Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám dotaz,jde pěstovat dva modely v jednom boxu najednou?Napadlo mě použít dva modely s téměř stejnou dobou růstu.Zajímají mě pozitiva (zda vůbec nějaké jsou ) a negativa (těch bude asi víc co) a zda to má někdo vyzkoušené a jaké modely lze zkombinovat.Předem dík za odpovědi.
Podle mě to nějaký problémy dělat bude, každej model chce trochu něco jinýho,stejná doba růstu i květu je dobrá, ale nesmí být diametrálně odlišnej vzrůst. Viděl jsem pár growroomů(growboxů) s i několika modelama a nedělalo to velkou dobrotu (jeden model přerůstal druhej....=moc starostí) No zkus to a uvidíš.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Podle mne to jde docela v pohode, je fakt, ze nektery modely pak rostou treba rychlejc, ale stejnou vejsku lze udrzovat zastrihovanim, ohybanim, scrogem a jinymi tvarovacimi technikami.
Ja sem mel ve skrini najednou white skunk, durghu matu a shivu shanti II. Je fakt, ze ta shiva se tahla trochu vic do vejsky, ale pomoci par dratu se to dalo v pohode upravit.
Ostatne, kdyz se kouknes do galerie, uvidis, ze aspon 50% lidi ma v boxu ruzne modely dohromady.
Jasně že to jde, všechno jde, ale člověk si musí rozmyslet za jakou cenu a na úkor čeho. Můj názor ale je , že co vrh, to jeden model. Je to jednodužší a nemusíš přemejšlet, jestli hnojit víc nebo míň, proč ten druhej model usychá a 1.model je v pohodě.....
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....