Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Můj vůbec první GROW - severní Čechy - Klikni zde pro originální téma
pedro_devil
Nazdar lidi,

chtěl bych se Vám "pochlubit" se svým vůbec prvním growem, i když uživatelem jsem již dlouhých 8 LET, tak teprve letos jsem se odhodlal prvně "zasadit"! Budu se snažit z toho udělat průběžnej foto dokument, aby bylo v malých intervalech vidět jak to jede...

Mé první pěstitelské pokusy začali zakoupením 10-ti semen White Widow, ale bohužel jako uplnej zelenáč jsem nechal vyschnout ubrousek a bylo po semenech (po 14 dnech od vyschnutí nevystrčilo klíček ani jedno).

Své snažení jsem, ale nevzdal a dal jsem naklíčit NONAME semena od LEGALIZACE.CZ z 10 semen mi vylezlo 5 klíčků, které se uchytili. Vše proběhlo v prvním týdnu v Březnu. První týdny života strávili kytičky v mini pařníčku za oknem na JIH, a kkyž začalo být venku trošku schopněji, tak jsem dával kytí do pařníčku ven.
Toto mé první snažení, ale bylo poznamenáno dost smůlou -> z 5, už dost vzrostlejch kytek byli 4 samci! No newadí.
Jediná NONAME samička se měla od začátku dost k světu, takže den ode dne byla krásnější.

Použitej substrát: 70% Substrát pro pelargonie od Agra
15% prosátého písku
15% keramzitu
To vše v 30l kýblu

Hnojivo:
- od druhého týdne jsem používal Stimulátor pro mladé rostliny(1x/t)
- od třetího týdne růstu Kristalon START (3x/t)
- poslední dva týdny Lignohumát a Kristalon START
- jinak do substrátu přidáno trošku slepičáku

Dnes má již tato NONAMKA cca. 145 cm a je pěkně větvená viz.foto1

Mohl by m někdo říct jestli už jde do květu? Viz.foto 2 a 3

Dalším pěstitelským pokusem byla objednávka AUTOFLOWER NORTHEN LIGHTS od Growshop.cz seeds, které mi přišli v pondělí - 5 ks.

Tyto semena jsem po prostudování tohoto a jiných fór, zkusil "hodit" rovnou do "hlíny" a doufám, že bude 100procentní úspěch.

Jako "hlína" použit kokosový substrát a do něj přimíchán pelrlit! Dnes jsou již druhý den v substrátu a čekám až vystrčí "růžky"! Substrát jemně provlhčuji, tak snad to vyjde, protože klíčení to je zatím můj nej problém.

FOTO1: NONAMKA
FOTO2: vrchol NONAMKY (kvete?)
FOTO3: vrchol NONAMKY (kvete?)
FOTO4: AUTO Northern Lights - zatím v hlíně! :D
carda1993
neboj nekvete akurat je dost stara a ukazala ti co je :-)
Spála
s tím kristalonem to bude mňamka ...vyhoď to!
pedro_devil
to Spála: proč myslíš? Nebo, že by závist? :D:D:D Pokud dostane dostatečnej Flushing, tak myslím bude v poho. Jinak na květ jsem si koupil ATAMI Bloombastic.

to CARDA 1993: jen jsem si myslel, že když do teď měla chlupů po skromnu a najednou během posledních 2 dnů má na konci větví víc jak deset chlupů, že už možná začala přepínat. No tak asi nic, budu trpělivej. :D Ale díky za postřeh, asi to tak bude. :)
Spála
Závislost ani ne, ale nechápu lidi co jsou schopný investovat 500-1000 do semen a pak to hnojit kristalonem ... Když pitomej BioGrow od Biobizzu stojí cca 160,- neříkam, že to neproleješ... jen prostě představa do něčeho srát kristalon se mi hnusí ...
pedro_devil
to Spála: určitě ti tvůj názor neberu, určo je lepší nějaká spešl hnojka na trafku, ale mamka z babkou tím hnojej zeleninu a ovoce a chuťově o 1000% lepší než z marketu. Taky na květ jsem si pořídil Bloombstic, ale po tom Kristalonu mi to nehorázně vyjelo a ještě jsem snad nikde neviděl, že by měl někdo už v tuto dobu takový krásně velký a košatý kytky (i když to bude spíš genama, i když newím co je to za odrůdu). A potom co jsem začal ještě přihnojovat Lignohumátem což je zcela BIO hnojka, je kytí pěkně vitální a zeleňoučká.
pedro_devil
Jinak dnes mi vystrčili "růžky" 4 z 5 AUTO Northern Lightů, tak přídávám nějaké foto. Vykoukli z hlíny po nějakejch 60 hodinách, tak doufám, že vyjede ještě ta poslední a bude 100% úspěšnost a prolomím svou smůlu s klíčením, ale již teď můžu klíčení rovnou z hlíny jedině doporučit!
pedro_devil
Ještě mám takovej malej dotaz ohledně pozdějšího přesazení. Myslíte, že můj plán vrazit to do velkejch květináčů i s pěstebníma košíčkama, který by se měli zcela později rozpadnout dobrej? Nechci aby měli šok a nezastavili se, obzvlášť když automaty mají tak krátkou dobu růstu. Mám v plánu tomu šmiknout perořízkem dno aby měli kořeny kam jet. V jaký velikosti by ste to přesadili ven?
:leaf:
Párek! Brkosaj
Čus! Já bych klidně rozřízl ten košík třeba i po stranách ať jdou kořeny do všech smerů a nejen dolů, ale asi to nebude nijak zásadní. Svoje kytičky jsem dal ven cca 8cm vysoký o pěti patrech. Nějaký prcky by ti akorát sežrali slimáci a to by byla škoda. A ještě mam připomínku ke kristalonu. Letos jsem nejaký kytky začal hnojit kristalonem jěště doma v malym kvetníčku a nebyl v tom žádnej rozdíl, loni taky žádnej zázrak a koupil sem Plagron ALGA grow, připlatit si pár kaček za pořádnou hnojku se vyplatí. Jinak to máš moc pěkný, tak ať rostou. K+ tobě
pedro_devil
Tak hlásím 100% úspěch při klíčení těch AUTO Northern Lights! Mám neuvěřitelnou radost, že se konečně zadařilo! :) Jinak měl jsem docela obavy, protože to byla levná semínka od growshop.cz (315 Kč za 5 semen), ale asi v tom moc velkej rozdíl nebude a taky to maj možná z kvalitní seedbanky a hodili si to třeba jen pod sebe aby natáhly další growery na pěst. Ale soudit začnu až sklidím, jak to je kvalitní genetika.

Zatím čus.
pedro_devil
Foto 1 a 2: NoNamka vyrostla za dva dny cca. o 10 cm -> nyní měří již 154 cm! Na to, že by měla ještě min měsíc a půl růst to bude asi pěkná "bestie"! :D Snažil jsem se spočítat větve, ale to nejde! Jinak dnes jsem pátral trošičku o jakou genetiku by mohlo jít a bylo mi od "zdroje" řečeno, že lidem posílali mix Holadských a Švýcarských regular semen těchto strainů - White Widow, Purple Haze a Super Thai...:rasta:

Foto 3 a 4: Tak po návratu z práce jsem zjistil, že Northern Lighty už začali prorůstat skrz pěstební košíček, tak jsem jenom na několika místech proříznul a odtrhnul kus košíčku, aby se rychlejš dostali mimo něj a "vrazil" jsem je do několik dnů připravených 8 litrových květináčů, kde budou již do konce svého poměrně krátkého života. Docela mne to překvapilo protože teprve včera vykoukli na světlo světa... jen tak dál! :)
pedro_devil
Tak po včerejším přesazení Automaty nepopolezli ani o píď, ale začínaj se jim tvořit první lístky. Doufám, že co nejdřív vyleze slunko aby dostali co největší dávku sluneční energie, jinak to bude stát za pytel! :( A bojím se aby vůbec přežili toto počásko, i když je raději mám pod pergolou aby nebyli na dešti!
pedro_devil
Foto 1: Auto NL 3.DEN růstu, tak od včera poposkočili cca. o 2cm a začínaj se jim pěkně "klubat" první pořádný listečky. Jinak včera poprvé přidán stimulátor na růst kořínků - 1/2 dávky, kterou doporučujou pro čerstvě vyklíčené rostliny.

Foto 2 a 3: Pohled na NoNamku shora. Dnes +- 2. dny 101.DEN na růstu. Dělá mi čím dál tím větší radost. Snad se mi vyhnou čórky. (Mám kolem baráku hodně vysokou zeď a na kytky není z ulice vidět + kolem celýho baráku jsou čtyři kamery s pojezdem, který jsou ba naopak nádherně vidět z ulice) :D
pedro_devil
Groweři, co se stane, když jsem takto zohýbal 4 spodní větve (ty největší)?
Moje teorie je a v tento výsledek doufám, že sekundární větve na těch ohnutejch větvích se víc vytáhnou a keř celkově zhoustne. Mám pravdu a neublíží jí to v této fázi?
Když jsem se o to pokoušel poprvé tak jsem jednu větev zlomil a znovu sem se o ohýbání ze strachu nepokusil. Dnes to šlo o poznání lépe než před nějakejma 6. týdny.

Za rady a postřehy předem moc děkuji.
cerzyn
zdarec ohýbání se neboj můžeš je i šikovně zlomit( né urvat) na zlomu se časem udělá kolínko a výhonky se otočí za světlem...... je to osvědčená metoda ,kdy kytky zhoustnou a celkově zmohutní....když použiješ hledání tak jsou tady dokonce celá témata,metoda už je poměrně hodně provařená....
jinak to máš nějaké origo seeds nebo nějaké noname Northerm light?????

.... známý jeli loni NL loni (dohromady cca 12 kytek) a vypadaly ůplně jinak listy mohutné veliké jak dlaně husté keře jako prase a to bez jakéhokoliv záštipu a ohýbání,, samozdřejmě to může být jiná genetika... tak ať se daří:drools: :drools: :drools: :jumper: :jumper:
pedro_devil
to Cerzyn: Jj, díky moc. Potřeboval jsem jenom uklidnit! :D (už mě to stálo moře péče!) Ta velká je NoName (pravděpodobně jedna z těchto: White Widow, Purple Haze a Super Thai. Samotného by mě zajímalo co to je?), jen ty malé jsou Autoflowering Northern Lights! :D

Edit: PS:koukám, že ty je jedeš taky? Budu sledovat jak se daří! :)
pedro_devil
Foto 1 a 2: Tak se mi podařilo při ohýbání zlomit větev, praskla u kmenu a asi do půlky! Přesně toho jsem se bál!!! Naštěstí se nedolomila uplně, tak sem ji přifáčoval ke kmeni izolepou!
Zacelý se ta větev? Za jak dlouho asi budu moct sundat tu izolepu?
Raději přestávám experimentovat a nechám kytku ať si roste!

Edit: tak jsem to ještě pro jistotu přidrátoval k tomu stonku, tak sned se to vzpamatuje.
auroraindika
za pár dní se to zacelí...izolačku tam nech aspn tak 3 neděle...kup si kolínka na ohejbání ...jinak to máš šupa hodně zdaru....
Slick-ace
pedo_devil:

kytka to rozchodí paliže jí tam zůstali nepřerušený alespoň nějaký vlákna a není to prasklé moc..

Jinak co se stane s kytkou/větvema při ohýbání (viz. předchozí str.), si můžeš počíst, ta metoda se jmenuje supercroping
vyplatí se :D
pedro_devil
To Slick-ace: mno je to ruplý asi do půlky. Každopádně to ještě drželo pozici do který to bylo ohnutý, tak doufám, že to rozchodí. Zejtra budu moudřejší, pokud budou listy ve "vzpřímený" (normální) poloze a ne povadlý tak to snad bude OK nebo se pletu? Bylo by tý větve škoda páč má dobrejch 110 cm a obzvlášť, když už ta co byla pod ní moje pokusy odnesla! (dnes by měla už hodně přes metrtřicet) :(
Slick-ace
jo podle listů to jistě poznáš.
pedro_devil
Foto 1: Autíčko NL 5.DEN růstu. Jede moc pěkně, co den to cca. 1 cm! Nechci vidět (lžu chci!) až bude mít pořádnej kořenovej bal! :D

Foto 2: NoNamka - jedna z ohnutejch větví - sekundární větvičky se už točej nahoru!:D

Foto 3: NoNamka - tj. ta zlomená větev! Zatím vypadá, že to vpohodě rozdejchá! I na ní se už točej větvičky! :)
pedro_devil
Cest lidi, jsem si zase hrál foťákem tak sem házím jednu fotku z rána.

Foto2: Nonamka cca. 105 den růstu. Cca. 155 cm - se za poslední tři dny sekla, ale můžu si za to sám (nalomená větev, nějaký ohýbání). Jinak v tom červeným kroužku by měla bejt větev, kterou se mi podařilo ujebnout asi před 5 nedělema, když jsem se poprvé pokoušel o ohýbání! :( Jinak je to takový docela koště, ale zase pěkně zhoustne po tom ohýbání, jinak na šířku má asi 200 cm, tak tajně doufám, že z ní bude aspoň 250g! (na první grow by to byl mega úspěch pro mě) :)

Foto1: pohled na autíčka NL. :)
pedro_devil
Foto 1 a 2: AUTO NORTHERN LIGHTS 8.DEN růstu. Mno tak na to, že mají za sebou zhruba 1/3 jejich růstový fáze, tak se mi moc nepozdávaj! Začíná jím rašit teprve druhé patro. Co si myslíte, jsou v této fázi akorát či zaostávaj?

Foto 3: Pohled na NoNamku - začíná pěkně houstnout!

Foto 4: Pohled na nejvíce ohnutou větev - sekundárn větve jedou krásně nahoru! jsou jednou takové než před ohnutím!

Foto 5: Jednu z větví jsem musel trošičku "podvázat" páč je ohnutá do 90st. a bál jsem se aby vydržela! Každopádně až půjde na květ a budou na ní pořádné (aspoň doufám) šišky, tak by šla určo k zemi, tak aspoň prevence!
pedro_devil
Ješte foto jedné menší větvičky - od ohnutí na ní pomalu ale jistě rašej nový vrcholky! :D
cerzyn
ydarec tz NL af...se určitě spravý letos je jedu takz a yatím v poho
http://grower.cz/forum/showthread.p...4221#post974221
pedro_devil
Čest lidi tak jsem tu se svým pravidelným reportem.

Foto 1: Auto Northern LIghts 10.DEN růstu. Za ty dva dny bych řekl, že hodně zesílili, sice poplezli jen o cenťák, ale zvětšili se listy, tak snad to bude dle mých představ (na konci 20 g z kytky).¨

Foto 2: Autíčka pospolu! :D

Foto 3 a 4: Prasklá větev na NoNamce se pěkně zaceluje a řekl bych, že to pěkně nabobtnalo, každopádně po zlomení se sekla pouze na jeden den a od té doby to zas jede jak splašený!

Foto 5: NoNamka se sice sekla co se výšky týče (má kolem 155 cm), ale pěkně po ohejbání zhoustla a děsně popojeli sekundární větve! Takže spokojenost! (jaj to bude výnos!! .... aspoň doufám)

Jinak jsem přestal hnojit uplně Kristalonem a hnojím vlastníma hnojkama: kopřivy smíchaný se slepičákem a to vše nakvašený, hnojím tím every day a kytka krásně ztmavla a řekl bych, že je teď daleko vytálnější! Jinak na autíčka používám Lignohumát! :)
pedro_devil
Lidi potřebuji pomoc. Zejtra si jedu ke kámošovi pro kytky (prodal barák a odjíždí pryč), jenže ty kytky - 6 kytek cca. 40 cm - jsou namrd__ v malým truhlíku max. 5l a maj asi prorostlý kořeny do sebe, takže se je bojím rozhodit! Můj nápad je to hodit do co největší nádoby aspoň 50l a ať si rostou pospolu... je to dobrej nápad a co od nich mohu očekávat? Nebo nahoďte jinou radu, thx.

edit: FOTO - tak to jsou ty chudinky - co snima?:bravo: :leaf:
pedro_devil
Tak NEW GANG přesazen! A začíná ozdravovací akce! Mělo by se jednat o Critical od Dinafemu. Nakonec 5 ks (jednu si kámoš bere do nového bytu na balkon).

Podařilo se mi je rozdělit takto: do kýble 30l 2ks a do druhýo 30l 3 ks, víc jsem je nechtěl rozdělovat abych je nepoškdoil ještě víc, tak snad to rozchodí, vím že by to chtělo více místa, ale jinak to nešlo. Jinak zemina takovej mix. zbytku kokosu, substrátu pro pelargonie, písku a kompostu s troškou ornice, zese vím že to není ideál, ale newím jestli z těch zmrdů něco bude tak jsem nechtěl utrácet. Pohnojeno Lignohumátem.

Jediný co se kámošovi povedlo byl TOPING viz. foto 4.
pedro_devil
Pravidelný report:

Foto 1 a 2: AutoFlower Northern Lights 12.DEN růstu, maj cca. 8 cm a konečně se pěkně rozjeli. Snad to za těch 14-dnů doženou alespoň na 30cm.

Foto 3: NoNamka je 111.DEN růstu, jinak má cca. 160 cm a nádherně po ohejbačce houstne! (už se nemůžu dočkat až začne kvést) Začíná brutálně vonět x smrdět! :D Na fotce s hlídačem. :)

Foto 4 a 5: Critical + , po včerejším přesazení a pohnojení Lignohumátem vypadaj hned lépe - mají sytější barvu, tak snad z nich něco bude, jinak pravděpodobně vše samice.

Otázečka: přemejšlel sem, že bych ty Criticali zatmíval, abych je mohl sklidit v srpnu? Kdy je to tak vhodný? Chtěl bych jim dát min 14 dnů na vzpamatování se - mohlo by to stačit? Nebo je mam nechat raději dojet "přirozeně", když jim ten "blázen" dal takhle zabrat?
pedro_devil
Zdar Growers,

tak před děsnejma lijákama před kterejma varovali jsem se rozhodl kytičky vrazit pod střechu a myslím, že při pohledu na kytky mojí mother jsem udělal dobře - jsou děsně pomlácený!

Foto 1 a 2: Auto NL jsou 14. DEN na růstu. Již mají 10 cm a začíná se klubat třetí sada lístečků! :D Jsou krásně zdravé a mají sytě zelenou barvu! :)

Foto 3: NoNamka je čím dál tím krásnější. Má tvar "vanočního stromku" a do vejšky už moc nejede cca. 5 cm/týden a víc houstne, jde do šířky a sílej jí postraní větve, takže myslím, že by mohlo jít o nějakou brzkou odrůdu a brzy půjde do květu... :D

Foto 4 a 5: Criticali mají cca. 40 cm a myslím, že se jim začíná dařit. Den ode dne mají sytější barvu a jsou hustčí. Po poradě s Megan (tímto moc děkuji) jsem se rozhodl, že je nechám cca. 10 dnů růst a pak je začnu zatmívat!! Tak doufám, že z nich něco bude.....
pedro_devil
Pravidelný upload:

Tak jsem si pořídil nějaký značkový hnojky, tak doufám, že to pěkně pojede - Komplet sada BioBizz a to: Grow, Bloom, TopMax, FishMix, Leaf Coat.

Foto 1 a 2: Automaty NL - jsou již 16.DEN RŮSTU - tak se myslím začínaj pěkně rozjíždět, začínaj bejt rozestupy mezi patry. Pohnojeno Grow, FishMix, postřik Leaf Coat - cca. 1/3 dávky. Zítra bude už 1/2 a postupně navýším až na doporučenou dávku.

Foto 3 a 4: NoNamka - řekl bych, že přestává růst do výšky, ale za to je den ode dne hustější. Uvidím jestli se začne táhnout do výšky až bude slunečno nebo jestli toto je strop! Možná má malou nádobu: 50l ? Pohnojeno BioBizz Grow a FishMix, plná doporučená dávka. Foto 3: sekundární větve nádherně jedou!

Foto 5: Nejhezčí z Criticalů, je krásně rozdvojenej. A začínají všechny krásně houstnou a maj asi o 100% lepší barvu. Ještě jim dám cca. týden a začnu zatmívat.
Otázka: Mám v plánu zapíchnou do těch kýblů cca. metrový latě (3 nebo 4) a natáhnout přes ně černej pytel - jako takovej stan. Samozřejmě je budu dávat do stínu aby na ně v podvečer nepralo slunce a ony se neupekly! Dobrej plán? Mám je začít hnojit na květ hned jak začnu zakrejvat?
pedro_devil
Zdar Groweři,

tak po několika denním hnusným počasí je konečně už druhej den nádherně a na holkách je to krásně vidět! Všechny jedou za sluncem jak o závod!

Foto 1 a 2: Critical +, myslím, že záchráná mise se povedla! Holky nádherně zhoustli a už maj barvu jakou by měli mít. Těhlech 5 je určeno na zatmívání takže ještě tak 10.dnů a půjdou vždy od 19:00 do 7:00 do naprostý tmy! Pořídil jsem si na ně silnou pvc folii, která je z jedné strany bílá a z jedné černá - světlo nepropustná!

Foto 3: Taky Critical +, ale toho zkusím bez zatmívání, tak snad z něho ještě něco bude!

Foto 4 a 5: NoNamka má nějakejch 165 cm a zase se rozjela i do vejšky, ale ani co do hustoty nezůstává pozadu a jede!

Foto 6: Takhle krásně na ní houstnou větve! Už aby začala kvést, nemůžu se dočkat!

Foto 7 a 8: Autoflower NL - 18.DEN RŮSTU - tak konečně se rozjeli a co den to 1cm, slunko jim evidentně svědčí! Akorát jsem jednu asi přehnojil! Takže musím opatrně..
pedro_devil
Foto 7 a 8
pedro_devil
Teď jsem procházel fotky a tady je něco čím bych se rád pochlubil! :D

Foto 1: Větev čerstvě po ohnutí - všimněte si i té nad ní (taky ohnutá)!

Foto 2: Ta samá větev po 12-ti dnech a nad ní ta malá!! Takže ohejbání má velkej smysl!!! :D
pedro_devil
Zdar Growers.

Foto 1: Auto NL - 20.DEN RŮSTU - dělají mi čím dál větší radost, už aby začali kvést!

Foto 2: NoNamka: Pohled shora - začíná to bejt nehoráznej keř!

Foto 4: Též NoNamka - pro porovnání s mojí maminou (mamka má 176 cm a váží 57 Kg)! :D

Foto: 3: Critical +, nádnerně houstne, na to jaký to byli mrzáci, tak to hodně rychle doháněj - jinak zatím hnojeno BioBizz Grow, FishMix a na postřik LeafCoat!

Foto 5: Stonek NoNamky! :)
pedro_devil
Čest Growers,

tak jsem tu s pravidelným reportem. Tady u nás už jsou několikátý den po sobě v noci bouřky a přívalové deště, ale kytičky si rostou jako by se nechumelilo! Ba naopak bych řekl, že se jim daří lépe! (přes den většinou vedro a slunko, v noci déšť!).

Jinak na NoNamce, poslední dva dny dost žloutly spodní listy, tak jsem vylil sud s potoční vodou a napustil novou a ejhle dnes není žlutej ani lísteček (PH neměřím a používám vodu z potoka - náš pozemek je první na trase od lesa).

Do automatů se mi asi pravděpodobně pustil nějakej hmyz - spozoroval jsem na nich takový černý mršky o velikosti špendlikové hlavičky (škoda, kterou pravděpodobně způsobili jsou žlutý, jakoby vypálený tečky a následně jakoby popraskanej list), nejdřív jsem si myslel, že je to spálený od hnojek, ale pravděpodobně ne. Nějakej názor při pohledu na fotky? Jinak včera jsem to postříkal přípravkem na žravý a savý hmyz, tak snad to bude dobrý (dnes jsem další poškození nespozoroval.)

Critical +, těm se daří asi úplně nejvíc! Nádherně zhoustli a zesílili. Barva již tmavě zelená a celkově vypadají hodně vitálně! V neděli mám v plánu začít zatmívat. Na zatmívání jsem si vyrobil bednu z kartónu, kterou musím natřít ještě vodoodpudivou nejlépe bílou barvou. Rozměry bedny jsou 130 cm na cca 90cm. Kartón je přidělanej na čtyřech "nohách" (mají cca.145 cm) a není až na zem aby to mohlo trošičku větrat!

Foto 1 a 2: Auto NL - 22. DEN RŮSTU - Jak jsem psal výše, tak pravděpodobně byli napadený nějakým sráčem, ale po postřiku vypadají vpoho. Zatím nekvetou, ale myslím, že dokonce týdne snad už budou! Mají pouze 13cm, ale do šířky cca. 25 cm, pokud tento týden pojedou stejným tempem jako poslední čtyři dny tak budou mít snad alespoň 20 cm než začnou nakvétat! Patra jsou hodně nahusto - cca. každý 2cm.

Foto 3: NoNamka - ta si lebedí relativně vpohodě, akorát jak jsem psal, tak jí občas žloutou spodní listy, ale ty otrhám a je v klidu! Jinak jsem zjistil, že kořeny jsou prorostlý na husto celou nádobou (40l), což se mi moc nelíbí, protože je to teď asi strop růstového potenciálu nebo se mílím? Může to vadit při květu? Přesazovat ji už rozhodně nechci!! Na fotce v pozadí srovnání s krabkou ViceRoyek! :D

Foto 4, 5: Critical +, prostě paráda! O víkendu začínám zatemňovat!:rasta:
pedro_devil
Hallo Growers,

kytkám se daří dobře, tkaže dnes jen foto.

Foto 1 a 2: Auto NL - 24.DEN RŮSTU - NL za poslední dva dny dost popojeli, tak dávám srovnání s FishMixem 1l! :D Jinak zatím nekvetou, ale co mi tu psal jeden člen, tak prej kvetou cca. od 7.patra a já mám teprve zárodky 5.patra! Mají cca. 15 cm.¨

Foto 3: Critical +, včera jsem jim vykopal díru asi 80x60x60 - navezl do ní mix Koňskýho a Kravskýho hnoje s místní zeminou a pískem. Přesazení jim evidentně neuškodilo, tak od neděle začnu zatmívat! Jinak včera vyselektován samec - doufám, že mi zbudou aspoň 3 samice (z 6 ks)!

Foto 4 a 5: NoNamka - cca. 120.DEN RŮSTU - výška nějakejch 165 cm a do sířky kolem 2,5 m! Přestali jí žloutnout listy a houstne a houstne! Jinak se za poslední dva dny začíná jinak zbarvovat - stonky jí zčervenaly! Zajímalo by mne co to je za odrůdu! :D
pedro_devil
Hi Growers,

kytky jedou jak splašený tak nahazuji pravidelný update!

Foto 1: Critical +, po přesazení mi je začal šíleným způsobem slimáci a takové ty babské rady nepomáhali, tak jsem včera koupil Vanish Slug a je klid,dens už neprošel ochranou bariérou ani jeden! Jinak jim přesazení evidentně prospělo a valej si to do výšky i do šířky! Také jsem včera poprvé zatmíval, tak jsem zvědav po kolika dnech začnou nakvétat (musím je sklidit nejpozději první týden v září!), zatmívám od 19:00 do 7:00!

Foto 2: NoNamka jede jak obvykle! Vypadá, že začne také brzy nakvétat, protožře PreFlowers jsou už "všude" a v hojné hustotě!

Foto 3: List NoNamky v detailu! Úzké čepele a některé listy jich mají až 9! Takže asi jasná sativa, akorát by mě zajímalo jaká odrůda! :D

Foto 4: Auto NL - 26.DEN RŮSTU - asi 16 až 17 cm. Daří se jim skvěle, akorát ještě nekvetou! :)

Foto 5: ANL list, tady jasně převládajicí Indica!
pedro_devil
Zdar Growers,

tak začnu smutnou zprávou: dva ze šesti Criticalů jsem pohřbil :(, protože se jednalo o samce. Již 3 den je zatmívám a zatím se ještě asi nepřepli... slimáky jsem již pořešil a za poslední dva dny se kytiček ani nedotkli! :)
NoNamka mi asi začíná nakvétat (za což bych byl vděčnej, protože u nás je brzo sníh - loni již v první půlce Října!), skoro všude začínají být shluky více blizen - viz foto (sice né moc kvalitní, ale snad bude něco vidět!)
AutoFlower Northern Lights jedou jak zběsilý a myslím, že začínají nakvétat, takže jsem začal přihnojovat BioBizz Bloom a až začnou kvést naplno, tak přidám TopMax! :)

Foto 1: NoNamka je již +- 124. DEN při životě, má nějakých 170 cm na výšku a cca. 2,3 m na šířku a myslím, že začíná nakvétat! Jinak jsem furt experimentoval s "kopřivovým" hnojivem a už na něj skutečně kašlu, protože se mi pálí spodní listy po zálivce tímto sráčem, raději tam budu lejt BB Bio-Grow a Fish-Mix, i když jsem na růst značkovkama tu NoNamku hnojit nechtěl!! :( Doufám, že se mi za to kytí odmění alespoň 300 géčkama! :D

Foto 2: Pokus o MAKRO shluku blizen! :D Nakvétá??:)

Foto 3: Critical +, májí cca. 60 cm. Již třetí den zatmívám, ale zatím se to nějak výrazně neprojevilo. Ze 6 mi zatím zůstali 4, páč dva byli samci! Doufám, že už to takhle zůstane!

Foto 4 a 5: Auto NL, jsou již 28. DEN RŮSTU a mají již +-1cm 20 cenťáků!! A myslím že začínají nakvétat, takže jsem přidal do zálivky BioBizz Bloom!
pedro_devil
Growers,

prosím o radu! :) Čím to je že mi takto žloutnou listy? Převážně listy na spodku kytky! U vrcholu zatím žádnej!
Žloutnou mi takto už měsíc.. každej den několik listů! Myslel jsem, že to je přehnojením, ale teď jsem snížil hnojení na minimum a hnojím pouze BioBizzem Grow a FishMix 4 a 3 ml na l, takže to tím asi nebude! Co mě napadá, tak to bude asi špatným PH, který neměřím... odpolko si dojedu koupit sadu na měření!!! A nebo to je prostě tím, že kytka je už 4 měsíce stará a je to jenom přirozenej vývoj (ale žloutnou i vcelku malé lístky, které jsou ale těsně u spodku kytky a pouze na prvním patře..).? Nebo mne také napdal, že už nemá kam kořenit (je prorostlá celá 40 litrová nádoba).

A HLAVNĚ MĚ ŽLOUTNOU LISTY POUZE NA NoNAMCE A NA OSTATNÍCH 10 KYTKÁCH NE!!!!!

Takže čím to může být? vysoké či nízké PH? Hnojení - něčeho přebytek nebo nedostatek? Stáří rostliny? Málo místa na kořeny?

Předem děkuji za rady!!!
pedro_devil
Zdar Growers,,


dnes mi začali nakvétat AFNL, tak přikládám nějaký pokusy o makro.

Foto 1,2 a 3: AFNL - 29.DEN RŮSTU A 1. DEN KVĚTU - největší má cca. 22 cm.

Foto 4 a 5: NoNamka - taky myslím, že začíná nakvétat, takže nějaké makro.
krupier77
Tyjo ty automaty ti vyrostly nejaky maly a uz nakvitaj :) ja je mam asi tak na vysku 1,5litrove petflasky a pul. ale rozhodnul jsem se je vubec nehnojit, tak jsem zvedav jaky z toho budou palky bez chemie.. :) muzeme potom porovnat... :)
pedro_devil
Zdarec Growerstvo,

jen maličký update. U nás již třetí den leje jak z konve a u NoNamky mi pod tíhou sebe sama praskla větev, tak jsem jí stejně jako její kolegyně přivázal a snad to "rozdejchá"! :(

Automaty se mají čile k světu. Rostou hodně do výšky a už 4.DEN KVETOU!

Criticali, jsou takové nemastné neslané, ale stále rostou, tak uvidíme jestli z nich bude alespoň něco...

Foto nahodím zítra nebo ještě dnes večer..
pedro_devil
Zdar Groweři,

tak jsem tu zas po delším čase s updatem svého reportu o růstu mých kytek.

NoNamka - je +-133. DNŮ odvysazení a má se až na tu prasklou větev z minulého týdne skvěle... má již přes 180 cm a myslím, že již plně kvete. :D Jinak hnojím BB Grow, Bloom a FM!

Autoflower Northern Lights - 38. DEN CELKOVĚ a 10.DEN KVĚTU, měří cca. 35 cm. NL mi dělají radost, protože rostou jak z vody a začínají nádherně tvořit "trsy" kvítků.. jinak začínají nehorázně vonět!! :D

Critical +, ty si jedou dost "volným" způsobem... nehnojím a akorát se snažím likvidovat slimáky a ani je neztmívám, protože začali nakvétat samy, tak jsem zvědav co z nich (kolik z nich) bude!

Foto 1: Nonamka - celek.

Foto 2: NoNamka květ.. kvete nebo se pletu? Prosím o odpověď a předem děkuji.

Foto 3: Ulomená větev NoNamky ... využití asi pro ni najdu...

Foto 4: AFNL ... všici psopolu

Foto 5: Květ?
pedro_devil
Foto 6: Critical +

Foto 7: AFNL - největší z kytiček

Foto 8: Ještě jednou NoNamka . jiný květ..
Slick-ace
Zdar, jj foto 2,5 preflowers..

/edit: pedro_devil: kvete
pedro_devil
to Slick-Ace: První Pre-Flowers se mi ukázali již před dvěma měsícema a toto bych řekl, že je již nástup "čistokrevného" květu.

Pokud teda chápu význam PRE-FLOWERS jako to, že mi kytka ukáže pohlaví (vytvoří si první "blizny"), ale nezačíná plně kvést.

Teď mi prostě příjde, že regulérně kvete! Pokud se pletu, budu rád když mne někdo napíše.
pedro_devil
Zdar Growerstvo,

dnes jen nějaké makro fotky květů NoNamky. Již není pochyb, že NoNamka je již v plném květu. Za poslední dva dny se "osypala" již celá kytka jasně bílými chloupky (květy) viz foto. Hustší jsou od spoda kytky. Hnojím ode dneška takto BB Bio-Grow 2ml/l, Bio-Bloom 4ml/l, Fish-Mix 2ml/l, TopMax 2m/l+ ješte budu 3x týdně aplikovat Hoštické Slepičince 5ml/l.
pedro_devil
malej updatek..

NoNamka má již 2m a nádherně kvete!

Crticali+, jsem musel všechny vytrhat, protože měli koule (vše hermouši)! :( Takže pochybuju, že se jednalo nějaký značkovky jak mi kámoš tvrdil a bůchví co to bylo za šmejd! :D

AutoFlower NL, ty jedou skvěle, zatím upa spokojenost! :)

Foto 1: AFNL
Foto 2: NoNamka
Foto 3: Květ AFNL
Foto 4: Květ AFNL
pedro_devil
Zdar venkovní growerstvo,

co se týče mého pěstu AutoFlower Northern Lights tak zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...2708#post982708

Jinak NoNamka si prostě roste! Začínají se jí tvořit kompaktní paličky, kterýma je uplně obsypaná! Mám takovej pocit, že až budu sklízet, tak z ní bude jedna velká palice! ::D

Foto 1: Je to fakt obrovskej keř! To děcko má 82 cm!

Foto 2: Palička - oproti Indice NL, je tahle Sativová NoNamka taková řidčí, ale i tady se paličky nafukujou den ode dne víc! :D

Foto 3: Stonek NoNamky je silnej jak ruka! :)

Foto 4: Ještě pohled na další květ!
pedro_devil
Zdar Growerstvo,

kytičky krásně kvetou a "bobtnaj", tak zde je foto update.

AutoFlower Northern Lights - http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

Jinak NoNamka nekvétá do krásy. Má cca. 210 cm. a na každý větvičce (menší či větčí) se formuje palička!

Všechny fotky NoNamka...
pedro_devil
Zdar Groweři,

tady je pravidelný report. Na NoNamce mi začínaj všechny pličky nádherně růžovět, tak kdo ví co z toho vyleze, ale pohledově je to čím dál tím víc hezčí! Jinak paliček je na kytce několik SET! Nemám nějaký vystříhat a nebo to nechat tak jak to je? Mě osobně je jedno jestli budu mít na kytce např. 300 g v malejch paličkách nebo 300 g ve velkejch plicích. A je evidentní že se jedná o Sativu, takže by mělo bejt "moře" malejch paliček asi normalní, ne?

Foto 1: Nádherná narůžovělá palička...

Foto 2: doporučuji zvětšit... pak uvidíte jk je celá kytí obsypaná paličkama...

Foto 3: pohled do "vnitřku" kytky... tam je to taky samá palice..
krupier77
Mas to pekny, ale hlavne nic neprostrihavej !! :)
pedro_devil
Prosím o vyplnění! :D

http://www.lecebnekonopi.cz/petice/podepsat
auroraindika
čus máš to šupa a k tomu C+....je to super model ten kámoš ti dal bůhvýco....
krupier77
De o to, ze karty uz sou rozdany, ta kytka nevi, ze kdybys to prostrihal, tak ze ma nahradit ty ustrizeny palice do tech co tam zbyly. Reseni by se naskytovali v dobe, kdy jeste kytka nekvete. Ja to tak treba u sativ delam (jelikoz tohle je jasna sativa), ze proste jak nahodi preflowers, tak hnedka uistipu ty spodni vetve aby se kytka soustredila na kvet do vrchnich palic, ale ty uz to mas nakveteny podle me dost na to abys s tim neco delal a navic se mi ani nezda ze bys mel nejak podviziveny spodni vetve... myslim ze na klid... a kdyby ti ty spodni nedojely treba, tak idealni je to supnout do masla nebo z toho udelat cokoladu, jako ja v threadu ;) byla moc moc dobra, muzes skouknout. Vlastne jsem jel aj ty automaty northern light z growshop.cz a jsem s vysledkem moc spokojenej, sak muzes podivat.. nebude toho moc, ale tak ze 3 kytek bych tech 40-50g mohl mit :) Podle me ty tvoje taky budou docela obsypany.. ono se to nezda, ale jak zacnou kvest.... uvidis... krasny tvrdy palice :) budes spokojenej ;) akurat teda doporucuju pristi rok zasadit ty automaty tak zacatkem cervna to je pro ne nejlepsi, protoze maji nejdelsi slunecni periodu na rust a ten je u automatu asi nejdulezitejsi ;)

thread:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=4

peace

k77
pedro_devil
To krupier77: Díky moc za ohodnocení a za radu! :) Každopádně jsem neprostříhával větve (jen mi jednu upajcla "příroda" a jednu jsem svou neopatrností zničil já - výsledek toho je že kytka je o 15% menší než mohla bejt), ale pouze velký listy, které poměrně dost stínili a také kvůli lepší vzdušnosti kytky aby nedošlo k plísni. Myslím, že to kytce dost pomohlo a zatím jsem bez plísně a kytka je celá prosvícená. A větve myslím ani nebylo třeba protřihávat (ty spodní), protože se kytka vyvíjí zatím rovnoměrně a paličky jsou všechny skoro stejné (a že jich je, odhadem několik stovek)! :D

Co se týče AF tak ty si vedou náramně a výnos odhaduji nadprůměrný! Včera se mi začaly celé obsypávat a vypadají opravdu luxusně! :D Viz odkaz - http://grower.cz/forum/showthread.p...51&pagenumber=3

Jinak kytka nádherně "bobtná" a jsem moc zvědavej do jakejch rozměrů ještě "dobobtná", když jí zbývají ještě nějaký 4 až 5 týdnů! Kytka má nějakých 230 cm na výšku a přes dva metry na šířku. Stará je nějakých cca. 150. DNŮ a kvete zhruba 30. DNŮ!

Hnojím při každé zálivce BB Bio-Grow 2ml/l, BB Bio-Bloom 4ml/l, BB Top-Max 3ml/l a Hoštické Slepičince 5ml/l. Budu hnojit ještě asi 20 dní a pak flush (dle vývoje květentví)...

pedro_devil
Zdar pánové,

dnes jen rychlovka s fotkama.

A tady jsou mé AF: http://grower.cz/forum/showthread.p...51&pagenumber=3
pedro_devil
Zdar pánové,

kytí nádherně bobtnaj a bobtnaj. NoNamka se mi dneska konečně začala obsypávat pryskyřicí a za poslední dva dny děsně nabobtnala. Větce začínaj připomínat kurev... dlouhý a poměrně tlustý doutníky. :D

Jinak dnes 36. DEN KVĚTU! :) Ještě týden budu hnojit a pak již Flush!

Zde odkaz na moje AF: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=986398
pedro_devil
Tady ještě pro porovnání "bobtnání" palic! :D Rozdíl ve fotkách je 6 dní!!! :D
pedro_devil
Zdar Growerstvo,

má na Vás prosbu: kdy má sklidit - respektive kolik jí ještě zbývá dní do ideální "sklizně"? Jedu teď na 3 neděle (odjezd v pondělí) pryč a radši ji seknu dřív než mi ji někdo obloží nebo shnije (už se mi na dvouch menších paličkách plíseň objevila)...

NoNamka - 43. DNŮ V KVĚTU - stovky palic!

Předem moc děkuji za rady...

PS: lepší foto nemůžu udělat, páč se mi vysr.l foťák...
KamiRool
podla mňa to má ešte tak týždeň možno aj dva ..dobre sa osypú a blizny zatial vyserajú dosť životne ale tak keď ideš na 3 neděle pryč tak nemáš proč váhat ;).. teraz to bude také dobré svieže fajčeníčko na pekný chillík :leaf:
bezdechu
Já bych na nic nečekal.. sklízej...
Aladin
No já si myslím že by to sneslo i tři týdny,teda to je můj názor.Tak třeba skliď jen některé části rostliny,sice je asi lepší to sušit i z kořenem.Takhle by si měl jistotu že z toho něco bude,a třeba i po tom co dojedeš budeš překvapený.Nevím sice jaké má být počasí,ale když nebude moc pršet,tak si myslím že půjde.Ale to je na tobě jak to uděláš.Ale jinak K+
auroraindika
já souhlasim ....ještě tak 3 týdny určitě to co je na fotkách je ještě málo...ještě se nafoukne .....prostě je brzo...
pedro_devil
co se týče kristalů, tak jsem teď kousek odstřihl a dal pod mikroskop a tak půlka je jakoby mléčná a půlka čirá...
suri
Ja by som to potriekal niecim proti plesni a rozhodne nechal este tri tyzne to bude tak akurat.,ale to moj nazor. prajem GL.
Aladin
No vidíš,nakonec se tu setkalo více stejných názorů. Tři týdny to nech,a pak uvidíš,myslím že se ještě šišky dosti nafouknou,a celé by to mělo vypadat docela jinak.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma