Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdar! - Klikni zde pro originální téma
Stromolezec
Zdravím zdejší komunitu pěstitelů magického plevele,

o Groweru vím již dlouho a jako anonymní čtenář jej mám prolezlý skrz naskrz. Letos poprvé také začnu pěstovat a hodlám to vzít ve velkém stylu: můj nick leccos napoví :-).

Nebudu se tady příliš vykecávat, nakonec není ani o čem: semínka jsou ještě stále na cestě a tak ani nemůžu ukázat fotky malých kytiček. Někoho by možná zajímalo, co jsem jako absolutní "ganjový panic" zvolil za odrůdu: volba padla na relativní novinku Special Kush #1, o kterém zde na fóru příliš informací není. Vzhledem k tomu, že mám v úmyslu vysadit na stromy celkem 15 kousků, jistě bude zhodnocení objektivní a pevně věřím, že to bude hodně muziky za málo peněz (nakoupil jsem 20 ks fem. semen za 600,- Kč).

Zkrátka už mě nebaví neustále obvolávat dealery a shánět skéro za 200,- s tím, že nikdy nevím, co dostanu a jestli vůbec. Držte mi palce, v nejbližší době založím topic v sekci Outdoor, kde vás všechny budu o svém growu informovat.

Ať to roste!
MDe_
At se ti daří ! Hlavně pořádně zalívat protože t to bude dosti vysychat (pokud tam si neuděláš zasobárnu a rozvody)
frek
citace:
Původní příspěvek od Stromolezec
volba padla na relativní novinku Special Kush #1, o kterém zde na fóru příliš informací není.

Hledat. Je toho tady docela dost. :)
Ať se daří! :D
Stromolezec
Něco tu je, to nepopírám, ale že by to byla nějak probádaná odrůda, to bych neřekl :-). Jinak díky za příspěvky, pokusím se co nejdříve přinést fotografie z korun stromů.
bublaspiel
Hele po těch stromech se dobře leze v teor. plánech v realu to je kapku náročnější takže sem zvědav zda tvůj záměr nezhasne s tvým nickem:)
Stromolezec
Mám k dispozici tři stromy a na všechny jsem vylezl až do koruny, vím do čeho jdu. Já ale stejně chtěl přes léto chodit do posky, takže místo toho strávím léto na sedle bajku a šplháním se do korun :D . Spojím příjemné s užitečným a když Bůh dá, budu mít dost hulení na celou sezónu (nejsem velký čaditel)...

Navíc strach z čórek je velký a stromy vidím jako jednu z mála jistot na outdoor. Vhodný strom je na 99 % nevykradnutelný...
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=410
Stromolezec
Díky za snahu mu pomoct! Ač jsem se zde registroval teprve včera, nejsem zde doopravdy nový: grower.cz sleduji aktivně již rok, jen jsem necítil potřebu přispívat (nepěstoval jsem). Zmíněný topic o pěstování na stromech znám jako své boty, zrovna předevčírem jsem jej přečetl úplně celý a všechny podstatné informace si vyzobal a uložil.

Díky chlapi za všechny příspěvky, nečekal jsem, že by zde někdo napsal :D .
frek
citace:
Původní příspěvek od Stromolezec
Díky chlapi za všechny příspěvky, nečekal jsem, že by zde někdo napsal :D .

Tak to jsi ten grower zas tak dobře neprojel. :D:D:D

Každopádně letos chci taky zkusit strom. Na začátku letních prázdnin hodit na nějaký stromeček řízeček... Ale mám strach z toho, že nenajdu strom, na který bych vylezl :D
Koblihostrom
zdravím stromaře heh,já jedu to samé,spec kush,spec queen,taky v koruně,na stromech už jedu čeče jubulejní 10rok,něco jsem nafotil,ale nemužu najít kabel z fotáku sakra,hlavně jak budou větší,nezapomen kyti vyvazovat po větvích,tahle piplačka se ti určo vyplatí.kukni vizzz staré foto


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma