Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growery/ky
Tak letos taky poprve pojedu samonakvátačky a sem na to moc zvědavej jak to pujdenějaky info sem se dočet zde na G,něco v novinách ale jinak sem autofloweringová prvnička takže uvítam rady a tipy jak na to,čeho se vyvarovat a co zlepšit a doufam že tohle téma třeba někomu pomůže jako mě pomohlo třeba M.Brtníkovo téma o samonakvétačkách(díky ti kolego)....jdeme na to!!!
set up: místo- zatim zahrádka(skleník,bejvalej foliak)...ve skleníku sou holky ve 40litrovejch kýblech od primalexu a ve foliaku přímo v zemy...kýble obsahujou 40% kompostu,40%zahradní zeminy,20%písku...holky ve foliaku sou 100% v zahradní zemině
semena sem získal od Aeromana(díky!!) sou regular a sou to tyhle genetiky:White Ryder
Blue Ryder
Snow Ryder x Blue Ryder
AK47 x Lowryder
a pak sem získal na SSCC semena od banky Royalqueenseeds a to tyhle genetiky:Royal Automatic 10ks fem
Royal Dwarf 10ks fem
hnojky co dům dal(upřesnim později čim to pohnojim)
ted už nezbejvá než jen popřat všem at to roste v roce 2011!!!
Zhruba před měsícem sem dal na zkoušku dvě odrůdy od Aeromana do skleníku...do každýho kýblu 4 kusy...zasadil sem semena a nenapadlo mě nic lepšího než vzít 10l konev a zalejt je!!!samozřejmě mi semena vyplavala protože sem je zalil velkym proudem vody...nejspíš proto mi jich z 8 vylezlo jen 5 moje chyba...asi po dvou tejdnech růstu sem odstranil 2 samce takže mi zustaly 3 samičky...1x White Ryder a 2x Blue Ryder
Dneska sem byl vokouknout holky jak se maj a vypadaj dobřeve skleníku krásnejch 27 stupňů tak sem je trošku zalil a udělal pár fotek...omluvte kvalitu je to mobil
Na další kolo sem připravil starej foliak(jenom konstrukce) a udělal 4 políčka po 5ks takže celkem 20 kytek...Snow Ryder x Blue Ryder 5ks,AK47 x Lowryder 5ks,Royal Automatic 5ks a Royal Dwarf 5ks...před 7-8 dni sem je dal na ostro do země a dneska už sou všechny venku takže 100% uspěšnost klíčení...vzal sem pet lahve a udělal každé kytce skleníček na optimalizaci klima a proti slimákum...tak za 3-4 dni aplikuju kořeňák a za dalších pár dnů pak už nějakej růsťák...
Zdarec a dík za pochvalu(potěší)...no slepičaky určitě ne!!!za těch pár let co jedu out,tak sem toho názoru že po slepičákach sou po sklizni kytky cejťit a to i když je jedeš třeba na hnoji tak sou cejtit taky(ale to je jen muj názor)...ja sem doma tedko vyštrachal nějakej kvěťák od Hesi tak asi ten + nějakej bůstr a vitamínky...jinak kytky maj dost živin v půdě(40%kompostu) takže to pohnojim tak 3-4 a jinak převážně dešťovku...
Tak tady nějaký to papání pro holky...na květ od Hesi+bustr od GH a pro miminka od Atami kořeňák+růsťák...holky ve skleníku byly už dřív hnojeny od Atami nejdřív jednou kořeňák a pak dvakrát kořeňák+růsťák...
Zdarec holky vypadaj dobře tak sem je v neděli nafotil...hnojeno 20ml bloom na 5litrů+6 kapek bůstru+1 kapka vitamíny...vejška je 75-80cm a vypadaj že už přestaly růst
a ještě sem nafotil miminka ty taky jedou pěkně akorát už né 20kusů ale jen 19 páč mi je babča chtěla okopat od plevele a jeden kus AK47 x Lowryder to odsral a zařval pod motyčkou (zrak už neslouží tak jak by měl)...jinak pohnojeno kořeňákem 3ml na 3litry...
Zdar všem...dneska dostaly velký holky zálivku do 5 litrů 20ml bloom,10kapek bůstru,1kapka vitamíny+10ml enzymu...a mláďata na 5litrů 5ml kořeňáku a 5ml růsťáku...nafukuje se to každej den tak o víkendu nahodim zas nějaký foto...
Zdar všem co sledujou...tak mam zas nějaký fotky...foceno dneska...holky dostávaj stejnou zálivku jednou voda,jednou voda hnojky plus sem přidal fosfor...stáří kytek cca 2 měsíce...už sou patrné změny a to že blueryder bude asi trošku řidší než whiteryder,ten dělá krásnej kompakt s pár postraníma výhonkama kdežto blueryder má vic výhonků...všechno se začíná krásně osypávat cukremBR začíná od spodu krásně žloutnout,WR je pořád krásně zelenej...
Mladý začínaj taky pěkně růst akorát to nedal další AK47 x Lowryder(asi špatnej gen či co???) a jedna kytka se nějak ohla asi po dešti(husej liják),ale co nejslabší má padáka a kdo přežije pujde do papírku...kytky už sou stejně velký jako půl flašky(skoro všechny)...je to cca 3 tejden od vyklíčení...pohnojeno dneska na 5litrů:5ml kořeňák,20ml růsťák...
Zdarec všem...tak po tejdnu nějakej up a to že holky dostaly předevčírem poslední zálivku hnojiv a ted už dostanou jen enzym a čistou vodu...počítam tak 14 dní a pujdou pod kosu...no čekal sem od toho všechno možný,ale to že to budou takový fešandy fakt ne...už se nemužu dočkat až ochutnam