house)) proste nezne ohni vetev, tk aby si ji nezlomil, ale proste ji ohni, tk že ji chvilku podrzis ohlou,, nebo si pomoz provazkem )
šoušolín
dík moc, nějak to promyslim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma