Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
sog 400W, 20 ks JH - pomoc/nazory/rady - Klikni zde pro originální téma
Spirit1cz
Takze panove, po nekolika kolech venku jsem si rek ze si neco malo vypestuju pro sebe vevnitr. Jednoduse se ze me stal chronickej hulic a zasoby z minuleho leta uz sou davno ty tam.
Rozjel sem si indoor a abych usetril za el. energii zvolil sem sog v nadeji ze za 2 mesice sklidim a budu mit zase na nejaky cas klid.
Rizky sly rovnou na 12/12, byly od 8 do 10 cm velke, dobre, vyvinuty korenovy system. Ze zacatku slo vse v pohode, 15. den jsem rizky ktere mely pres 15 cm zastrihnul podle rady Jahudky - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24708 , na 15 cm a od te doby se mi to nelibi, rizky ktere zastrihle nebyly maji ted 25 - 35 cm, ty zastrihle do 20 a jsem v 33. dni kvetu, proste se mi zdaji male, palicky se mi taky zdaji male. Hlavne oproti tomu jak sem je tady porovnaval s foty z podobneho obdobi kvetu.
Takze vam prosim o rady, nazory, ty male sisky prisuzuji tomu ze Jack Herrer kvete az 10 tydnu a proste oproti jinym odrudam je trosku spozdeny, takze doufam ze to dozene.

Nejaka technicka data: sodik 400w sunmaster - rust a kvet, odtah ufo - myslim ze 225m3/hod, hnojiva plagron alga grow a bloom, vlhkost 55/65, teplota 20 - 23, nejaky prumerny zahradnicky substrat.
Spirit1cz
foto
PfejrzManiac
Zdravím
Vypadaj dobře, zdravě.
Malé jsou proto že byli hned na 12/12, sice Jackovi by to asi vadit nemělo, ale nechat kytku porůst není nikdy na škodu, ani u této techniky a genetiky.
Kdyby byli třeba týden na růstu 18/6, tak je tam teď více nacpáno, a na spotřebě se to zas tolik neprojeví, a ve finále se to i vyplatí ve výnosu, protože kytka si v růstu vlastně staví svoje tělo, pro budoucí palice, čím větší tělo, tím víc palic :)
Takže příště se neboj trochu přisvítit, uvidíš sám, jaké topy ti tam vyrostou, i když teď jak jsou malé by mohli taky dobře nabobtnat.
Ať se daří :)
Edit to Chirurg: v klidu akorát se trochu doplňujem :)
Chirurg
čuss no ještě nezoufej :) nebudeto nic převratného ale ještě se to nafoukne 33. den květu je nic! Spíš bych zvážil do příštího kola to nechat aspon ten ubohej týden na 18/6 při vataži 400w (budeme počítat 450) to děla (při např. 4,5kč za kW) pouhopouhých 250kč. To je troufny si říct zanedbatelné (250kč= 1G od špinavců), výsledek bys zvážil ve finale minimalně jednou tolik!! A ktomu záštipu: Je blbost to stříhat v 15. dnu 12/12!! tím ses připravil o ty o něco větší šišule ;) Na pár rourek bude, doženeš to venku a na zimu budeš pořadně připravenej hoj.
Chirurg
No kokám že sme ti sem šoupli stejnou radu skoro zarovenˇ takže jesi se opakuju tak sorry pak smáznu klído!
:(( Smutné vidět, že někdo zaštipoval květy, každopádně něco z toho bude... Možná, že to je nějaká technika na Scrog, ale já mám v hlavě zakodováno kytky ladit za růstu v květu jen ohýbat.
Spirit1cz
Takze diky za prispevky, zhrnu to: chybama se clovek uci, jelikoz nerad prohravam tak to urcite hned zkusim znova s tim ze je necham, tyden na rustu a v kvetu nebudu zastipovat. Samozrejme porad doufam ze z tohohle taky neco bude, nadeje umira posledni :) ze jo. Budu probezne informovat. A s tim vsim co sem udelal i to zastrohnuti v kvetu sem nalezl tady na groweru, nez sem se do neceho pustil stravil sem par dni prochazenim tohohle fora. A jak sem jiz odkazoval vyse _ http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24708 o tom zastipnuti se pise tady.
Tohle zaštipnutí má jen srovnat výšku v pozdní fázi květu bych tak řekl... sedí mi to k tomu scrog...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma