Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Royal Dwarf 2011 - Klikni zde pro originální téma
vyrostek
Ahoj, letos zkousim mimo jine poprve AutoFlower. Nakoupil jsem Royal Dwarf od Royal Queen Seeds. Dam sem par fotek na ukazku a polozim par dotazu u veci co mi nejsou uplne jasne, jelikoz mam jen male zkusenosti. Predem dik.
vyrostek
Kliceno v jufce od 8.4.2011. Po tydnu zasazeno do velkeho zhruba 5l kvetinace, ale co uz at se ma kytka fajne. A dopral jsem ji pudu Royal od Plagronu.
vyrostek
Zhruba po 14. dnech jsem zacal hnojit na rust Plagron Terra Grow.
vyrostek
Pridavam fotky jak vypadala kytka, kdyz nasadila na kvet. Byla zhruba 40 cm vysoka. Hnojeno Terra Bloomem ze zacatku 1x tydne. Toto foto bylo porizeno 5.6.2011.
vyrostek
Aktualne se mi kytka krasne pocukrovala. Hnojim uz v kazde zalivce. Kytka kvete zhruba mesic.

Ted resim nekolik otazek:

Jak videt na fotkach, je hodne husta a tak nevim jestli ji prostrihat at ma vic slunicka?
Taky resim, jestli a pripadne kdy a jaky pouzit booster?
A celkove nevim kdy poznam, ze mam prestat hnojit, aby mela kytka cas se ocistit a proplachnout jen vodou?

Predem diky za odpovedi na moje otazky zacinajiciho growera.
carda1993
ja osobne listi z kyti netrham at je tak jak je.. a 14 dni pred sklizni zalejvam pouze vodou,muzes i enzymi.. na proplachnuti.. a kyti vytrhnu i z korenem a dam ji susit korenem nahoru,ani listi netrham az kdyz kyti uschne ale to je na kazdem jak si to udela a jaky ma zcim zkusenosti. Kdy proplachovat poznas kdyz kyti ma cca 50% pestiku zhnedlich aspon ja to tak delam.
Tak osobně týden před sklizní ji oholím od velkých listů,nehnojím při růstu spíš namíchám kvalitní hlínu s živinama a na květ používám booster v pravidelné zálivce 1-2 krát týdně a minimálně týden (u topmax to stačí protože neovlivní chuť ) pak jen vodu.Jak u klasiky tak u automatky tahám ven s kořenama opláchnu vodou a věsím kořenem nahoru.(suším v šeru až tmě ale nemám možnost teploty 15-19stupňů takže sušení mám rychlejší-je lepší ventilátor nebo stálý průvan pro dobré prosušení)
uvádí se že (nebo tvrdí se) že sklizet ganju se má ráno před východem slunce ,no letos jsem něco škubnul i odpoledne a po rychlém sušení to taky pěkně zhulovalo.
(ale pravda někdo si na to potrpí) to už je spíše věc osobního experimentu a pak se uvidí.

ps: booster na květ začnu používat v momentě kdy kytka začne nakvítat.
Kurosaki
Ahoj mam dotaz zkousim stejny model ale pod 400w.jak dlouho ti to presne rostlo?ja sem v 51 dnu a nevim jak dlouho jeste pojedou.Cetla sem ze 2 mesice od vykliceni je to tak? jinak tvoje holky sou (byli) moc hezky :)
vyrostek
Ja jsem byl s vysledkem hodne nespokojen. Tragicka vynosnost, 3,5g z kytky. Zacalo mi to plesnivet, ale za to mohlo hnusne pocasi, porad loni v lete prselo. Chut byla velmi dobra a celkem to zhulovalo. Od vykliceni do sklizne jsem mel zhruba 80 dnu. Kamos to pestoval pod lampou a rikal uz nikdy vice, taky si stezoval na tragicky vynos.
Kurosaki
:( tak to je na prd.no necham se prekvapit co z toho vzejde ale dekuji za info :)
Dirty
Citace:
Ja jsem byl s vysledkem hodne nespokojen. Tragicka vynosnost, 3,5g z kytky. Zacalo mi to plesnivet, ale za to mohlo hnusne pocasi, porad loni v lete prselo. Chut byla velmi dobra a celkem to zhulovalo. Od vykliceni do sklizne jsem mel zhruba 80 dnu. Kamos to pestoval pod lampou a rikal uz nikdy vice, taky si stezoval na tragicky vynos.


Zdarec Vyrostku...no neznamená že když ty si měl na tehle genetice 3,5g na kytce že je to špatná genetika ba naopak!!!je to hodně dobrej autoflover páč sem měl min.rok 10 fem. semen a jedno bylo jako druhý(dost stabilní)...ostatně mužeš se podívat sám a udělat si vlastní názor:) jinak já to teda nevážil ale 50g na každý kytce bylo určitě:) takže lidi nevěšte hlavu!!!vždycky to neni jenom o semenech že:)

koukni sem:)

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57107
Kurosaki
Ahoj Dirty vypadaji moc pekne :) chci se optat jestli je to uplene same jako toto http://www.growshop.cz/katalog/deta...--autoflowering
Dirty
Ahoj Kurosaki...jasně uplně stejná genetika:)
Kurosaki
Dirty a jak ti to rostlo dlouho venku? a je prevda ze pod svetlem celkova doba neurychli u AF?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma