Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Prelom rastovej fázy na kvetovú - Klikni zde pro originální téma
snoweagle
Čauko ludia, chcel by som sa spýtať kedy prepínajú outdoor rastliny z rastu na kvet, respektíve kedy treba začať hnojiť hnojivom na kvet. Doteraz som to hnojil iba hnojivom Plagron Start Up a rastlinky majú aktuálne asi 25 - 50 cm a začínam sa báť že je to na túto dobu velmi málo.Na nete som našiel aj presný rozpis ako by sa tými hnojivami malo hnojiť ale neviem či je to aplikovatelné aj na outdoor.
Ide o odrodu Frisian Dew od DP. Poradte mi prosím a povedzte čo si o tom myslíte.

Za každú odpoveď Ďakujem
chuck53
Zdar,
kytky začnou viditelně nakvétat až tak koncem července, ale moje zkušenost je taková, že většina modelů má ještě v půlce září čas, ale pak to frčí a týden po týdnu to houstne.
Budď rád za takové kytky, moje jsou ještě menší. Přechod na květ můžeš stimulovat květovým hnojivem, ale to až někdy koncem toho srpna. A nezapomeň pak přihnojit i růstovým hnojem, protože při "přepnutí" to ještě chvíli roste:)
aukro503
Čau groweři.. Zajímalo by mě když jsem ted vyměnil růstovou výbojku za květovou.. Tak za jak dlouho poznám až se začnou vytvářet palice?? Jinak mám ve skříni 3 fem. kytky a je to skunk kříženej s 31x skunkama tak jsem zvědavej.. Mám je vcelku dost přerostlé tak mi prosím poradtě co s tím.. Díky všem za rady..
Ahoj, víš o tom, že musíš přepnout na 12/12? Tvůj příspěvek jsem pochopil tak, že si myslíš, že když vyměníš z růstové na květovou tak tam začnou rust palice. Ono palice by ti vyrostly i pod rustovou, pokud by jsi přepnul, ale byly by menší a řidší. Pokud jsi přepnul s výměnou výbojky a ja to blbě pochopil, tak se ti první náznak květu objeví tak do 7 dnů.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma