Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Informace o Growshop semen Northern lights autoflower - Klikni zde pro originální téma
prgkillah
Nejprve mi dovolte omluvit se za špatné české, Jsem nový jazyk a jsem pomocí překladatele pro toto.

Nedávno jsem koupil nějaké "Northernlights autoflower semena a myslel jsem, že udělat malý průzkum o tom, odkud pocházejí jsem zmatená i když, jak se zdá, že pouze jedno místo, kdo prodává Northern Lights autoflower semena, a to je Nirvana seeds, v NL.

Jde o to, Nirvanaseeds Northern lights nikdy nepracoval, a tak se vrací lidé. Se ukázalo být autoflower, ale stále rostla do krásné velké rostliny.

Můj problém je, že jsem si koupil tyto semena, protože moje babička chce růst, a ona dotírat nějaké velké závody pro každého a děda vidět.

Má někdo nějakou zkušenost s těmito semen? Vidím, že společnost "fair seeds" má také Northern Lights autoflower, i za nízkou cenu. To je pro mě zajímalo, jestli se snad měl nějaké Nirvana semena, která má připomenout, a oni se rozhodli k přebalení, a prodat, nebo pokud se dostali nějak semena, protože oni byli discountinued a rozhodl se prodat.

Já jen, že to proto, že tento kmen doesnt existuje velmi mnoho míst, a growshop.cz má velmi málo informací na to.

Doufám, že to není případ všech, ale myslím, že já a babička se chystáte skončit s některými velkými rostlinami, které nejsou tak snadno schovat.

Děkuji vám za veškeré informace, které jste.

p.s. neváhejte reagovat v anglicky a rostliny jsou cca 1 týden, mohu zveřejnit fotografie, jestli někdo má zájem.
prgkillah
60 zobrazení a nikdo názor nebo radu. Ok udělám to roste časopis a po pokroku. Umožňuje zjistit, zda tyto věci autoflower. Fotky přijít brzy.
MDe_
Zd, tak všechny AF semena po zasazení a po růstu ti vyrostou do těch max 70cm (+- 15cm) od země což je dobré pro tebe. Growshop seeds jsou semena,které si udělal shop sám. Sice FEM semena se vybírají s mnoha tisíc kusů ale nazaručil bych že budou dobré (cena) .. možna se pletu, možna jsou a budou zdravé, silné a krásné v květu. Letos to zkouší par lidí tak stačí jeh hledat a koukat jak se jim daří.

nicméně za tu cenu .. proč ne

Měj se
Dolfa
Zatím žádné informace o těchto semenech a jejich původu nejsou. Prodávají se zde prvním rokem. Zkouším je letos také. Na fotce jsou to ty největší kytky AF Nortern Light - Fair Seeds. Takže si musíme počkat co z toho vůbec bude. Můj odhad je, že semena produkuje Nirvana.
DoublePowa
citace:
Původní příspěvek od Dolfa
Zatím žádné informace o těchto semenech a jejich původu nejsou. Prodávají se zde prvním rokem. Zkouším je letos také. Na fotce jsou to ty největší kytky AF Nortern Light - Fair Seeds. Takže si musíme počkat co z toho vůbec bude. Můj odhad je, že semena produkuje Nirvana.


Zdar,
rozházej ten vanish kolem kytek a né takhle do misek ;) Takhle se ti ke kytkám v pohodě dostanou aniž by se jim něco stalo ;)
Dolfa
To: DoublePowa

Neboj, mám to vyzkoušený. Nejdříve slimáci ucítí Vanish a jdou na něj, ve víčku to je kvůli kropení aby byla větší vlhkost ve vzduchu (vždycky před kropením to uklízím aby se to nerozpouštělo do země, nechci tam moc chemie). Letos je dost sucho a tak zatím ani jeden slimák a ani na zahradě nejsou vidět, ale prevence je prevence.
prgkillah
Díky za odpověď Dolfa. Vypadá to, že budeme experiment pak.

Rychlé oznámení, jsem nikdy pěstovány venku, v půdě nebo s autoflower rostlin. Mám pěstována pouze s odkapávací hydroponické systémy. Žil jsem v Kalifornii před a dostal unavený, které nemají rostlin zde.

Jsem si vybral proto, že moje babička autoflower poroste některé z nich. Ona nemůže mít některé členy rodiny je viděl, tak ona bude závod je s ní maliny.

Dolfa Miluji tvůj nápad pro plastové a já to udělám také. Spousta slimáci tam, všude.

Já jsem za použití growshop polární záři autoflower semena.
Plagron rostou mix světlo


Zde je pár fotek.

Začal jsem 10, 9 z 10 vyklíčila. Jeden prostě nikdy vylezly ze své ulity.

1. 9 dnů od začátku. Mají opravdu otevřel až nyní.

2. 3 dnů od začátku. Všimněte si, ten v levém dolním rohu, kořen šel nahoru nějak. To nakonec scvrklé a vrátil se dovnitř Tato zařízení byla vážně narušena. Je to sotva naživu, jak uvidíte v další obrázky

3. 11 dní od začátku. Větší a větší dostanou.

4. Na této fotografii můžete vidět poškození rostlin. Jeho stonek je tak tenká, že nemohla postavit se za 4 dny. Dal jsem držet na pomoc a nyní stojí na jeho vlastní. Hloupý kořen.
intintxelor
čus tuhle odrudu jedu venku a zůstalo to ve fázi,no nějaké divné,už tři tejdny to je ve fázi asi 0,8cm nad hlinou a listy tam skoro nejsou...co s tim?
Dolfa
citace:
Původní příspěvek od intintxelor
čus tuhle odrudu jedu venku a zůstalo to ve fázi,no nějaké divné,už tři tejdny to je ve fázi asi 0,8cm nad hlinou a listy tam skoro nejsou...co s tim?


Ahoj,
trochu málo informací, jaký je substrát, pěstební místo, atd? Foto by bylo nejlepší. Já jsem zatím docela spokojen, zdá se, že to docela roste a sílí. Mají 13 cm a začínají se rozrůstat i do šířky. Dnes se taky ukázaly první preflowers. Výsev 30 dubna rovnou do zeminy, děložní lístky vykoukly po deseti dnech. Takže růst teprve dvacet dní. Přes noc zde bylo několikrát i -1ºC, teď tak +10ºC.

Zdravím i kolegu z Kalifornie,
jak pokračuje experiment? Doufám, že se daří?
auroraindika
čago....já mam na růstu taky northern light auto od fair seeds...ale koupil jsem je na mazar.cz pod složkou (growshop seeds)tak asi tak....hodně zdaru...taky jsem zvjedavej co ukážou...
Dolfa
Zatím to vypadá dobře. Holky dělaj co maj, větší má 34cm a menší 30cm. Zatím nehnojím. Zálivka pH 6,5 dešťová voda.
Dolfa
Tak dnes je výškaka 63cm a 55cm. Holky kvetou. Dnes dostaly postřik nymbového oleje a Hycol-Z plus pár kapek tekutého mýdla. Foceno před postřikem. Kořeny jsou ošetřeny Polyversem.

Jakpak se daří našemu Kaliforňanovi?

Ps: díky za káčka který jsem dostal
intintxelor
ahoj dolfi,hele asi to nebudu hrotit,za jak dlouho to máš tu poslední fotku do zasazení?
díkes :)
Dolfa
Ahoj intintxelor, výsev jsem prováděl 30.04. deset dní trvalo než vykoukly děložní lístky. Růst teda počítám od 10.05. ikdyž v zemi započal dříve. Takže v tu sobotu to bylo 31 dní na růstu, ale to už bylo nasazeno tak šest dní na květ. Dnes mají 77 a 66cm a ještě trochu povyrostou. Zítra blejsknu paličky.

A jakpak to roste Tobě? Stěžoval sis, že jsou malé.
intintxelor
Hele díky za optání,jedna je nějaká pokroucená,a druhá cačala růst tak nějak...jo je to lepší,tak mám radost a jsem taky rád že někdo našel takovou dobrou nabídku a zasel to....bál sem se aby to nebyl nějakej poděl,ale jak je vidno growshop nesklamal...přemýšlel jsem ještě co by se stalo kdybych to skřížil s mým domáckým blueberryXorange bud...to by bylo zajímavý nemyslíš? někde sem četl že to bude kvýst o polovinu dřív jak regular...doufám že tě moje myšlenky neotravujou :D
Dolfa
Kdepak, Tvoje myšlenky mě neotravují. Taky už jsem něco takového četl, ale předávání genů je promě španělská vesnice. Jakousi představu mám, ale je ji potřeba doplnit praxí a na to mám malý prostor. Snad příští rok se do něčeho pustím. Letos tyhle dvě holčiny prcnu SnowRyderem a LR2xAAk47 jestli bude pyl. Do fóliáku ještě přibyde Honeymoon, ale ten je vlastní feminizovaný, takže samec nebude a ještě feminizovaný OBD FairSeds, takže zase žádný pyl. Tak ať se daří.

PS: dej sem kdyžtak fotky svých ANL.
Dolfa
Dnes teda měříme 82 a 73 cm, vlastně včera. Poprvé hnojeno, 1ml AgaGrow a 3ml AlgaBloom/1L. Chtěl jsem ještě stříknout Nimbou, ale už nezbyl čas. Zítra, vlastně dnes to napravím. Ono včera už je dnes. No nic, zde jsou fotky.
prgkillah
Dobrý den, byl jsem pryč na nějakou dobu na dovolené v Amsterdamu. Byl to skvělý čas, zkoušel mnoho dobrých věcí, nic tak dobré, jako některé české domácí snažím. Dokonce jsem se snažil poslední cannibus vítěz poháru "Tangarine dream". Většinu věcí jsem se snažil velmi sériové výroby kvality. Vrátil jsem se do České neděli a snažil se Sweet Skunk, mnohem lepší.

Dolfi vaše rostliny lépe hledají vždy. Velmi pěkné!

Ok, takže můj závod zprávy.

Přidal jsem fotky zde ukázat, jak to dělají. opravdu chanfed po dobu 7 dnů jsem byl pryč. Měl jsem dobrý kamarád zalévání je pro mě.

I moje zasadil semena kolem 12. května, všechna semena klíčit za 3 dny.

Tyto rostliny jsou nyní na 23 dnů od semene. Žádné květiny, ale zatím jsou stále větší. My nejmenší je na 9 cm, tato rostlina málem jsem ztratil, když to bylo pouze 1 týden, stopky byla velmi slabá, na dně, a sotva vzhůru. I svázaný s holí, a teď to vypadá dobře.

Nejvyšší 2 závody jsou jen o trochu kratší, než je Gambrinus láhve, nemůžu najít pravítko. :)

3 z těchto rostlin budou tranplanted tento víkend do zahrady na mé babičky, tak uvidíme, jak tyto dělat. Ostatní 3 zůstane okno rostliny tak dlouho, jak zapadají. Poté mohou jít na střechu nebo na zahradě. Doufám, že zůstanou malé a dont muset přesunout.


To je všechno, co jsem teď, doufejme, že v příštích týdnech uvidíme nějaké preflowers.
Dolfa
Ahoj prgkillah,

už jsem se bál, že vlákno budu muset dokončit sám. Jsem rád, že jsi zde! Tvoje rostliny jsou zdravé a vitální! Docela mě sere jazyková bariéra, napsal bych a řekl víc, než teď. Psát v anglickém jazyku mi opravdu nejde, ale google překladač přeloží viď. Třeba se někdy sejdem na pivu a pak moje bariera zmizí... Tyto NLAF rostou hodně košaté a vysoké, nezapomeň dělat dost místa v malinách.. Výška rostlin je 100cm a 82cm, šířka rostlin je 55cm k dnešnímu datu a docela mi utiskují SnowRider a BigDewil, jak vidíš na fotce.

Ať se Ti daří
Dolfa
intintxelor
prgkillah: i try to translate the message from Dolfa:Iˇv scared that i will must finisched this thread alone im happy that you are here too,your plant are heatly a vital, im pissed off about our language barrier i would write more but im really bad in english i hope google translator will translate it,mabye we will some day meet in a pub on a beer and than my barrier will disappear...:)


Doufám že to k něčemu bylo(Snažil sem se mu přeložit tovjí správu :P)
prgkillah
No jo, budu pokračovat, špatné české a všech. A pro ty, kteří mluví anglicky budu post v tom taky. Budete chybět Dolfa, a vraťte se a po obrázku, kdy jsou vaše rostliny skoro hotové, tak bych rád viděl.

Autoflowers přicházejí po zajímavým způsobem. My vyšší rostlina (33cm) je téměř ukazuje některé preflowers na 5 týdnů.

Menší rostlina (25cm) má mnohem více preflowers a začali kolem 4 týdnů.

Oba jsou vydávající příjemnou skunky vůni.

Existují i další závody v mém domě babičky, ale to je dlouhá cesta, aby ji navštívit, takže jsem zvyklý vidět za několik týdnů, ale obrázky přijít, když mám.

Také jsem dal mou další 3 závody s přáteli, tak jsem se místo obrazů jejich pokrok stejně.

Myslim ze tak můžeme vidět, jak tyto Growshop autoflowers práce. Hodně štěstí do budoucna Dolfa.

Oh well, I will keep going, bad czech and all. And for those who speak english I will post in that too. You will be missed Dolfa, and please come back and post a picture when your plants are nearly finished, I would love to see that.

The autoflowers are coming along in an interesting way. My taller plant (33cm) is barely showing some preflowers at 5 weeks.

The smaller plant (25cm) has many more preflowers and they started around 4 weeks.

They are both giving off a pleasant skunky smell.

There are other plants at my grandmas house but it is a long trip to visit her so I wont see them for some weeks, but pictures to come when I do.

I also gave away my other 3 plants to friends, so I will post pictures of their progress as well.

I figure that way we can see just how these growshop autoflowers work. Good luck in the future Dolfa.
jestedman
:D Hustej jazykovej koutek
prgkillah
Vím, že mluvím jako retarted dítě, ale vše, co mohu udělat. Možná, že jednoho dne Google Translate bude fungovat lépe. :)
Dolfa
Ahoj, pokračuji dál, nikam neodcházím zřejmě chyba v překladu. Větší rostlina měří 110cm a menší měří 104cm. Květ zvětšuje svůj objem a začínají se třpytit trichomy.

Hnojeno 3ml AlgaBloom + 2ml PK13/14 na litr dešťové vody, PH upraveno na 6,3. Odstranil jsem spodní větve. Mám trochu obavu z plísně a tak asi nainstaluji ventilátory. Jinak jsem spokojen. Tak zatím a ať se daří.
cerzyn
takz jedu letos NL autof (Growshop seeds)
loni sem jel Deimose od Budhy a ani náhodou se to nemůže vyrovnat s kvalitou této odrůdy tahle se yačíná krásně cukrovat a zatím to vypadá na tvrdé šišky žádný listnáč jako u většiny Autoflowerů.


hnojeno ATA terra Bloom + PK 13/14 + Hesi supervit ( u všeho plné dávky)
intintxelor
tyjo máš to krásný :)
Dolfa
I mě se stavba rostliny velice líbí. Kytky jsou cítit po celé zahradě a to ještě není finále.
prgkillah
Pěkné závody dolfa a cerzyn!

Dnes jdu na Šumavě, jak mé babičky rostliny rostou. Obrázky a zpráva přijde neděle.

Hezký víkend!
pedro_devil
Čao chlapi, koukám, že vám to nádherně jede! Taky pěstuji AF NL od Growshopu. Jinak informace k původu semen: mělo by jít na 90% o semena ze semené banky Nirvana.nl, dedukuji to z reklami, kterou mají Growshop.cz v časopise Legalizace, kde píšou, že se jedná o semena od producentů nejznámějších semených bank a pokud se nepletu tak AUTO NL dělají jenom Nirvana.nl!

http://www.magazin-legalizace.cz/fi...-05-pro-web.pdf

http://www.nirvanashop.com/en/autof...er-5-seeds.html

Pokud bych se pletl, tak se omlouvám, ale jde pouze o dedukci. Kdyžtak opravte...
intintxelor
No a máte zkusšenocti třeba s tou vdovou nebo orange budem od nich? příští rok by se to dalo jet :)
hmmmm vdovička...hned se mi na ní dělá chuť :D
cerzyn
takže sem objevil ještě jednu seedbanku kde poskytují genetiku NL af. a to Pyramid seeds....
https://www.pyramidseeds.com/AUTOFL...NORTHERN_LIGHTS
pedro_devil
to Cerzyn: to koukám, googlil jak divej a jen Nirvana! Každopádně mne potěšilo, že jsou pravděpodobně od kvalitní seedbanky (za ty prachy je to pak bomba)! Akorát na tom pyramidseeds nepíšou jestli je to FEM.!?
Dolfa
To intintxelor: vdovu jsem měl objednanou, ale volal prodavač z GS, že momentálně nemají. Byla prý obrovská poptávka a tak mi nabídl k objednaným AFNL Orange Bud Disel. Vzal jsem to a teď ho rozjíždím. Nemyslím si, že ho dojedu ve foliáku (počasí bude v závěru roku zase naprd) a tak to chystám pod lampu. Sluníčko to zadarmo rozpěstuje spolu se mnou a pak to dosvítím a dám vědět jak to dopadlo.

Na otázku stran plísně (ta otázka někam zmizela): no, doprdele postihlo mě to! Kytky mám v tom největším stádiu květu a to počasí který bylo teď, rozhodně přispělo k takovým to věcem jako je plíseň. Tak jsem musel vystříhat zhruba třetinu centrálu. A konečně nainstalovat ventilátory. Vlhkost zde byla 98%RH a teploty v noci i 9°C. Počasí se zas umoudřilo, plíseň nepokračuje, na postřik čímkoliv už to není. Zase dám vědět jak to pokračuje, no a zástřižky nebyly špatný a myslím, že se máme na co těšit.
prgkillah
Omlouváme se za zpoždění. Byl jsem velmi BSY prací.

1. Šel jsem na Šumavě, jak babičky rostliny přišly. Neměla transplantaci, a oni měli trochu žloutnutí, jak můžete vidět na obrázku. Jsem zasadil je pro ni a po jednom týdnu, je žloutnutí pryč a květiny hledáte pěkné.

Největší v dolní části obrazu je 96cm a nejmenší zařízení bylo 52 cm.

2. Ze 2 mám doma na okně, 1 je mnohem větší. Nemohl jsem najít své vládce, takže jsem si láhev vína prokázat.

3. Začátek mého vysokého okna rostlin.

4. malé okno rostlin

5. Okno zařízení zoom

Zatím jsem Plagron světla na mix půdy. V 5 týdnech jsem 2ml květ 1L vody.

žádné známky živiny hořet ještě.

My menší rostliny vypadají, že skončí v celkem 9 týdnů, semena ke sklizni.

My větší Vypadá to, že bude 10-12 týdnů celkem.

Mám také 5 nových mláďat, jen sporouted. 2 dny namočení do vody pak 1 den pelet a jsou mimo.
prgkillah
Ještě jeden.

1. Rostliny právě v okně.

2. Taky

3. Moje nová miminka, tři dny staré

Dolfa, rostliny vypadají skvěle. Chci vidět hotový výrobek!

;)
cerzyn
zdarvím takže už něco málo sklizeno a říkám luxus .....zhulo... přidávám foto ať se daří
cerzyn
další ještě rostou... jinak proplachováno AH Final Solution.dá
auroraindika
ahoj jsem zvědavej na smouk report....hodně lidí má tento model za pár kaček taky jsem na autoNL zvědavej....teprve mi nakvejtá ale je to luxus....
Dolfa
To prgkillah: rostliny vypadají skvěle! Kdybys jel někdy okolo mého města, tak se zastav. Ubytujeme Tě zde, zatáhneme Tě na hrady a zámky co jsou zde okolo. Maso hodíme na rožeň, určitě se u nás budeš cítit dobře. Moje skoromanželka byla na měsíc v Americe a a taky měla štěstí na dobré lidi. Asi za dva týdny bude sklizeň, kouřit bude co.

To intintxelor: vyfotil jsem Ti ty Orange Bud Disel Fem. Ještě to jsou prcci, ale jsu zvědavý co pak udělají pod lampou až se ještě rozrostou.

Tak to je vše a zatím, ať se daří

Dolfa

Edit: Google nezná výraz skoromanželka = partnerka (životní), no manželka před lidmi, ale ne před bohem, nebo jak to je. Prostě Freeeeee
Khromm
jedu taky af northern light od growshopseed a moje kytky vypadají v 33 dni růstu hodně podobně jako vypadali tvoje...moje maji akorat vsehchny vrcholy blize k sobe a zacinaji tvorit celkem rovnomerny koberec...to se jeste asi zmeni ...:-) k+ kdyz tak mrkni na odkaz....http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57777
krupier77
Taky jedu AFNL a muzu rict, ze to sou krasny automaty. nevim jak jsou stare, ale uz asi 2 tudny kvetou. smradu mrte ve foliaku i venku po zahrade, i v lese. Ze 20 sememen doufam ze aspon 250-300g tohoto vonaveho modylku bude. a dat za 20 automatu fem. semen 1200 je hodne velky luxus. pestu zdar, az budou hotovy fotky, asi vam sem i nejaky hodim . zatim peace
prgkillah
9 týdnů. Době je téměř dokončena.
Dolfa
Zdravím všechny co zavítají do tohoto vlákna. Minulou neděli jsem našel dvě plesnivá místa která jsem odstřihl a začal zvažovat sklizeň. Předpověď počasí byla nepříznivá, vlhko a zima. V pondělí se počasí zhoršilo a tak jsem rostlinu vytrhl i s kořenem. Od výsevu do sklizně uběhlo 81 dní, 10 dní trvalo klíčení. Ještě tak 10 až 15 dní to chtělo nechat. Posledních čtrnáct dní jsem zaléval jen čistou vodou a rostlina začala brát živiny z listů, tak snad bude chuť dobrá a hnojil jsem poloviční dávkou.

Nakonec jsem se rozhodl pro další propláchnutí za pomocí šesti litrů vody, 600 mg Thiaminu (vitamín B1) a 15 ml 30% H2O2. Kytku jsem umístil do zatemněného skladiště a nechal ovívat stojanovým ventilátorem. Měla tam být dva dny. Ventilátor jsem dal na první rychlost a dost daleko, asi pět minut jsem na to koukal jestli se to celé nepřevrátí. Bylo to dobrý. Po hodině jsem přišel na kontrolu, a ihned začal uklízet těch šest litrů roztoku rozlitých do koberce. Další roztok už jsem nemíchal, kytka visí na půdě a schne. Tvrdost květů je náramná a trichomy jsou parádní. Vůně je spíš smrad, ale přesto vůně.

U druhé rostliny AFNL zatím plíseň žádná. Tato kytka má řídké, ale bohaté květy, takže jsou vzdušné a vlhkost která teď je jí nevadí. Sklizeň odhaduji tak za 10 dní. Díky nízkým teplotám jí začínají fialovět listy. Její foto dodám asi zítra.

Tak to je zatím vše a ať se daří.
RaScaL
intintxelor Nechaj to este 1,5 tyzden :)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od RaScaL
intintxelor Nechaj to este 1,5 tyzden :)


No to je hrozna kravina cos napsal , ješte tě čeká tak měsíc a pul květu , minimálně , čau Hlava
intintxelor
Teď jsem trošku zmaten, tak deset dni nebo 45 dní nechat kvést? :/ Jinak díky za reakty .)
Časlove
Logicky, píšeš, že se to přeplo před tejdnem, když k tomu přičteš 10 dní, tak výjde 17. Květ 17 dní je blbost! Keci od výrobce jsou u automatů většinou jen reklamní tah, bud rád, že ti to vyrostlo a nech tomu ještě ten měsíc a půl (tzn. nejmín 50 dnů)!
Dolfa
Ahoj, to si RaScaL dělal asi legraci 1,5 týdne je blbost. Určitě 45 dní a možná i déle, to uvidíš dle zabarvení trichomů. Já to musel sklidit kvůli plísni, klidně to tam ještě mohlo být. Ta druhá AFNL ještě nabírá na objemu a po plísni zatím ani vidu. Přikládám foto centrálu a foto celku.
intintxelor
Ok ok díky moc už v tom mám jasno :) To víte první grow je prní grow bojíte se abyste to neposrali,šak to určitě taky znáte :)
RaScaL
Určite si budete myslet ze toto je výhovorka, jak inač ze? Ale som to zle precital, je 50dni v kvetu a v tam je ze 50 dni rastu tak sorry no.
Dolfa
Zdravím všechny, počasí máme jako na podzim a tak jsem včera sklidil tu druhou AFNL. Něco málo plísně jsem na ní objevil, počasí je teď příšerný nebylo nad čím mudrovat. Celkem tedy 81 dní růstu a květu. Struktura květů je řídká a tak uvidím co z toho bude, přinejhorším z ní bude hašiš. Zase jsem namíchal roztok vody Thiaminu a H2O2, tentokrát se nic nestalo a tak do zítřka bude rostlina v zateměném skladišti. Potom sušení na půdě domu. Tak to je zatím vše.

PS: díky za káčka která jsem dostal
pedro_devil
to Dolfa: jakej typuješ výnos? Máš ji fakt nádhernou a krásně se větvila! :D
Dolfa
citace:
Původní příspěvek od pedro_devil
to Dolfa: jakej typuješ výnos? Máš ji fakt nádhernou a krásně se větvila! :D


Tady u této to odhaduju tak 30 - 40g. Palice jsou řidší. Výnos sdělím u obou, ta první se pořád ještě suší. Tak pak dám vědět.
prgkillah
1. 4 závody na papíře.

2. Šumava fialové. Žádné jídlo, jen "Plagron grow mix." Taky

3. Taky.

4. Sušení s květinami.

5. My okýnko rostlin

Zpráva bude více, když suchý.
Dolfa
Zdravím a přináším první výsledek z první rostliny AFNL a to 67,4g. Myslím, že to není špatný, vzhledem k počasí a plísni. Těch 100g by jistě dala, vůbec bych nehleděl na počet dní který uvádí prodejce. Při hezkým počasí a bez plísně by ještě ukázala svoje. Druhá AFNL je ještě zavěšena pod střechou a schne.
pedro_devil
Fakt hustý, mít z autoflowerky takovej výnos! Gratuluju! :D
biobotanik
Ako to zhulovalo?
já sem nedávno dojel jacka herrera od g shop seeds.byli to silné rosliny se slušným výnosem.jedno pheno vypadalo supr taky účinek .druhý bylo slabší ale taky v pohodě.Za tu cenu je to fajn.Ted jedu od G shop seeds NL auto a zatím jede hrozivě.Brzy budou další fotky.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=64318
Hulda22
Tady taky jedu NL_AF G shopu a mam s toho todle v 58 dní rustu a 31 dní květu v nejvýším bodě má 109 cm 40% hnědéjch blizen ocukrovaná je dost ale menčích palice a smrad po celím balkoně do 15 dnu pude pod kosu:chef: :chef: už budou dostávat jen vodu a minerálku a na konec 3 dni tmi dostanou


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma