Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
už to vedi - Klikni zde pro originální téma
Dneska se vratim z hospy a matka na me ze se mnu chce mluvit. Tak du ze jo a ona na me vybali ze se dozvedela ze kourim travu.Rozbusilo se me srdce jak svina. Jeste ze jsem nebyl zhuleny.hodinu jsme se spolem bavili.Furt blila srance jako ze je to horsi jak alkohol, srovnavala to s heroinem.Ale slo videt ze je z toho pekne v pici. Ja sem byl vcelku v poho a jaksi z teho mam dobry pocit.Nevim proč asi proto ze sem vcelku chtel aby se to stalo. Jaky jste meli pocity vy?a co se potom delo?
hoveho
krasny pribeh sa stal mojej kamoske.
uci sa na VS, ale brutalne moc. drti sa cele knihy naspamat, a len co jednu vie, tak siaha po druhej. jej matka sa zacala obavat, ze jej z tolkeho ucenia hrabne. tak sa kamoska s matkou posadili, pokecali, podumali a prisli na to, ze by dcerka potrebovala daky ventyl, inak scvokne. jedinou rozumnou alternativou sa ukazala byt trava. prebrali to spredu, zozadu a matka kamoske nakoniec navrhla, aby sa po uceni aj trochu zhulila.

niet nad uvedomele matky.

fandisek - daj toto precitat tvojej mamine, mozno zisti, ze to ozaj nie je ako heroin (minimalne sa to neaplikuje ihlou :-))
Jamaica Hadra
Já mám taky hezkej příběh.
Když jsem začínal hulit (tak asi před 4ma a půl rokama), tak jsem se ztrašně těšil až vylítnu ven a uvidím kámoše s Dědkem(to byl tehdy jedinej vzor kterej byl- čorli jsme 2 Kytky z 5ti jednomu dědkovi co si je pěstoval pro lékařské účely, masti a tak. ) A zahulili jsme. Tehdy to bylo ok fučo ale přicházeli lepší modely a větší kaše. Vždycky když jsem šel dom tak jsem se modlil aby to na mě a na brachovi nepoznali. Byly to šílený schízi a naši začali něco tušit. O pár dnů později k nám přijeli na návštěvu příbuzní a já vrátil domů úplně mimo zrovna když přijeli. Chtěli po mě abych jim zahrál na kytaru. Nešlo to- haluzil jsem s akordama a tak jsem se snažil vypadnout. Nějak se mi to podařilo ale pochvilce přidšla máti i s tetou a chtěli si semnou promluvit i s bráchem, přitom se nám neustále dívali do očí. No nedalo se to zvládat.
teď měli i důkaz(teta totiž měla s hulením zkušenosti).Od té doby nás pořád kontrolovali.V tu chvilku jsme se s brácham modlili ke všem svatým aby se postoj našich k marihuaně změnil. No a o půl roku na to jsme jeli jiné teťe na svadbu. Otec se stavil za svím nejlepším kámošem a přišel už trochu podnapilej na svatbu. Druhý den, když jsem se vraceli domů autem s švagrovou mého otce, vytáhne otec jointa a povídá cosi že, jestli si vzala taky a tak. Jenže ta to bere jinak. Strašně jsem se s bráchou divil kde jej vzal a zde zapracoval jeho nejlepší kámoš, který mu dal dva jointy. Jednoho nám otec dal. O pár týdnu na to mi otec našel na půdě lampu i s kytkama a začal se oto zajímat. Pak mi dovoli pěstovat přímo v domě, protože na půdě mi kytky dvakrát zmrzli(měl jsem je v hafo haluzoví skříni)No a bum první podlampoví výpěstky a s otcem jsem zahulil. Přišlo jaro a čas sázení na zahradu. Vypěstovali jsme poprvé jen pět asi metr vysokých keříčků( celkem na 6 jointů, ale byl to sakra mazec) tak jsem si najednou sedli já, otec, brácha a náš nejlepší kámoš Zbyňa a zahulili jsme. ten den jsme seděli zhruba dvě hodiny na lavičce na dvoře a bavili se o všem možným. Přísahám, že jsem si nikdy s otcem takhle nepopovídal jako ten den kdy se všechno, ale ůplně všechno změnilo. Zatím k lepšímu.
Ztoho vyplivá: Nezoufejte, protože svět se mění a my sním.:-)
zmrskank
twa mama je naka brutalni..heroin ...:) he tag to muzes zacit kedrit dys us to vi ne?
Hicks
2 Jamaica Hadra: čučím !!! tohle je můj sen - zahulit s fotrem.

Tak má máti na to přišla tak před 3 rokama - a dodneška mi nic neřekla!!!
Ale mě to už začíná sr*t, že se o tom bojí mluvit, já ji asi navrhnu nějakou diskuzi na tohle téma.

No, a nejradši bych si dal někdy špeka s fotrem, protože je to skvělej člověk. Problém je, že je taky sfanatizovanej médiama a myslí si, že si dá "cigaretu z marihuany" a pak se bez toho neobejde a bude denně hulit min. 3 "cigarety z marihuany" atd.

jenže s ním se dá akorát :beer: .
gunman
Hicks

citace:
2
No, a nejradši bych si dal někdy špeka s fotrem, protože je to skvělej člověk. Problém je, že je taky sfanatizovanej médiama a...



tak mu to povedz presne takto. Inak skončíš ako ja, fotrík tu už nie je a nikdy sme sa spolu nevypálili. Párkrát sme si posedeli pri slivovici (vzor 58 :D), keď bola mama v nemocnici a získali sme k sebe oveľa kamarátskejší vzťah. Bol to zlatý človek...

hergot, nejak som namäkko...
pecar
hmmm,toho speka s tatinem bych si dal taky. Je to taky dobrej chlap,ale myslím že by na to nepřistoupil. To víte stará škola a Noviny :p:
Jinak me mamina vychytala minulej rok. Říkala že se nechce dívat na to jak upadám do nižší společnosti. Já ji na to řekl že nikam neupadám, že se jen líp bavím a začínám chápat jiné věci než třeba postavení..... Zmlkla. A už je vpoho. :p:
hahahahaha teď si prožívá to samé moja ségra....(sice nehulí tak moc, ale čistá není) :mutant:
Doma sem to měl podobný,ale matka to jednoho dne překousne.
fasmos
Stejně to nechápe jen ta stará generace...pro ně to je tvrdá droga.


Moje doktorka říkala před mýma rodičema,ať se na to vykašlu že si dvakrát třikrát zakouřim a už se vezu,už na tom lítam:-))))) hehehe
jo doktoři jsou vtipný

:flick:
no brko s rodičama asi nebude ale stejne uz je to v poho.matka sem tam rekne ze ve zpravach (na nově) viděla neco o drogach
a ze se na to mam vysrat ale jinak moc nepicuje.A taky vim ze to na me nepozna.Nebo pozna ale mysli si ze jsem chlastal.
zemiak
Matke som povedal o huleni asi tak pred 2 rokmi. Nemohol som to uz dlhsie vydrzat a bracho so segrou hulia tiez takze sme to povedali skupinovo. ;-) To ste mali vydiet ten sok, este stastie ze medzi mnou a maminou nieje az tak velky vekovy rozdiel (18 rokov). Nakoniec sme sa dozvedeli ze aj nasi rodicia niekedy zahulili, ale prestali s tym.
Nadej ze si s niektorym z nich zahulim je asi nulova, ale chcel by som to, pretoze ked vydim ako ty nasi rodicia a cela ta starsia generacia len pracuje a pracuje, mysli len ako kde zarobit je my troska pri srdiecku smutno. Vobec sa nepozastavuju nad beznymi vecami a nediskutuju takmer o nicom co sa ich netyka. Je to zle, treba si vsimat aj okolie a sem tam pohaluzit.
marcon
To ja sem jim to nerikal, nejak to brali jako samozrejmost :). Vadi jim to ale celkem dost, delaj na to narazky kdy muzou. Cokoliv udelam spatne, tak to pricitaj tomu. Kdysi se me matka zeptala, jak casto hulim (teda oni pouzivaji "kourit marihuanu"), tak sem rek ze moc ne a at uz s tim prestanou. Snazim se jim vysvetlit, ze to tak neskodi, ze proti alkoholu je to nic, ale vubec me neposlouchaj. Otec je teda nepritelem vsech drog, ten by zakazal i alkohol a tabak (presto ze obcas pije a je silnej kurak). Matka mi moji prednasku treba odkejve, ale stejne pak zacne znova narazet. Je to tezky. Skrin by mi urcite neprosla.
fasmos
to marcon: jo jo jako u nás doma.......kdyžnašli mojí skřín ve sklepě tak to vyházeli....jen se těším na jedno až mi přenechaj ten byt a odstěhujou se!!!!!!!!!!!!
marcon
2fasmos: to mas dobry, ze ti ho prenechaj. To ja se asi budu muset odstehovat nekam do podnajmu a hlidat kazdou korunu. Na elektrinu na lampu penize asi nebudou, takze to bude cely zivot jenom outdoor (pripadne balkon :) ).
fasmos
to marcon: no to s tou elektrikou to máš pravdu....budu zkrátka must makat:-(( abych vydělal na elektriku pro kytičky....
mimochodem v tom bytě je takovej dobrej kumbálek asi 50cm dlouhej a 1,2Metru ¨širokej a vysokej asi 2metry tam dát nějakou tu 400W,a je tam i dobré okýnko na větrání.........o tom uvažuju už od 15-ti:-))))
tim180
No já sem to tátovi jednou rekl a ten semnou virazil dveře nemohl sem nic delat bilo to asi pred rokem,A tet kdis me vidi jak si prohlirim gruwr tak mi neřekne jinak nez fetaku.I kdis jeho 2 nejlepsí kamosi huli a jsu proste pohodari tak on je uplne jinej nesnasi vsechni drogi alohol nepije a ani nekouři proste nic a matko taky.Minulej rok mi dovolili pěstovat par kitek na balkone ale tetkon nic ani jednu.Jedina zachrana je odstehovat se a konečne si udelat skřín.A potom to tatovi nabidnout ale tomu neveřím ze si dá.ale časem se všechno možna zlepší!



___________________________
tak cuz tim
sans.le.nom
no newim, ja si doma pestil a uspesne (tyyy wado snad metrak :))) ty kytky mely tak 3 metry) a mati ani moc nedrzkovala, neb uz davno pred tim nez sem zacal cadit, taxem mel kladnej vztah k thc a taxem ju zpracoval (lecivy ucinky atd. :)) a navic u nas doma funkin money make nowa fucked nefrci, takze o tuhle medialni masaz mit stach nemusim...
ale na druhou stranu obcas mati hlaskuje at se na to vyseru a ze doufa ze nehulim (newim esli vi ze hulim, urco tusi) a tak (trba kdyz mi z kapsy vypadnou retka - neb vi ze tabak nepalim - proc taky platit za tabak kdyz mi zelenej list vyroste zadaco a chutna leeep :), ale pripada mi to jako takova spis poza, tak newim...
asi ji budu muset trosku houknout nekdy a uwidime :)))
z3zzz
. . . moje maati je uuplne fpoho ... spish ji docela vadi to ze kourim i cigara ... :) ... ze kourim trafku sem ji jednou u vecere rek ... ani se nepodivila ... no musela to vjedet .../tech seminek a zbytku jako listy a kousky papirku :) / ... tedkom me mrzi ze sama kourit urcite nebude ... dlouho bojovala / gdo vi a mozna i bojuje //nebidlime spolu // s kourenim ... :( a tag ma pocit zeby ji mohla marijuana nejak /nedejboze/ dostat opet do totalni kuracke vasne ... :) otec je pase ... nasi se rozvedli dyz mi byly styry ... no a jelikosh stejne bydlim sam se segrou tak me sekyyruje jen ona / je o4 roky mladsi / :) :) :)

... coz se samosebouu nedaa braat vazne ... :)
flair
Se jednou připravuju na kalbu a zajde pro mě kámoš,jestli už jdu.Řek
jsem mu ať chvíly počká že vemu něco na večer.Jdu do pokoje,začnu vyndavat na špeka z rybářskýho baťohu a v tu chvíly tam vejde matka.Co jsem moh dělat.Byl jsem chycen přičinu.Vymlouval jsem se že je to vonnej tabák,ale matka se nedala zvyklat.Věděla o co jde.
Matka z toho byla pěkně v prdely,mě nejvíc ale nasralo,že v tom rybářskym baťohu,kde jsem to měl schovaný,jsem měl eště na 5 špeků.Všechno mi to vzala.Fotr mi jenom řek že jsem trouba.Matka to ale schovala špatně.Už sem to našel a zkouřil.


<::Co tě nezabije,to tě posílí.Co tě nezkouří,to tě zkouří za chvíly::>
menurak
u mě sou z toho taky v prdeli, je to stará škola, nevysvětlim jim nic sou zle tvrdohlavý, já sem logicky po nich, takže já si budu hulit a voni at se trebas uchlastaj, ja se uhulim. nejlepší je že babka, jednou kdzž přebírám mi to zabavila a po domluvě že to našim neřekne a voni zase dělaj fše pro to aby se o tom babi nedozvěděla. jo a jak už tu bylo napsano, cokoli je špatně tak to ma podle noch nasvědomi trava. Fotr dokonce vypustil z huby šlehnou trávu, já se musel smát, tím ho víc rozčílil, no už nevim, rodiče sou prostě mimo, nebo já, to sned ne, tak ted odpaluju a v radiu hraje mam jednu ruku dlouhou, to je paráda UZ SE TESIM NA MMM
Muj fotr je totalne zabitej, tak ho ani rozebirat nebudu. Zato mati je zajimava. Taknak to ze me jednou vypadlo a od ty doby to vi. Ale furt si este obcas zadrzkuje. Jeji oblibena hlaska je: Tys zas kouril tu, eee, marihuanu? A jediny, co ji muzu odpovedet, je: Pro boha tak tomu nerikej!
Ale jednou to bylo kruty. Sel sem na d'n'b akci natesenej jak svina a
mati na me:Moc se tam neschlastej!
Ja na to:Ale ja tam nebudu pit,mami.
Ona: Ale nubudes tam doufam hulit (uz sem ji stacil vysvetlit pojmy)?
Dyz to dorekla, zmoh sem se jen na to, abych se na ni asi minutu zmatene koukal a v duchu sem prosil, at tu otazku vezme zpet!
A pak ze me jen vypadlo: A co ted cekas, ze ti na to mam rict?!
Pochopte, lhat sem ji v ten moment pravdy proste nemoh! Zvlast dyz sem si cely odpoledne ujizdel na baleni brk do zasoby.
Kylik
KSAKRU!!! Mam nastaveny automaticky prihlasovani a takle to dopada! No nic ....
Kylik
... vzpomnel, ze jednou mi mati zas valila do hlavy naky anti-hulici kecy. Tak sem ji rek, ze je to vpohode, ze to neprehanima a nezhuluju se do sracek. A ted nedavno asi po pul roce, sem si u kamose na chate na nasi reset akci uvedomil, ze mi vlastne hulime jedom do sracek ...
Shiva
Jo tak moji rodiče to taky vi, ale ze by se mnou chteli vyrazet dvere, tak to ne, uz se s tim tak nejak smirili ci co, taky jim nic jinyho nezbylo
Jamaica Hadra
No to s těma rodičma je rozhodně zajímaví leč jsou tu i jinačí věci a horší, ale já věřím že všechno se dá s rozumem vysvětlit.
Vemte si například lidi jako já(a doufám že je nás víc)
Jási v klidu studuju a bydlím na internátě a ta nejhorší věc je když vám
na pokoji najdou kytku. Jo Měl jsem asi 15cm vysokou kyticku na intru s pár paličkama no a v pátek když jedu dom, tak jsem ji zapoměl po prohulené noci za oknem. Představte si to po příjezdu v pondělí. Měl jsem asi hodinovou rozmluvu s naší vychovatelkou(nakonec mě nevyhodili s tím že se to nebude nikdy opakovat)kdy jsem obhajoval své názory a postoj k ganji. Vychovatelka mi řekla ať si to pěstuju třeba doma na maminčinym záhonku(no jo ale já to tam pěstuju) a na internátě to prostě nemá co dělat. To bylo minulí rok.
Teď v druháku se mi před dvěma dny stala další špatná věc a to žě kamoši balili u nás na pokoji špeky z mí ganji a přišla vychovatelka. Opětovně následovala rozmluva(kratší) a domluva. Říkal jsem si "Uf mám to ale kliku", ale včera ráno, když hlavní vychovatelka obcházela pokoje a budila ty co ještě nebyly na snídani se zastavila na našem pokoji a po mém probuzení se do mě hned pustila na téma drogy. Doslt dlouze povídala a já jí skočil do řeči a začal jí její názory na drogy vyvracet fakty(které jsem se dozvěděl jak jinak než ze své skušenosti a internetu). Pak se začala odvolávat na Terezu Pergnerovou, co se jí stalo a tak. Ale já si stál za svím názorem a opět ji vyvedl(tedy aspoň doufám z omilu, kterým mnoha lidí žije)A tím je že: "Marihuana nemusí být zakaždou cenu tou začínající drogou od které se pak odvíjí postup k dalším, protože vždy je to věc toho daného jedince , jestli u ní zůstane nebo jde dál, či ji jen skusí . . . Drogy jsou dnes ve světě všude a je v podstatě nemožné zabránit jim přístup k nám. Je to věc individuální! A jedinou možností prevecne je vědět o drogách co nejvíc, a pak na základě vlastního uvážení se rozhodnout" , ale v tom je ten problém. V dnešní době jen málo lidí ví co skutečně drogy dokážou udělat s lidma. A důkaz?
Naše vychovatelky: Když u mě totiž našli tu kytku(loni)tak netušili o co jde, jedíná kdo věděla o co jde a kdo mi kitičku zabavila byla hlavní vychovatelka.=>Zakaždou cenu si stát za svým názorem (který si ovšem vytvoříme na základě zkušeností a přečtených článků) a obhaljovat jej fakty, nikoli dohady.
Ps: sory za obsáhlost, ale jinak to nešlo.
Pps: 4lánek se týká jen marihuany ne ostaních drog.
me ted matka dala clanek z novin a musel sem ji vysvetlovat ze to co tam pisou neni pravda ale vite jak to se neda.
Yomash(r)
Zdravim,

nejvetsi problem vestiny z vas je, ze si myslite, ze marihuana neni vubec nebezpecna...
ale pravda je presne opacna...
marihuana je jedna z nejnebezpecnejsich drog...
- thc neni rozpusne ve vode, pouze v tucich...to znamena, ze se uklada do tuku a hlavne do varlat a vajecniku odkud se dostava velmi tezko...
- zpusobuje destrukci dna, ktera je dedicna
- neexistuje snad zadny organ v lidskem tele, ktery by nebyl poskozovan uzivanim thc
tech veci je spousta...a zaver vsech tech vedcu, kteri tohle zkoumali spoustu let je, ze je marihuana nejagresivnejsi a nejnebezpecnejsi dostupna droga...

myslim, ze to hodne lidi nevi...hlavne to nevi rodice...coz je dobre
ale jejich dezinformovanost komercnimi medii (u nas hlavne TV NOVA) kde byvaji rozhovory s fetaky, kteri rikaji, jak zacinali s marihuanou a tak a zkoncili na heru je utvrzuje v mineni, ze je marihuana jen vstupni branou do sveta drog
to je snad jasny, ze nezacali hned s herem, ne?
ale neznamena to, ze kazdej kdo huli je, nebo bude fetak...to slovo nesnasim
podle me je fetak ten, koho droga ovlada natolik, ze je pro ni schopen udelat cokoli...coz je pripad tzv. tvrdych drog, ktere zpusobuji silne psychycke a fyzicke zavisloti...clovek potom ztraci kontrolu nad svym telem a nad ciny ktere dela...to je podle me fetak!!!

toto je potreba rodicum nejak rozumne osvetlit...

v mem pripade stacilo rict presne toto a ze jsem uz dospeli a nezavysli, takze pokud mame dobre spolu vychazet, tak at to necha na me....
no a ono to fungovalo
samozrejmosti je, ze si nezahulim pred matkou nebo rodinou...

s obhajobou nazoru na marihuanu je to tezke...
jak chcete obhajovat neco, o cem skoro nic nevite a co je vlastne nezakone...
to je jako kdyz nejakej kleptoman bude obhajovat to ze krade!!!

proc ksakru chcete porad, aby si rodice zahuli s vami...
myslite si, ze jak to jednou nekdo zkusi, tak mu to zachutna a prijde na to, ze je to v poho a da si zase?

ee, tak to rozhodne neni...proste kdyz chcete hulit, tak si hulte, ale nenudte k tomu ty, kteri nechteji...
Adas
Hm já sem naše zhulil a pohoda. No ale naštěstí to jen zkoušely a teď už nechtěj tak se zhulíme jen příležitostně spolu
Dude
citace:
Původní příspěvek od Yomash(r)
nejvetsi problem vestiny z vas je, ze si myslite, ze marihuana neni vubec nebezpecna...
ale pravda je presne opacna...
marihuana je jedna z nejnebezpecnejsich drog...
- thc neni rozpusne ve vode, pouze v tucich...to znamena, ze se uklada do tuku a hlavne do varlat a vajecniku odkud se dostava velmi tezko...
- zpusobuje destrukci dna, ktera je dedicna
- neexistuje snad zadny organ v lidskem tele, ktery by nebyl poskozovan uzivanim thc
tech veci je spousta...a zaver vsech tech vedcu, kteri tohle zkoumali spoustu let je, ze je marihuana nejagresivnejsi a nejnebezpecnejsi dostupna droga...



jasně že cokli užíváš má nějaký následky, ale mohl bys mi říct odkud si čerpal, docela bych si to přečet - zvlášť mě zajímá ta destrukce DNA, hoď třeba nějaký linky nebo aspoň jména těch vědců
PS: ou šit, moje vaječníky:mutant:
Kylik
JOOO, fakt napis, odkud mas tyhle info. Vsechny vedecky studie, co sem na tohle tema cetl byly bud rozporuplny nebo povetsinucasu kladny. Ale takle negativni :death: vedecky postoje sem este nikde nevidel...
z3zzz
yoma : ... nefim jaky skusenosti mash s marihuanou ... nedejboze s ostatnimi drogami ... co rikash na legalni 40 procentni vodarnu ? a to ze si s maati ani s otcem nigdy nezahulim sem psal :)
ichtyl6
Moje matka mne chtela zabit kdyz se to dozvedela(fotr nastesti nebyl doma).Asi 2 hod mi nadavala do narkomanu.Na druhej den du domu ze skoly.Otevru dvere,jdu do meho pokoje.Skoro mne porazilo.Co vidim???..vsechno vzhuru nohama.Supliky vyhazeny,veci ze skrine taky,proste bordel.Nejhorsi bylo,ze chybeli me zasoby zelene.Jdu dolu a kricim na matku.Nakonec ji najdu v loznici na zemi sedet v tureckym sedu a dela pri tom takovy ten zvuk jako nejaky mnich - Hmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmmmmmmm ...
Koukam na ni a ptam se co dela ,ona ti vam byla uplne na prach zhulena.Zacal sem se smat.Moje mama mi zhulila vsechny me zasoby :D
Od te doby hulime spolu a fotr o nicem nevi.Parada neeeeeeeee
Ludanek
moji mame sem to musel rict, protoze sem si chtel doma udelat pestirnu. nejdriv rikala jako, ze sem se asi zblaznil, ale tak asi po ctvrthodinovy diskuze z ni vypadlo, ze kdyby to bylo na ni tak by legalizovala a uznala, ze kdyz mi to nedovoli domu, tak si to stejne sezenu jinak. stejne to nechapu. kolikrat se mi uz doma valely papirky,mel sem na posteli taky pohozeny plakaty na lonsky demo na plani a stejne z toho byla prekvapena. myslim, ze to stejne jen hrala, protoze uz by to davno musela poznat. nevim kdo normalni nezhulenej pride domu o pulnoci a zacne do sebe ladovat vsechno co najde v lednici...
Yennefer
Moje mamca nejdrive delala sceny, jako ze mi kyticky vyhodi, ze jednou prijdu a jiz tam nebudou, ovsem po case z cista-jasna prisla, ze chce sve poradne kytky a ze je bude sem tam ujidat, ze veri tomu, ze bude zdrava a navic to na ni nebude mit zadne ucinky. Ted sem tam prijdu domu a s mamcou jen tak posedim a ona se stale smeje a smeje...... A tata, to je proste muj skvelej tata....
Yennefer
Yomash(r) : Nenudte?.............Nikoho rozhodne nudit nechceme!!
no nevim jak ty ale ja se nenudím a nikoho teda nudit nebudu ani nechci, ale nekdo treba rad nekoho nudí. s nucením je to horší. není dobré nekoho nutit.
carwin
custelidi,vsichni tady pisete(skoro vsichni) jaka to byla pohodicka kdyz ste to doma oznamili.u me to je horsi ja nic oznamovat nemusel,uz parkrat mi tata ze vzteku kvuli picovinam nadaval ze hulim ale ja ze neeeee!ses zblaznil???!!a dneska prijedu z chaty po sazeni outdooru a vlezu do pokoje a tam moje otevrena skrin,tak trochu se mi rozbusilo srce a rikam si:no v klidu,uz jsem doma 5 minut a nic se nedeje,jenomze pak to zaclo,ty si chces doma pestovat travu,hajzle?atd.Je to skoda protoze muj tata neni stara skola,dela v hospe kde casto chodi vykurenci a tak trochu se v tom vyzna,jenze on ty lidi vidi vzdycky kdyz jsou nejvic na kasi,ale to jak se citi a co se jim prave honi hlavou,o tom uz nic nevi.Jednou sice hulil ale pred tim si troche vypil a asi to byl nejaky skunk a totalka se z toho zgrcal,takze asi taky proto to odsuzuje.
HAluz!!
vriter@cz
JA uz hulim strasne dlouha a matka jeste zatim nic nevim. Davam si pozor jak svine. Opatrnosti nikdy nezbyva. :)
Hicks
citace:
Původní příspěvek od gunman
Hicks



tak mu to povedz presne takto. Inak skončíš ako ja, fotrík tu už nie je a nikdy sme sa spolu nevypálili. Párkrát sme si posedeli pri slivovici (vzor 58 :D), keď bola mama v nemocnici a získali sme k sebe oveľa kamarátskejší vzťah. Bol to zlatý človek...

hergot, nejak som namäkko...


něco na tom je... ale radči počkám, až budu za pár měsíců bydlet sám.... taky by mě mrzelo, kdybych to už "nestihl" aspoň si o tom pokecat....
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Yomash(r)
Zdravim,

nejvetsi problem vestiny z vas je, ze si myslite, ze marihuana neni vubec nebezpecna...
ale pravda je presne opacna...
marihuana je jedna z nejnebezpecnejsich drog...
- thc neni rozpusne ve vode, pouze v tucich...to znamena, ze se uklada do tuku a hlavne do varlat a vajecniku odkud se dostava velmi tezko...
- zpusobuje destrukci dna, ktera je dedicna
- neexistuje snad zadny organ v lidskem tele, ktery by nebyl poskozovan uzivanim thc
tech veci je spousta...a zaver vsech tech vedcu, kteri tohle zkoumali spoustu let je, ze je marihuana nejagresivnejsi a nejnebezpecnejsi dostupna droga...




Taky bych moc rád viděl nějaký odkaz, důkaz.
A do varlat??? Vaječníků??? Destrukce DNA???
Proč je Indie tedy 2 nejlidnaťejší země a žádné "destrukce DNA" tam nejsou pozorovány??
Mimochodem moje varlata fungují perfektně a budou fungovat ještě mooooooc dlouho :D
ichtyl6
to Hicks: Skvela argumentace.Ta destrukce DNA se mi zda jako velka picovina.Mozna se thc uklada v koulich,ale destrukce dna???Vzdyt lide uz huli snad od dob Adama a Evy a zatim sem nspozoroval,ze by sme my lide byli nejak dementni,alespon ne vsichni.Kdyz uz ale huli tehotna zenska,to je neco jineho!!!
Los_Meskalinos
to ja si pamatuju jak asi před 2 léty našla mýmu kamošovi matka huleni a šlukovku a jak prišel domu tak prý byla úplně mimo sedla si k němu a povidá ,, Lukáši proboha ty kouřiš tu mahibubánu a von se začal smát a matka z toho byla úplně na větvi, a nadruhý den vodpoledne ji našel u komplu jak si čte informace vo léčebnách, bála se na něho promluvit 2dny,, pak už se uklidnila a docela to vzala. ale jak nám to říkal když jsme byli totálně high tak jsem to málem neustál. dodneška když se za ním stavím tak na něj vybalím jestli nejde zahulit nějakou tu mahibubánu :-))
CannaSmoke
Já to mám trochu horší, rád bych to rodičům řekl, ale matka je tak trochu světice, nekouří, pije jenom trochu a drogy bere jako největší sračku co může být. Tata je docela v pohodě, dal jsem mu přečíst knížku Spiknutí proti konopí od Herera a on si to vzal a byl tím úplně nadšený. Teď jsem nasadil na zahradě a otec se mě ptá:"To je marjánka??" a já "Ne tato, není" a tata "Ne není, je to konopí, že??" A sranda. Horší je, že sestřenka hulila a chytla nějakou schýzu a byla asi půl roku na psychině, nevím jestli z hulení ale ofic. verze byla že z ganje. Tata o tom asi ví svoje, ale jak mám říct o svojem hulení máti???

Jinak někteří máte dost dopohody rodiče, musí to být radost :)
Kalapu
No u me je to v poho...
mam tolerantni rodinu...Sice se o tom proste nemluvi, ale je mi jasny, ze sme s bratrancem straslive provareny, jeho mati nam vytrhala kytky, a ja si neustale pestuju za oknem nejakou tu protest-kytku,, takze by museli bejt blbi nebo slepi aby o tom nevedeli...Taky sem nasel fotku mamy a strejdy zamlada pred asi 15 hustejma kytkama, docela sem se pobavil...
NoM
Hulim od pravku stredni skoly, tj. cca 6let, a zatim o tom nikdo z rodicu nevi (- kdyby vedeli, patrne by bez premysleni nade mnou zlomili hul a buh vi, jaky by z toho vyvodili nasledky...). Navic nejsem ani kurak cigaret, takze se sam leckdy divim tomu, ze cela vec zatim nevysla najevo... Jelikoz pomalu ale jiste v soucasny dobe s hulenim koncim, tak doufam, to uz na povrch ani nevypluje...
lister
Tak ja sem si to dnes s mamkou konecne vyrikal. A reknu vam, ze je to obrovska uleva. Proste sme si rekli pro a proti a hotovo. A taky rikala, ze bych to nemel moc prehanet :) takze vpoho. :) A navic mam povolen sklenik, takze si i neco vypestim.:cool:
Dejva
no tak ja sem zacal pestovat na balkone a mama na me prej co to mam rikam ji to je ibišek-:)) no a vona ze prej je to urcite marihuana chvili nadavala a ja ji rikam at tak nerve ze to nemusi sliset celej barak ze je to zakazany no a vcera po 14 dnech uz sem ji navrhnul at veme jednu kyti a zasadi ji na zahradce no a to me dostalo vona totiz rekla ze klidne ze sousedka ji tam mela minulej rok taky takze pohodicka ne preju vam aby ste meli vsichni tak schovivavi rodice
vidim ze hodne z vas to ma v poho.ja uz si hulim jak chcu a kazdemu o kom to nevi preju aby mu to dopadlo jako me.
rroman
za všetko môzu media ... serie ma ako klamu ... zatial som cital iba jeden normalny clanok s typkom z Ochrany zvierat
wendy
jednou vobostu si takhle du na koncert a proste pohoda 4 speky, no proste ok...no a pak du za mamou do prace, du tam na zachod...no este mi z toho dne neco zbylo, chtela sem si to nechat na rano, abych se v nedeli tak nenudila...no a jelikoz moje maminka vedela ze uz sem neco zkousela (to ji nejak moc brutalne nevadilo ze sem to jenom zkusila---jenomze vedela o tom prvnim pokusu, o tech dalsich uz ne...=>) no tak ji obcas neco chytne ze me prohleda...no tak sem se rozhodla ze tu prepravku a startky ukryju do ponozek no...jenze zrovna v tu chvili se stala odporna nahoda... z dvaceti zachodu po celym hotelu se moje muti rozhodla prave pro ten na kterym sem byla ja, a protoze tam nejsou zamky...pristihla me v nestrezenym okamziku...proste pech...no a ted sem bez prisunu penez, a mam problemy s celou rodinou, protoze mama vsechny obvolala, aby mi nedavali anbi korunu, ze prej to utratim za drogy...a stala se ze me cerna ovce rodiny...vsichni me maji za fetaka...a nikdo nechce pochopit, ze marihuana neni tak spatna...vsichni si mysli jaky to neni svinstvo...takze ted mam opravdu krutej zivot...tak atkhle to se mnou dopadlo...
wendy \
uz jsi tu strasne dlouho nebyla, je tvoje matka stale tak psycho,
HorrigEn
no ja mel celkem stesti.
matka na to prisla tak ze mi nasla totalne zashitovanou sklenenku v penezence kdyz sem lezel v nemocnici s prasklym slepakem takze mi nemohla nic udelat...ted mi zaliva kytku :D

a fotr? stary vyhul z jindry :pimp:
PalYno
foter tusi nieco ale ci to vie to neviem:)
Mr.MEN
No co sem si tady přečetl ty příběhy názory atd. tak bych chtěl říci můj příbjech aji co jsem se dočetl s těch pár knížek co mám o konopí.

Můj příbjech je docela mladý kouřím teprve od začátku roku:D, kdyš se podíváte na muj indoor tak pochopíte že kdyš se já do něčeho zakousnu tak to jen tak nepustím. Určitě jsem uš mněl setkání z trávou skrz bratra, pár kytek na zahradě:).

Tak že, kytky na zahradě byli ori. seeds od KC brains Mango uš si to nějak moc nepamatuji je to asi 3roky ale lezli tam čorky, nejprve brácha našel nalomenou větvičku říkal že nám to určitě vyčorujo já byl optimista a říkal jsem že ne že tam ani z jediný strany nejde vidět. Ale co čorky :D že, asi před koncem květu 14dní možná víc prostě to bylo nedozrálí ustřihli u všech kytek vršky to nás tak vzalo že jsme je uřízli nedozrálí říkali jsme si mýt něco neš nic. Nemněli jsme pak možnost pjestovat tak si bratr syslil celí ty roky 4kytky nedozrálého materyalu, a kouříme to ještě dneska:D to je aspoň šetření...

Tak konečně o mně na začátku roku jsem nekouřil ani jsem neměl žádné vjeci co by se týkali trávi ani ničeho. Kromně vodní dýmky tu uš mám dlouho a do tý jen tabák trávu spíš z bonga.
Vezmu to tak po měsících co se stalo atd.
1. Jsem jen z jedním borcem (huličem) tak kecali ve škole vo trávje jakej na tom mám názor a tak podobně, myslím že jsem to uš začal trochu skoušet.
2. Uš jsem docela aktivně kouřil kdyš bylo co a s kým.
3. Uš jsem se začal zajímat o Oudoor, Indoor. Začínal jsem si kupovat pár vjecí sklo, papír filtry takovi nic moc.
4. Uš jsem myslím našel tuto stránku docela jsem si tu pročetl pár vjecí a vjeděl jsem co chci:D Indoor:.
5. Nečekal jsem a koupil jsem si komplet 400W za mích uspořených 2900:). I malej 15cm vjetrák na ofuk.
6. To uš jsem to docela začal rozjíždět sháněl jsem peníze, skříň a vzal jsem si na pomoc mého dobrého kámoše kterej mi našel skříň zadara kterou mi i dovez domů je to borec:D. dokoupil jsem dva 12cm větráčky na odtah přítah. Ale ta skříň uš jaksi taksi skrýt nešla a v tomhle bodě se do toho začali motat rodiče coš jsem rád:D. Tam kde jsem mněl tu skříň nebudu to rozebírat, to rodiče nechtěli prostě řekli ne, co bych s tím dělal a tak ale to nevjeděli že mám 400w sodík schovanej v krabici v pokoji a všechny ostatní vjeci. Chvilku jsem byl nas-ran-j protože jsem nevjeděl kdyš to nevíde co budu dělat s tou lampou a tak ale v tom mně úplně spravil náladu táta kterej si mně prostě vzal a řekl mi kdyš si chceš pjestovat tak jo ale na půdě:D. Pak jsem jim ukazoval lampu a všechno co jsem nakoupil máma říkal proč jsem se jich nezeptal že by mi hlavu neutrhli ale řekněte rodičům že chcete pjestovat kytky ve skříni. Táta mi pak řekl že tu lampu o demne koupí ale já řekl že ne že jsem si jí koupil a za to si rači objednám zbytek vjecí. Tak jsem objednal hnojivo, zeminu, květináče, zvlhčovačku prostě to co mi chybjelo. Ná pudě jsme dělali úklid asi tejden, byla tam sláma stará asi 50let byl tam fakt bordel ale i pár prken ktery tam byli od opravování střechy tak jsme s tátem stloukli boudičku a já konečně 20 zasadil chtěl jsem aby to dozrálo o prázdninách ale nevišlo to časově.
7.To uš jsem přemýšlel o regnutí na Grower všechno se to o cannabis nakupilo, a na konci měsíce jsem se regnul.
8. To uš přemýšlím nad Bubblerem na příští rok protože v zimně pjestovat nebudu.

Tak že nečekal jsem že to někde tak vypíšu ale stalo se, z rodiči je to na pohodu ale neví že hulím a ani moc nechci, z toho co teď vypjestuju bych chtěl upéct koláčky a snad si taky dají.......:)

Promiňte že jsem tady vypsal všechno ale ono to tak nějak do sebe všechno zapadá, jednodušeji by to vysvětlit nešlo:D:D...
DeathCell
jakože ja sem doufala,že se u nas nikdo nedozvi že hulim ale utajit se to asi nedalo:D inak matka to zezačátku brala velmy zle bo měla kecy že když si začinam s travou tak skončim jako všichni ostatni...jakože ze mě bude fetak a bla bla...podobny kydy..ale pak už ji to nějak omrzelo a dala mi pokoj...nejlepši na tom je že fotr o tom stale nevi:D :frog:
wasco123
Kedy pridu casy ze si cela rodinka sadne pred stol a namiesto pripitku sa bude podavat joint v kruhu rodiny. A tak sa poriadne najest, urcite by kazdemu jedlo chutilo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma