Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
dva modely na jednou - Klikni zde pro originální téma
Czilum
Mám dotaz,jde pěstovat dva modely v jednom boxu najednou?Napadlo mě použít dva modely s téměř stejnou dobou růstu.Zajímají mě pozitiva (zda vůbec nějaké jsou :) ) a negativa (těch bude asi víc co) a zda to má někdo vyzkoušené a jaké modely lze zkombinovat.Předem dík za odpovědi.
psilos
Podle mě to nějaký problémy dělat bude, každej model chce trochu něco jinýho,stejná doba růstu i květu je dobrá, ale nesmí být diametrálně odlišnej vzrůst. Viděl jsem pár growroomů(growboxů) s i několika modelama a nedělalo to velkou dobrotu (jeden model přerůstal druhej....=moc starostí) No zkus to a uvidíš.
chobot
Podle mne to jde docela v pohode, je fakt, ze nektery modely pak rostou treba rychlejc, ale stejnou vejsku lze udrzovat zastrihovanim, ohybanim, scrogem a jinymi tvarovacimi technikami.

Ja sem mel ve skrini najednou white skunk, durghu matu a shivu shanti II. Je fakt, ze ta shiva se tahla trochu vic do vejsky, ale pomoci par dratu se to dalo v pohode upravit.

Ostatne, kdyz se kouknes do galerie, uvidis, ze aspon 50% lidi ma v boxu ruzne modely dohromady.

chobot
psilos
Jasně že to jde, všechno jde, ale člověk si musí rozmyslet za jakou cenu a na úkor čeho. Můj názor ale je , že co vrh, to jeden model. Je to jednodužší a nemusíš přemejšlet, jestli hnojit víc nebo míň, proč ten druhej model usychá a 1.model je v pohodě.....
Walhalla2000
vzdycky jsem pestoval vic modelu najednou, vetsinou tak tri a vzdy to bylo v pohode... :-)
borifield
posledni sklizen jsem mel 3 modely (2krat indica + 1 sativa) a pri scrogu to byl docela mazec.ale jinak je to parada :))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma