Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od hej-rup Tento dred by měl být takovou předzvěstí Galerie Autoflower odrůd. Napišete sem prosím jaké odrůdy letos plánujete zasadit, od které banky a zda se jedná o F1 či kross.
Pokud si koupíte semena a budete s nima mít problem, docela se hodí mít kontakt na někoho kdo jel stejnou odrudu.
Taky jsem zvědav jaká genetika bude letos nejpopulárnější
hmmm tak tyhle kousky vypadaji hodne zajimave - zvlast ten Super Cali Haze .... kdybych nemel ted naplanovanych tolik projektu tak bych se do toho urcite pustil a krossnul bych to nejakym automatem co mam doma. Skoda ze posledni dobou se delaji pouze fem. semena :-(
Hele ty 2 metry, no to je přehnaný, ale věřim, že tak metr, metr a půl jo. Tomuhle se říká super auto, což znamená, že to roste dýl než normální autoflowering kytyky a ještě k tomu je to kříženec Haze, takže po přepnutí se ta kytka ještě sakra vytáhne!
Dread se Super autofloweringem: http://www.icmag.com/ic/showthread....er+auto&page=16
Jinak já tu Super Cali Haze stopro beru na letošní out, mám fakt radost, že konečně někdo udělal nějakou zajmavost v podobě autofloweringu! Kdy si jen tak dáte křížence Haze s úspěchem venku?
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ludia a myslite zeby sa ten super cali haze fem. dal crossnut s obycajnym napr. LR2 samcom? pre vznik regular AF?Sice f2 BY boli asi take všeliake ale aj keby si len nejaky potomkovia zobrali haze geny aj tak by to bolo super....
Původní příspěvek od .:INDI:. Ludia a myslite zeby sa ten super cali haze fem. dal crossnut s obycajnym napr. LR2 samcom? pre vznik regular AF?Sice f2 BY boli asi take všeliake ale aj keby si len nejaky potomkovia zobrali haze geny aj tak by to bolo super....
mno podle mně by to bylo 100% AF, ale přesně jak řikáš... každej pes jiná ves
já bych se tomu nebránil mám rád když je to hodně pestrý
Do tý Supe Cali Haze asi pujdu na letošní out taky, píšou tam 110 dní to harvest.
Aby to zrálo v těch nejslunečnějších dnech, to abych to vysadil na začátku května co?
Nebo ještě lépe tak aby začátkem května byla tak 14 dní na světě.
Jestli někdo bude objednávat tu SCH, tak se připojím.
Původní příspěvek od desertwolf Do tý Supe Cali Haze asi pujdu na letošní out taky, píšou tam 110 dní to harvest.
Aby to zrálo v těch nejslunečnějších dnech, to abych to vysadil na začátku května co?
Nebo ještě lépe tak aby začátkem května byla tak 14 dní na světě.
Jestli někdo bude objednávat tu SCH, tak se připojím.
Já už jsem na sto pro rozhodnutej že jí kupuju, v půli Května jí vyhodim ven až po zmrzlejch, mohlo by to bejt hodně dobrý!
S obědnávkou se ale nepřidám, sorry.
Koukal jsem že pět fem za litr, to celkem ujde.
We used rudicalis special genetics from eastern countries to make those strains,but never lowryder!
The base of the work is Haze special from KC for Nirvana sky and then we have crossed Nirvana sky with some Kc 33 to make Annapurna and then Nirvana sky with snow white to make Number one.
Super Cali Haze
Stitch finally managed to do this when he created his ‘Nirvana sky’ strain and this has been used as the basis of super cali-haze. First a ruderalis was crossed with haze special and bred until it was 100% autoflowering. This was then crossed back with a resinuous colombian mother from Cali state and the super auto was then stabilised.
Nieco mi hovori ze Nirvana Sky a Super Cali Haze maju dost spolocneho
no tak tá Super cali haze vyzerá dobre, ale to chcete objednávať zo zahraničia? ... tam treba posielať do predu peniažky a tak? ...no ja si počkám kým to bude na slovensku v predaji... len som chcel dodať že v tomto thearde sa mal riešiť BNC Diesel od kannabie ... skúšal ho už niekto? ...bude to mať tvrdé palice a bude to poriadne zhulovať? ...pustím sa do toho len by som chcel nejaké info... čús
no mal sa riesit BNC Diesel ale nejako kazdeho prestal zaujimat
a to sa este nacakas nez sa objavi v SR...
daj si google a vyhladavanie stranok v ceskom jazyku a urcite najdes SCH jeden shop ho ma :P
Původní příspěvek od tripmag no mal sa riesit BNC Diesel ale nejako kazdeho prestal zaujimat
a to sa este nacakas nez sa objavi v SR...
daj si google a vyhladavanie stranok v ceskom jazyku a urcite najdes SCH jeden shop ho ma :P