Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

Stránky: 1 [2] 3 
AUTOFLOWER - Co letos plánujete zasadit? - Klikni zde pro originální téma
ween
citace:
Původní příspěvek od Bublajzna
Ahoj,
já letos pojedu AF poprvý, vybrala jsem http://www.klecka.cz/growshop/Semen...Auto_10_ks.html
Pokud Klecka nezklame, měla bych to mít v pátek doma :D Takže to víkend jistí :)

hoj, pro Tebe to same co pro pana rodena (článek nade..).. buddha seeds = kvalita, a to samé platí o klečkovi - při každé objednávce jsem měl super servis (třeba volali kvůli nejasnostem v objednávce, atd..)...
Bublajzna
jj, četla jsem tu na Klečku tu největší chválu :) Objednávka proběhla ve čtvrtek (brala jsem toho víc, většinu neměli na skladě) a dneska e-mail, že pokud všechno půjde dobře, v pátek to mám doma :D
Ty semena mají jedinou vadu.... Nejsou popsaný....Ani ty novinky, ani White Dwarf, Red Dwarf, Deimos a Syrup (alespoň tak mi to napsali u Klečky) :( Takže během květení budu spíš hádat, co je co...
citace:
Původní příspěvek od Bublajzna
jj, četla jsem tu na Klečku tu největší chválu :) Objednávka proběhla ve čtvrtek (brala jsem toho víc, většinu neměli na skladě) a dneska e-mail, že pokud všechno půjde dobře, v pátek to mám doma :D
Ty semena mají jedinou vadu.... Nejsou popsaný....Ani ty novinky, ani White Dwarf, Red Dwarf, Deimos a Syrup (alespoň tak mi to napsali u Klečky) :( Takže během květení budu spíš hádat, co je co...

Tak to asi budeš hádat, tenhle pakl mám taky, mohly ty semena nějak poznačit.
FeSTeR
toto
roden
zdar co rikate na tohle ? http://www.5semen.cz/shop/detail/44...oflowering-10ks
a toto je taky zajimave http://www.5semen.cz/shop/detail/17...toflowering-7ks

nebo nejaky jiny napad na neco silneho ?

Bublajzna
citace:
Původní příspěvek od Mirex

Tak to asi budeš hádat, tenhle pakl mám taky, mohly ty semena nějak poznačit.

Tak co bysme chtěli za ty prachy :D :D :D Mě osobně to neva. Buď odrůdu poznám pomocí Groweru a nebo ne. Chtěla jsem letos zahrádku různorodou, tak jí budu mít :)
ween
citace:
Původní příspěvek od roden
zdar co rikate na tohle ? http://www.5semen.cz/shop/detail/44...oflowering-10ks
a toto je taky zajimave http://www.5semen.cz/shop/detail/17...toflowering-7ks

nebo nejaky jiny napad na neco silneho ?

zdar, tento - Think Different (http://www.5semen.cz/shop/detail/17...toflowering-7ks) - mně také lákal, něco jsem o tom načetl... jestli se Ti to osvědčí, dej report..!

TADY: ... http://www.dutch-passion.nl/en/news...ferent-autofem/ ...to vypadá dost dobře... a ke všemu pod LEDkama!!!
EnergyCool
Tak letos pojedu tyto odrudy :

BudhaSeeds :AutoMix Buddha 10ks

V této směsi je zastoupen každý z našich samonakvétacích strainů,White Dwarf,Red Dwarf,Deimos a Syrup po jednom kuse plus dalších šest různých,které budou uvedeny na trh v budoucnu.

Dinafem : Roadrunner Automatic fem.autoflowering 5ks

SweetSeeds : Big Devil 2 Auto fem. 3ks

dále semena Regular LowRider

:flamer:

jak to tu čtu asi taky budu hadat myslím že to nebude problém poznat...
Assasin
Ja toto leto uvazujem o genetike Budha purple kush,seedbanka Budha seeds nemate niekto s tym skusenosti alebo by ste mi odporucily nieco ine..
FeSTeR
.
Stromorod
Já už jsem nasadil AF od Buddha Seeds Red Dwarf a Syrup.Už majú okolo 6cm zatím som spokojen.Tu je fórum: http://grower.cz/forum/showthread.p...2Bautoflowering

Nedávno som chutnal konopnú čokoládu s konopnými semínkami odrody Chocolope.Hodil som ich do pôdy a uvidím.ked vyjde kludne zašlem :)
Bullyt
ja som posadil auto osiris 1 a auto super hash 2x zatial len 1 vyslo maju 5 cm cca som zvedavy co to bude hlavne ten osiris vraj ovocna vona, zatial dnu ked bude pekne pojdu von :P
homerus
zdarec ,ja letos jedu poprve af
automazar - dutch passion
autofruit - dinafem
Tak jsem těším co s toho vyleze pěknyho
Ma někdo zkušenosti s mazarem?
dexda
jedu jej druhý rok, z loňska je o něm ode mne popis growu http://grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1643 , je tam i letošní, zatím to vypadá zase moc hezky :)
el.locos
Automazar je luxus, jel sem ho loni a letos ho pojedu zase:D

citace:
Původní příspěvek od homerus
zdarec ,ja letos jedu poprve af
automazar - dutch passion
autofruit - dinafem
Tak jsem těším co s toho vyleze pěknyho
Ma někdo zkušenosti s mazarem?
BunyMax
northern light od pyramid seeds už klíči a chcem vyskúšať AF White Widow tiež od p.s.
Pongo
tak jsem tech AF zasadil letos trosku vic nez jsem puvodne chtel. fruit a critical jack od dinafemu - uz zacinaji kvest. Micromachine a B.lee od Kannabie - ve fazi rustu. vse v podpisu. je tam i Tundra z lonska.
dada2
ROYAL HAZE AUTOMATIC
ROYAL CREAMATIC- novynka 2012 převážně indika
ROYAL BLUEMATIC -kříženec bluebery
MOHAM RAM AUTO- kříženec WHITE WIDOW od Sweet seeds
SUGAR GOM od Grassomatic- kříženec auto AK s Brazilskou sativou
PANDORA od Paradise seeds- 90% Indika
počítám že ti bude míň jak 18 co? sotva tak 15 protože: " novynka " je už silné kafe i pro Mě čtyřkaře z češtiny.
dada2
řešit tady tvrdý a měký i to už je na mě moc.
starej se sám o sebe a neřeš mě prosímtě nemám na takový chytráky jako seš ty náladu.
Jenže tohle fórum není pro mladé- Ty dítě!
dada2
běž se vykecávat na FACEBOK. A když řešíš muj věk tak si to prvně ověř.A radši se věnuj Marihuaně a ne pičovinám
FACEBOK co to je? Ne vážně dítě běž jinam ,tady je to pro dospělé a sprostě nemluv kazí to dětský věk.
dada2
hochu ty netušíš
hele dítě máš tu flame a hoch už nejsem dávno.
homerus
Zdravim
tak jsem k holkám koupil ještě Pandoru od PS.Za 3dny vylezla
Efis
Letos outdoor Sweet purple a prvně zkusím auto fem. Northern light 8-)
dexda
Obávám se, že dost lidí bude zklamaných, letos se toho objevilo tolik novýho, že se mi nechce věřit, že by všechny semínka splnily očekávání. Po loňském nepříliš dobrém výsledku pěstování SYRUPu a skvělém MAZARu, zůstávám jen u MAZARu, tam mám jistotu. Na další odrůdy si ještě nějaký čas počkám, co předvedou.
HapyGreen
Zdravím tak letos sem skusil stěstí se semínky od growseeds Nothern Light auto,slečny sou staré 15 dní ne moc velké špatné počasí tak snad se to zlepší.
dada2
Ještě jsem přikoupil WHITE WIDOW AUTO od Dinafem seeds na to jsem fakt zvědavej co ztoho vznikne.
Efis
Taky zkouším jako bonus autoflower, tež Northern Light, ale od growshopu. Dneska šly dvě do hlíny, tak uvidíme :)
HapyGreen
Malí update fotky sou 4 dny staré teďka sou Lady NL o 3 cm větší.:-)
Tak letos zasazen Cream Caramel, White Widow, Black Domina a Great White Shark - vše od Fair Seeds.

Klíčivost překvapivě dobrá - 96%. Co je ale zatím horší jak si vedou v růstu. Black domina a Cream Caramel rostou skvěle (100%), ale hůř je na tom Great White Shark (70%) a nejhorší je White Widow, tam zatím dobře roste jen 40%. Uvidím a snad se kytičky vzchopí...
Ka'n'ja
Letos sem daval Northern lights od GS po deseti, AutoMariaII od PS po 5ti a Different Think od DP po 7.
Urcite nejdynamictejsi, nejvetsi a nejhezci jsou ty posledni. Ocekavam od nich i nejlepsi vzorek. Automaria je taky velika ale palky uz ji tak nejedou. NL od GS je klasika - prumer. Jinak myslim ze nadprumerny kviti. Az budu mit fota pridam
Letos AF jaro/léto
Pakystan Ryder - jedna jaro jedna léto
Northern light - jedna jaro jedna léto
Thunder Blood merry - jedna jaro
Afghan kush ryder - jedna léto (vylezlo 1 z 5 semen ale kytka malá zakrslá caa 40cm asi 10g víc ne)
Gnomo - jedna jaro dvě léto ale jedna se nepovedla 30cm zákrsek caa 5g
Northern force - jedna léto
Black Jack&Mazar - 4 léto
Blueberry - 4 léto
Mazar - 1 léto
martines186
zdravim letos sem jel blueberry mel sem 2 kytky vynos dohromady 40g
a ted mi jedou northern light klicivost 5/5 seedbanka asi fair seed nakvetacky jedu letos poprve tak se stale ucim. A mel bych na vas zkusene grovery otazku lze este nekde sehnat regular semena nakvetacky co sem hledal na netu tak sem nasel same feminizovane. Diky za odpovedi
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od martines186
zdravim letos sem jel blueberry mel sem 2 kytky vynos dohromady 40g
a ted mi jedou northern light klicivost 5/5 seedbanka asi fair seed nakvetacky jedu letos poprve tak se stale ucim. A mel bych na vas zkusene grovery otazku lze este nekde sehnat regular semena nakvetacky co sem hledal na netu tak sem nasel same feminizovane. Diky za odpovedi

autoflowering regular - Google=je tam toho dost!
např:http://www.lowryder.co.uk/en/cannab...ds/joint-doctor
martines186
diky kamo jdu to zkouknout
bocian
Zdarec,, takže toto bude s automatama moje první zkušenost :) tak se velmi zvědavý... jedu indoor 600W..
Rozhodl sem se zkusit už mnohými opěvovaný Syrup (buddha)
AK Passion (zambeza)
Northern force (zambeza)
Také bych se chtěl zároveň zeptat jestli někdo máte zkušenost se zambeza seeds... Na cizích stránkách mají celkem slušné hodnocení, tak uvidíme... AŤ ROSTOU :)
bruno.kudrna
Zdravím
Tak letos sem koupil 10 semen od budha seeds je to nějakej mix jakože odskoušený modely plus nějaký novinky co ještě nejsou na trhu cena 870
kč to je 87 za semeno mám to od jahody cena v poho a téhle seed bance ze skušenostma z loňska věřím.
Zdárek:sun:
tuffgong1
Zdarec, tak letos pojedu toto :

Sweet Seeds
Big Devil 2
Sweet Special
Fast Bud

Budha Seeds:
Syrup
White Dwarf

regular kříženci (ruzne banky a ruzni křížitelé , včetně mně) :
Ak - 47
La Musa
White Dwarf x Deimons
White Dwarf x Deimons x Big Devil
White Dwarf x Deimons x White Widov (ta vdova neni Af ,tak jsem zvědavej kolik kytiček bude mít Af vlastnosti....)
Styff
Dinafem:
Haze 2.0
Original Amnesia
Moby dick

Kannabia:
Micromachine
Power Skunk MAX Auto
White Domina MAX Auto

Na ty MAX Auto jsem zvedavej, maj mit delsi dobu rustu, takze kytka by mela byt celkove robustnejsi. Taky jsem zvedavej na rozdil mezi normalnim a auto power skunkem. Ten klasickej byl velka parada.
tupec100
tak na toto som veľmi zvedavý

Buddha Seeds - Auto Magnum 5 Feminised Autoflowering
frek
citace:
Původní příspěvek od tupec100
tak na toto som veľmi zvedavý

Buddha Seeds - Auto Magnum 5 Feminised Autoflowering

To já taky. Asi do něho půjdu

Jinák plánuji na letošek:
4x AF NL (RQS)
2x AF Royal AK (RQS)
10x Assorted Auto (Buddha)
6x Black Jack x White Dwarf (od místního člena)
2x Seet Special (Sweet seeds)
A asi Magnum (Buddha)

Počty jsou orientační, taky nemusí vyklíčit vůbec nic. :D :D
Whiskey_777
7x autoeXtrem od Dutch Passion
5x Magnum od Buddha seeds

Podleham reklamam :D
sWei
somango a auto jacka od fair seeds :)
miravlak
Budha
5x Deimos
1x Red Dwarf
1x White Dwarf ? (nejak sem to nepopsal xD )

Sweet seeds
3x Big devil 2
3x +Speed

CBD seeds
1xAuto widow
1xAuto lavender

Sensi Genetics
1xNorthern XXL Auto

Paradise Seed
1xPandora
1xVertigo

a pak ještě chcu zkusit Auto Jack a Somango od Fair (growshop)
a Auto Tutankhamon od Pyramid
:rasta:
siknfb
Fair seeds : AutoSomango a Northern Light AF
FOTR seeds : BlueBerry AF

:rasta:
Čo mi poviete na Buddha mix 10 autoflower, fem. za 35 € obsahuje White Dwarf, Red Dwarf, Syrup, Deimos a 6 autoflower strainov ktoré ešte niesu na trhu.
A určite AutoMazar !
Ale váš názor na ten mix od buddhy by ma zaujímal 10ks seeds za 35 e je fakt výborna cena :)
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Čo mi poviete na Buddha mix 10 autoflower, fem. za 35 € obsahuje White Dwarf, Red Dwarf, Syrup, Deimos a 6 autoflower strainov ktoré ešte niesu na trhu.
A určite AutoMazar !
Ale váš názor na ten mix od buddhy by ma zaujímal 10ks seeds za 35 e je fakt výborna cena :)

Jsem to měl, někde v ohradách to je vyfocený, celkem to ušlo za ty peníze.
Jo maš to v popisku to som videl už x krát je to krása ale nenapadlo ma že to je ten mix od buddha. Krásny outik určite pojdem do toho :) thx man

edit Ešte ma napadá jedná otazočka keď ťa tu už mám. Našiel som pár príspevko kde chlapy písali že klíčivosť je mizerná akú si mal ty ?
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Jo maš to v popisku to som videl už x krát je to krása ale nenapadlo ma že to je ten mix od buddha. Krásny outik určite pojdem do toho :) thx man

edit Ešte ma napadá jedná otazočka keď ťa tu už mám. Našiel som pár príspevko kde chlapy písali že klíčivosť je mizerná akú si mal ty ?

Sedm z deseti venku.
miravlak
Jurgiano:zdarec,taky sem to měl ten mix minuly rok s kamosem na půl, vylezlo nam 8 z 10 ,aspon u nas byli mensi ale chutovky,za tu cenu to stojí za zkousku :)
Hmm no nič moc :/ Ten výnos a podobne ale zatial ma to neodradzuje. Dával si ich klíčiť alebo hneď do zeme a nespravil si náhodou niekde chybu ? Ale keď tak celkovo pozerám af tak večinou bieda určite popri af pôjdem aj klasiku :)
pankile
minuly rok sem jel AF sweet dwarf a cream caramel od fair seeds a 20g na každe nejvíc měla 35g tuším to byl obr :D sušiny samo
s3t
Royal Haze
Magnum
Think Different
auto Mazar
s každého po 5ks
mozno Royal AK
miravlak
Jurgiano: no právě že sem to dal do jiffu a pak az ven a tím se to docela stoplo a jeste sem blbec oskubal nejake listky a to uz se stoplo uplne xD ale urcite me to neodradí...letos to nechám jen naklíčít a pak to pujde zrovna na flek,i když to není nic moc výnosné tak mě to nějak chytlo a urcite letos zkusím víc druhů :) na prázdniny kdyz neco vyjde tak paráda,přece jen do rijna je daleko tak aspon neco bude na košt :) ... porád lepsi met na jedné 10g=cca 200kč investice dalo by se říct ale porad lepsi nez si neco schánět :) radsi si dám neco z vlastního výpestku aj to pak lepší chutná,když se o to staráš s láskou :leaf:
mongoose
V lednici nachystány 3 ks Sweet Tooth Auto od Barney's Farm. Dále se rozmýšlím mezi Auto White Russian od Serious Seeds a nebo, jako loni, Royalmatic od Ministry of Cannabis.
Tomsio
Mam v zásobě:

4x Cream Caramel - Fair Seeds
4x Sweet Dwarf - Fair Seeds
5x Northet Light - Fair Seeds
2x Sweet Special - Sweet Seeds
1x Auto Pyramid - Pyramid Seeds

Uvidíme jak to dnešní rok vyjde..
dodomar
tak já letos :
fair seeds: cream caramel
sweet dwarf
somango

budha: syrup
magnum
purple kush

Pyramid: tutankhamon-2
wembley
a ještě jsem dostal supersonic cristal storm

Tak uvidíme co z toho bude :)

a dneska jsem ještě objednal blueberry auto od fotr seeds a original amnesia od RQS :)
Tak letos:
Sweet special auto- Sweet seeds
Diesel auto - CBD seeds
White widow auto - Dinafem
Cheese auto - Dinafem
Original Amnesia auto - Dinafem
Polar Light#2 auto - Dutch Passion
Magnum - Budha seeds
Deimos - Budha seeds
Critical Rapido Auto - Barney's Farm
pestu zdar :-))
MedvedBrtnik
Hmm, koukám, že tu docela frčí Magnum od Buddhy, budu ho tedy muset taktéž vyzkoušet. :) Jinak Cream Caramel od Fair Seeds a dohromady asi 600 ks Auto AK47 a Lowryder 2 x Auto AK47, chtěl bych udělat velký auto grow v kuku, jestli se vyvede, možná se podělím, v takovém množství, jaké mám v plánu, jsem tu automaty ještě neviděl. (inspiraci jsem načerpal u Jahmaicana v jeho threadu, mrkněte, pravděpodobně to bude nejideálnější varianta pro automaty, samozřejmě kromě zahrady, ale kdo by tam chtěl mít tolik kytek.)
HNF
Letos:
Star Ryder- Dutch Passion
Ministry of cannabis:
Auto Pilot XXL
Auto Silver Bullet
Auto Blue Amnesia
pankile
Letos určitě:
od fair seeds
-Northern Light
-Cream Caramel-minulej rok nic moc zakrslíci uvidíme
-Sweet Dwarf-minulej rok 25g na kytku takže poho
no a určitě ještě něco :-)
TH!
Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?
citace:
Původní příspěvek od TH!
Tak asi automazara od DP, syrup od Budhy.. A dál ještě nevím. Ctěl bych něco auto regular, ale nic jsem nenašel kromě Tao mixu auto. Ten asi zkusím. Nebo víte někdo o regular auto?

Čau.
Myslim že White Dwarf dělaj regular, alespoň minulej rok ještě byl v regularu.
brujeria
citace:
Původní příspěvek od TH!

Čau, koukni se na United Seedbanks přímo na jejich modely něco tam mají nebo třeba Lowlife, Joint Doctor... Zen seeds mají lowridera1 toho teda moc nedoporučuju malinkej výnos byl to muj první a zároveň poslední automat už stim nechci mít nic společnýho, třeba na křížení by nemusel bejt špatnej ale nevim nezkoušel sem!
HujerII
Letos se chystám na tohle
http://www.growshop.cz/katalog/deta...oflowering-10ks
Tak uvidíme, urody z roho moc asi nebude, ale za tu cenu to snad pujde...
VFR
Hujer meteleskum bleskum :D :D !

Ne... hele vloni ji mel kamos a bylo toho i docela dost, paldy tvrdy aj vune byla - takze dobra volba, ale je to porad spis na skalku, nez na kour po celej rok :)
VFR
citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
Hmm, koukám, že tu docela frčí Magnum od Buddhy, budu ho tedy muset taktéž vyzkoušet. :) Jinak Cream Caramel od Fair Seeds a dohromady asi 600 ks Auto AK47 a Lowryder 2 x Auto AK47, chtěl bych udělat velký auto grow v kuku, jestli se vyvede, možná se podělím, v takovém množství, jaké mám v plánu, jsem tu automaty ještě neviděl. (inspiraci jsem načerpal u Jahmaicana v jeho threadu, mrkněte, pravděpodobně to bude nejideálnější varianta pro automaty, samozřejmě kromě zahrady, ale kdo by tam chtěl mít tolik kytek.)

Cau. Low x AK47 luxus! ani ne tak vynosove, jako kvalitativne - pripadne mam nejake foto tady v galerii
forkk
Já letos pojedu od Dinafem Fruit - jsem na to zvědavej kolik z toho bude.
TH!
Tak jak jsem psal nedávno.. Syrup od Budhy, Automazar od DP, regular jsem sehnal Betty Boo-Joint doctors. Letos poprvé, tak jsem zvědav.
krakatice
ja by som chcel íst tento rok do tohoto...http://www.shop4grower.cz/a/579-knb-white-domina.html
plus
http://www.shop4grower.cz/a/576-knb-mataro-blue.html
ma tu stým už niekto skúsenosti,alebo s touto seeds bankou zaujímala by ma totiž klíčivost a aj výsledný produkt :P
díky
frek
citace:
Původní příspěvek od krakatice
ja by som chcel íst tento rok do tohoto...http://www.shop4grower.cz/a/579-knb-white-domina.html
plus
http://www.shop4grower.cz/a/576-knb-mataro-blue.html
ma tu stým už niekto skúsenosti,alebo s touto seeds bankou zaujímala by ma totiž klíčivost a aj výsledný produkt :P
díky

Čau,
zkušenosti mám, tedy s modelem La Blanca. Klíčivost v pohodě, z osmi jich vylezlo 6. Genetika to je parádní, jedna kytka jak druhá, velké výnosy, úžasná vůně.
Tuhle banku jen a jen doporučuji. :)
Chronic
Tak letos to bude na jisto jiste tohlencto: Cream Caramel (fair seeds), Northern Lights Auto (fair seeds), Syrup (Buddha seeds), Auto Yumboldt (CBD seeds), Automix 2012, Red Dwarf x Super Critical, AutoJack x LR2, AFM12 x Shaman :)
krakatice
citace:
Původní příspěvek od frek

Čau,
zkušenosti mám, tedy s modelem La Blanca. Klíčivost v pohodě, z osmi jich vylezlo 6. Genetika to je parádní, jedna kytka jak druhá, velké výnosy, úžasná vůně.
Tuhle banku jen a jen doporučuji. :)

díky moc tak sa teším a snád sa budem moct podelit s výsledkami :D
dada2
Tak ja letos plánuju tyto semena:
2x Pandora (Paradise seeds)
1x MOHAM RAM (Sweed Seeds)
1x Sugar GOM (Grassomatic)
1x Vertigo (Paradise seeds)
1x Syrup (Budha seeds)
1x AUTO Diesel, 1x AUTO Yumbolt , 1x AUTO Lavender (CBD Seeds)
a na druhou várku plánuju
1X Magnum (Budha seeds) to bude pecička
a 3x Dark Devil (Sweed seeds) Nádhera na pokoukání tady je odkaz tak na to koukněte http://sweetseeds.es//2013/banco/variedad.php?id=38_cs
drago101
ja som objednal ten ospevovany MAGNUN , AUTO NOTHERN LIGHITS s minuleho roka mam este oroginal semena Caramel Cream a White Dwarf tak uvydime co stoho bude
BlueMammoth
Letos chystám zasadit celou rodinku Red family od Sweet Seeds.

3x Dark Devil
3x Red Poison
3x Black Cream

Dále:

3x Blue Mammoth (Barney Farms)
3x Vertigo (Paradise seeds )
2x Pandora (Paradise seeds)
15x Magnum (Budha seeds)
5x Purple Kush (Budha seeds)

Na ten magnum sem velice zvedav ...:)

Kdo by mel zajem jak ja o rodinku Red Family je už dostupna na

http://www.5semen.cz/shop/zbozi/65/...toflowering-3ks

Prubezne jeste neco nakoupím třeba Wappa (Paradise seeds) a ost

New
AutoSomango, AutoJack po 5 kusech (fair seeds)

:flamer:
Já beru letos na balkon Northern Light a Cream Caramel. Fem.Auto.
PaVLoS
Letos: 2 x Sweet Dwarf Fair Seeds
2 x Cream caramel Fair Seeds
1 x Auto Somango Fair Seeds

Máte s tím někdo zkušenosti?
Nebo alespon co bych od nich měl čekat?
vocas 007
něco mame od fair seeds
vocas 007
ryskl sem,takova střelba do tmi.

fair seeds:auto somango 5x
auto jack 5x ma někdo skušenos s jackem,aut?
auto cream caramel 5x
auto blueberii 5x
+ klasika byliho žraloka 5x
Ak 47 x northern light 5x
Dinafem - cheese auto 6x
autohaze 3x

navalim tomu plagron alga bloom,TOPMAX.
co bych měl cekat,jel někdo něco z těch modelu?
rychlokvašky pudou do kuku,něco kyblovka na paloučku u lesečka.
pinonsuj
Zdar! Ja davam letos samonakvejtacku poprve. Taky mam konecne k dispozici sklenik, tak dam pro porovnani jednu za sklo jestli bude nejaky rozdil. Mam pripraveny Super critical Auto a Big Bang auto od Green house. Tak uvidime ...

pino
fisHunter
minulej rok sem kostoval ten NL a trpaslika a byly to mnamky tak sazim letos na fair seeds

Auto NL 5x
Sweet dwarf 5x
Auto Jack 5x
Auto Somango 5X

minulej rok sem kostoval ten NL a trpaslika a byly to mnamky tak sazim letos na fair seeds
BASStard
Na letos mam už nakoupené od growshop seeds auto jacka 5x a auto somango 5x. Minulý rok od stejné značky jsem měl cream caramel a northern light. Jen musí být lepší počasí než to půjde ven, zatim pořád dost zima.
RollBack
Na leto chcem prvy krat zasadit. Rozhodol som sa pre outdoor kedze doma to nemam kde dat . Rozhodol som sa zakupit 1x od Pyramid seeds - auto blue pyramid a 1x od Cannabis seeds - auto super hash ked ma niekto s timito dvomi odrodamy skusenosti tak prosim p.m. :)
Dneska jsem na stránkách growshopu v Praze našel nové samonakvétací odrůdy od Fair Seeds: Auto Blueberry a Auto Bubble Gum. Letos chci ještě zkusit jednu z nich, nejspíš Blueberry.
dexda
citace:
Původní příspěvek od pinonsuj
Zdar! Ja davam letos samonakvejtacku poprve. Taky mam konecne k dispozici sklenik, tak dam pro porovnani jednu za sklo jestli bude nejaky rozdil. Mam pripraveny Super critical Auto a Big Bang auto od Green house. Tak uvidime ...

pino

S rozdílem počítej, měl jsem v r 2011 AF Mazary, celý report je na http://grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1643
U mne způsobilo pouhých 14 dní původně identických "dvojčat" ve stejných nádobách neuvěřitelný rozdíl, který se už nesrovnal.
SOMBruno
Think Different to istí ;)
krokodil
mam dotaz mam automatic od royalqueenseeds uz zacinaju vychdzat len neviem aky kvetinac niwekto vravi taky iny taky zatial su v tabletach jiffy.mate niekto s touto odrodou skusenosti ak ano prijmem rady zajimala by aj uroda aka bola chcem pestovat vonku vo kvetinacoch hlinu mam od plagronu a hnojku od canna dakujem za vsetky rady
Ms. Herb
tak já se podělím také:)

sweet seeds - 3x Sweet Cheese - spokojenost z loňska, jedna jako druhá, chutná a výnosná:)

natural seeds - 3x AK-47
3x Afgan
byli to bonusovky, tak uvidíme

paradise seeds - 1x Pandora
1x Vertigo
uvidime:)

Budha seeds - 1x Demios

Legalizace:)

CBD seeds - 1x Levander

Legalizace:)

zřejmě ještě připude pár kousků z Legal....
Simpi23
RQS - Royal chees AF
RQS - Royal haze AF
RQS - WW AF
RQS - Jack Herer AF
RQS - Diesel AF
DP - AutoExtremer
RQS - NL AF

Jsem zvědavej, letos bude první zkušenost s AF
Subatomic
Takže letos zkusím:
3x Deimos - Buddha
3x Original Amnesia auto - Dinafem
6x Auto Mazaro - Natural seeds (na to jsem zvědavej)
1x Pandora - Paradise seeds
1x Auto Lavender - CBD seeds
2x Skunk1 auto - Natural seeds
+ jěště dokoupím, nejspis teda toho Magnuma nooo... :)))
Korag
Tento rok zacnem uz v stvrtom mesiaci aby som mal urodku na tie najvacsie horucavi.
Zatial:
5x Red Dwarf - Buddha
5x Magnum - Buddha
DAlsie planujem zasadit niekedy v juni, to bude este viac.
Inak co sa tkya Budhy pre mna prva banka ktorej 100% doverujem, ona moc strainov nema a je vidiet ze sa zameriava hlavne na AF, no aj tak tie co ma su proste 100% overene, od klicivosti cez rast az po vysledne zhulenie, som spokojny s nimi.
SousedQ
Zdravim letos AutoMix Buddha
Purple Kush 2x
Magnum 2x
Pandora 3x Paradise Seeds
Super Auto Tao regular 10x
podivin venda
hoj,
mel bych par dotazu, jelikoz jsem v pestovani AFek zacatecnik tak bych se chtel ujistit jestli dany vyber seminek je vhodny na pest do skleniku a kdy bych je mel dat sadit ?

Dutch Passion: AutoMazar, AutoBlueberry, PolarLight 2, Think Different,StarRyder, AutoXtreme
Sweet Seeds: Big Devil 1 Auto fem, Big Devil 2 Auto fem, Big Devil XL Auto fem, Dark Devil Auto fem
mlhos
zdar borci tak po precteni a pokoukani obrazku jsme s kamosem vybraly na rok 2015 tuto sestavu. Ocením nějakej koment.

budha: syrup, magnum
dutch passion: auto mazar, blue auto mazar
natural seeds: ak47
paradise seeds: auto jack

budu objednavat z 5semen jeste jsem od nich nebral tak snad bude vse v pohode. hlavne maj super akci koupe za 6000kc 30% sleva
Ka'n'ja
Nedávno jsem řešil výběr aut na letošek ven a mám v oblibě Paradise seeds. Co mě velice překvapilo byl katalogový údaj o množství THC vyjádřený počtem hvězdiček, kde max. je myslím 5. VŠECHNY automaty byly vyjádřeny stejně - 2 hvězdičkama - což je nejméně z celého katalogu. Jestli tomu ta ruderalis tak ubere??? Zajímavé....
Hendo
:) Moje dva AF vyška 1,5 -2 metry nejvěči co sem kdy měl a přitom nejlevněši semena ak 47 od nature seed

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma