Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Super Cali Haze - Klikni zde pro originální téma
desertwolf
Předem zdravím všechny growery, kteří se tu občas zastaví a něco napíšou Ať už pochvalného, či kritického.

Zakládám zde po několika vzkazech svůj vůbec první trýd a to s autoflowerama, které jsem objednal od Attitude seedbank.
Objednané semínka jsou Super Cali Haze od Short Stuff Seeds http://www.shortstuffseeds.com/seeds.htm

Vím, že bych měl semínka hodit rovnou do velkého květináče bez jakéhokoliv pozdějšího přesazování, ale noční teploty ve skleníku padají pořád k 10 °C a mít na parapetu 15-ti litrové květináče se mi nechce.
Tak jsem se rozhodl zasadit semínka do cca. 0,75 litrů malých květináčů, které ráno vyndám na parapet, kde se krásně sluní a na večer je vrátím zase dovnitř za okno. Až tomu teploty dovolí, tak půjdou kytky do skleníku a do 15 litrových květináčů.

Semínka jsem nechal klíčit na toaletním papíru v plastové krabičce, kterou jsem položil na wi-fi router, který dost topí takže teplota O.K. Všem doporučuji.

Hlínu jsem použil All-mix od BioBizzu a květinky zalévám vodou s kořenovým stimulátorem od AH s upraveným PH 6,0.
Jako hnojivo na růst plánuji použít 1xtýdně Fish-Mix od BioBizzu a k tomu 1xtýdně postřik Phytaminu od Plagronu. Do každé zálivky přidám kořenový stimulátor od AH.
Na květ plánuji použít 1xtýdně nějaké hnojivo na květ (ještě nejsem rozhodnut jaké) a Topmax od BioBizzu. Pokud bude v květu vidět nejaký deficit Fosforu či Draslíku, tak použiji Monster Bloom od Groteku.
Jak v růstu tak v květu použiji s každým hnojením Vitamax Plus od Groteku

Z 5-ti semínek 4 vyklíčili, to jest 80%

Jako bonus jsem dostal ještě po jednom semínku Grapefruit Krush a Super Sour od Emerald Triangle seeds. Obě vyklíčila

Foto 1: předpěstování semínek 17.5.
Foto 2: zasazení vyklíčených semínek do substrátu 18.5.
Foto 3: sazeničky po 3 dnech
Foto 4: sazeničky po 7 dnech velikost 3-5 cm. Špinavých oken si nevšímejte, dělají nám fasádu
Foto 5: obal
Anonymer
Paráda, na toto som sa tešil od prečítania príspevku v threade "co letos pla..." Na ajsimágu sa mi nepodarilo nájsť obsiahlejší ríport, len páru fotiek a minimum riadkov, takže vzhliadam k tomuto!

15litrov nie je až tak veľa, neplánuješ aj nejakú hodiť do zeme, mimo grínhausu, nech prejaví svoj zahmlený potenciál naplno? :)

Držím palce, ať to vyjde a skosíš osobne!
Časlove
No paráda , na tohle se těšim, závist největší :D! Taky jsem ji chtěl, bohůžel tam kde jsem objednával už nebyla...
Jinak bych taky doporučil dát to do větších květináčů než těch 15l, přeci jenom, neni to obyč automat, ale super auto, což znamená delší růst. Co jsem tak koukal na reporty těhle super aut, tak měly určitě víc jak metry snad všechny, tohle je ještě k tomu Haze, takže se to potáhne jako čuně. Dal bych tomu nejmín 20l, nebo spíš do volný země!
Plus bych ti doporučil to co nejdřív dát do toho skleníku, vyšší vlhkost tomu růstu jen prospějě a že růst je u automatů sakra důležitej!

No a ten bonus?:drools:
Na to sem taky nedávno koukal Grapefruit Krush (Bubba kush x grapefruit) a Super sour ((Blueberry x Sour Diesel x OG Kush) x Lost Coast OG)), no ty vole až se mi z toho ježej chlupy na zádech!:D
Jsou to regular nebo feminy?
U těhle modelů píšou, že dozrávaj začátkem října (v Kalifornii), takže u nás to bude posunutý tak o ty 2-4 tejdny, tak to záleží na štěstí, ale věřim, že když se povede, tak to budou pecky!
Tak hodně štěstí!:)
desertwolf
Ten 15 litrový květináč byl první nástřel. Moc jsem nevěřil tomu, že vyroste přes metr. Dám to tedy do 25 litrových květináčů a do země to dávat nebudu, nemám kam, aby to nebylo vidět a skleník je u mě vyzkoušený a osvědčený.
Do skleníku bych to taky rád přesunul co nejdřív, bohužel počasí tomu nepřeje. Včerejší nejnižší noční teplota ve skleníku 7,6 °C. Alespoň jsem z kelímků udělal provizorní malinkaté skleníčky.

Ten bonus semínka jsou feminizovaná.
desertwolf
Dnes je to 14 dni, kdy vykoukly na svět první semenáčky.
Květinky nasazují 3 patro (nepočítám děložní lístky) a velikost je 7-9 cm.
Zatím zálévám pouze kořenovým stimulátorem s Vitamaxem, tak velký panák na každou každé 2-3 dny a předevčítem byl proveden první postřik Phytaminem.
Podle počasí to o víkendu asi přesadím do 25 l květináčů a šoupnu to do skleníku, minimální noční teplota ve skleníku 13°C.

Dle mého mají květinky slabé stonky. Počasí nebylo nic moc, tak byli uvnitř za oknem a tam není žádný vánek. Po přesazení do skleníku přidám malinký ofuk pro posílení stonku.

Kytky mi připadají poněkud světle zelené, takové vybledlé. Je to v Allmixu a hnojit se mi to ještě moc nechce, co vy na to, mám to už přihnojit?
Jinak změna v růstovém hnojivu. Probral jsem doma hnojiva z Cannafestu a našel jsem Organik Grow http://www.organiknature.com/ona_en...recimiento.html NPK 9-1,5-6, dávkování 1-5ml. Ze začátku začnu s dávkou 1ml a budu po týdnu zvyšovat o 1ml/l. Nemám EC metr, tak nemohu zjistit přesné dávkování.
Jinak tohle hnojivo doporučuje (někde jsem to viděl, ale teď nevím kde) Jorge Cervantes

Na poslední fotce - na prvním patře se na listech objevily takové světlé vybledlé tečky, na druhém patře už je jich daleko méně, tak uvidíme na třetím patře zda-li to zmizí. Podle mě je to nějaká drobná genetická porucha, neboť se to ukázalo na prvních zárodcích listu a roste to prostě s listem.
Kdyby však někdo věděl, čím to je, tak sem s tím
MagicHerb
Ahoj, může to být škůdce(sviluška nebo něco podobnýho).Až budou kytky větší a budou mít silnější stonky a víc listí,tak je pak preventivně radši stříkni.A pozor po postřiku,bych nedoporučoval je nějakou dobu vystavovat vysoký teplotě a přímímu světlu.Už jsem takhle pár kytek upálil zaživa.

ZDAR
desertwolf
Tak jsem to důkladně prohlídl microskopem a žádného škůdce jsem nenašel, jsou to prostě fleky s vybledlým chlorofylem
Časlove
Nech to bejt, až to vysadíš do skleníku, tak tam tu vlhkost svilušky stejnak nedaj, teda i kdyby to byly ty mrchy!
Jo a k tomu hnojení, rozhodně ještě nehnojit, neboj oni se ti rozjedou až budou mít místo pro kořeny!
Jinak 13 stupnů je pohoda, klidně bych to tam šoupnul už ted!
desertwolf
Tak se dnes něco stalo, ale nevím co?
Předchozí fotky jsou dnes z rána a tyto fotky jsou z dnešního večera.
Všechny kytky vypadají stejně.
MedvedBrtnik
No, a přesně kvůli tomuhle nemám rád malé květináče. Podle mě máš problém s kořeny. Nepřeschly Ti třeba květináče, když jsi je měl na přímém slunci? Nebo naopak - nepřelíváš je? Hnojivem to nebude, spálený nevypadaj.
Dirty
Zdarec jo taky bych tipnul přelití...před dvěma tejdny sem dal ven nějaký genetiky od RQS co mi vylezli...moc sem je zalil a ráno jel do fachy a nečekal že bude odpoledne tropic a když sem se vrátil domu tak byly total uvařený a už to nedaly:( a když koukam na tvoje fotky,tak todle mi dělaly žezy ve skříni když sem na ně pral hodně zvlhčovačky a přelil sem je...
MedvedBrtnik
Aneb proč babičky zalévají zahrádky večer.. :)
desertwolf
Kytičky jsem zalil včera večer asi kolem 20:00h.
Ráno vypadaly takhle. Konce listů jsou suchý a když na ně šáhnu, tak se rozpadaj.
Dnes je dam do skleniku a uvidim.
MagicHerb
Doporučuji , rozhodně ty kytky nenechávej na přímým světle a dej je někam do stínu nebo polostínu.Nech jim vyschnout substrát(ne přeschnout).

Koukni do FAQ:

http://grower.cz/pestovani/navody/z...nojeni/7.html#3

Neměň často stanoviště a pokus se teplotu držet pod 30°C.Mírnej ofuk větrákem taky pomáhá.

ZDAR
desertwolf
Tak jsem tady s nějakou tou aktualizací.
Nejdřív k tomu, co se vlastně stalo: když jsem měl kytí ještě doma za oknem, tak jsem na bazalce hned vedle objevil hejno svilušek a po pořádném prohlédnutí kytí jsem našel na listech pár vajíček. Vzal jsem tedy čistý hadr, (který byl vypraný v prášku a s aviváží, což asi byla ta největší chyba) a namočeným jsem se rozhodl setřít vajíčka z listů. Byl jsem tak důkladný, že jsem asi setřel z listů nějaký ochranný film či co, ale poté začli listy chřadnout a chřadnout.

Na druhý den jsem se rozhodl, že je přesadím a hodím do skleníku, kde se asi budou mít lépe. Jedna Super Cali Haze to nedala a také, což mě více mrzí Super Sour.
Kytí jsem zasadil až po děložní lístky a listy které nakonec úplně oschly jsem otrhal.

Z důvodu vzniklé situace jsem zapoměl dokoupit pytel Allmixu, byl víkend a to co jsem měl by nevystačilo na 6 květináčů o objemu 25l. Smíchal jsem tedy 50 l Allmixu s domácím tak 10 let uleželým kompostem, který se za ta léta přeměnil v hlínu. Plus něco málo říčního písku a perlit.
Zaléval jsem pouze kořenovým stimulátorem a včera poprvé pohnojil Fish-Mixem a postříkal Phytaminem.

Z klasických kytek mám tedy Grapefruit Krush, o ten se nebojím. Ten má na růst ještě dost času a stane se z něj nejspíš skvělá dospělá samička. Nevím ale co Super Cali Haze.
Je to automat a v neděli byl na světe 23 dní, tak uvidíme, kdy začne kvést. Podle mě je na kytkách tak 14 dní zásek co se týče toho, jak by dnes mohla vypadat, kdyby se nestalo to, co se stalo a mohla nerušeně růst.

Přemýšlel jsem jestli nedat klíčit semena nová, ale banka uvádí 100 - 120 dní od semínka do sklizně a mohlo by se stát, že bych to vlivem počasí nesklidil, tak uvidíme co s tím bude. Za všechno si můžu sám a dnes vím, že listy v žádném případě neotírat - nikdy!!!
Vše je jen moje a moje vina.

foto 1 - po přesazení
foto 2 - po přesazení
foto 3 - tahle to nezvládla a takhle vypadala hned druhý den po přesazení. Jsou to ty listy co jsem otřel. Kterých jsem se nedotkl rostou vesele dál
foto 4 - takhle vypada 23 den
foto 5 - 23 den celek
aspect
ahoj, rád bych Vám tu také představil svoje 3 SCH. Doufám, že to wolfovi nebude vadit, popř. to smažu, ale zakládat novy trýd nechci.
Objednáno z www.weedworld.co.uk . Semínka byla mizerně malá, ale klíčivost 100%. Dvě vyjely hned a 14.4. vykoukly první lístky, třetí bylo slabší a celkově to tak zůstalo do dnes.

1. foto - 8.5. sadba ven. 3x SCH v popředí, vzadu z leva 2x P1 + PPP
2. foto - 22.5.
3. foto - 16.6. (2 měsíce života) výška cca 1,6 -1,7 m, a ta zakrslá vlevo, co nejde moc vidět, mi byla k pasu. Lepší fotku jsem vlivem telefonu a prostoru nepořídil :-/

desertwolf
čau aspecte
není vidět, jestli ti už kvetou. Banka píše 120 dní života, to jsou 4 měsíce. Zajímá mě, kolik dní z těch 120 jsou na růstu?
prysk
POkud se nemejlim, tak automaty jsou oficielně na růstu 2,5 týdne !!!
desertwolf
Co. 2,5 týdne? to jako 17 dní!! To asi ne.
A navíc tohle je super automat dnes je na růstu 29 dní.
prysk
citace:
Původní příspěvek od desertwolf
Co. 2,5 týdne? to jako 17 dní!! To asi ne.
A navíc tohle je super automat dnes je na růstu 29 dní.


no tak to asi JO !!! Když nevěříš, použij google a potom něco piš.Mohl jsi se kouknout na muj thread.Samozřejmě záleží na odrůdě,phenu atp.

Todle mam já:
PolarLight se snadno pěstuje, má ovocně sladkou a kořeněnou vůni (se stopami odrůdy Haze) a jasný, silný a dlouhotrvající rauš.
Po asi dvou a půl týdnech růstu se PolarLight automaticky dostává do stádia květu, které trvá přibližně 7 týdnů a vytváří kompaktní palice obtěžkané pryskyřicí. Pro ty, kteří rádi pracují a experimentují s autofeminizovanými semínky, je PolarLight vhodnou volbou.

Výška kytek: 35 až 80 cm

-mě osobně přesně po 17-18ti dnech nahodili chloupky a kvetou :flick:
-skoro u všech automatů, je psáno od zasazení do sklizně cca 60-70 dní


Jak píše Anonymer,kytky vyrostou o hodně v květu,klidně až cca 2x tolik než v růstové fázi.
desertwolf
Nebojte.
Až to začne kvést, tak napíšu, jak dlouho to bylo na růstu, nebo nám to do té doby napíše ASPECT, který jede to samý.

Jinak se to pořádně rozjelo a roste to a roste.
Jedna kytka je o dost vyšší, ale má dost od sebe vzdálená internoda, ta nejmenší je má dost hustě za sebou.
Tak uvidíme, až povyrostou

A hádat se o tom, jak dlouho automat roste se nehodlám. Každý má jiné zkušenosti.
Tímto se Pryskovy omlouvám za mojí přehnanou reakci na jeho výrok.
prysk
@desertwolf:neomlouvej se, moje chyba, že jsem nepřečetl celej thread.Psal jsem podle toho co jsem študoval, než jsem si AF pořídil.Proto ta reakce.
@anonymer: Na to super auto mám taky stejnej názor, co si myslim, tak že auto bylo uděláno předevšim kuli podmínkám a pak taky proto, aby to bylo co nejdřív hotovo,(cca těch 60-70 dní)protože když už budu sázet venku,(tak jak to podle popisu vypadá,na 120 dní,což jsou 4 měsíce)tak se vyplatí vysadit normal outdoor s kterýho toho bude víc a ten 1-2 měsíce už jsou prd rozdíl,oproti rozdílu ve výnosu.
desertwolf
citace:
Původní příspěvek od Anonymer
prysk:

Tu ide o to, že je to Haze, ktorý by u nás, nebyť AF, dokvitol v decembri.

PS: zajtra zmažem :)


Přesně tak, jde o to, že spousta modelů v našich zeměpisných podmínkách prostě nedokvete. Většina modelů začíná kvést(alespoň si to myslím z mé zkušenosti) v druhé půlce srpna. A když je podzim na hovno, tak je to samá plíseň, řidké palice a prostě to ani nedozraje.

Haze zraje v průměru tak 80 dní plusminus a to prostě nemá šanci u nás dozrát.

Já sázel SHC v ten den, aby palice dozrávali v tom nejslunečnějším období a sklízel jsem v první půli záři.

Ještě jedna věc. Já měl za to a někde jsem to snad i četl, že marijuana je dospělá po měsíci růstu (30 dní) a ne po 21 dnech jak tu píšete
aspect
jo to nejdůležitější jsem zapomněl :-) Nekvete!

Na jednom foru, ktere nemůžu znovu najít Stitch psal, že by mělo SCH ukázat pohlaví cca za měsíc a začít nakvétat v druhé polovině měsíce dalšího...ale nepamatuji si souvislosti, pravděpodobně byla řeč o outdooru. Protože jsem našel jiný kde píše, že mu to obvykle indoor začínalo kvést po 4 až 5 týdnech.

http://marijuanapassion.com/forum/s...ead.php?t=55811 tu se můžete podívat na Odlsmanuv pokus.

A ještě přidávám fotku SCH v květu od kamoše, seminko má ode mně, a prý sázel 8.5. to je 3 týdny po mě.
desertwolf
Jsem tu s malou aktualizací.

Holky jsou foceny 32 den a výška je 22 - 25 cm.
Holky byli zasypány po děložní lístky, ale poté co první dvě patra uschla jsem je uštípl a zasypu je až po nejspodnější patro. Pohnojeny byli zatím pouze dvakrát.
Okolo 30. dne ukázaly holky pohlaví a začaly růst tempem 2cm za den.

V noci je teplota ve skleníku mezi 15°C až 19°C a vlhkost 99%, přes den když je sluníčko stoupne teplota až k 50°C a vlhkost spadne na 20%.
Toho sluníčka však poslední dobou moc není, tak je tam tak v průměru 26°C a vlhkost 65% (pořád prší)

Jak jsem již psal, mezi jednotlivými kousky je dost velký rozdíl mezi vzdálestmi internodů. Tak uvidíme, jestli tam bude ještě více rozdílů.

Na společné fotce je vlevo nahoře Grapefruit Krush
desertwolf
Jsem tu s rychlou aktualizací, neboť kytky začaly růst závratným tempem a to 5 cm za den.
Pohlaví ukázaly okolo 30. dne květu a jednotlivá patra začala 35. den vyrůstat na přeskáčku (jestli mi rozumíte). V SoftSecret jsem četl, že to dělají až když dospějí, do té doby rostou patra vždy spolu.

Foto 1 - největší kousek 33 cm, internoda jsou dost od sebe, hodně se táhne a co patro to jeden velký list
Foto 2 - nejmenší kousek 27 cm, ale více se větví, má velmi krátká internoda a jede dost do šířky
Foto 3 - celek

Jinak příští zálivka a postřik je přípravkem Polyversum http://www.polyversum.eu/cz/index.html
Málem jsem na něj zapoměl. Našel jsem staré zásoby a tak jsem hned dokoupil a začnu znova používat. Naposledy jsem ho použil snad před rokem a tenkrát naprostá spokojenost
desertwolf
Tak jsem tu s předčasnou aktualizací, neboť odjíždím na týden do zahraničí a kytí mi bude zalévat manželka každé tři dny dešťovou vodou.

Takže co napsat. Snad jen že 41. den ještě nekvetou a velikost největší je 52 cm a nejmenší 42 cm. Ta největší má sedmicípé listy, což vidím poprvé a strašně se mi to líbí a mám z toho radost.

Na druhou stranu se mi na spodních listech tvoří záhadné cosi, které nedokážu v rychlosti identifikovat, snad jen problém z Ph, ale to změřím na odtoku až přijedu.

Foto 1 - celek, vlevo nahoře Grapefruit Krush
Foto 2 - největší kousek 52 cm, hodně vzdálená internoda
Foto 3 - list
Foto 4 - nejmenší kousek 42 cm, zato více rozvětvený a hodně krátká internoda
Foto 5 - detail poškozeného listu, ty fleky jsou první dva dny světle zelené, jako kdyby někdo sloupnul horní zelenější vrstvu a třetí den takhle zhnědnou
MagicHerb
Čau,čumim jak puk,jak se ti pěkně srovnaly a vypadaj teď dobře.

Možná příčina je ,že při zalejvání vodou z hnojkama ti zůstane voda na tom listu a přímy odpolední sluníčko pak ten list z kterýho se nestihne odpařit ta voda popálí(spálí).Nic hroznýho se neděje.Pokud je to jen při zemi.

V kombinaci s výrazným ppřelitím už je to horší.

Mám na několika kytkách to samý.

Ve finále zjistíš,že první tři patra u země jsou většinou k ničemu a dáš je pryč časem.Stejně ti jde určitě o ty vršky ;)
desertwolf
Tak jsem se vrátil po týdnu z Holandska a přináším vám nová infa a fota z mého greenhousu.

Tak asi nejzajímavější zpráva je ta, že už holky začaly kvést!!!
Vypadá to, že začali 48 či 49 den (manželka si není jistá).
Každopádně jsem je viděl 51. den a kvítky tam jsou tak maximálně 3 dny staré.

Jinak kytí pořád roste a roste.
Největší z nich měla 51. den 86 cm a 52. den už 93 cm a zřejmě bude růst dál.
Nejměnší měla 51. den 72 cm a je hodně indikoidního charakteru. Je hodně rozvětvená a oproti ostatním dost krátká internoda.

Jinak to máme sumasumárum za týden co jsem byl pryč nárust o 30 cm.

Odstranil jsem u každé nějaká spodní patra, které nebyla dost vytáhlá a silná. Ještě v týdnu odtsraním malinké zárodky paliček, na kterých stejně nic nebude.

Foto 1 - nejnižší kousek hóóódně rozvětvený na Haze
Foto 2 - nejvyšší kousek
Foto 3 - zlatý střed
Foto 4 - celek, ale blbě foceno, nejde to moc vidět. úplně vlevo Grapefruit Krush
Foto 5 - menší celek
aspect
ahoj, taky mi kvetou odhadem 14 dní :-)
fotka z 11.7.
desertwolf
Tak jsem tu s týdenní aktualizací.

Dnes je to 58.den celkově a budu počítat 8.den květu, ať se to dobře počítá.

Nejmenší kousek se zřejmě zastavil v růstu a dnes má 90 cm, největší se zřejmě také zastavil na 100 cm, ale ten pořád zlatý prostřední se rozjel a to ke 115 cm a pořád stoupá a stoupá k výšinám.

Foto 1 - nejmenší
Foto 2 - teď už střední
Foto 3 - největší
Foto4 - květ

P.S. Těch bílých fleků si nevšímejte, jsou od vody po postřiku, jdou umýt, ale neřeším to.
desertwolf
Je tu nějak málo fotek, tak jsem něco dám

dnešní velikost: 122 cm, 107 cm, 92 cm

1 - all
2 - all
3 - flowers
4 - small
5 - small
desertwolf
Je tu nějak málo fotek, tak jsem něco dám

dnešní velikost: 122 cm, 107 cm, 92 cm

1 - all
2 - all
3 - flowers
4 - small
5 - small
desertwolf
1 - medium
2 - medium
3 - medium
4 - high
5 - roots
desertwolf
Tak je tu pravidelná aktualizace

V týdnu jsem kytky vynesl ven ze skleníku, ať si užijí přímého slunce a trochu vánku. Žel počasí nepřálo. Pořád přšelo a foukal velký vítr tak jsem je v pátek večer vrátil do skleníku a jak na potvoru bylo celý víkend krásně.
Ukázaly se mi na listech malé hnědé tečky ze špatného pH a tak jsem změřil vodu na odtoku, která měla pH7. Zalil jsem tedy vodou s pH5 a budu se snažit to pH půdy stáhnout na 6,5.

Jinak slečny pořád rostou a jejich velikost je 130 cm, 112 cm a 100 cm.

Jinak proběhl opět postřik Polyversem a koupil jsem přípravek Rock Effect od Agro Natura. Je tvořen olejem ze stromu Pongamia Pinnata, který působý antisepticky a proti škůdcům, tak uvidíme co to dokáže.

Dále použiji od 4-tého týdne přípravek Bud Rot Stop jako prevenci proti plísni. Osvědčil se mi i jako likvidátor plísně v palicích, kdy po aplikaci se už prostě žádná nová plíseň nevytvořila.

Ještě mám na postřik Plant vitality Plus od B.A.C. jako prevenci proti sviluškám a taktéž doporučuji, funguje i jako likvidátor při velkém zamoření.

Jak vidno, letos neponechávám nic náhodě.
desertwolf
Tak nám začal 4. týden květu a holky se v růstu ne a ne zastavit.
Jako splašený roste největší a nejmenší kousek a to o 20 cm za týden. Střední kousek dal jen 8 cm, ale má nejvíce nakvetlé palice a jako jediná vypadá na 4. týden květu. Dvě zbývající vypadají na 2. týden květu. Připomínám, že všechny tři začli nakvétat stejně.

Jinak kořeny totálně prorostly květináčem do hlíny a rostou dále. Před třemi dny jsem kytky malinko ve skleníku přeskupoval a po nadzvednutí květináčů jsem je všechny přetrhal. Po třech dnech jsou znova pevně přichzcené do hlíny pod květináčem a tak už s nima nehýbu. Z toho zjištuji, že 25l květináč je málo. Další pro mě zjištění je to, že kořeny rostou neustále i ve 23 dni květu. Měl jsem za to, že po přepnutí na květ už nesoustředí sílu do kořenů, ale do květů.

Kytí jsem poprvé postříkal přípravkem Rock Effect a zdá se, že jim to neublížilo ba naopak trošku prospělo. Vypadají, že trošku jako by pookřály a tváří se zdravěji, ale je to jen můj dojem. Tento týden začínám s posrřikem Bud Rot Stop a plísní se nebojím, i když tento týden bylo ve skleníku tak vlhko, že kytky byly celé úplně mokré.

Míry 150cm, 120 cm, 120 cm

Foto 1 - nejvíce nakvetlá kytka
Foto 2 - "nejmenší" kousek
Foto 3 -
desertwolf
Tak nám začal 4. týden květu a holky se v růstu ne a ne zastavit.
Jako splašený roste největší a nejmenší kousek a to o 20 cm za týden. Střední kousek dal jen 8 cm, ale má nejvíce nakvetlé palice a jako jediná vypadá na 4. týden květu. Dvě zbývající vypadají na 2. týden květu. Připomínám, že všechny tři začli nakvétat stejně.

Jinak kořeny totálně prorostly květináčem do hlíny a rostou dále. Před třemi dny jsem kytky malinko ve skleníku přeskupoval a po nadzvednutí květináčů jsem je všechny přetrhal. Po třech dnech jsou znova pevně přichycené do hlíny pod květináčem a tak už s nima nehýbu. Z toho zjištuji, že 25l květináč je málo. Další pro mě zjištění je to, že kořeny rostou neustále i ve 23 dni květu. Měl jsem za to, že po přepnutí na květ už nesoustředí sílu do kořenů, ale do květů.

Kytí jsem poprvé postříkal přípravkem Rock Effect a zdá se, že jim to neublížilo ba naopak trošku prospělo. Vypadají, že trošku jako by pookřály a tváří se zdravěji, ale je to jen můj dojem. Tento týden začínám s postřikem Bud Rot Stop a plísní se nebojím, i když tento týden bylo ve skleníku tak vlhko, že kytky byly celé úplně mokré.

Míry 150cm, 120 cm, 120 cm

Foto 1 - nejvíce nakvetlá kytka
Foto 2 - "nejmenší" kousek
Foto 3 - nejvyšší kytí
Foto 4 - květ
Foto 5 - all (vpravo vzadu Grapefruit Krush 150cm)
aspect
ahoj, netrpělivě čekáme na aktualizaci wolfe :-) abych tě namotivoval, přihazuju svoje silně umělecké fotografie z 29.7. :D
Jináč plíseň už začala řádit, jsem zvědavej jestli se tomu vyvaruješ.
desertwolf
Tak jsem tu po dlouhé době s aktualizací. Předem bych chtěl říct, že letošní léto stojí totálně za píču. Člověk si koupí autoflower s tím, že to bude kvést v těch nejslunečnějších dnech v roce a vono hovno. 14 dní chcalo a chcalo. Ve skleníku neklesla vlhkost pod 90% ve dne a v noci pořád 100%. Při této vlhkosti se objevila plíseň i u mě, než jsem stačil stříkat Bud Rot Stop. Nasadil jsem ofuk do skleníku, který jede non-stop a stříkám jednou týdně Bud Rot Stop. Plíseň se zastavila, ale každý den to radši probírám jak popelka a občas nějaký snítko načatý vyhodím, ale to nestojí ani za řeč.

Jedna kytka je vyloženě indikového typu. Palice nízká, tlustá a hodně hustá. Listy jsou však 100% sativa. Sativivější jsem ještě neviděl a to platí o všech třech.
Další dva kousky jsou sativa se vším všudy. Táhnou se do výšky, palice tenké a hodně dlouhé a řídké. Hodně dlouhé chloupky.
Všechny tři voní naprosto stejně. Vůni moc popsat nedokážu, ale je to taková typická vůně dobrýho hulení. Žádný ovocný sračky a všeljaký příchutě. Čistá monotóní vůně. Takhle krásně mi voní třeba SAGE. Ne úplně podobně, ale tak čistě.

Zítra končím 6tý týden květu a snad už to přestalo růst. Když to shrnu, tak při přepnutí měl nejkrásnější kousek 86 cm a výtáhla se ma 125cm (indikový typ) - celkem o 39cm.
Další měla 80 cm a vytáhla se na 170cm - celkem o 90cm.
A poslední vyjel ze 72cm na 140cm - celkem o 68cm.

Foto 1 - centrální palice sativa 2
Foto 2 - boční palice sativa 2
Foto 3 - boční palice sativa 2
Foto 4 - boční palice sativa 1
Foto 5 - centrální palice sativa 1 (musel jsem ji ohnout bo narážela do skla)
desertwolf
Tak jsem tu po dlouhé době s aktualizací. Předem bych chtěl říct, že letošní léto stojí totálně za píču. Člověk si koupí autoflower s tím, že to bude kvést v těch nejslunečnějších dnech v roce a vono hovno. 14 dní chcalo a chcalo. Ve skleníku neklesla vlhkost pod 90% ve dne a v noci pořád 100%. Při této vlhkosti se objevila plíseň i u mě, než jsem stačil stříkat Bud Rot Stop. Nasadil jsem ofuk do skleníku, který jede non-stop a stříkám jednou týdně Bud Rot Stop. Plíseň se zastavila, ale každý den to radši probírám jak popelka a občas nějaký snítko načatý vyhodím, ale to nestojí ani za řeč.

Jedna kytka je vyloženě indikového typu. Palice nízká, tlustá a hodně hustá. Listy jsou však 100% sativa. Sativivější jsem ještě neviděl a to platí o všech třech.
Další dva kousky jsou sativa se vším všudy. Táhnou se do výšky, palice tenké a hodně dlouhé a řídké. Hodně dlouhé chloupky.
Všechny tři voní naprosto stejně. Vůni moc popsat nedokážu, ale je to taková typická vůně dobrýho hulení. Žádný ovocný sračky a všeljaký příchutě. Čistá monotóní vůně. Takhle krásně mi voní třeba SAGE. Ne úplně podobně, ale tak čistě.

Zítra končím 6tý týden květu a snad už to přestalo růst. Když to shrnu, tak při přepnutí měl nejkrásnější kousek 86 cm a výtáhla se ma 125cm (indikový typ) - celkem o 39cm.
Další měla 80 cm a vytáhla se na 170cm - celkem o 90cm.
A poslední vyjel ze 72cm na 140cm - celkem o 68cm.

Foto 1 - centrální palice sativa 2
Foto 2 - boční palice sativa 2
Foto 3 - boční palice sativa 2
Foto 4 - boční palice sativa 1
Foto 5 - centrální palice sativa 1 (musel jsem ji ohnout bo narážela do skla)
desertwolf
Foto 1 - celek 1 (rozmazaná)
Foto 2 - centrální palice indika
Foto 3 - centrální palice sativa 2
Foto 4 - sativa 2 bez vršku (rozmazaná)
Foto 5 - celek 2 (rozmazaná)
desertwolf
Včera bylo k večeru hezky, tak jsem pořídil nějaké fotky

Foto 1 - listy sativa Haze
Foto 2 - srovnání
Foto 3 - centrál ala indika
Foto 4 - jeden kousek
Foto 5 - druhý kousek
desertwolf
další
aspect
Zdravím, stalo se to čeho jsem se obával.
I přes neúnosný vedra stihly 2 cali haze za týden a půl ze 60% zplesnivět. Jistou měrou se na tom podílel i zavíječ kukuřičný, takže předpokládám, že stejný osud čeká i ostatní rostliny. Navíc zbylá sch3 je pravě ta slabší, a i když je v květu 51 dní, vubec na to nevypadá a netroufám si ani odhadovat jak dlouho ještě bude potřebovat.
Ty sklizené nebyly dozrálé ani náhodou, imho chyběly tak 3-4 tydny. Výšku měli obě kolem 225 cm a to po topovaní z 26.6.(viz muj přispevek na 1. stránce)
Proti plísni jsem se "bránil" kuprikolem a acrobatem - sux! Teprve ted jsem koupil od Agra fungicid Teldor SC vyloženě na šedou plíseň. Za 7,5 ml chtěli 80,- a při ředění 1ml/1L žádná výhra. O Bud Rot Stopu jsem se dozvěděl až od tebe wolfe a zdál se mi drahej, ale jestli ti bude fungovat, nebudu skoupý s koupí :-)

1. celek, ale jde vidět jen sch1 a vzadu sch3, která tam zůstala
2. sch1 tops
3. sch2 tops
4 sch1 roots
Ni7R0
To je škoda. Jinak v květu bych nějakým chemickým fungicidem raději nestříkal, sice Teldor nemá moc dlouhé OL, ale dobrota to asi taky nebude. U Bud Rot Stopu bych účinku úplně nevěřil, viz diskuze tady na konci: http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-26200.html

Zkus Polyversum, není tak drahý jako Bud Rot Stop a je ověřené, že plíseň zlikvidovat umí.
Rákosníček
tak jak to vypada? tenhle model me celkem zajima :)
desertwolf
Tak jsem tu opět s aktualizací.
Jsem 10 dní před bankou udávaných dnů do sklizně, tak uvidíme. Sklízet to budu podle mikroskopu, tak nevím, jak dlouho to nechám ještě kvést.

Takže i přes malé problémy na začátku holky dorostly do neuvěřitelných rozměrů pro autoflower odrůdy. Musel jsem dva kousky ohnout, aby nenarazily do střechy. Míry 185 cm, 165 cm a 130 cm.
Hnojit jsem přestal asi před týdnem a prolévám to Final Flushem od Groteku.
Nad plísní jsem zvítězil beze ztrát, nic jsem nevyhazoval, nic velkého neutrhnul. Svilušky se mi objevily jen jednou asi před třemi týdny, jak byli 3 dny vedra a po postříkání Plant Vitality Plus hned zmizely.

Palice se začaly nafukovat až někdy kolem 6. týdne, do té doby jsem myslel, že to bude stát za hovno (dlouhokvetoucí model jedu prvně). Teď to vypadá tak jak má.

Vůně se dost změnila, je hodně výrazná, ale kolem není moc cítit. Člověk si musí jít čuchnout přímo k palici. Kámoš říká, že smrdí jak čutka (jeho výraz pro venkovku. Modely, které se sázely z pochybných semínek tak před 10-ti lety, když ještě nebyly klony ze šlechtěných matek. Pak začal každej cpát modely z pod lamp ven a už to nikdy nebylo vono. Už se nikdy tak skvěle nezkouřil jako z jeho čutek.) Tak uvidíme
desertwolf
další
desertwolf
Bonus: Grapfruit Krush přesazený na zahradu, neboť mi začal přerůstat skleník. Výška včera 2 metry. Kvést začal 1. září
desertwolf
Tak se nám přehoupl 10. týden květu a holky jsou už téměř připravené. Po prozkoumání trychomů jich je téměř 99% mléčně zakalených, ale ani jeden není jantarově žlutý.
Od zítřka má být opět krásné slunečné počasí a tak jsem se rozhodl, že kytky ještě nechám ať si užijí sluníčko, dokud se trychomy jantarově nezabarví.
Proběhl záštipek a malá ochutnávka. Chuť vlivem rychlosušení zatím nechci popisovat, stávek zatím pomalu stupňující se hi, které ale netrvá moc dlouho. Příjemný brňení hlavy a nohou, vše na tom baví.
desertwolf
další

obal od HTC HD2
aspect
Čao, už mám sklizeno.
Bez plísně nejspíš díky Teldoru, i přes napadení zavíječem a jinou savou havětí, kdy listy připomínaly spíš cedník (tahle na to obzvlášť trpěla).
Výška podobně - 2 a čtvrt metru. Listy má užší než ty předešlý.
foto z 3.9.
desertwolf
Dlouho jsem nepřispěl a tak bych napsal jak to dopadlo.

Sklízel jsem to s 25% jantarově zakalených trichomů. Po řádném usušení, otrimování a uskladnění v mrazáku proběhla degustace.

Ta nejmenší kytka chytla 100% genů od rudealis. Pryskyřice žádná, vůně žádná, chuť na hovno a stav nula, totální nula. Celou jsem ji hodil do koše.

Druhé dvě už jsou lepší, ale palice jsou dost řídké, žádné kameny, prostě měkoučký, lehoučký a průhledný. Vůně hodně výrazná a sladká, chuť taky hodně sladká. Stav takový pomalý náběh, lehký stav, no nevím no.


Celý to je SRAČKA, TOTÁLNÍ SRAČKA.

Jsem nasranej a zklamanej. Hodně jsem od toho asi očekával. Ještě jsem neměl Haze a tohle je moje první "skoro" Haze a taková sračka, takový hovno jsem ještě nikdy neměl a to jsem měl už hrozný modely.

Jo a ještě váha: Největší kytka 122g, střední kytka 103g. Nejmenší jsem nevážil, šla do koše. Nechám to v mražáku a snad to za měsíce dozraje do něčeho kloudnýho a kuřitelnýho. Jestli ne, tak si koupím Ice-bag a udělám z toho hašiš.

Každopádně za 10 dní sklízím indoor a to si panečku spravím chuť.
Jo a málem bych zapomněl Grapefruit Krush co si lebedí v zemi na zahradě vypadá luxusně. Výška 2,5m, krásná zemitá vůně s ostrým nádechem ovoce, v které dominuje vůně grapefruitu. Palice mohutný a těžký, osypanost přiskyřice je úžasná. Je ve 40. dnu květu.

Jinak s autoflowerama si dám zase na čas pokoj. Rezistence proti plísním žádná, výnosnost a účinky minimální.

Když to celý shrnu, tak Super Cali Haze od Short Stuff Seeds 1/10 (jeden bod za vůni). Není to jen můj názor, rozhodil jsem to po známých a nepřišlo mi jediný, byť jen sebemenší kladný ohodnocení.
Časlove
Hmmm tak to sem nečekal, že to dopadne až takhle bídně! Je uplně neuvěřitelný co si dovolej některý seedbanky poslat do světa, ostuda!

Jinak teda alespoń díky za report, že si nám ušetřil prachy a nervy!
Pak nahod prosim tě fota toho Grapefruit kushe, alespoň, že ten vypadá fajně!
citace:
Původní příspěvek od Časlove
Hmmm tak to sem nečekal, že to dopadne až takhle bídně! Je uplně neuvěřitelný co si dovolej některý seedbanky poslat do světa, ostuda!

Jinak teda alespoń díky za report, že si nám ušetřil prachy a nervy!

To jo, nakonec jsem rád že to bylo out of stock když jsem to sháněl.
desertwolf
Nazdar všichni, kdo jste to tu sledovaly.
Dojedu tady pro vás Grapefruit Krush od Emerald Triangle Seeds, ať neotvírám zbytečně nový thread.

Semínka jsem sázel do substrátu do 25l květináče 18.5.
Dne 5.8. jsem Grapefruit přesadil ze skleníku do země, neboť se mi už do skleníku nevešel. Do dost velké jámy (tak velkou jsem snad kopal naposledy, teklo ze mě jak prase) jsem namíchal 50l pytel Allmixu od BioBizz a 50l domácího super kompostu.
Při přesazení měl tak 1,6m a dnes měří tak 2,5m.
Pravidelně jsem ho přihnojoval a staral jsem se o něj.
První náznak květu jsem objevil 1.9., takže včera to bylo 51 dní květu.

Na netu jsem našel, že v indooru kvete 8 - 9 týdnů, do 60tého dne to určitě nechám a sklízet budu podle trichomů. Jinak tento týden jsou teploty celou noc pod bodem mrazu, ale kytkám to snad moc nevadí. Vypadají zdravě, jsou bez škůdců, bez chorob a bez plísní.

Jinak vlivem mrazu brutálně zfialověly.
Anonymer
Zdravíčko!

A čo takto po čase a uležaní, stále ta istá bieda ? :)
Dirty
Zdar kolego...mrzí mě že ti to dopadlo tak špatně páč kytky vypadaly fakt hustě!!!neházej ale flintu do žita páč všechny AF nemusej bejt ok...já měl minulej rok pár modelů a musim říct že sem byl nadšenej a letos jedu AF zas...když budeš chtít tak napiš PM a já ti rád věnuju zadara svoje semena z roku 2011(kontr.opylení) mam jich dost a rád se podělim a třeba změnim tvuj názor:) zdar D.
desertwolf
Tak po 7 měsících uschování otrimovaných paliček v mrazáku došlo k další degustaci SCH a byl jsem mile překvapen. Spodky stojí pořád za hovno, ale vršky jsou docela bomby. Krásně zkuřujou, takový veselý high. Říkám tomu pracovní model, zhulíš se v práci a můžeš pořád fungovat, pořád ti to skvěle myslí.
Anonymer
citace:
Původní příspěvek od desertwolf
Tak po 7 měsících uschování otrimovaných paliček v mrazáku došlo k další degustaci SCH a byl jsem mile překvapen. Spodky stojí pořád za hovno, ale vršky jsou docela bomby. Krásně zkuřujou, takový veselý high. Říkám tomu pracovní model, zhulíš se v práci a můžeš pořád fungovat, pořád ti to skvěle myslí.


Tak nejak som v to dúfal, tiež som bol nasratý na Haze po sklízni, minimálny stav. Po pol roku ale som ho vytiahol, urobil z toho hašík a u la lá. :)
benjichaouat
Super cali haze/Onyx.......právě jde do květu.
benjichaouat
Dalsi fotky krizence Cali haze. budu to valit sem, protoze zakladat novej topic se mi nechce a tady je to nejaky umrtveny.
benjichaouat
Davam sem dalsi obrazky. Kytka je skoro zrala, chybi ji tak tyden+-. Bohuzel o vikendu dost silne prselo a k ranu uz byva dost zima a rosa, takze jsem se rozhodl dnes cast kytky sklidit a zbytek nechat dozrat, aby ukazala svou silu v kouri v plne zralosti a taky aby dozrala semena na spodnich vetvich, ktery jsem oprcal. Na nekolika mistech uz jsem likvidoval plisen. Je neuveritelne lepiva a pryskyrici silne pokryta. Vune je takova nakysla, moc nevyrazna.
benjichaouat
Jeste neco. Zapomel jsem napsat, ze je to opet super cali haze/Onyx.
benjichaouat
Něco málo z částečné sklizně.
benjichaouat
Tady davam ke shlednuti dalsich par fotek SCH/Onyx. Jsou to fotky uz dozravajicich spodku, vrchy uz vysi asi tyden.
benjichaouat
Tady ještě přikládám fotky sušiny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma