Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Green Family roku 11tého - Klikni zde pro originální téma
panewfs
Zdravím kruh zasvěcených i nezasvěcených budoucích growerů a growerek. Rád bych se s Vámi podělil o letošní grow genetik nejen amsterdamských. Momentálně jsem dal klíčit automaty a to od Sweet seeds kousky
Big Devil, Speed Devil a Fast Bud první generace.
od Dinafemu
Auto Haze
a od Pyramid Seeds
Auto Tutankhamon
Fóliák má výšku 2,4m jako loni a kyti jsem dal klíčit do substrátu Plagron Light mix. Až vyklíčí budou dostávat Plagron Terra Grow s upraveným Ph a Phytamin postřikem. Samozřejmě opatrně, růstová fáze je velice krátká, tak myslím, že grow zahnojím max. tak 3krát a propláchnu před hnojením na květ vodou. Připojuji pár prvních letošních fotos.
1. rekonstrukce placu pod dohledem
2. hotové vyřízené
3. automatíky
4. substátos na automatos
5. už si jedou v pařníčcích a já doufám, že všechny vyjedou:drools:
Ať se Vám všem letos zelená
panewfs
Tak kyti mi udělaly radost, vyklíčilo všech 5 kusanů. Pokud se nebudu letos stěhovat, tak se knim časem připojí others strains. Tyhle mám zatím v plánu vysadit, ale je možný, že nepojedu všechny. Takže časem upřesním a adepti na pozdější masti, čokolády a kouření jsou tito:
od Sensi seeds - Super Skunk
od Eva Female seeds - Jamaican Dream a Papa´s Candy
od Advanced seeds - Ice Kush, Early Widow a Critical.
od DP - rajské to květy Frisian Dew a Skunk No.1
od GHSC - Church. Kostel bude zkouška "kvality" od této nyní neslavné a haněné seedbanky. Dostal jsem od milé sativa/indica mix D, tak co stím:)(mohla na veletrhu zabrsousit do jiných vod, ale asi koukala na cenu:)). I tak jsem jí vděčný, že na mě myslí:rasta:
Jinak semen mám doma 3zadky, tak co nepojedu letos, pojedu napřesrok a indoor na zimu je úplně jasná věc. Pěstovat se musí celé rok.
first fotos - seeds
second fotos - vyklíčilos automaticos
panewfs
Kyti mají zasebou 8dní růstu od vyklíčení a jsou zasazené do již zmiňovaného plagron light mixu 50L - 10L/ks. Každá snad bude mít dost místa ve finálních domovech. Dostali poprvé plagron Terra grow - 2ml/L, Hesi root complex - 2ml/L a Hesi Powerzyme 1ml/L
panewfs
Letos se nevylíhnou ze seeds jen kyti:leaf:, ale i z vajec ftáci :drools: :smoker: :sun:, kteří se nám usídlily na baráku
MagicHerb
Ahoj,ti mě fakt bavíš.Zpracovaný to máš pěkně.Jestli mohu doporučit,tak radši nehnoj vůbec na růst pokud máš dobrej substrát a máš ho dost,jako že máš ;)

Hnojil bych jedině tehdy,kdyby to bylo nějak vidět na kytce,že má málo živin.

Tě pic
panewfs
Díkes, to je dobře, že to pobaví:). Substrát je skoro bez živin, předhnojenej by jim nemusel udělat dobře. Ok, automaty sem ještě nejel, tak bude asi lepší to s hnojkama nepřesrat. Vysadím terra grow, ale powerzym a root complex nechám..
MagicHerb
OK,dělej jak myslíš.Já taky zatím s automatama jenom experimentuju.Neber to jako,že se snažím tě tady školit.Jen mi to přišlo přehnaný vzhledem k tomu,jak sám říkáš,že mají krátkou růstovou periodu a chceš jim dávat jak klasice.

Jak jsem si všmnul tak jsi přesazoval po 8 dnech do finálních květináčů.Zajímá mě jak vypadaly kořeny.Struktura,velikost,jestli stihly prorůst tim malým květináčem.

Taky mě zajímá,kde momentálně pobývaj.Jestli je máš v tom foliáku,přímo venku,doma.Počasí je zatím takový všeljaký.

Dík za případný info a nechť se dílo podaří.
panewfs
Ke kořenům, začly mi prolízat spodem dírkama v květináči, né že by byl květináč kořeny úplně zaplněnej, ale přesadil jsem je, aby měli pořádnej prostor a nic je nelimitovalo. Momentálně jsou přes den ve fóliáku a na noc je tahám domů. Počásko je rozhodně lepší než loni, ale noc eště nic moc a má být hůř:(
panewfs
Tak dnes jsem otevřel oči své zalepené, a co mě nečekalo při pohledu z okna. Venku 1stupínek nad a marast jak sviňa. Dotoho padali sedláci velký jak víčko od škopku, tak jsem se nasral, vyčistil savem indoor a hned šli na opíkačku v poměru 20h slunka a 4h tma. Svícení nastavený do 20:00h a start v 0:00. Jak se udělá venku kloudně, tak půjdou outovat. Jinak světlo 0,25 kW, jednomembránová zvlhčovačka a ofuk malým větráčkem po půl hoďce na 15minut. Odtah vyplej, tak toť zatial novinka.
panewfs
Přináším up po dalších 2týdnech. Už je počásko poněkud lepší, tak kytičkám se poměrně daří. Sice jsem čekal, že pojedou rychleji, ale počasí neporučíš. Nejméně se daří Autohaze od dinafemu, je poloviční oproti dalším. Už sem o ní tady četl, že to není žádná sláva, ale když hodí géčko na dvě larvy, tak sem vysmátej:). Taky se vyklubalo už i ptactvo...
MagicHerb
citace:
Původní příspěvek od panewfs
Přináším up po dalších 2týdnech. Už je počásko poněkud lepší, tak kytičkám se poměrně daří. Sice jsem čekal, že pojedou rychleji, ale počasí neporučíš. Nejméně se daří Autohaze od dinafemu, je poloviční oproti dalším. Už sem o ní tady četl, že to není žádná sláva, ale když hodí géčko na dvě larvy, tak sem vysmátej:). Taky se vyklubalo už i ptactvo...

EDIT:
Se ani nedivim čéče,když jsi jí dal tak málo prostoru tý Haze.No nic.Tvoje věc.Nejlíp se má zřejmě ta uprostřed v tom barelu.

Pěkný jahody :) AŤ ROSTOU
Spála
At se dari , taky jedu auto haze a zatim jsou oproti blueberry o dost vetsi nejvetsi uz ma neco okolo 40cm a bluberry cca 30cm
panewfs
Autohaze má stejně místa jako Autotutankhamon, kterej je vedle tý haze. Prostor je oddělen přepážkou a každá má minimálně 10litrů substrátu, takže v tom, že má málo místa to opravdu nebude...
MagicHerb
Jasan,může to bejt čimkoli,že tolik nedáva do vejšky.Třeba se ještě vytáhne a bude největší.Taky jí brzo nejspíš vysadim.Má to bejt nějaká verze Super Silver HAZE.Tak jsem zvědav.

Kolikátej maj den?

PEACE
panewfs
Dnes načli 24.den. Vysadil sem maty dřív, aby bylo na léto co pokuřovat, tak snad ještě nezačnou nakvítat. Zatím mají preflavry. Jo a jak říkáš, má geny SSH, tak uvidíme jak se jí povede.
MagicHerb
http://dinafem-seeds.com/2010/07/di...haze-automatic/

JYD’s Haze was selected through a strict selection process of !!old school Super Silver Haze!!
an original selection that has been preserved and cared for by this group of cultivators for many years, archieving various prizes in national championships and leaving those who dare to go anywhere near it without the due respect it deserves dangerously knocked out! It has now been chosen by Dinafem to be incorporated in some of our new 2010 varieties. JYD’s Haze stands out particularly because of its extreme psychoactive power, with a long-lasting and powerful effect, as well as its pleasant taste of Haze with a spicy lemony hint.

Proto jsem do toho taky šel,na Cannafestu za stopádlo ,abych to testnul,nakolik je to pravdivý s tou Haze.I když to bude dost naředěný těma automatama.
panewfs
Tak oproti loňskýmu roku sem počkal s výsadbou klasiky více jak měsíc a už mě to nedalo a jdu do toho:rasta:.Udělal jsem výběr pěti kusů a dnes zasadil do malých květináčků přímo do hlíny, a to do substrátu plagron Royalty mix. Takže rodinka se rozrostla i s automaticema na 10 kusanů. Semínek mi zbylo ještě tak na další 2kola, ale neztratí se. Na podzim plánuju jet vyloženě indoorové kousky.
Takže právě klíčí:
Dutch Passion - Frisian Dew
Eva Female seeds - Jamaican Dream
Advanced seeds - Ice Kush, Critical.
GHSC - Church
Sadit do země u mě mělo vždy takřka 100% úspěšnost, tak doufám, že to bude platit i pro tentokrát a za 2-3dny budou na světě.
panewfs
Seeds vyklíčily všechny, podle očekávání Greenhouse a jejich Church jako poslední:rocket: .Překvapil mě Critical od Advanced seeds, vyklíčil za 36hodin ze země. Automatice jsou na 37dni, dostaly dvakrát čistou vodu a dnes poprvé žrádlo na květ, a to Cannabioflores 2ml/L, Cannabioboost 1ml/L a Canna PK13/14 1ml/L. Uvidíme jak si povedou, Nejvíc valí Auto Tutankhamon 53cm, Big Devil 45cm. Ty dvě se dokonce i větví:)a zbytek jsou takové nerozvětvené stožáry: Auto Haze 33cm, Speed Devil 35cm a Fast Bud 45cm:baseball:. Nijak oslňenej automatama zatím nejsem, ale budou fajn prázdniny s čerstvým matrošem:rasta:
panewfs
Automaty už sou líbivé a voňavé. Nejvíce zapáchá SD, silně skunkově. Nejvoňavěji se jeví AT, kříženec AK-47. Takže tady pár foteček, zatím
panewfs
Matice jsou v plném květu na 53.dni. Fast Bud a Speed Devil už nehnojím, dostanou 2týdny jen vodu a pak se uvidí. Zbytek bude ještě minimálně jednou papat a pak voda.
panewfs
Dnes ráno všechny matice zalitý 1ml/l final solution. 5kytek/5litrů vody. Fast Bud a Speed Devil už podruhé, ve čtvrtek prolití úplně čistou vodou a v neděli dělám jen na zahradě:dance:přece ganjobranní:rasta:
Haze voní tak, že musím dinafem pochválit. Sice je nejmenší, ale na pohodičku:leaf: V neděli tedy fotky FB a SD před braním.
panewfs
Tak dnes přišli na řadu Fast Bud a Speed Devil, sklizeň v 70dni od semínka byevoko:rasta:
panewfs
Včera jsem chtěl sklízet poslední 3automaty, ale když jsem po 4dnech dorazil ke kytičkám ze stavby, tak sem se nestačil divit. AH, AT a BD byly poseté mravenci, kteří zřejmě nevydrželi tu přitažlivou vůni a museli se nato jít podívat zblízka, ale bohužel tvorečci nemají mozek a zapoměli nato, že se přilepí jak na mucholapku. Lepivost je fakt veliká:drools:. Takže včerejší ráno bylo ve znaku obírání hmyzu hmyzovatýho, následně kyti dány do tmy a zítra bude ganjobranní. Než setnu, tak nahodím fotos ještě zaživa.
panewfs
Tady jsou fotky z dnešní dne. Kyti sem setnul v 80 dni byevoko:rasta:. Až to uschne, tak písnu výnos a nějakej ten hultestík.
panewfs
Automaty schnou a druhé rostou. Tak jedeme dál, osádka outdoorových radovánek se rozrostla na:

Jamaican Dream 1femalepcs
Critical 1fpcs
Ice Kush 1fpcs
Frisian Dew 1fpcs
Church 1fpcs

Dostávají jednou týdně 3ml/l plagron Alga Grow a root complex 3ml/l. Powerzyme 2ml/l pouze s vodou, když zrovna nehnojím. Voda uravovaná pomocí kyseliny dusičné na ph 6-6,5. Ec neřešim-vidim:rasta:
panewfs
, ktomu již zmiňované autoflowering NL za pár šupů:rasta:
Autíky pouze voda s ph 6-6,5 a root complex 5ml/l.
Připojuji vykleplej substát z Big Devila, sem nečekal, že to tak proroste..
panewfs
a nakonec sem pořídil s veselými úmysly od krasuse :leaf:11x klon Jack Herer® by Sensi seeds .
Všechny kyti sem včera stříkal Phytaminem, tak s té naší dobré kamenné vody maj sem tam neškodnej flek.
JH je dnes už od rána v zotavovně po cestě do nového letoviska. Pod 25O jim to prospělo a hned jak bude pěkně půjdou pěkně do fóliáku růst přírozeně. Jen doufám, že to bude rychlejší pheno, aby to stihlo venku jakejstakejs dojet. Jinak půjdou pod sodu a bude po prdeli:punk:
Zatím pouze 1x aplikován Phytamin 3ml/l a lehouké zalívání vodou s upraveným ph 6-6,5 a root complexem 3ml/l pomocí stříkajdy.
panewfs
Dnes ráno přesazeny Jamaican Dream, Ice Kush, Critical a Frisian Dew do země, kterou tvoří z 70% směs loňských substrátů(plagron Royal.mix, Canna Terra prof.plus, Guanokalong Allmix, zahradnický substrát na dopěstování a 20l novýho perlitu), z 20% 50l substrát Floria pro kvetoucí rostliny s obsahem guana a z 10% 25l substrát Plagron Royal.mix, ve kterým žily doposud. Do celé směsky vmícháno 250g guano prášku.
Church šel jako jediný z velké 5ky do květníku:sun:. Na dno dány kameny a nasypán stejnej koktejl, hned nato dostala každá 1l zálivky(Plagron Alga Grow 5ml/l a Hesi Powerzyme 2ml/l a kapku Hesi Supervit na celkových 5l). Všem 5kytkám odstraněny spodní 3patra.
Auto Nothern Lights mají dnes 10dní a zatím sou takový zabržděný, poprvé zálivka s hnojkami (Plagron Terra Grow 3ml/l a Hesi Powerzyme 2ml/l)
Jackové Hererové dáni ráno na okno pod slunko zadara a večer se přesunou ke zbytku do fóliáku. Ty brzy přesadím do 6,5l květníků a uvidím, jak si povedou. Sou to klony z jedné matky, což jde na nich vidět. Jako by si z oka vypadly a v neposlední řadě to nejdůležitější - začali růst. Přihazuju pár fotek..
panewfs
Celkový pohled do fólijahu a asi nejhezčí klon JH. Zatím se smějte a ať svítí:rasta:
panewfs
Od rána jsme do pondělka odjeli pryč. Má být krásně, tak kyti dostaly včera večer řádnej lák. Každá 1,5l zálivky 5ml/l Plagron Alga grow, Hesi powerzyme 2ml/l a Hesi supervit + postřik Plagron Phytamin 5ml/l. Objevil jsem ve fóiáku pár molic, tak jsem instaloval 2balení malých žlutých lepových desek a ráno tam byli pěkně nalepený svině:shooter:. JackHererové už si lebedí taktéž ve fóliáku, zatím stále v malých koflíkách a substrátu Plagron Royalty mix. Zatím jen čistá voda a postřik, substrát má živin dost. Do pondělka květník ještě víc prokořeněj a zpátky si sebou dovezu substrát Biobizz kokos 50l, kterej namíchám 50/50 s Plagron Royalty mix a pak to ještě promíchám s 10l novýho perlitu. Hned nato jich 8ks půjde do 6,5l květináču teku(nachystaný kdyžtak na dojezd indoor), 1ks půjde do velkýho květináče o průměru 45cm. Objem nevím, ale typl bych si takových 30l a tenhle jeden 100% už zůstane outdoor až do konce svých posledních dní:drools:. Myslím, že to bude chutnat i z venku:leaf: a poslední 2:baby: půjdou ke kámošům:beer:
AutoNL poprvé pohnojený, a to rozjezdově 3ml/l Plagron Alga grow, Hesi Powerzyme 2ml/l a postřikem Plagron Phytamin 5ml/l jako ostatní.
Jinak vypadají zdravě a vidím změny každý den, tak se snad neleknu v pondělí:D zatím
panewfs
Kyti až na JH přesazeny, sem si nedovezl v pondělí ten kokos:smash:, tak čekám až mi dojede. Po havěti ani stopy, ale na lep. deskách jich je dost sviní, tak sem večer aplikoval postřikem Biol v dávce 2víčka/l. Dostanou ráno další zálivku v již klasické koncentraci, a to Alga grow, Powerzyme, Supervit a Phytamin večer postřikem. Automaty a JH dostanou upravenou vodu s Powerzymem a večer postřikem Phytamin. Na konci týdne je oboje přikrmým Alga grow.
panewfs
Po 3týdnech kyti pěkně poskočily, všechno plagron Alga grow 5ml/l střídavě s Hesi Powerzyme a Phytamin. Automaty poprvé dostaly Canna Bio Flores 4ml/l střídavě s Hesi Powerzyme a naposled Phytamin. Ph zálivky 5,8-6,5. Jamaican Dream a Ice Kush jsem ohl pomocí špagátu, poslední 2řezy JH taky ohnutý + kolínka. Automaty se po nevysvětlitelném záseku:rasta: asi měli pořádnýho špeka jak já rozjeli a kvetou. Jsem na ně zvědavej, protože jsem je už skoro odepsal:-).
foto č.5 - Frisian Dew má letos pěkně protáhlý listy, uvidíme co ztoho vyleze za šiške
Zatím
panewfs
Po ku..vsky dlouhé odmlce sem něco přihodím. Dnes sklizeny autoNL. Ještě by chtěly, ale po příjezdu jsem myslel, že mě jebne. Všechny až na jednu byly napadeny plísní, takže jsem je ani nefotil, orval plíseň, otrhal listy a šup sněma na hák. Jinak vše kvete, ale čekal jsem, že začnou dříve. No snad to nějak stihnou.. Dva poslední Jacky jsem v květináčích ohýbal ala supercroping. Jeden má 30litrový květník a druhý 6,5litrový a rozdíl ve velikosti je až brutální. No je pravda, že menšího mi taky mírně ojedl slimák obecný"zkur..ný":rasta:. Frisian Dew jsem letos vychytal silně sativní-koště jak má být. Stačí nasednout a odletět, už má velice narůžovělou barvu a sladké aroma. Objevily se mi ve fóliáku svilušky, které napadli již zmíněný Frisian Dew a Jamaican Dream, ale boj snimi bude už velice těžky - květy. Je zajímavé, že sousedního Churchu si vůbec nevšímají. Možná poznali, že je to "něco" od Green House Seeds a ani se toho nedotkli:rasta: Né, dělám si prdel. Church mě vcelku překvapil, po nejpozdějším vyklíčení je rostlina vcelku pěkně rozvětvená a začla nakvétat jako druhá nejrychlejší. Zálivka 6,0 Ph jednou týdně 5l/kyti Hesi Bloom complex, Green Label Bio booster 2ml/l. Brzy snad nějaký update, vůbec nestíhám:rasta: Mějte se a ať květe!
panewfs
Kyti dostávají stále jen jednou týdně napapat, a to zvýšenou dávku Hesi bloom comlex 7ml/l, Green label bio booster 2ml/l a Canna PK 13/14 2ml/l. Ph zálivky držím dle testu v rozmezí 5,8-6,2. Ofuk kytek obstarává jednou za hodinu na 15minut velký cirkulační (vrtule 40cm) venťas i během noci. Snad to pomůže eliminovat možný výskyt plísnivých onemocnění. Jinak se kyti docela rozjeli, ale aby ne v takovém počásku. Hlavně aby nám všem květáky vykvetli:rasta:
panewfs
Kyti dostávají stále jen jednou týdně Hesi bloom comlex 7ml/l, Green label bio booster 2ml/l, Canna PK 13/14 2ml/l a Ph zálivky 5,8-6,2. Kyti pěkně bobtnají, kéž by vydrželo počasí aby bylo aspoň bez deště a nebyla vysoká vlhkost. Zatím po plísni ani známky, tak tady je pár pro ukázku:drools:
panewfs
Tak počásko už na nás dlabe, ale i tak to od něj byla parádička. Kéž by každý rok bylo na květ takhle krásně jako letos. Přidal jsem do folihousu ještě menší(33cm vrtule) cirkulační větrák. Běžej 15minut v hodině i přes noc, tak snad se to projeví na absenci plísně, kterou jsem zatím žádnou nenašel. Ještě mám doma tak 50ml Bud root stopu(na 3l postřiku), tak ho možná použiju. Ale nevím no, abych to neposral. Přeci jen se mi nechce stříkat voda na květy.
Jinak kyti pěkně kynou a nádherně voněj.
Naprostý favorit je pro mě zatím
Ice Kush(silně sladké a ovocné aroma a velký palice) - to je pastva pro čichový buňky.
Frisian Dew - ten je s květem nejdál, ale zároveň je to letos nejzvláštnější kytka, barva a vůně naprosto totožná s loňským Frisianem, ale stavba mi připomíná spíš nějaký noname a množství, který doposud vyprodukoval a momentálně ještě produkuje je oproti loňsku tak 25%. Snad to bude aspoň chuťka a na množství pak tolik nezáleží.
Jack Herer - oba out kvetou rovnoměrně, ale asi to venku nebude stačit. Myslel jsem, že budou venku krapet rychlejší. No uvidím, jak sklidím indoor a kdyžtak se půjdou ještě opalovat domů.
Critical - tak to bude 100% největší výnos. Stavba indiky s produkcí sativy, vůně je taky parádní(sladce skunková). Musím banku Advanced seeds zatím chválit, oba modely od nich mě baví, jen ta sklizeň nesedí. Všechny informace o odrudách jsou víceméně uváděný pro holandský klima, a to bohužel jaksi nemáme, tak se není čemu divit.
Jamaican Dream - tak to je taky fajn počin, robusní kytka s několika centrálními větvemi, ze kterých valej další větve obsypané pocukrovanými palicemi. Asi nejvíc cukruje, voní po ovoci v kombinaci s nějakou dřevinou. Banka Eva female seeds uvádí max 7.týdnů květ, ale jasný, že to tady bude dýl. Těším se na něj.
Church - pro mě poměrně velký překvapení, to co za poslední 3.týdny předvádí, mě vcelku udivuje. Kyne jak těsto na knedlíky, pěkně voní. Stavbu má moc pěknou, krátké patra, hodně větví a netáhne se do výšky, takže sem ho nemusel nijak krotit a může si poklidně růst to svoje. Hlavně je podle mě docela odolnej, žádný problém s havětí. Vedle svilušky a na něm nic.Blizničky už mu začali hnědnout, tak po Frisianu bude asi druhej na řadě.
Tak sem se špetka rozepsal, špek z fast budu dělá svoje:rasta:. Jinak zítra poslední zálivka s hnojivy o stejném obsahu a pak už jen výplach finalem a následně čistou vodou. Ať Vám kvetou:)
panewfs
1.-2.fotka - Jackové popsáni jako small a big. Ten"big" není až zas tak big, ale je větší než ten menší:rasta:hehe to je věta:Dsmějte se
panewfs
Dnes jsem na Frisianu utrhnul kousek plísně, ale nevadí páč jde zítra na šnůru. Letos je to fakt patvar, ale růžovej je nádherně. Vyplachuju ho i s Churchem už skoro 2týdny jen čistou vodou, ale efekt to bude mít spíš jen na Churcha, kterej je v květináči. Ten má tak půlku blizen znědlou, tak mu dávám týden. Zbytku( Jamaican Dreamu, Criticalu a Ice Kushi) se stím dokvětem nějak nechce. Uvidíme jak ještě bude, ale nevidím to dojetý na 100%. Co se dá dělat, alespoň to nebude stone kill. Jacky dva zatím neřeším, až setnu in, tak půjdou pokračovat ala 150W. Takže zítra jsem zpět s fotkama Frisianu
panewfs
Tak jsem FD sklidil až dnes, moc ho není, ale krásně voní a vypadá. Snad bude aspoň z půlky dobrej jako loni. Až uschne, tak doplním hultest a dodám fotky sušiny a váhu.
panewfs
Po třech dnech strávených mimo svých milovaných jsem byl mile překvapen jejich stavem. Kyti pěkně zhnědly a po plísni až na 2kousky ani stopy. Zítra máme prvního listopadu, tak se na ně postupě vrhnu s nůžkama a do konce týdne je snad stihnu sklidit, tady je pár aktuálních a pak až při kose. Zatím, a díky za káčka:rasta:
panewfs
Tak sklizeno až na Church, kterej sklidím zítra večír. Vše zalívané pouze čistou vodou více jak 2týdny...Větral jsem jim fest, takže s plísní nebyly žádný problémy..Co se květu týče, tak žádný extra rychlík letos, ale dojely, tak spokojenost
Jamaican Dream - má menší, ale zato tvrdé, olepené, exoticky vonící palice. Odolnej proti plísni, ale náchylnej na škůdce, takže příští rok má smůlu:D, ale uvidíme jak bude šmakovat.
Ice Kush(Kush x Sativa) - největší palice, sladce voňavé po ovoci. Lákavý jak sviňa, pěkná sativní kytka.
Critical(Critical + x Brasilian x South Indian) - nu tak to je laskomina už teď, připomíná mi milovaný Skunk No.1 jak vzhledem tak svým skunkovým zápachem. Tvrdý středně veliký palice, největší optický výnos. Už ať je suchej:drools:
Tak tady nějaký fota, v zápětí další..
Jack Herer - 5.11.přesunutý indoor under 150W Philips. Je hnusně a sluníčko jim jistě prospěje:rasta:
panewfs
tak a za chvíli jde na řadu kostelový pán:)
panewfs
tak tady je Church(Swiss sativa x Super Skunk x Northern Lights). No dost mě překvapil, nebude to můj šálek kávy(indika), ale tak třeba na spaní:D. Úplně totálně odolná kytka jak proti havěti, tak proti plísni, takže doporučuju ven a nejhezčí rostlina letos venku.
panewfs
eště jsem zapoměl na jednu libovou:D, je to ráj:rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma