Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Můj první Autoflower Outdoor - Klikni zde pro originální téma
Mithril
Ahoj, našel jsem takovej malej plácek zarostlej keříkama (bývalá skládka), kam nikdo nechodí :) Vybral jsem si tam ideální místo, zatím jsem si jen vyšlapal malý políčko cca metr x 75 cm..Okolní keříky jsou vysoký cca kolem metru, takže dobrá schovka :) Dneska ho pěkně zryju, prokypřim a lehce prohnojim granulovaným kravským a slepičím hnojivem :)

Semínka jsem si vybral tyto:

1x AutoMazar
1x AutoBlueberry
1x PolarLight 2
1x Syrup

Už mi přišli, ale zatím jsou na poště, kde je přes svátky zavřeno, takže ve čtvrtek tam skočím a hned dám klíčit do kelímku a cca po 2 týdnech přesadím na políčko :)
Mithril
Tak! Políčko je zryté a prohnojené, běhá mi tam pár slimáků a šneků, tak se mrknu do fóra jak na ně, aby mi nesežrali moje bylinky :)
RaScaL
Na slimaky kup Vanish Slug rozjebe ich to na 100%.
Mas slusny vyber modelov su to fem.?
A pocuj to ich chces dat do kelimka a potom presadit do zeme?
Mithril
Jo Vanish jsem měl v plánu koupit :) Jinak všechno jsou feminizovaný samonakvétací odrůdy :) Mám v plánu nechat naklíčit semínka ve vatě, pak je dát do 0,3 l kelímku a kolem 2-3 týdne je vysadit do volné půdy..
FeSTeR
Vela growerou automatiek tvrdi ze to absolutne nieje vhodne predpestovavat v kelimkoch.. Skus podla mna nieco vacsie alebo este posleduj thready..
RaScaL
fester ma pravdu rovno to hod do zeme na ten tvoj flek lebo ked budes presadzat tak ju zabrzdis a pripravis sa o par g. Alebo to naklic na servitkach,hajzel papir ale na vate nie (zapletu sa tio do nej korienky.) a rovno s timi vyklicanimi semenami prid na flek,posad ich a daj nato PET flasu.
Pongo
Čau,

nebál bych se toho je předpěstit v těch kelímkách.... jak budou trochu schopný tak do země.... jsem to tak udělal a žádnej problém.... kdyžtak mrkni jak malý jsem je přesazoval .... ta kytka o tom ani nevěděla ...
Mithril
Tak páni a dámové, objednávka od Tao growshop.cz převzata a až na jedno rozmáčklé semínko všechno v pořádku..Náhradní semínko mi prý pošlou :)



Rozhodl jsem se nakonec zasadit na políčko toto:

3x Auto Syrup - Buddha Seeds
1x Auto Mazar - DP
1x Auto Blueberry - DP
1x Auto PolarLight 2 - DP
1x Feminised White Widow - Ministry of Cannabis

Všechny semínka mi teď klíčí ve vatě (takový ty kulatý tampóny)

White Widow jsem pěstoval před pár měsíci, v asi 3-4 týdnu květu jsem uřízl spodní větvičku, nechal zakořenit a teď je znovu ve fázi růstu. Mám jí na balkóně cca 2 měsíce a vypadá jako malá palmička :D Dám jí tam a uvidim, co se stane :)




Jinak jsem si mimo autoflower odrůd zakoupil femky Acid od Paradise Seeds a Amnesia Haze od Royal Queen Seeds, ale to až někdy příště :)
pedro_devil
Aby nebylo už pozdě na naklíčený kytky non-auto?!
Mithril
Všechno to jsou automaty :) A WW nechám venku jenom vykvýst :P
Mithril
White Widow stará přes půl roku :) Uvidíme co mi udělá venku ;)
Mithril
Ještě jsem se nezmínil o 2 Syrupech od Buddhy, který jsem nechal na balkóně..Slunce mi tam svítí pár hodin denně, ale docela často bylo zataženo, takže nic moc..Uvidíme co z toho bude :)



Kytky jsou dneska v 58 dnu, takže jsem je měl teoreticky včera sklidit, ale asi je tam ještě pár dní nechám ;)
Ja by som moc automat nepresadzal automati su nachilne na stres .. ;)

Dam ti radu mohol si tie semena rovno pichnut do zeme a predpestovat si ich ale pozor daj ich prvo do polotiena rychlejsie sa ti vitiahnu pod slnkom moc automat nechce frcat ;) growu zdar !
Mithril
Udělám to jak někteří radíte..Naklíčený semínka vezmu, dám je tam rovnou do půdy, přikryju pet lahví a kolem nasypu vanish proti slimákům :)
FeSTeR
Tak som to robil aj ja.. ale davaj bacha uz to slnko pali nenormalne chod radsej večer !! kuk moj thread

A vanish tam nemusis davat :p:
Mithril
Tak Syrupy mi pěkně klíčí, PolarLight taky, ale Mazaru a Blueberry, se zatím nechce..Třeba zítra :)

Jenom přemýšlím, jestli vysadit už dneska, nebo po těch bouřkách co hlásej..
citace:
Původní příspěvek od Pongo
Čau,

nebál bych se toho je předpěstit v těch kelímkách.... jak budou trochu schopný tak do země.... jsem to tak udělal a žádnej problém.... kdyžtak mrkni jak malý jsem je přesazoval .... ta kytka o tom ani nevěděla ...


Hele az si nieco nastudujes o autoflower odrodach tak potom rad druhym ... ked sa oberas o vynost ty je to tvoja vec tak neoberaj aj ostatnych ! a hlavne novacikov ktory sa ucia oni potrebuju rady na urovni profesionala tod vsio
Dirty
to killer69:zdar kolego jak si přišel na to že Pongo neví nic o automatech???když si otevřu jeho thread tak mi nepříde že o tom nic neví!!!pouze radil kolegovi jak to dělal on ale nikde neni napsáno že to tak má udělat...takže nechápu tvojí reakci???
Mithril
Lidičky místo toho hádání jste mi spíš mohli poradit jestli mám semínka zasadit před nebo po bouřce..ale i tak, díky za každou radu, pokud si nějaký rady protiřečej, vyberu si tu, která se zdá mě.. A hádat se můžete i přes PMko.
RaScaL
Po burke ak bude megasilna tak ti semena kludne moze vyplavit z pôdy.
ja som tiez za to aby si neriskoval racsej splachnutie semienom tak ich zasad po burke nigdy nevis nech sa dari ;)

EDIT: nezabudni pred zasadenim jemne prevlchcit zeminu odstatou vodou pokial je sucha :) a seminka daj cca 2 cm pod zem klicikom smerom dole
Mithril
Takže.. Semínka jsem zasadil, zalil a přiklopil PET lahví..Na pár míst jsem nasypal trochu Vanishe a ted jenom čekat jestli se všechny chytí..

Ale abych se přiznal, větší strach mám z jednoho chlápka, kterej na mě divně zíral když jsem vylejzal z těch křovin..Doufám že tam nepůjde, protože bydlí kousek od toho místa..Snad si myslí, že jsem tam byl na WC :D
RaScaL
Ked je vtom ze si tam bol wc tak je to ok, ale ked ta este zopar krat natom mieste uvidi bude mu to podozrive. Tak si davaj bacha :cox:
Dirty
Zdarec kolego jen malá rada:ten Vanish si schovej na potom až budou kytky větší a nebudou jim stačit petky,ale pořád bude šance že je slimaci vožerou...ted je tam na prd protože neznam slimáka kterej prokouše plast:) a hlavně si zasíráš půdu chemkou...jinak to vypadá dobře,ale příště vem semena a dej je rovnou do země protože při přenášení a usazování semen mužeš poškodit klíček a máš prd...
Mithril
Tak večer chcalo jak z konve, doufám že mi to nevyplavilo semínka nebo nepřevrátilo PETky.. Bohužel se tam dneska nedostanu, tak můžu jenom doufat..
Mithril
Tak, dnes jsem ošmikal ty 2 Syrupy z balkónu, voněj krásně, ale asi toho moc nebude.. Můžete tipovat, kolik g z toho asi bude, vítěze čeká dobrý pocit :D




Můj tip je tak 6g na kytku :) Když toho bude víc, budu spokojenej :) :leaf:
Mithril
Dneska jsem se dostal na políčko a docela se mi ulevilo, že PETky zůstali tam, kde měli :) Samozřejmě tam bylo plno mrtvol slimáků a šneků, což bylo celkem nechutný :D ale lepší než kdyby mi to sežrali..

Foto 1: První dojem












Foto 2: Detajl na zvířátka












Foto 3: Řada Syrupů












Foto 4: Řada Mazar, PL, BB












Foto 5: Políčko po očistě
Mithril
Co se týče Syrupů, ty mi rostou krásně, všechny jsou venku a tvoří první pravé lístečky :)
Mithril
Ale v druhé řadě Blueberry a Mazar zatím nic, Polar Light už taky vyrostl :)

Foto 1: AutoMazar














Foto 2: Polar Light














Foto 3: AutoBlueberry
Mithril
Je to špatnýý..

1 Syrup zmizel a zbyl po něm jenom kousek lístku, asi si na něm pochutnal nějakej brouk..
Ostatní 2 Syrupy povyrostli o malinkej kousek, ale držej se..



Polar Light se taky drží a povyrostl..



Automazar a Autoblueberry mám doma na ,,jednotce intenzivní péče,, , protože Mazaru se zlomil klíček, a zbyli tam jenom lístky, pochybuju, že se chytne..Blueberry teprve ted začala klíčit, ale semínko bylo vyplavené úplně někde mimo..



Foto 1: Takhle vypadaj Syrupy

Foto 2: Polar Light

Foto 3: To, co tam ted zbylo :(
Mithril
AutoMazar to nepřežil :(
Pongo
mno jestli nebylo lepší je předpěstovat v těch kelímkách když jsi je dával ven :)
pedro_devil
Jj, tak myslím, že je lepší je nechat v nějakejch kelímkách, kterými můžou prorůstat kořeny a můžeš je vložit i stěma kalíškama do květináčů. Každopádně bych doporučil nechat teda naklíčit už v substrátu kterej budeš mít ve finálních květináčích, tím zamezíš šoku z přesazení.

A pokud si jel Syrupy na balkóně v květináčích, tak proč si tam nejel i zbytek? Mohl si tak kontrolovat růst a nepřišel bys snad o žádnou krasavici... :)
Mithril
Aspoň budu příště vědět.. Lepší než pěstovat přímo v poli, jsem je měl dát do nějakých větších květináčů, předpěstit doma a rostlinky postavit tam..příště to tak udělám..

Na balkóně jsem to jen zkoušel, slunce mi tam svítí asi 4 -5 hodin denně, takže ne zrovna moc a úroda z tech 2 Syrupů taky bude malá..
Pongo
stačilo je trochu rozjet v kelímkách .... jen první patro ... pak s něma do země... nemůžeš nic pokazit .... Já ti to psal, že to můžeš takhle udělat .... jenže někdo byl chytřéjší a profesionálnější a má toho hodně nastudovanýho o AF :D asi víš o kom píšu :) tak good luck pro příště
Mithril
Špatné počasí, brouci a slimáci práci docela kazí..

Jeden ze Syrupů se jakoby stáhnul zpět do sebe, doufám že to přežije, druhý vypadá relativně dobře..

Polar Light je z nich zatím největší a taky vypadá v pohodě..



Mám nutkání rostlinky přesadit do květináčů, dát tam lepší zeminu a bud je tam nechat, nebo si je hodit na balkon, kde bych je měl pod dohledem a outdoor na políčku bych do příštího roku trochu líp promyslel..


Foto 1: Syrup 1









Foto 2: Syrup 2











Foto 3: Polar Light











Foto 4: Celek
Mithril
Usušený Syrupy jsem zvážil a tipnul jsem si skoro přesně - 5,8g na kytku :) Takže jsem vítěz a mám dobrej pocit :goldcup:
Mithril
Takže dneska jsem se byl na kytky po delší době podívat, čekal jsem že budou slušně vzrostlé, ale od poslední návštěvy téměř nevyrostli..

Naštval jsem se, vzal jsem květináčky, lopatku a vyndal jsem je, políčko jsem nechal na pospas slimákům a plevelu a kytky mám doma..

Zítra je ještě prozkoumám a dám si je rozjet pod lampu..doufám, že z toho aspon něco bude..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma