Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Z cernalo mi semienko - Klikni zde pro originální téma
Tomasko19
Ahoj... nemam vela skusenosti s pestovanim presnejsie ziadne nemam skusenosti... :D zohnal som si po znamosti nejake semienka... tak som cital kadetade na nete ze ako zacat... docital som sa ze hodit do vaty alebo do vreckoviek (vlkych) pockat kym vyklici a sup do hliny.. tak som aj spravil... a jedno mi vyslo pekne po dvoch dnoch zacalo uz klicit... no druhe nahodilo ciernu farbu... tak moja otazka znie co to znamena ked zcerna? je zle semeno? alebo dlhsie mu to len trva?

Vopred dakujem :)
Zamite
Zdravíčko, z mých zkušeností mohu říci, že když semínko zčernalo, tak bylo špatné, vždy jsem jej zkusil zkouškou mezi prsty (normálka zmáčknout) a když "luplo" bylo to v pr.. a když ne, tak ani po týdnu a déle, se klíček neukázal a semínko jsem vyhodil... Nic proti, ale myslím si, že tato otázka je už na hranici provokace, jelokož toto je jasné i mé panímámě, kt. by nejradši na zahrádce beton, neboť jí nikdy nic kloudně nevyrostlo (nemá k pěswtování takový vztah, jako já :D ... ) GL.Z.
Sasori
nezhnilo ti nahodou? :D ... proste zmačkneš trošku ak je uplne mekke je zhnite... ked sa semienko napije vody tak zvačši svoj objem trošku sa nafukne potom ide pekne puknuť vnutry uvidiš bud hnedu hnilobu jak bolo dlho vo vode...alebo kličok preto ja pukam semienka opatrne...a take čo nevyklicia do dvoch troch dni... lebo su take tvrde respektive asi stare... tak treba opatrne puknuť nech sa do nich dostane voda... pripadne pred puknutim pridať peroxid potom puknuť ak nepomaha a oni sa rozbehnu... ja tvrde semienka nevyhadzujem ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma