Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Drug testy - Klikni zde pro originální téma
VHK
Ahojky,
zaměstnavatel mne vysílá na dost důležitou lékařskou prohlídku. Součástí této prohlídky jsou i kompletní krevní testy. Zajímalo by mne jestli lékař sdělí výsledky testů přímo zaměstnavateli (jestli to není lékařské tajemství :) ), nebo mi a jak dlouho si nesmím dát špeka před tou zasranou prohlídkou. Hulim asi dva až tři špeky denně. Prostě ten doktor (zaměstnavatel) na to nemí přijít, protože by mne vykostili na dlažbu :( .

Předem dík za rady VHK
GrowGrass
Don`t worry. Nemyslim si ze by delali testy takhle podrobny.Dit des jenom na prohlidku kuli praci.A jestli si neudelal nakej pruser tam a nebo jestli te nenacapali zmastenyho tak pak by to nemelo bejt podrobny.
Jestli je to lekarsky tajemstvy to nevim ale melo by bejt.
Kyng
Hul v klidu dál, THC se v krvi drží asi půl roku, takže jestli na to budou chtít přijít, tak na to přijdou. V každym případě můžeš říct, že si dáš sem tam po večerech :) Anebo zvolit Enge-taktiku :)
Schinus
Zapírej nebo rekni ze si byl nekde s kámošema a ze ses toho nadejchal nebo ti to nekdo dal do mlíka a ty sis tim zalil Corn-flakes hehe : )
fak.gesho
THC se sice v krvi drzi 3-6 mesicu, podle jedince, ale testy stoji asi minimalne 3,5 tisice a normalne se nedelaji, mam taky dojem, ze musi byt svoleni testujiciho jedince ci rozhodnuti soudu. A jeste neco co uz tady skoro zaznelo, THC se sice drzi v krvi dlouho, ale aby ti dokazali vetsi skonzumovane mnozstvi, musi te testovat nejpozdeji 3 dny po aplikaci. A aby ti dokazali to, ze jsi ho konzumoval umyslne musi te chytit primo pri cinu...
Yogi
Tak ako tu uz bolo povedane THC sa v krvi drzi dost dlho! (moze sa stat ze aj viac ako 6- mesiac. !) To ale nie je az tak dolezite. Ak je to naozaj len koli praci tak ti preca nebudu hladat THC v krvi (iba ak maju priame podozrenie ) na tychto testoch sa skor venuju fyzickej zdatnosti(niekedy aj od psichickej zalezi na praci) takze nemaj strach . A aj keby ti ho nasli v krvi tak nemaju priamy dokaz o tom ze si ho uzil umyselne. Takze naozaj nemaj nemaj ziaden strach .



cus.
VHK
Asi Vám budu věřit, kámoši mluví podobně, takže všem moc Díky. VHK
drinker hulič
na to existuje jedna jedina metoda - bejt chudokrevnej. a to tak ze uz pak zadnou krev mit nebudete, tim padem vam ji nebudiu moci brat a tim padem v ni nic nenajdou ale tim padem vy pravdepodobne chcipnete.
ruzena
Nazdarek vsem.Jsem pravidelnym (kazdodenim ) konzumentem marihuany a v lete odletam do Statu kde me cekaji drugtesty.Nevite za jak dlouho vyprcha marihuana z moci(ne z krve).

Kdo ví at odpoví please.
Walhalla2000
pomalu ale jiste bych prestal hulit....

:-(
digo
pomalu ale jistě bych začal schánět někoho kdo ti nachčije ;)
fak.gesho
Jako v krvi, vlasech tkanich atd, ti najdou trava 3-6 mesicu po posledni konzumaci, ale, aby to bylo mnozstvi, pri kterem jsou ti schopni dokazat konzumaci, musi te testovat asi nejpozdeji tyden po huleni (kamos co byl na tehle testech rikal 3 dny, ale radsi bych dal vic), no a aby ti dokazali, ze jsi aplikoval umyslne, potrebuj tve doznani...
vriter@cz
Radeji bych prestal hulit
Rowley
Myskím,že mně někdo říkal v moči 14 dní!
Maggie
Zdar, testy se delaj z moce a v ty se marjana (teda THC) drzi tak kolem mesice, ale zalezi na tvym metabolismu a na fure dalsich veci. Co se tam proboha chystas delat, ze ti chteji delat testy? Jestli mas zajem o vic info, tak na http://www.drogovaporadna.cz se tomu venuji uz hodne dlouho a je tam o tom vsechno mozny.
marcon
Opravdu to pry trva z moci asi 30 dni. Z krve prej dokonce az ctvrt roku.
hoveho
pocul som, ze pomoze pit vela vody. ked ta zamestnavatel posle na testy, tak pi stale vodu (liter / hodinu). budes chodit furt curat, ale malo by to vyplavit.
tej vody to ale chce ozaj vela.
kamos radsej prestal smazit.
eMson
jo to s tim pitim bych asi doporucil take, ale chtelo by to jeste asi neco jako energetickej vydaj - proste zapojit celyho cloveka - procisti se toho vic a tak i tak to nebude na skodu .... hejbat se, pit a pit, zase se hejbat (cim vi tim lip) podle moji (neovereny) teorie se takhle castecne vycistis cela... vono to THC se rozpousti v tucich - tak to mej na pameti ne jenom, kdyz z toho budes delat mliko :)
eMson
sorrac chlape - nefsim jsem si, ze ses ten ruzena a ne ta ruzena :)
mata
litr vody za hodinu :eek: tak to nechtěj vidět, co ti udělá s ledvinama...
hoveho
no, bol som s typpkami, co to robili a vraj im nic neobjavili.
ja som to nikdy nerobil, tolko vody, co som sisi?
ten pomer liter/hodinu je len ilustracny, proste stale, stale, stale pit vodu, vodu, vodu. a ked uz nemozes, tak zase vodu.

je mi zle, uz len ked to pisem
Yasmeene
rodiče kamaráda koupili test na hulení z moči a že prej měl do pěti minut zčervenat a že zčervenal asi za deset sekund :D Mě by nejspíš zčervenal už kdybych ho vzala do ruky :) :D
chobot
k tomu piti vody:

TIm kdyz bude pit clovek hafo vody nijak zvalst neurychli vylucovani THC z organismu. THC je ulozeno v tucich a do krve se znich uvolnuje celkem konstantnim tempem, nezavisle na tom kolik clovek vypije. Je ale dobre hodne
pit kratce (par hodin) pred testem, protoze clovej vic chcije a THC se v moci vic naredi -> mensi koncentrace -> mensi sance zjisteni testem.

Pokud chcete dostat THC z tela, nejlepsi zpusob je opravdu sport nebo jina fyzicka zatez, pri ktery dochazi ke zvysenemu spalovani tuku. Neni to ale moc vhodny delat kratce pred testem, protoze se vam uvolni vic THC z tuku do krve.

A postup: "pit vodu, vodu a kdyz nemuze tak zase vodu" bych taky moc nedoporucoval, muzete si tak zpusobit docela slusne zdravotni problemy (nasledkem vyplaveni iontu z tela), dokonce i smrt.

chobot
hoveho
"dokonce i smrt" - ja som hovoril, ze mi je zle!!!
:-))
hoveho
a este nieco do placu.
na vojne ma tiez poslali na standu, hulil som dva dni pred tym.
gumak po stande zistil, ze som musel pozit thc asi 4 az 6 tyzdnov dozadu. bol som celkom rad, ze je to take nepresne, ale kamosi medici mi povedali, ze ked dostali moje vzorky, tak to mierne upravili.
TommyBoy
Pij to pomaha, ale Amici nejsou blbci a zaroven se kouknou jak hodne mas naredenou moc a pak pokud je redena hodne te pozadaji abys prisel jeste jednou a abys predtim nepil... Nicmene na trhu myslim ze i na netu je latka (bohuzel nevim jmeno, ale koukni se do threadu Cannabusiness 2002 tam by to mohlo byt, nebot tam sem to videl)... kterou pozijes a behem 3 hodin ti nezmeri THC v moci :) ani prd, to je co?
Myslim ze pokud to nenajdete breeder by si mohl pamatovat jak se to jmenovalo...
Cau T.
TommyBoy
Tak tady je ten vyrobek co sem inzeroval....
Sampon na vlasy + nápoj za hodinu po jehoz uziti by nemelo byt mozno po dobu 4-5hodin najit THC v moci... Pokud sem to dobre precet..

www.zydot.com
Gorgano
Hi to @ŁŁ!Mam moc velkej proublem!V brzke dobe(cca 2 tejdny) budu muset podstoupit krevni testy na obsah THC v krvi!!Naposled jsem hulil pred 4 dnama!!Mam strach jak svin!!Neznate nekdo nejakej figl jak oblbnout ty testy???Dik Gorgano!!!
Fuuu pocuj neviem to na 100% ale na strankach (americkych) ponukaju tablety ktore vraj oblbnu testy.. jedna stoji cca 300 SK/ČK skus napr reklamne banery na http://www.cannabis.com - otazne je za aka je dodacia doba :).... inak vela stastia kamo...
Blondacek
2 tydny to je pohoda... kup si obrovske mnozstvi cisticiho caje (v lekarne asi,nevim presne) a pij to porad a ve velkem mnozstvi. Hlavne nezapomen doplnovat mineraly,vitaminy,VODU a ZIVINY (zkus jidlo) protoze ten caj te silene protahne.
menurak
hele, to uz tady nekde bylo, poradne pohledej, vela stesti
delph
Tak to Te fakt lituju chlape......no heled ja vim ze se mi to keca ale kdyz uz Ti neco nahodou najdou musis urcite pouzit ENGE taktiku. Nic jinyho nezbyva a marijana vydrzi v tele i 2-3 mesice. Proste bud si se toho nekde nadejchal:) nebo si byl na nejakym vecirku, diskotece (nebo tak neco) byl si vozralej jak doga a asi ti to nekdo nabydnul tak sis asi dal.Pamatujes si to jen mlhave bla bla bla bla
Proste nevim neznam nepamatuju Marihuana co je to
acidrop
THC in blood:
How long can THC and his metabolites be detected in blood?

Answers:

Franjo Grotenhermen
With usual tests 0.5 nanograms per milliliter (ng/ml) of THC and 0.5 ng/ml of its metabolite THC-COOH can be detected in blood plasma. The time until falling short of this detection limit after consumption varies considerably, even if the same amount of THC was ingested.
After smoking a low dose cannabis cigarette (about 16 mg THC) the detection limit of 0.5 ng/ml THC in plasma was reached after 7.2 hours on average (range: 3-12 hours) and following a high dose cigarette (about 34 mg THC) a plasma concentration of 0.5 ng/ml THC was reached within 12.5 hours (range: 6-27 hours). The metabolite THC-COOH was detectable for a considerably longer time, for 3,5 days (range: 2-7 days) after the low dose and for 6,3 days (range 3-7 days) after smoking the high dose cigarette.
The elimination half life for THC metabolites from plasma is longer than the elimination half life of the THC itsself. With regular use THC-COOH may be detectable in the plasma for several weeks.
Modified according to: Grotenhermen F. Pharmacokinetics and pharmacodynamics of cannabinoids. Clin Pharmacokin 2002, in press.



tezko ti poradit a vim ze mi do toho nic neni ale proc jdes na ty testy..zajima me to proto ze do jaky situace si se nedobrovolne dostal ze ty testy podstoupit musis?
WiB
Tak chlastej hodně čajů, mlíka alkecu a prostě užívej všechny legální drogy(čokoláda...), pak ti to výborně napsal DELPH - někde na diskotéce to malý množství nadýcháš dost lehce...

Ale pokud vím, tak test z krve(aby se to zjistilo za posledního půl roku nebo tak nějak) stojí cca 20 000kč - známýho rodiče ho na takovej test chtěli poslat asi před 3 rokama....A pokud ti budou dělat obyčejnější test, tak to u tebe nenajdou, když nebudeš do tý doby hulit, takže bud' v klidu!!!
jo to seš chlapče v pěkný prdeli... ale co. na druhöu stranu ukaž že seš chlap a že seš svobodnej a klidně jim načurej nebo dej krev a vyser se jim na to co ti můžou... když už hulíš tak si za tím aspoň stůj. užívání stejně není trestný. tak se drž a rovný záda
jo a nezapomen na ti co máš dole pod čarou: jseš jakej seš a přece tě nějakej sráč nezmění!
Souhlasím s BohouRem, můžeš si dělat vše, co chceš a bejt svobodnej,
ale to znamená, že musíš bejt stejně svobodnej (vnitřně), i když tě
kvůli tomu hulení nevezmou-vykopnou.
oton
a proč na ty testy vůbec jdeš, FUCK na to! to bych udělal já!
nezapomeň na to co sis napsal pod čáru: Žiju jak žiju a nikdo mě nezmění...!
fasmos
asi to najdou podle mně.......taky by mě zajímalo kdo ti ty testy platí...........

u nás to tady dělá jedna firmA a kdo má obsah drog tak letí :flick: :punk:
hafo známejch vyrazili.......ale tedka už ty testy omezujou,protože by vyhodili skoro každýho..:D

stejně ale přeju moc štěsí:jumper:
KARone
Pocuj idte ma kazdy nejaku pravdu na tom co ti poradili a nechcem sa s nimy sporit, len ich chcem dolpnit. Pocul som ze CVIKLA vyplavuje z tela THC ... neviem neskusal som ... skus a uvidis ... kazdopadne mal by si sa krotit a nic nebusit GOD LAK
[M]@r!hU&nA
Thc se usazuje v tukovych tkanich...Takze kazdej den behat,pit cajicky a poradne jist ruzny vitamini a ovoce...Tohle se mi stalo taky...Ale dopadlo to v poho...Uz newim kolik procent v ty krvi bylo,ale presne jak rika delph-byl sem na party u kamosa...Pak po mne chteli jmeno ...Byl to tenkrat mazhec :D :flamer: ale poresil sem to s klidnou hlawou...Hey fakt ale BEHEJ ! :) Pokud to mas mit do 2 tydnu ...


.*.*.*.*.*.*.*.*.*.:bounce:$urW!ve wiTh j0inT:bounce:.*.*.*.*.*.*.*.
Dejva
esli ti neco najdou tak pouzij taktiku Tomase ENGEHO :D:D:D jinak nevim ale kazdopadne hodne stesti
greedy23
Musis za uplnku vyjit na kopec kde byla obětovana mlada panna a napit se z lektvaru z krysich ocasu a hadi kuze. To by melo pomoct...:D :D :D :D :D :D
semeno
bejt tebou tak bych si okamžiku sehnal čistící čaje a prolejvám jimi jak můžu, třeba by pomohla i sauna, běh (potit, chcát seč můžeš), dobrá věc je KOMBUCHA, ty čaje seženeš všude.
stejnej problém májí lidi který chodid skušet prášky za hustý prachy a fachá to. takže žádný štres a napiš jak to dopadlo. hodně štěstí při tvé očistě
Samotáři
Sem natom uplně stejně:frog: (sex.men:-)
ten co moc hulí
Zdravim mam pro tebe taky jednu metodu...Rekni ze ti nekdo dal pytlik s nejakou divnou zelenou rostlinou (odborne marihuana ):).Tys na to koukal a rikas si co to je???Pichat se to nepicha ze by nosem???A pak ti napadlo to ubalit.sbalis odpalis hulis si v hajzlu je to husty.....a jelikoz si to hulil sam ¨nemuzou ti nic udelat zadna distribuce a bla bla bla ver mi mam horsi problem....

------------------------------------------------------------
hulim dal a taky budu!!!!
Don¨t drink and drive smoke and fly!!!
delph
TO: ten co moc hulí
asi hulis fakt moc nebo mas takovydle hovězí nápady porad? Trocha invence by obcas neskodila

nebo to mel bejt "hustej" vtip
...na to jsi mel holt myslet driv,ze Te neco takovyho potka,ale jestli s tim chces neco delat tak zalezi jenom na Tobe.Samozrejme,ze se muzes vycistit,ale chces?Proc se nedelaj testy na alkohol?Nebo Vam tam co chodis davaj foukat do balonku?Dokud nebude postaveni ty nasi kvetinky na roven tem jejich legalnim drogam tak s nima nehnes,ale stavet ji na roven necemu tak zakernymu jako je chlast by se nam asi taky moc nelibilo,tak co s tim?Tahle revoluce uz zacala pred mnoha a mnoha jary a porad neni jasno?Porad chceme zit ve stihomamu,ze se o ty nase svitici vetraky zacne nekdo zajimat?V novinach si prectes,ze par pankacu si preje legalizaci nezakone rostliny...pripada Vam,ze je to tak?Kolik znate lidi,kteri nemaji zkusenost s konopim?Kolik znate lidi,ktery nemaj doma kybl od barvy nebo nekde "za mestem"flek?Vazne si myslite,ze je to par set "divnejch,neprizpusobivejch individui"
SJ | Ivanhoe
uz to tady bylo, ale pripojim se: pij hodne moc cisticich caju (napr. senny caj, akorat po nich na hajzlu vytlacis i mozek :O), a musis zrat kolem 2000 mg vitaminu C denne, abys to nejak utahnul. Zkus nejakou chapavou lekarnici nebo takovy ty prodejny pro vegany (tusim ze se to jmenuje Bazalka nebo tak nejak), meli by ti poradit.
Jirka P.
mozna je to uz pozde ale prece: jdi dat krev!! zbavis se sve(pokud vim dava se 0,5-1l nebo tak nejak) zaTHCovane a telo ti vyrobi novou cistou - pokud bys stihnul dat krev 2x, tak bys to docela zredil . . .
acidrop
jo a na sale pak bude veselo :D
i_oNe
Jo jo je to tak, taky sem byl na testech s krfí až sem tam přilít uvědomil sem si že hulím .... :sun: No takže sem obvolal znamí co maj známí a co ´sou doktoři a zjistil ´sem, že pokud nejdeš VYLOžENě na testy na THC tak je ani nenapadne to zkoumat. Prej ´sou ty testy nějak strašně drahý. Takže se max. zeptaj jestlis hulil nebo ne ... :rolleyes:

Jo myslím si, že ven z těla to ´de snad jen vyběhat (vypotit) a vypláchnout těma čajema ...
Chlápku, je to hustá věc, asi bych to neřešil, tak prostě hulíš a co?
Nicz mi do toho neni, ale proč test?
2 Delph: ten co moc hulí hulí pořád a takový nápady má taky pořád :D :D :D
Jinak: kámo, zkus si sehnat tablety Body Splash. Zkusil bych se ptát po lékárnách nebo growshopech.
ten co moc hulí
to delph:Muzu se te zeptat vo co ti jako de???Pripadas mi jako jen z tech co nevedej co delat tak buzerujou tebe neznam nic sem ti neudelam tak co te zere???Radsi si dej jointa at ses v pohode nebo ses tak zamindrakovanej ze ti vadi co sem pisu???Mozna ze ses mel prestat navazet a zkusil poradit vis kdyz jim reknes tohle v podstate ti nemuzou vubec nic udelat.

Moc se omlouvam vsem (hlavne delphovy) jestli sem nikoho mym predchozim prispevkem urazil nebo pohorsil a priste se urite budu snazit o vetsi vynalezavost....Moc ti dekuju ze si me upozornil.Doufam ze mi to odpustis!!!!
ten co moc hulí
A nechtelo by to vic invence spis od Tebe???viz Enge???Zamysli se.....
olo
Hodne stesti kamo
Jsme s tebou. Ale je tu jistá naděje: vláda začíná příští tejden jednat o legalizaci (dekriminalizaci), takže by ten tvuj případ byl irelevantní.
Nikodym
Sakra...velmi levné testy jsou k dostání na adrese www.dynex.cz . Mají tam i e-shop a test na THC lze objednat za 95Kč.
Chtělo by to objednat a vyzkoušet, jak je účinný a jak ho případně oblbnout.
Nikodym
Akorát jsem nepochopil, jestli je ten test možno použít jen jednou nebo opakovaně.
clothinguntero
Tak za 30 dní du na krev co mam udělat,aby mě to doktoři v krvy nenašli.
olo
magore nebud posranej kdyz des na normalni krevni test kdybys sel na test tak si to tady najdi je toho tady vsude moooc
rela
svině doktorský? Proč svině proboha? Potřebujeme znát alespoň trochu anamnesy, abysme mohli léčit. Nebo je to tak nepochopitelný? S pozdravem vaše doktorská svině...
rela
To máš, BohouRe teda pravdu. Slušnosti ubývá, ale myslím, že to nebude problém jen ve zdravotnictví. Obvoďák opravdu nejsem. Asistuju u operací v oboru urologie :)
rela
jojo, močový ústrojí, kameny, koliky, ale taky obřízky a jiný úpravy :)
olo
wau mas v praci veselo co?????mohl byS tady zalozit nakej forum pro hulice s problemy s koliky a co jakej je dowopravdicka pravda o mariuhane cemu vsemu skodi a jak kdyz ses ten doktor sory za blbej dotaz ale ja s doktorem vo tomhle nekecam
olo
Ps:smim abys sis to blbe nevilozil me to fak moc zajima jo a mas muj obdiv ja bych nemoch chodit tolig let do skoly to bych asi zhovadel cus a pozdravuj ptaky
rela
Proč blbej dotaz? Ale nejsem farmaceut, takže jenom klinický poznatky. THC je depresivum CNS (centrální nervový systém), tj. navozuje zpomalení reakcí (hyporeflexie), zrychluje pohyb sympatiku (zažívací trakt, proto ta žravost x ale málokdo tloustne, rychlejc ti to jde do střev), ve větších dávkách sedací (uspávací) účinek.Škodlivost bych hledal spíše ve způsobu užití /jako např. kouření/ a to ve formě obecně známé - rakovina hrtanu, plic, asthma, tracheobronchitidy a bronchitidy obecně. Pokud se jedná o jídlo, jediná škodlivost spočívá v tom, že se přežereš a vliv na paměť. Pokud by tě zajímalo jak to funguje, není, problém, ale tenhle příspěvek je už tak dost dlouhej :) :) K tomu asthmatu: bylo prokázáno (a není to tak dávno), že cannabis POTLAČUJE příznaky asthmatu (ne astma samotné) tj. snižuje tendenci ke kašlání, usnadňuje vylučování hlenu a dilatuje bronchioly (líp se ti dýchá, neboť pojmou více kyslíku a převedou je do krevního oběhu). :) ptáci zdraví tebe, olo!
g4nja4ev3r
From Rela:

jojo, močový ústrojí, kameny, koliky, ale taky obřízky a jiný úpravy:bravo::crazy: :wink::frog:;)
rela
ááá znalec. Docela mě překvapilo, že na to že jsem tak dva měsíce na groweru nebyl je ještě někde můj příspěvek jako poslední !?
vica
ja bych asi hodil kosu,kybych se měl dívat na nějaké uschlé údy...:rejp:
g4nja4ev3r
to Rela:

No tak jako tadytyhle věci mě docela hodně zajimají, myslím jak ti poziti marihuany pusobi na telo a vsechno kolem toho...Presne jak jsi to psal.. :)


:)*:)*:)
clothinguntero
Strašně moc dlouho sem na tomhle tématu nebyl takže se omlouvám všem a doktorům a těm co to ublížilo a už sem to vyspravil takže fakt sorry já tohle téma zakládal když sem vlez poprvý na grower a vůbec sem si ho nevážil.
olo
Ja mlel taky velky kraaaaavoviny
olo
kdyz sem nasel grower tak ze zacatku no jo no aby to bylo jasny jako ze sem tak mlel driv ale zase melu a rad porad meluuu luuuuu melzu kurva na srot a fut jen melu
J.J.
No tak abych se vrátil k tématu-myslim,že ve chcankách ti to fakt nikdo nenajde.Mám to podložený vlastní zkušeností:když sem šel k odvodu,tak sem se na to trochu povzbudil a přišel sem tam vypálenej s očima jako králík,nějak sem to absolvoval až do 'V tý moči máte něco divnýho,zajděte si zejtra ráno tam a tam na speciální vyšetření'do hajzlu,ale co,musel jsem,tak sem tam došel,test proběhl uspěšně:) dali mi takovej papír s výsledkama asi s 20ti látkama,a měl sem tam překročenou nějakou uplnou pakárnu,teda nevim jestli to s tim nějak souviselo(třeba ten zrychlenej metabolismus atd.),ale dostal sem na 2 roky odklad ze zdravotních důvodů a bylo to.Zajímavý řešení vojny.Ganja Rulez
Drsnejmuzik
Na thc je speciální test kterej je docela drahej a při normálních rozborech krvi nebo moči nelze nic zjistit ani pod mikrozkopem je to tam prostě rozpuštěný a neni to v tobě 30 dní ale 3 měsíce! THCčko z tebe dostává ven kafe a energy drinky!

NEMUSIS SE NICEHO BAT
Monkey
Lidi to by mě taky zajímalo jak dostat THC z těla...
Taker
Nijak, do 3 měsíců vyjde samo... (nejspíš)
Fawkes
No myslim ze tady nejvic de oto kdo to zjistuje - jesli rodice tak mozna to vypada tezce ale ser na to ... mozna budes mit naky domaci trest nebo ti nedaj kapesny ale tim to konci
Horsi je jesli treba delas testy na nakou akademiii nebo tak ... 1) te neprijmou 2) muzou to resit benga ale to si myslim ze ne :)
Shashinek
My Mother pracuje v Motolský nemocnici přímo na biochemii, to znamená veškerý, ale uplně veškerý testy krve, moči, krevní plazmy etc... Že těch testů ale existuje, sám sem se divil :bandit:
Tak že k testům to nemam moc daleko :rolleyes: Ale jinak, matka řikala že prej u nich s pravděpodobností asi na 99 % to můžou zjistit do jednoho měsíce, pak dál už je to z menší pravděpodobností.. maj na to takový fakt vobrovský, bílý, elektronický krabice (každá stojí asi 2000 000 Kč) akorát se do toho dá náběrovka a na nějakym vedlejšim terminálu vylezvou výsledky.. :)
cHLeBiK
U mě by to asi zjistili i po roce, se*u THC v kostkách a moč prodávám bezdomovcům :smoker: Slyšel jsem něco o půl roce, ale to jsou takové ty informace...
... a čo bolo ďalej? Ako si dopadol? Asi zle, keď neodpisuješ... :o(
lindemannos
:rejp:
BRAINDEAD
ssssouhlas s greedym23:),a ten co moc huli asi fakt moc huli(se z toho tolik neprud-ber to jako objektivni kritiku-nic ve zlim)-vis
mam dojem ze chlapikovy de o rodice-asi s distribuci problem
nema a pochybuju ze by po nem sli policajti-kazdopadne jestli
des do nemocnice na stredisko na nejaky testy napr.zloutenka
atd. nebal bych se protoze ti test na THC fakt delat nebudou
to bys musel jit vylozene na toxikologickej test nebo pod. kde by hledali vylozene drogy-bal bych se jen v pr. ze ti ten test zasponzorovali rodice,pak to budes muset vysvetlit a stat si za svym
pak uz zalezi jen jak moc te budou chtit poslouchat.
na ty spec. cistici tablety, prasky a limonady bych se vysral ze zkusenosti vim ze nefungujou 100% mam dojem ze asi tak jak ty
cistici caje z lekarny-mno mozna trochu lip ale za ty prachy te to
stejne ze dne na den "cistym" neudela!
kazdopadne hlavu vzhuru-rodice budou moct bejt nakonec radi
ze si das vobcas speka a nezabejvas se jinejma mnohem vetsima
srackama.:)
Jeffry
cao lidi. mne maj taky delat testy ale mel jsem naposled pred trema tejdnama a dvouma dnema. nevim kdy je maj delat ale mozna brzo a mozna taky nikdy. nevite nekdo jestli mi to najdou kdyz uz jsem tak dlouho nehulil?
livo
Zajímalo by mě, kdo a proč někdo někomu dělá testy na THC a vubec nechápu proč z krve, když to jde normálně vyčurat.
Řekni, že si jehovista a nedáváš krev :smoker:

Je tady někdo dárce krve? Co na to příjemci vaší tekutiny života? :crazy:
Taker
4 Jeffry
Mám tu takovej postarší opravdu jednoduchej prográmek podle kterýho to vypadá že ani tak moc nezáleží na tom jak dlouho si nehulil ale spíš na tom jak moc si hulil do doby než si přestal.

Např.: Pokud si drsně pálil pět dní za sebou tak bys měl mít negativní test po víc jak dvaceti dnech. Čtrnáctidení náklad v člověku zůstane zhruba čtyřicet dní. Jedna jediná palba by měla "vyprchat" asi po tejdnu ale zase je to hodně závislý na tom kdy sis dal předtim naposled.
Jeffry
4Taker
Dik za informace. a je to zaručený nebo nebo to newis jiste? ja jsem už tolikrát cet ze to vyprcha za 3 mesice a taky uz jsem hodnekrat cet ze za pul roku a taky mockrat ze za 4-5tejdnu tak nevim co si o tom mam myslet. kazdopadne dik.
Taker
No doopravdy zaručený by to bylo, kdyby to někdo vyzkoušel přesně podle toho prográmku ve skutečnosti. Ale myslim že by někdo nedělal takovejhle prográmek jen tak a že si to ověřoval. Každopádně jediná zichrofka je nehulit vůbec, nikdy si nemůžeš bejt jistej pokud pravidelně hulíš.

A ty konkrétně si do tý doby hulil jak často?
Jeffry
nevim cemu rikas casto ale zas tak moc ne. a kde si ten programek stahnul?
Taker
Nestahnul, ten program mam od kámoše.

Tak ať ti to na těch testech dobře dopadne.
Jeffry
Diky. tak se mej. Dam ti vedet jak to dopadlo.
bounty_killer
ten prográmek se snad jmenuje THC Meter... dej to do Googlu...
Taker
Ne, tenhle se menuje calc_THC :)
A takle začíná (asi to poznáte ale neni to psaný česky :wink: )

Marijuana Test Ver. 1.0

This program allows you to calculate whether a urine drug test will test positive for THC. Time and THC saturation determine this. Unfortunately THC is fat soluble. What this means is that THC is stored in fat cells. Once one's system reaches terminal saturation, it takes roughly 4 to 6 weeks to dry out enough to pass a urine drug test. Fortunately there is a way to calculate how THC is stored in fat tissue. It works like this; Each time you get stoned, you saturate your blood with THC. Blood saturation reaches 100 percent fairly quickly and can't be exceeded. (keep smoking and you are wasting good pot). Assume that all 100 percent is absorbed by body fat. Body fat dissipates THC at the rate of 10 percent of total fat saturation per day. This means the day after you still have 90 percent blood saturation. The day after that you have 81 percent blood saturation left. etc... Current urine tests can detect 60 percent blood saturation. So if someone has never smoked pot before smokes one time, it takes three to seven days to dry out. However if you smoke every day your fat saturation level climbs o 1000 percent! This is maximum because you lose 10 percent f 1000 percent every day (100 percent blood saturation), and can only attain 100 percent blood saturation every day.
normal
No já jsem v situaci, kdy mám jít za dva měsíce makat pro americkou společnost (už je to tak) a mám jít na pisstest, asi v rámci corporate identity... no jak to tak čtu, tak kromě nějakejch US tablet asi není moc pomoci, protože mi budou dělat testy na drogy jak krevní, tak moči.
No ale kdyby třeba někdo věděl, jestli se tu nějakej takovej dryák prodává..?
penisjäger
koukám že se tu sešla samá lepší společnost , tak toho zneužiju a zeptám se...
Jestli jsem to dobře pochopil, tak se tu bavíte o odběrech krve za účelem diagnózy čehosi. Jup?
Nevíte, jestli dělají dárcům testy i na THC? No ono je to vlastně jedno, ale zajímá mě, co se stane když toho v tý darovaný krvi bude trochu víc a pak to někomu šoupnou do oběhu? může ho to ohrozit a jak dlouho mám abstinovat(+ kopřivovej čaj) aby to bylo v poho?

dík

frieden mit euch
neuvedeno
Viděl sem na to jakejsi programek - natukate si kdy ste hulili a vono vam to ukaze graf a rekne jak dlouho to jeste de zjistit. Stahujte tady.
normal
NEUVEDENO: ten THC calc nejde stáhnout, ale to, co k němu připsali, moc pozitivně nezní (leda že bych se utěšoval tím, že toho tuku na sobě zrovna moc nemám)
dneska jsem jim teda nachcal do baňky a už se to veze někam na Floridu na analýzu - radši ani nedomejšlím, kolik to musí stát peněz, celý tyhle obstrukce. jinak mi řekli, že jsem zdravej jako rybička, EKG normální, tlak taky, játra v pohodě... hm... v krvi nic, ale tu netestovali na přítomnost drog ani alkoholu.
mno, bez pár dnů jsem nehulil a pil všelijaký čaje na čištění krve... sportoval... tak uvidíme.
PiosOne
tak ten calc fakt nejde stáhnout, to je škoda :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma