Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
ohledne malych rostlinek ze semen - Klikni zde pro originální téma
Pan Kóča
pri sviceni 150W sodikem na male rostlinky(2 kulate a 2 jednocipe vroubkovane listky) my temer okamzite na jedne kyticce zacaly hnednout listky. okamzite sem vytvoril z kelimku male parenicky a zda se ze to prospiva, sice to jedna neprezila, ale nevadi. spise me zajima kdy mohu parenicky odstranit, aniz by nedoslo znovu ke spaleni. dik.
Matew
Nazdarek!
Mám asi 5 dní starý děťátka od Dutchpassion - 9x feminisovanej Skunk 11 (75% sativa, 25% indica) a 3x nefeminisovanej Budha (50:50). Nedávno jsem přesadil do rockwoolovej kostek ty klasický malý sadbovačky, svítim na to 18 W Phillips zářivkou (nic moc, moje holka jí urvala s akvárka) a zalejvám vodou s Rhizotonicem a upravenym Ph na 5,6.
Abych pravdu řekl, roslinky se mi nějak extra k světu nezdaj, vypadaj sice zdravě a tak, ale táhnou se (podle mě..) moc do vejšky a maj zatim jenom 1 patro.

Potřeboval bych poradit kdy mám začít hnojit (hnojím AH), v jaké koncentraci a co mám udělat pro to, aby z nich vyrostlo něco kloudnýho.. (tim myslim, aby netáhli tak moc do vejšky a tag.. )

Díky moc!!!
jumpp
zdravim te takze kdy hnojit tak to je jeste hodne brzo ja treba hnojim ve trech nedelich a to jeste podle toho jaik kytka vypada a ze je mas tak vytahli to se nediv oni potrebujou silnejsi vataz a co je hlevni SODIK jestli mas 17W tak to je kurevsky malo a kdyz uz tak to musis mit co nejbliz kytkam jinak se ti porad potahno ale radsi si kup sodik
Matew
2 jummp

Sodik samozrejme mam, ale nechci to pod nej davad z duvodu jakej rikal Pan Kóča.. Mám 2 x 250 W, to bych musel tu lampu dát asi hodně nad ty kytky, co? Ja myslim, že by těch 18 W mohlo na to zakořeňování+ nějakej ten malej růst (prostě než se to hodí do květníků) stačit.. je to 12 rockwoolovejch kostek..
ale asi ne, fakt se to tak trochu táhne do vejšky a nějak se tomu nechtěj dělat patra, ale těžko říct, jaxem už řikal jsou to mlaďoši.. tak 5 dní starý..
Jak vysoko mám dát v případě, že to teda hodim pod ten sodík tu lampu? Tak 1,2 metru? Nechci to spálit..

Kolik myslíš, že bych teda měl nakoupit zářivek aby to příště bylo ok?

Díky!
Walhalla2000
co delam ja

kdkyz predpestovavam kytky ze seminek tak na ne svitim zarivkama 2x18 a snazim se, aby kytka byla mezi nimi a co nejbliz k nim. stejne se trochu vytahne...

ale to resim potom tim, ze kdyz ji presazuju, tak vetsi cast jejiho vytahlyho stonku proste schovam pod hlinu. kytka pak vypada mensi a dokonce se tak i chova... :-))
High_Land
Matew: Ja pestuju pod sodikem celou dobu - mam 400W, valim ze semen a mam to zpocatku tak 50-60cm nad kytkama, potom snizuju. Zalezi na odvetrani, jiank doporucuju Aquaplant stinitko - to muzes mit treba 20,30cm nad kytkou a je to f klidu. S odvetranim... Jen je treba dat pozor pri vyssich wattazich na vlhkost - mlady rostlinky to dost vysusuje, tak bacha.

Jinak, 18W je na 12 kytek kurewsky malo - podle me. Proto se ti tahnou do vysky a maj pouze 1 patro. Tak jim zkus pridat nejake svetlo a uvidis. Good luck
vriter@cz
Je normalni ze kytka ma u korenu starsne tenky stonek?? Presazoval jsem asi mesic a pul starou kytku a vsiml jsem si toho. Help
High_Land
vriter@cz: Jak to myslis u korenu strasne tenky stonek? Nad pudou nebo pod? Jestli nad (coz jako predpokladam), tak to moc OK nejni - dole byva totiz sonek nejtlustejsi - pripadne nad mistem, kde zastrihnes, jak se vytvori takovy uzel. Ale nemusi byt pravidlem, tezko hodnotit z takoveho popisu.
vriter@cz
Diky moc. Manel jsem to nad hlinou tenke. Dik


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma