Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » ohledne malych rostlinek ze semen
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Pan Kóča
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Kóča - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

pri sviceni 150W sodikem na male rostlinky(2 kulate a 2 jednocipe vroubkovane listky) my temer okamzite na jedne kyticce zacaly hnednout listky. okamzite sem vytvoril z kelimku male parenicky a zda se ze to prospiva, sice to jedna neprezila, ale nevadi. spise me zajima kdy mohu parenicky odstranit, aniz by nedoslo znovu ke spaleni. dik.

Old Post 23-01-2003 v 06:28 AM
Pan Kóča je offline   Profil uživatele Pan Kóča   Find more posts by Pan Kóča   Foto galerie člena Pan Kóča   Click here to Send Pan Kóča a Private Message   Add Pan Kóča to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matew
Nový Člen

Karma uživatele Matew - 10% Pěstitelská

Kdy začit hnojit + jak mají růst Příspěvek č. 2

Nazdarek!
Mám asi 5 dní starý děťátka od Dutchpassion - 9x feminisovanej Skunk 11 (75% sativa, 25% indica) a 3x nefeminisovanej Budha (50:50). Nedávno jsem přesadil do rockwoolovej kostek ty klasický malý sadbovačky, svítim na to 18 W Phillips zářivkou (nic moc, moje holka jí urvala s akvárka) a zalejvám vodou s Rhizotonicem a upravenym Ph na 5,6.
Abych pravdu řekl, roslinky se mi nějak extra k světu nezdaj, vypadaj sice zdravě a tak, ale táhnou se (podle mě..) moc do vejšky a maj zatim jenom 1 patro.

Potřeboval bych poradit kdy mám začít hnojit (hnojím AH), v jaké koncentraci a co mám udělat pro to, aby z nich vyrostlo něco kloudnýho.. (tim myslim, aby netáhli tak moc do vejšky a tag.. )

Díky moc!!!

Old Post 23-01-2003 v 10:02 AM
Matew je offline   Profil uživatele Matew   Find more posts by Matew   Foto galerie člena Matew   Click here to Send Matew a Private Message   Add Matew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

zdravim te takze kdy hnojit tak to je jeste hodne brzo ja treba hnojim ve trech nedelich a to jeste podle toho jaik kytka vypada a ze je mas tak vytahli to se nediv oni potrebujou silnejsi vataz a co je hlevni SODIK jestli mas 17W tak to je kurevsky malo a kdyz uz tak to musis mit co nejbliz kytkam jinak se ti porad potahno ale radsi si kup sodik

Old Post 23-01-2003 v 16:22 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matew
Nový Člen

Karma uživatele Matew - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

2 jummp

Sodik samozrejme mam, ale nechci to pod nej davad z duvodu jakej rikal Pan Kóča.. Mám 2 x 250 W, to bych musel tu lampu dát asi hodně nad ty kytky, co? Ja myslim, že by těch 18 W mohlo na to zakořeňování+ nějakej ten malej růst (prostě než se to hodí do květníků) stačit.. je to 12 rockwoolovejch kostek..
ale asi ne, fakt se to tak trochu táhne do vejšky a nějak se tomu nechtěj dělat patra, ale těžko říct, jaxem už řikal jsou to mlaďoši.. tak 5 dní starý..
Jak vysoko mám dát v případě, že to teda hodim pod ten sodík tu lampu? Tak 1,2 metru? Nechci to spálit..

Kolik myslíš, že bych teda měl nakoupit zářivek aby to příště bylo ok?

Díky!

Life is too short, don't waste it, go growing!

Old Post 23-01-2003 v 17:44 PM
Matew je offline   Profil uživatele Matew   Find more posts by Matew   Foto galerie člena Matew   Click here to Send Matew a Private Message   Add Matew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

co delam ja

kdkyz predpestovavam kytky ze seminek tak na ne svitim zarivkama 2x18 a snazim se, aby kytka byla mezi nimi a co nejbliz k nim. stejne se trochu vytahne...

ale to resim potom tim, ze kdyz ji presazuju, tak vetsi cast jejiho vytahlyho stonku proste schovam pod hlinu. kytka pak vypada mensi a dokonce se tak i chova... :-))

Old Post 24-01-2003 v 07:44 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High_Land
Stálý Člen

Karma uživatele High_Land - 67% PěstitelskáKarma uživatele High_Land - 67% Pěstitelská

Nápad HPS Příspěvek č. 6

Matew: Ja pestuju pod sodikem celou dobu - mam 400W, valim ze semen a mam to zpocatku tak 50-60cm nad kytkama, potom snizuju. Zalezi na odvetrani, jiank doporucuju Aquaplant stinitko - to muzes mit treba 20,30cm nad kytkou a je to f klidu. S odvetranim... Jen je treba dat pozor pri vyssich wattazich na vlhkost - mlady rostlinky to dost vysusuje, tak bacha.

Jinak, 18W je na 12 kytek kurewsky malo - podle me. Proto se ti tahnou do vysky a maj pouze 1 patro. Tak jim zkus pridat nejake svetlo a uvidis. Good luck

Old Post 09-02-2003 v 09:12 AM
High_Land je offline   Profil uživatele High_Land   Find more posts by High_Land   Foto galerie člena High_Land   Click here to Send High_Land a Private Message   Add High_Land to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Prozba Příspěvek č. 7

Je normalni ze kytka ma u korenu starsne tenky stonek?? Presazoval jsem asi mesic a pul starou kytku a vsiml jsem si toho. Help

vriter@cz

Old Post 15-02-2003 v 10:00 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High_Land
Stálý Člen

Karma uživatele High_Land - 67% PěstitelskáKarma uživatele High_Land - 67% Pěstitelská

Dotaz ? Příspěvek č. 8

vriter@cz: Jak to myslis u korenu strasne tenky stonek? Nad pudou nebo pod? Jestli nad (coz jako predpokladam), tak to moc OK nejni - dole byva totiz sonek nejtlustejsi - pripadne nad mistem, kde zastrihnes, jak se vytvori takovy uzel. Ale nemusi byt pravidlem, tezko hodnotit z takoveho popisu.

Old Post 24-02-2003 v 13:02 PM
High_Land je offline   Profil uživatele High_Land   Find more posts by High_Land   Foto galerie člena High_Land   Click here to Send High_Land a Private Message   Add High_Land to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

High_Land Příspěvek č. 9

Diky moc. Manel jsem to nad hlinou tenke. Dik

vriter@cz

Old Post 24-02-2003 v 17:13 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás