Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky,
zaměstnavatel mne vysílá na dost důležitou lékařskou prohlídku. Součástí této prohlídky jsou i kompletní krevní testy. Zajímalo by mne jestli lékař sdělí výsledky testů přímo zaměstnavateli (jestli to není lékařské tajemství ), nebo mi a jak dlouho si nesmím dát špeka před tou zasranou prohlídkou. Hulim asi dva až tři špeky denně. Prostě ten doktor (zaměstnavatel) na to nemí přijít, protože by mne vykostili na dlažbu .
Don`t worry. Nemyslim si ze by delali testy takhle podrobny.Dit des jenom na prohlidku kuli praci.A jestli si neudelal nakej pruser tam a nebo jestli te nenacapali zmastenyho tak pak by to nemelo bejt podrobny.
Jestli je to lekarsky tajemstvy to nevim ale melo by bejt.
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
Hul v klidu dál, THC se v krvi drží asi půl roku, takže jestli na to budou chtít přijít, tak na to přijdou. V každym případě můžeš říct, že si dáš sem tam po večerech Anebo zvolit Enge-taktiku
THC se sice v krvi drzi 3-6 mesicu, podle jedince, ale testy stoji asi minimalne 3,5 tisice a normalne se nedelaji, mam taky dojem, ze musi byt svoleni testujiciho jedince ci rozhodnuti soudu. A jeste neco co uz tady skoro zaznelo, THC se sice drzi v krvi dlouho, ale aby ti dokazali vetsi skonzumovane mnozstvi, musi te testovat nejpozdeji 3 dny po aplikaci. A aby ti dokazali to, ze jsi ho konzumoval umyslne musi te chytit primo pri cinu...
Tak ako tu uz bolo povedane THC sa v krvi drzi dost dlho! (moze sa stat ze aj viac ako 6- mesiac. !) To ale nie je az tak dolezite. Ak je to naozaj len koli praci tak ti preca nebudu hladat THC v krvi (iba ak maju priame podozrenie ) na tychto testoch sa skor venuju fyzickej zdatnosti(niekedy aj od psichickej zalezi na praci) takze nemaj strach . A aj keby ti ho nasli v krvi tak nemaju priamy dokaz o tom ze si ho uzil umyselne. Takze naozaj nemaj nemaj ziaden strach .
na to existuje jedna jedina metoda - bejt chudokrevnej. a to tak ze uz pak zadnou krev mit nebudete, tim padem vam ji nebudiu moci brat a tim padem v ni nic nenajdou ale tim padem vy pravdepodobne chcipnete.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Nazdarek vsem.Jsem pravidelnym (kazdodenim ) konzumentem marihuany a v lete odletam do Statu kde me cekaji drugtesty.Nevite za jak dlouho vyprcha marihuana z moci(ne z krve).
Jako v krvi, vlasech tkanich atd, ti najdou trava 3-6 mesicu po posledni konzumaci, ale, aby to bylo mnozstvi, pri kterem jsou ti schopni dokazat konzumaci, musi te testovat asi nejpozdeji tyden po huleni (kamos co byl na tehle testech rikal 3 dny, ale radsi bych dal vic), no a aby ti dokazali, ze jsi aplikoval umyslne, potrebuj tve doznani...
Zdar, testy se delaj z moce a v ty se marjana (teda THC) drzi tak kolem mesice, ale zalezi na tvym metabolismu a na fure dalsich veci. Co se tam proboha chystas delat, ze ti chteji delat testy? Jestli mas zajem o vic info, tak na http://www.drogovaporadna.cz se tomu venuji uz hodne dlouho a je tam o tom vsechno mozny.