Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
normální strava - Klikni zde pro originální téma
aresek
doufám že to tu nikde není,ale nic jsem nenašel podobného...problém je takový: mám otce, který měl mozkovou příhodu a od té doby má problémy s levou stranou těla-s nervy.velké brnění,křeče,nádlé tiky,... tak jsme s mámou přemýšleli a pak se ho zeptali, jestli by byl schopen to zkusit,jestli by to nepomohlo, souhlasil. ale teď nevím co s tím...jen mu posypávat nějaké porkmy? normal s tím vařit,...? jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti nebo o někom víte, tak pls komentujte. nemám na mysli mlíko,koláčky ani tak nic podobného, prostě normální pokrmy denního stravování:)
Craft
Ähoj nedávno jsem zrovna narazil na článek zabývající se právě mimo jiné tímto. Odskoušené to nemám ale dovolím si sem dát část toho článku třeba to pomůže. :

"Jak tedy na to? Na termostatu elektrické plotýnky nastavím 150 stupňů a nechám na ní rozehřát pánvičku. Když je teplota dosažena, naliji na pánvičku slunečnicový olej v potřebném množství, podle toho, co bude k večeři. Jakmile hladina oleje zhrbolovatí, tedy jakmile dosáhne dostatečné teploty, vhodím na něj celou připravenou dávku konopí, a rozkroužím je po celé pánvi, aby se stejnoměrně vzpěnilo. Hned poté přidám ostatní součásti večeře; od masa přes brambory až po knedlíky a třeba i vajíčka, to podle toho, co je plánováno k večeři. A tak po pár minutách už nesu tátovi talíř plný neodolatelné vůně.

Dávka 1,25 g naší standardisované konopné směsi je vybalancována tak, že je těsně pod hranicí psychické účinnosti."

Sepsal QFox pro server www.biotox.cz/enspyro
aresek
něco podobného jsem už někde četl,ale zase se mi zdá divné, že to je taková ,,dávka"...vždyť to už musí pocítit hodně,ne? a nevím jestli ta vůně bude zrovna neodolatelná:) chci jen aby ty nervy nebyly tak vypjaté nebo jak to nazvat, ale zas enechci ať je pod vlivem.
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od aresek
něco podobného jsem už někde četl,ale zase se mi zdá divné, že to je taková ,,dávka"...vždyť to už musí pocítit hodně,ne? a nevím jestli ta vůně bude zrovna neodolatelná:) chci jen aby ty nervy nebyly tak vypjaté nebo jak to nazvat, ale zas enechci ať je pod vlivem.


no je docela velky problem spravne "nadavkovat" konopi. Asi nejlepsi, co bys mohl udelat jsou fenixovy kapky (extrakt THC a CBD). Pokud se na to necitis, tak mohu akorat doporucit michat konopi s tucnou stravou (konopi by melo projit dekarbonizaci - bud ze je dostatecne suche, nebo tepelna uprava).

Co by se dalo jeste doporucit, je konopne maslo - namazat na chleba.

Recept na konopne maslo bys mel tady najit - snad jen upozornim, ze je treba travu nejdrive poradne nekolikrat proprat ve vrouci vode, aby se odstranil chlorofil a taky uz to nebude tak moc "vonet".

Snad to tatovi pomuze

tak at se dari ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma