Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zahrádka na slunném svahu #2011# - Klikni zde pro originální téma
stepko
Zdravím :)

Letošním rokem, jsem se rozhodl začít také pěstovat. Je to můj první grow, na kterém se chci naučit a nasbírat zkušenosti do dalších.

Místo:
1.moje zahrádka se nachází v lehkém svahu, na ''schodě'' kde je rovina. Slunce by zde mělo svítit téměř celý den, ale tak hodinu až dvě před západem slunce zapadne za kopec.
2.Dale mam jedno misto u kamosa na zahrade v busi. Bohuzel tam neni az tak moc slunka, ale aspon je jistota, ze to budu sklizez urcite ja.
3. V kopřivách - PŘEDSTAVENÍ MÍSTA

Půda: původní půda nebyla moc dobrá a úrodná, byla moc udusaná a jak jsem zjistil, byla tam kdysi skládka, a v půdě se nacházely cihly, odpadky atd.. Vykopal jsem několik děr, a asi ještě nějaké přibydou, které jsou naplněny substráty (20L substrátu pro pelagronie,40L substrátu pro balkonové rostliny, 20L zahradnického substrátu) a dále také slepičincama a kobylincama. Ale je to smícháno i s původní půdou. Ještě do der pridan pisek na provzdusneni :)

Rostliny: a ted to hlavní -

nejaky AF
2x fem. Auto pyramid
4x fem. Big devil
4x snowryder
5x fast bud X blub.


pak normalni
6x white widow X snowryder
6x S.Skunk X snowryder
4x TOP 44
10x White rhino
7x SMBOG
6x Mountain Jam
a pak nekolik NN :)



dále jsem vyrobil menší ''pařeniště'' kde si mohu předepěstovat sazenicky, protože doma tu možnost nemam. Aspon kyticky ochrani před vyplavenim, kdyby dlouho prselo, a teplo tam snad take bude:)

Pokud mate nejake připominky, napady atd. tak budu rad:)
fire.ent
zdárek tak tady to máš..doufám že se bude dařit ale měl bych jednu lehčí radu..ten písek(nebo kokos ) na to provzdušnění bych určitě dal protože mám zkušenost že ten kupovanej substrát sám o sobě nasaje ranec vody může kořeny udusit zvlášť u malejch rostlinek. a pokud nechceš aby ti je to vyplavilo jenom stříška nepomůže, udělal bych si zezhora z kopce kolem skleníku strouhu aby ty největší přívaly netekly do skleníku ale kolem skleníku:smoker: ať to roste f.e :frog:
stepko
TO: Fire.ent - odtekaci kanal neni potřeba.. do skleniku ta voda nenatece, i když je ve svahu.. voda se zadrži ve svahu, a ikdyby tak maximalne to potece na folie :) ale dik za napad:D

jel jsem se podivat, jak na tom pokrocila ma prvni rostlinka, kterou jsem zasadil asi do 7l kvetinacku a dal to meho "pařeniště" :-D .. vede si dobře. Je to NoName seminko, ktery jsem dostal od kamarada, a jeho produkt z tohodle seminka byl famozni :) nebylo poznat že to je out :-D
fananek7
Pěkné kámo akorát nevím,jestli to není zbytečně brzy dávat ven,protože v létě tam s toho budeš mít stromy a bude to vidět ode všed všade :)
Hlavně až bude teplo a více slunce,tak musíš foli sundat abys je neupekl!!!
V mojem pařeništi,když bylo venku 30C,tak jsem tam mněl 60C a kdybych neoddělal sklo,tak bych je upekl.
Jinak je to pěkný nápad,ale nevím co bych si o tom myslel,kdybych na procházce se psy na něco takového narazil :D
Tak hlavně přeji aby to někdo nevymákl a abys sklízel jen ty a pro začátečníka K+ ;)
stepko
diky moc za pochvalu a za radu :) ale ja nechci pestovat ve skleniku furt, jenom předpěstovat sazenicky +- 20cm třeba, at jsou v zemi silnějsi proti vlivum pocasi :) doufam že chapes..a ted tam takove vedro neni, a je tam vcelku velky pruduch kterym tam fouka čerstvy vzduch :) a na prochazce to nikdo nenajde :D to je posledni misto, kde by se sel nekdo prochazet :D musel by se brodit křovím, a vybehnout a seběhnout strmej kopecek :D spis se bojim myslivcu.. maji pobliž par posedu, ale nastesti z nich nejde videt na mou malinkou zahradecku :)
fire.ent
[QUOTE]Původní příspěvek od stepko
odtekaci kanal neni potřeba.. do skleniku ta voda nenatece, i když je ve svahu.. voda se zadrži ve svahu, a ikdyby tak maximalne to potece na folie :) ale dik za napad:D

no sice bych chtel videt vodu co se zadrzi ve svahu:D ale když myslíš ;) na tu folii by ti prave voda tect nemela, ta ji tak jako tak neudrzi a mohlo by ti to vyplavit ty malicky sazenicky..fakt mi ver vim o cem mluvim ;) myslim ze tech 10 kopnuti motyckou by za tu jistotu stalo..ale nechci ti do toho kecat delej jak uznas za vhodny..pic f.e :frog:
stepko
Ten svah neni tak prudkej, ze po nem tece voda, a navic je zatravnenej, a ta trava vodu udrzi:) a pro jistotu tam neco jako odtekaci kanal vytvorim :) jistota je jistota.. Dik :D
stepko
Dalsi update:

kyticka je v zemi(kvetinacu) presne tyden :) ted jsem za ni 4 dny nemohl, protoze jsem bylnebyl doma.. Puda uz byla celkem sucha, ale verim, ze to uz je v pohode :D
stepko
Zdravím :)

Dalsi menši update.. Dal jsem klicit 8semen jedne odrudy(NONAME) a z nich vylezlo 7. A z druhe genetiky(take noname) mi ze zasazenych 6 vylezlo 5 :) což mě potěšillo.. 3rychle vyklicena seminka jsem nemohl dat na policko, protože bylo hnusne, a neměl jsem se tam jak dostat, tak jsem je dal do hliny a do skřine a svitim jim jen obyčejnou lampou :D je to barbarské, ale aspon vyzkousim jak to pojede :) po 24hod maji cca 6cm. Dalšich 6 semen, co vyklicilo později, jsem zavezl na poličko.

foto 1 - květinačky v pařeništi
foto 2 - vykopané díry (jen část)
foto 3 - 3rostlinky pod lampičkou pocca 24hod
stepko
Udelal jsem si vylet na mou zahradku, zkontrolocat jak si rostlinky vedou :).. Vetsina je v kvetinacu 4dny a ta nejvetsi asi 10dni.. :)
Asi ti to píšu zbytečně, ale sjeď si bazar, tam něco najdeš určitě, šel bych do řezů, to máš jistý samice, nebo fem semena, sice dražší, ale kvalitka.
stepko
feminizovana jsem zavrhl.. spiše ty řezy, nebo pak nějake seminka od mistniho člena.. Uvidim podle toho, jetsli tu řezy seženu .. :)
citace:
Původní příspěvek od stepko
feminizovana jsem zavrhl.. spiše ty řezy, nebo pak nějake seminka od mistniho člena.. Uvidim podle toho, jetsli tu řezy seženu .. :)

A co máš proti feminizovaným?
stepko
citace:
Původní příspěvek od Mirex

A co máš proti feminizovaným?


Nic proti nim nemám a věřím, že ještě s řezy je to nejkvalitnějši osivo co bych mohl mit..

ale nechci do nich vražet tolik peněz..je to muj prvni grow, takže když poseru nejakej NONAME, nebo semeno za 20kč tak me to tak nenasere, kdybych zničil kytku, ktera byla ze semena co stala nekřestansky prachy..

a domluvil jsem se s PANEM KEREM a budu kupovat
10x KC36
a 10x passion 1 X (g13xmtf)

myslím, že to je dobrá volba :)
stepko
Akuality ze skleničku :) ..

foto 1 - největsi kytka (tak za tyden asi zastřihnout nebo přesadit)
foto 2- všechny
foto 3,4- uvnitř sklenikaa
foto 5 - sklenik :D
stepko
dalšii up.. !!

kyticky maji 2tydny, až na tu největši. Ta ma 3tydny+par dni :) a tu velkou jsem dnes zastřihl :)
stepko
si tady pišu sam pro sebe??!!.. nejaky rady nebo něco bych ocenil...

jinak dalši aktualizace:) kytičky stale rostou, a dnes dostaly prvni varku vyluhu z kopřiv..je to zatim slabej(4dny luhovanej)smichanej s vodou asi 1:1.. aspon nějaky živiny pro prcky.. velka pujde asi po vikendu ven

1. zas pohled jako vždycky

2. trocha pro porovnani

3. zkouška o FIM asi neuspěšna :D to je fuk.. ona to překope a poroste dal. a už na ni jdou vidět nove vyrustky vedlejšich větvi:)
Zambathan
Čus. Tak já ti sem teda napíšu ať máš radost :) Nejdřív by mě zajímalo kde si přišel na výluh z kopřiv a jestli víš, jak moc to je pro ty kytky dobrý? A pak bych ti asi řek, ať se na fim vysereš, kór ty semínka passion1xg13 vůbec asi nezastřihávej, je to kříženec hybridů a v průměru by měl bejt tak 90 % indika, tak tam si s větvením starosti nedělej, kór když to dáš do děr a kytky maj pořádně místa
stepko
Noo:D konecme si aspon muzu myslet ze se o grow nekdo zajima:D.. Takze: na vyluh jsem prisel nekde tady na foru, ze je dobrej a nasel jsem tu i vyluh ze slepicincu, ktery planuji aplikovat na kvetinky take, takze jestli si myslis, ze jim to spise uskodi, tak rekni:).. A FIM jsem zkousel jenom u tote..jsou to zatim vsechno NONAMEs, co mam ve sklenicku.. Na kc36 a passion1 x (mtfxg13) jeste cekam :) snad dojdou brzy.. Tak uvidim jak se p1 x (mtfxg13) bude vetvit, a treba to bude jak rikas:).. Diry jsou dostatecne velky..50x50x50cm, a nektery jeste vetsi, tak koreny prostor mit budou:)
Zambathan
já si nemyslim že jim to uškodí, spíš si nemyslim nic, protože to vůbec netušim tak proto sem se zeptal xD ale neni to špatnej nápad. Jinak počítam že do tý díry se ti vejde tak +-35 litrů, jestli je dobrá půda na místě tak kytka se bude prorůstat eště dál, a to je teprv pak místa :) no nic hele, ať ti to roste a budu tě sledovat! zatim se měj
stepko
i vic hliny se tam vlezlo.. 50l substratem jsme zasypali 2díry tak do pulky:D ...

Furt zalivam tym kopřivovym vyluhem, tak snad to k necemu je:D vcera jsem jednu kytku přesadil do země. Byla už velka, a stinila ostatnim ve foliačku..silna se mi zda dost, ale stejně jsem ji aspon trochu podepřel:) a na přesazenym mistě na nu bude svitit vic slunka, tak to ji prospěje

1. Kořeny přesazene kytky

2. už přesazena
stepko
par dni je kyti venku a zda se mi, že ji to prospiva:) jinak ve skleniku jedou furt hezky taky..až na jednu, ktera je lehce retardovana:D jeden list ma kupatej, druhej takovej divnej a dalsi normalni:D prostě postižena:D

1. FIM se asi vyvedl :)

2. zase sklenik (jakoby 3tí z prava je ten "retard" !! :D
stepko
Update.

kyticky rostou jako z vody. Dělají mi radost. Další 3 jsem dnes přesadil ven, protože už kořeny lezly dirama v květinačich. Jednu jenom zkusim nejak ohnout, aby rostla spis trochu dal od te dalsi kytky, když jsou vedle sebe tak blízko. Jen se chci zeptat, jestli nevite od ceho jsou ty listy"okousany"? :D je to od zvěře nebo jenom nějaka mutace kytky?
Zdravim, kytky vypadaj zdrave a jinak se mi nezda ze by byly nejak zmutovany, spis bych to videl ze to kouslo nejaky zviratko, je to i na vic listech nebo jen tenhle jeden ? Pro klid duse okolo rostlinek nasypej Vanish (proti slimakum) a zkus po okoli rozvesit v nejakych sitkach zvireci chlupy nebo lidske vlasy.
Zatim at se dari a at to roste, jo a zkus najit pro kazdou kyticku svoje misto :) nebo je aspon poctive roztahuj, ty dve sou tam fest :)
JAHmaican
Ty listy jsou na tý co si FIMnul? :D
stepko
chčiju tam furt, slimaci tam žadni vubec nejsou a stejne by se asi těžko vysplhali do 40cm vyšky:D ale dik za rady.. už delši dobu planuji, že si zajdu do nějakyho kadeřnictvi pro vlasy.. a s tym mistem to troška problem je:D ale namačkany budou asi jenom v te jedne diře.. pokusim se to ohnout pryč aby měly vic prostoru.. :)

ale JAHmaican na to asi kapnul:D kurva:D pokus o fim to byl, ale asi nevydařenej:D
stepko
Tak konecme dochazi k novym prirustkum do rodiny :) a je to :
nejaky AF
2x fem. Auto pyramid
2x fem. Big devil
2x snowryder
2x fast bud X blub.


pak normalni
2x white widow X snowryder
2x S.Skunk X snowryder..


od pana kera mi stale kc36 a p1x(g13xmtf) nedosly:( mozna jeste budu mit belladona x top44 jeste uvidim:)
stepko
Modely došly a už většina klíčí.

Na poličku stale květinky rostou:) jen ve skleničku, jak tam mam ted kuřince, tak je tam hromada much a take pavouku.. a nevim kdo a proc a co ale okusuje mi to listy!! slimak to nebude, protože jsou okousany jenom ty vrchni!!

1. fotka - největši kytka s pracovnim nazvem"kobra"- mam zastřihavat aji vedlejši větve??

2. - listy kobry - někde jsem četl, že čim vice cipu na listech, tim je kytka zravějši a vitalnějši..jestli to tak je tak super:D

3. menši kytky s pracovnima nazvama vlevo "kubuto" a vpravo "twister" :D furt se ho snažim ohybat co nejvic od te druhe kytky, což se daři :)
Date1
citace:
Původní příspěvek od stepko
ty fotky do toho přizpevku nejdou narvat,,


A udelal si opravu v PC? asi ne takze sa asi prihlasujes na zalozny server.
Carlos to tam napsal a prihodil navod jak na to.
Takze nejedes na ostrem servru a proto ti nejdou vkladat foto.

Date1..
stepko
jsem na novem ostrém serveru, ale nejak mi to blbne.. zo notebooku sla nahrat jen jedna, a ostatni se nenahraly a ted 2 nahrat jdou a jeste jedna furt nic.. to je jedno, už mate představu, jak to u mě vypada s kytickama:)

včera jsem do země zasadil 2x S.Skunk x snowryder a do kybla 2x auto pyramid.. :) pak mi doma jeste klicijou nějaky :)
stepko
kytka stale roste, ale bojim se že to bude samec :( podle toho jak jsem tady nekde cetl : tlusci ryhovany stonek, patra daleko od sebe, rychly rust..ale doufam, že to jsou jen pověry:D v zemi mam momentalne 9 kytek na jednom fleku + v květinačku jeste rostou 4x WW x Snowryder + 2x S.S x snowryder + 2x Bid devil l(kteři pujdou do země a ne do kybla)
fananek7
citace:
Původní příspěvek od stepko
kytka stale roste, ale bojim se že to bude samec :(


Zatím to nevypadí,že by to mněl být samec,ale podle celkové stavby kytky se to určit nedá...
Skus se podívat mezi spodní větvičky a lístky,jestli tam nezačínaj kuličky,a vyfoť detail,určitě ti někdo poradíme.
Jinak to zatim asi nepoznáš.
stepko
zdravíčko

fananek - jojo dnes jsem se pokusil vyfotit spodni vetvičku, ale beztak z toho pujde poznat hovno :D

navštěva polička mě vcelku potěšila.. většina kytek vypada zdravě a vitalně- až na 2 (oškubanek a jedinaček)- o nich až později:)

ale na druhou stranu me i vcelku zklamalo.. dal jsem do květinaču 4xww, 2xss a 2x BD a vylezly zatim jenom 2ww..a to měly všechny seminka hezky kličky..jeste počkam:)

1. Kobra.. stale roste a roste..jak do vyšky, tak do šiřky:) tami děla největši radost..snad to nebude samec! zkusim vypatrat jeji geny, jestli to něco je:)

2. Lance a twister - namačkane kytky, ale twister se ochotně nechava ohybat, tak v tym snad problem nebude :)

3. Kubuto - kytka co jsem daval do země lehce okousanou, ale rychle se vzpamatovala a roste jako z vody

4. zastřih kobry:)

5. tak co?? je z toho vidět pohlavi?? spiše ne, než jo co?:D
Slick-ace
citace:
5. tak co?? je z toho vidět pohlavi?? spiše ne, než jo co?


zatim ne.

jinak pěkny ;)
stepko
1. Ano ano.. rico a larry.. :) 2 kytičky, ktere jsou asi 3m od ostatnich.. rico byl hospitalizován nejspíše se sviluškami, ale žadny lék nebyl předepsán.. buď pojede a vyléčí se, nebo půjde do křemíkového nebe

2. twister jak se ochotně ohýbá.. :)

3. Celá jedna část políčka.. nějaké kyti jsou moc blízko sebe, ale budu ohybat a ohybat, a stejne neco bude samec, tak bude vykázán z pole.. a oškubánek nevím nevím, jestli přežije :( Kobra na sobě už má papirový pytel, aby ukázala pohlaví (někde na G jsem četl, že to jde)

4. Kubuto, oškubanek, Roh.. oškubanka neco pokousalo ve skleníku..ale ne slimáci!! bylo tam hodně pavouku, much a jineho hmyzu, tak možna neco takoveho.. uvidime jestli přežije..

5. poslední kytka na policku.. Jedináček proto, protože je jako jedina mimo od ostatních.. nebylo místo v dírách, tak sla do hlíny, kterou jsem vykopal z děr.. aspon to bude na srovnání, jestli se kopat díry vyplatí.. stejně je nějaka nemocna nebo neco.. ale rozjede se:)
stepko
citace:
Původní příspěvek od Slick-ace


zatim ne.

jinak pěkny ;)


ja si to myslel, ale diky:)


a dnes jsem vypatral po puvodu kobry a je to Bílý nosorožec neboli white rhino

takže super :) jsem z toho štastnej :D
stepko
Byl jsem se podivat za kytkama, jestli na něho boruřky a deště udělaly nejake škody, ale naštěstí teměř žádné :beer:

Jen na Kobře (white russian) je jedna větev zlomena, protože na ni byl pytlik(vysvetleni v přizpěvku výš). Ale snad sroste, a kdyby ne, tak co :crazy:

1. Kobra ma 110cm :goldcup:

2. utrhla vetev

3. Lance , kteryho ohla bouřka.. 50cm rovných :flick:
getzz
Hoja... Prosím tě, hodil bys tady foto jak ti roste ta Auto Pyramid? Mam ji taky a roste mi jako docela pěkně, ale itak by mě zajimalo jak to vypadá u tebe... Thx
stepko
citace:
Původní příspěvek od getzz
Hoja... Prosím tě, hodil bys tady foto jak ti roste ta Auto Pyramid? Mam ji taky a roste mi jako docela pěkně, ale itak by mě zajimalo jak to vypadá u tebe... Thx


dobrá. Jak se pojedu podivat na misto, kde roste tak ti ju sem dam. ted jsem tam asi 5 dni nebyl. Ale po 2 dnech, co jsem ji se slusnyma klickama dal do hliny, tak jeste nevylezly :(

UP

větvička zpatky nepřirostla a zvalda. To je jedno:) se ztraty se vždy počita:D jen hlavne at to neni samec.. Mel jsem na jedne větvičce pytlik asi 2 dny a nic neukazala, tak nevím

a nějak me stvou maly sazenicky!! :-/ jsou už v hlině pěkne dlouho(5dni minilane) 4x ww, 2x SS, 2x BD, 2X blubxfast bud..a z toho na mě vekoukla zatim jen jedna ww a jeden BD!! a to navic nějaky pofiderni.. sand jeste vylezou

1. foto - neco se na kobře udělalo.. zarodek pohlavi to asi neni co?

2. foto - stonek kobry na přirovnani

3. foto - twister a lance

SKUNK211
niesom si isty ale vyzera to samca chcelo by to lespiu fotku..prajem nech je to holka :)
Creator
citace:
Původní příspěvek od stepko



1. foto - neco se na kobře udělalo.. zarodek pohlavi to asi neni co?

2. foto - stonek kobry na přirovnani

3. foto - twister a lance


ahoj, na tej prvej fotke máš samca :busted:
stepko
Kujva, ja si to myslel ! :grrr: .. no nic, necham ho jeste chvili, a pak pujde do mlííka :drools: aspon nějak poslouži.

Děkuji vám kamarádi .
fananek7
Jasan,foto č.1,je jasný samec,na nic nečekej a co nejrychleji pryč s ním!
strihorukyeduar
Na nic nečekej a na mlíko se vyser! Jinak ti budu držet palce a sledovat.
stepko
tak kobra byla dnes-4.6.2011 rychle a bezbolestně zabita. Je mi HO líto. Byla to silná, nádherná a snadno větvící se kytka s velkym potenciálem! :( no nic nenadělm nic. jen stínila ostatním.
Ted se akorat bojím, že kytky, co visadím ted, budou male a zakrsle, když je sadím tak pozdě.

Jinak všem se vede dobře!! mam z nich radost:) až na sazeničky! v květinačich obal od seminnek byl, ale kytky nikde :confused: jen jedna.. něco je tam asi požira, tak jsem tu jednu dal ven:)
Twister mi děla obrovskou radost :bravo: tim, jak to ohybam, se stavaji ze sekundarnich vetvi, vetve primarni:) už ma asi 5 vrcholku, ktery jsou ve stejne vyšce atd. to je super.

Jinak ted mam v květinačich zasazeny: 2x White rhino X snowryder a jednoho Auto pyramida , protože tamty 2 co jsem měl sežraly slimaci! :grrr: .. pak mi jeste klicijou top44, mountain jam, white rhino a SMBOG :)

1. kOBRA ještě žívá

2. .. :hanged:

3. twister a lance :)

4. Nějakej divnej FIM nebo nevim co :D

5. Týraný twister
stepko
1. :) oškubanek se vschopil a jede v pohodě. sice je trochu slabši, ale to je jedno

2. Je to nějakej retard?? tyšim, že jsem to nezastřihaval, ale stejne divně roste. Někde jen list a vyběžek nove vetve jen jeden a naproti tomu nic atd.

3. Na larrym jsem se rozhodl také pokoušet ohybaní atd.




a děkuji všem za káčka!!! to vždy potěší :winner:
stepko
11.6.2011 - slunečno, předtím 2 dny déšť

ted tu 2 dny chcalo, ale kyticky to nejak nepoznamenalo (aspon poličko, kde jsem byl) .. Snažím se už kytky roztahovat do prostoru, at mají více místa a vcelku se mi to daří. Z twistra je hezkej kulatej křak:) k fotkam:

1. na kytce je vetřelec!! fuj, to je hnus. byl zabit, ale list, na ktere byla pavucina je uplne zvadlej. Hajzl. Neni nejak nebezpečnej že?? :D

2. Pohled na jednu stranu polička

3. Twister :winner: ten se hezky vetvi a táák!!

4. kubuto - no jo ma asi kolem metru :)

5. how to cropping :)
fananek7
citace:
[i]

1. na kytce je vetřelec!! fuj, to je hnus. byl zabit, ale list, na ktere byla pavucina je uplne zvadlej. Hajzl. Neni nejak nebezpečnej že?? :D

Nebezpečný jsi mu byl ty,kytkám nijak neškodí,urvat list a hodit ho do hajzlu,kytka se kvůli tomu neposere ;)



4. kubuto - no jo ma asi kolem metru :)

Vypadá to na nahození nákvětu samice,já mám už o něco větší nákvět,který by mněl být až v půlce srpna,nu což,příroda je příroda a my budeme dříve hulit :D
[/B]
MDe_
Neni nebezpečný, asi chtěl jen uchytit vajíčka, at se mužou vyklubat malý pavoučci. Určitě tím to nebylo, kdyby uchytil vajíčka, tak by se t jen skroutil jeden list a né všechny.
stepko
citace:
Původní příspěvek od fananek7
Vypadá to na nahození nákvětu samice,já mám už o něco větší nákvět,který by mněl být až v půlce srpna,nu což,příroda je příroda a my budeme dříve hulit



Myslíš, že vyhodila preflowers?? ja ti nevim:D jak tam budu, tak vyfotim detalnějš dyžtak:)


TO: MDe : jo, nesl si vajičko:) to je jedno, už odpočiva v pokoji. Ale ten list jen jeden byl povadlej, ten kterej byl pokrytej celej pavučinou.
to je jedno:) kytka ma spoustu listu, tak ji to neuškodi.

:bounce: !!! Děkuji za reakce hoši !!! :bounce:
fananek7
Nene prefolwers,podívej se na fotku a vidíš tam ty vytáhlé tenké listy jak jdou na horu?
A mezi nima budou za týden chomáčky kámo,to si kuř!!!
Však jo,za týden vyfoť a uvidí se jestli jsem mněl pravdu!
Pokud ano dáš mi K+ ,pokud ne ne dám já tobě ;)
stepko
Tak ted jsem z toho jelen:D jakoze to je nejaka lehce AF odruda?? K+ ti davam i tak za rady :) no uvidime, ale rozhodne bych byl rad, kdyby zacla kvist :winner:
stepko
nadešel čas, abych vám předtavil muj nový flek, který jsem pojmenoval

Kopřivy

místo a půda :Je to za vesnicí, kde asi před 10 lety byla bažina, ale ted tam je kopřiv po bradu ( a to nejsem žadnej prcek) z toho jsem usoudil, že tam nebude spatna puda a žadnou jsem tam nevozil. Vlhka tam je furt, aji když jsem tam byl po tydenim pařaku, takže zalivat tak casto nebudu muset:)

Hrozbou tu nebudou ani čorky (aspon tomu věřím a doufám). Jen tu občas chodí myslivci, ale do tech kopřiv se brodit nebude doufám, takže jen poslední - ZVĚŘ! ale to nejak uchranim:) (moč, benzin, vlasy..)

Osazenstvo: dal jsem tam 4x SMBOG a 3x TOP44. 3SMBOGY sežrali slimaci, takže tam mam 4 kytičky. Dosázím ještě asi další 3:) Doufam že už není pozdě teď vysazovat:(

ještě planuji vysadit na jedno místo, které mam už připravené, ale to vam předvedu, až to bude :)
stepko
16.16.2011 - slunečno

tak že by to fakt nakvétalo ?? fafanek mel asi pravdu :D u kubuta jsem rozeznal samce a zda se mi, že twister, lance a roh jsou holkyy!! :winner: aspon doufam. Cim to je, že už ted nakvetaji??

1. kluk jako buk co?
2. je to teda nákvět?

3. ..

4. stale týraný twister
fananek7
Zdar,všechno máš vychytané,hlavně ten nový flek,ten by mněl být v pohodě ;)
Jojo Fč.1 je jasný samec a F2 by mněla být samica,teď už jen můžeš čekat na chomáčky.
Myslím si,že kvetení je způsobeno buď modelem,nebo tím,že se vždy k večeru zatáhlo před bouřkou.
Já osobně mám v nákvětu češtinu,ale z modelů pouze samce asi tak jak ty...
stepko
díky fananku, že aspon ty tady se mnou komunikujes :whisperer: a jak řikas, zatim jen ten kubuto je kluk , ale u roha a lance jsem si jist holkama! a twister asi takee

18.6.2011 - zataženo

dneska jsem místo v kopřivách doplnil o další členy a to : 3xWW x Snowryder a 3x SMBOG :) SMBOG mě velice překvapuje :frog: za 30hod od začatku kličeni měly všechny seeds minimalne 2,5cm kličky a kličivost je 100%!!! parada! a taky se mi zda, že roste rychleji než T44, ale to je zatim jen muj odhad.

jinak kytičky v kopřivách jsou 10dní v zemi a myslím že se jim daří dobře :bravo:
stepko
Kvetou či nekvetou?

Skoro po tydnu jsem byl zkontrolovat políčko. Vytrhl jsem samce (zrovna ta nejhezci a nejzdravějsi kytka :( ) ale co nadělam.. ale hlavní otázka- kvetou nebo ne?? zda se mi, že vypadaji furt stejně, tak nevím :) jinak se jim daři dobře, až na moju malou wdowku, kterou celou sežrali slimaci a zustal jen stonek!!! :grrr: a to na sobě měla petku.. hnus. a jeste na vetsine kytek jsou lehce svilusku nebo něco takovyho, ale věřím, že si kytky samy poradí:)

1. ještě se samcem

2. ?? nákvět??

3. ?? nákvět ?? twistera

4. jedináček.. na to, že je v původní zemině, tak se mu daři moc dobře!!

5. nejvice nemocný larry a rico
Zambathan
citace:
?? nákvět??

Čus Stepko. U toho nákvětu foť spíš preflowery, který rostou z místa kde se hlavní stonek větví do vedlejších a kde ty vedlejší se rozvětvujou eště na ty menší - a nedívej se na vrchol kytky, nýbrž někam dolů či doprostřed, tadyty místa začínají kvést jako první. A ten larry - těma sviluškama myslíš ty bílý fleky na listech? Na to bych se bejt tebou podíval zblízka a trochu kytičkám v tom pomoh. Jinak se mi tvoje políčko moc líbí a přeju ti ať je máš krásný a krásně rostou :)
pedro_devil
Čest Stepko, buď v klidu, je to max. preflower!!! :D Vydržaj piaňier! :D Mě takhle kytka blbne už měsíc. Jak píše Zambathan tak se koukej spíš níž, mě snad na každým větvení vyrazil chomáček cca. 5 až 10 chlupů a tím zatím šmitec... kytka jede furt jak blázen na růst! Ale jinak to máš super K+!
stepko
diky moc za ohlasy!!

moc se všem omlouvám, že jsem to tady neaktualizoval. Důvody jsou jasné: nebyl jsem téměř doma a druhý důvod, že se mi vysral muj cestovni prostředek a pěšky nebo na kole se mi tak daleko nechce.

ikdyž jednou jsem byl v kopřivách!
Kytky tam vypadaji zdravě, akorat byly pod petkama a ty už jim byly maly. kroutili se v nich a hlavně SMBOG, kterej me nepřestava udivovat!! paradni kytka. A trochu jim tam bylo vedro, protože celej tyden tu byly fakt pařaky.

Fotky jsou z 1.7.!!

1. Zkroucený SMBOG

2. Top 44
stepko
konečně UP!!

Dnes jsem mel konecne možnost jet na mou skromnou zahradku. Na první pohled mě vcelku potěšila, když jsem viděl hned prvni 2 kytky, že maji přes 2metry!! bohužel oba byli samci, tak šli pryč.. takže mi tam zbylo 5 kytek, což by měly byt samičky :bounce: 2 kytky maji okolo 180cm a zbyle 3 okolo 120cm, protože nemaji dostatek světla. Jinak už všechny nakvetaji, takže to je super :) ale poraďte, přece moje kyticky vypadaji než ty ostatnich. Myslite, že to budou dlouhy salamy?? :eek:

1. Lance a twoster.. skoda, že to jsou kluci.. Lance-220cm a twoster okolo 200cm :(

2. Jedináček- na to, že roste v puvodní půdě, tak se mu kur*a daříí!! moc hezká kytka.. a holčina!

3. Ten má koule !

4. Nákvět :)

5. Larry a Rico.. maly kytky, protože naměli dost slunka, ale aspon něco:)
fananek7
Nádhera,nádherajak samci,tak samice a v takové buschi! :D
somki
škoda tech samcu to bude vše opilené
citace:
Původní příspěvek od somki
škoda tech samcu to bude vše opilené

To asi ne, si myslim že je vytrh včas, samice kvetou trochu dýl, maximálně perflowers budou opylený a to není žádná tragedie.
stepko
citace:
Původní příspěvek od somki
škoda tech samcu to bude vše opilené


souhlasím s MIREXem a myslim taky, že to nebude oprcany.. jak říka, samice kvetou dýl a navíc se mi zdálo, že samci neměli ani pukly koule.. nevim nevim:) ikdyby to bylo prcany, tak to nebude moc markantní..

jinak díky FANANKU, kladné komentáře me tu vždy potěší:)
fananek7
Tak tak,souhlasím s Mirex ,protože byly vytržené včas a i kdyby byly ošukané pleflowers,tak bude aspoň nějaké to semínko na příští rok ;)
Jinak pyl se píše s tvrdym,protože to je samec :D
stepko
Jenom mij malej snowrider, co mam schovanyho za zahradou:) je hezkej a zdravej :). Bohuzel ma asi jenom 4hodiny slunka denne, protoje tak malej. Ale i pres tohle se mu dari:) ma asi mesic


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma