Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
2011-Orange Bud,Mazar,Blue Berry,GWS - Klikni zde pro originální téma
BlackStar
Všechny Vás tu zdravím. I já jsem se letos rozhodl něco pěstit. Po letech jsem se zase vydal do divočiny něco tam vytvořit. K osazenstvu snad není potřeba žádný komentář. Snad jen , že se jedná o feminizovanou genetiku.
Semínka šla do země koncem května.

Půda:
Směs univerzal půdní směsi, dřevný popel a černozem z okolí.

Hnojiva:
Plagron Grow
Plagron Bloom
BioBizz FishMix

Genetika:
Orange Bud - Dutch Passion
Mazar - Dutch Passion
Blue Berry - Dutch Passin
Great White Shark - Green House Seed

Fotografie jsou pořízené více než před 14dny.

:cox:
BlackStar
Tak a ještě nějaké. Víc jich v tomto stádiu přidávat nebudu. Myslím, že to ani nemá cenu, stejně tak popisovat, která je která.
BlackStar
Tak málá informace o tom jak to vypadá. Místem se prohnala nějaká zvěř, takže jsem přišel o 2 OB a 1 GWS, 1 Mazar je zakousnutej v půlce, ale tváří se, že snad zněj něco bude.

FOTO:
1.GWS
2.OB
3.MAZAR
4.OB a GWS
BlackStar
Nová aktuální fota s místa. Pohnojeno Alga Grow a Fish mix. V šechny kytky mají okolo 1,5m. Delší dobu jsem na místě nebyl, takže i z fotek jde vidět, že chudery musely soupeřit s okolní vegetací, která je ale na druhou stranu dobře maskuje.
BlackStar
Malá aktualizace. Opět trochu pohnojeno tentokrát už Alga Bloom. OB je v květu, GWS už taky kvete a Mazar teprve začíná. Kytky 1,5 - 2m. Pokud to všechno proběhne jak má , tak bude spokojenost.
BlackStar
Dnešní aktualizace z místa. Všechny kytky jsou v květu nebo začínají , proto také pohnojeno Alga Bloom. Rostlinky mají od 1,5-2m.
BlackStar
... a ještě trochu.
orechovnik
kedy asi ti začal OB kvitnúť? budem sledovať tvoj thread, začal ma zaujímať tento model a budúci rok by som ho rád skúsil. som zvedavý či, ako a kedy dozreje. K+
BlackStar
Zdravím.
Asi tak před 14 dny se objevily první blizny. Pokud vše půjde jak má a počasí bude přát, tak s dozrátím by problém být neměl. Ale pokud tomu tak nebude, kdo ví. Každopádně ho pěstuju poprvé a sám jsem zvědavý co z toho bude. Pokud nebude škodná tak tomu věřím, že se zadaří.
BlackStar
Malá aktualizace.
Pár fotek z větrné hůrky. S holkama ten větr pořádně mává a to ještě jsou nalehko.

Jinak už začínají pěkně vonět :leaf:
BlackStar
Dnešní slunečné odpoledne.

FOTO:
1-MAZAR
2-MAZAR
3-MAZAR
4-ORANGE BUD
5-ORANGE BUD
BlackStar
A ještě nějaké.

FOTO:
1-ORANGE BUD
2-ORANGE BUD
3-GWS
4-CELEK
5-CELEK
Bep Kororoti
Zdravím, moc pěkná džungle na té hůrce. Jen se chci ujistit, kytky rostly ze semen, nikoliv z řezů, že? Možná v tom případě mohly být víc zastřihávány a větveny. Byl v tom nějaký úmysl? Jinak koukám, že moc nehnojíš, spíš jen tak sporadicky jednou za měsíc, je to tak? Co škůdci tento rok, nebyl problém s píďalkou podzimní (male dirky na horních listech v červenci a srpnu)? Jinak si myslím, že kytky vypadají vcelku zdravě (pěkně zelené listy) , nicméně soudím, že se z toho dalo větvením získat pohříchu víc. BTW, na kdy vidíš sklizeň? Tak měsíc to asi ještě bude chtít, ne?
Slick-ace
moc pěkny, škoda jen že k fotkam nedáváš popisek co je co..
CallMoor
docela by mě zajímalo kterej z nich je Orange Bud ;)
frek
To mě by obecně zajímalo, co je co xD Ale jiank hezký.
BlackStar
Zdravím.
Kytky hnojím tak jednou týdně, kytky nejsou zaštipované a všechno jsou to řezy z feminizovaných semen, které jsem zasadil v půlce dubna. Originál rostliny přeroztly do gigantických rozměrů a musely pryč, takže kytky jsou takové jaké jsou. Škůdci zatím žádní nejsou, ale počítám s plísní, té se asi nevyhnu. U dalších fotek lépe popíšu a ještě to vidím na ten měsíc, snad bude přát počasí, jak doteď.

Takže zatím:rasta:
BlackStar
FOTKY DNEŠNÍHO ZÁŠTIPKU BLUEBERRY
BlackStar
Takže aktuální fota z políčka. Všechno krásně pocukrované a voňavé. Paličky bobtnají. Momentálně to odhaduju tak, že Orange Bud ještě týden, GWS a Mazar 2-3týdny podle počasí. Na mazaru už se objevil náznak plísně, takže jestli se počasí neumoudří ,tak půjde s OB, což bych teda moc nechtěl. GWS, 2 různá phena, se zatím drží jedna kytka krásný tvrdý velký palice , druhá stejné jen stím rozdílem, že jsou o poznání menší, obě krásně voní po tropickém ovoci. OBčka jsou obě stejné a za týden půjdou. Mazary taky vypadají stejně a téměř nevoní.

FOTO:
1-MAZAR
2-MAZAR
3-GWS
4-OB
5-OB
BlackStar
Tak a ještě noční přepálené pohledy na políčko.




Takže mějte se a smějte se! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :leaf: :leaf: :leaf: :rasta: :rasta: :leaf: :leaf: :leaf: :leaf:
BlackStar
Sklizená Blueberry, celkem sklamání co se týče skladby palic, co se stavu týče ještě nemůžu hodnotit, ale jak bude otestováno napíšu. Palice jsou dost řidké, na to kolik ty fem semena stála, tak opravdu sklamání, na Dutch ostuda. Kytka rostla výborně. Ale výsledek,tak dobrý možná do masti.:banned:
BlackStar
Zase trochu, ať je na co koukat.

FOTO:
1-GWS
2-OB
3-OB
4-OB
5-OB

:p:
BlackStar
A ještě trochu.

FOTO:
1-OB
2-OB
3-GWS

:goldcup:
BlackStar
Dnešní. Dnes sklizeny oba OB, tak tak jsem to stihnul než byl večer. Řádně ostříháno a už se to suší.

FOTOGRAFIE:
1-CELEK
2-MAZAR
3-MAZAR
4-MAZAR
5-GWS


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma