Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Deimos out2011 start - Klikni zde pro originální téma
Zdravím gorwery(ky)
takže na konci března jsem dal klíčit a sadit do papírových kelímků semena deimos (všech 5 vylezlo) na balkoně bez problémů a dnes šli do hlíny na zahrádku.(kvalitní hlína pravidelně hnojená kompostem)Očekávám že pár gramů bude.
Kyti zatím vypadá vitálně a zdravě (mají základ substrát pro pokojové květiny s vitality komplexem a vmíchaného hnojiva na 6 týdnů -pouze kelímek)(vše z OBI)
později v květu bude jediné pravidelné přihnojení TOP MAX od biobizz
foto bohužel přes mobil / pokud to půjde časem dodám starší foto
hej-rup
No budu držet pěsti, malí sazenice vydrží maximální mráz - 6C. Já bych rozhodně před "zmrzlejma" nic ven nedával.. Beru to jako zajimavy experiment :)
Bratři v tripu
ahoj, pravdepodobne jeste prijdou posledni mraziky, takhle maly kytky by to mohlo znacne poznamenat. pokud to chces pojistit, dal bych tam minimalne na 3 tydny k tomu foliaku taky nejakou strechu (z folie samozrejme). Ja to takhle jel loni a vyhodou je take ze ti jarni dest nepolame tvoje jeste ted slabe kyti :)
Letos si myslím že to bude OK , mrazíky nečekám a déšť aspoň v nejbližších dnech nehlásí ,jo risk to je taky mi moja doporučila netkanou textilii nahoru aspoň na 14 dnů - no uvidíme -musím si ještě otestovat co snesou automatky :-D
Bratři v tripu
jestli to mas automat genetiky tak to bych urcite na tom nezkousel zadny pokusy, u automatu se kdejake zpomaleni v rustu projevi radikalne na sklizni :)

co jsem cetl dlouhodobou predpoved pro pocasi na duben, tak pry do 20. dubna mame cekat aprilove pocasi s prizemnima mrazikama, az ve trei tretine mesice ma byt ustalena teplota (pres den v prumeru 13°C) a slunecno
Pantera
Zdarec Groweři,
Já náhodou jedu také Automatky Deimose, vylezly všechna semínka a hodují si v květináči mám to střídavě indoor a outdoor..tedko když je hezky tak dávám ven..Je vidět že jim to prospívá to sluníčko než umělé světlo..Chci se zeptat v kolikátém dni vegetace je máš tedko a jak jsou velké? díkes za odpovědi..A Growu zdar
killlsmoker
Pantera : zdar.... jak ti roste ten deimose v tej skrini... co tam mas za lampu.... uvazuju ze ho skusim dat do skrinky.
Pantera
To killlsmoker: Deimose jsem si dával předpěstovat do květináče, sázel jsem přímo do hlíny..po Dvou týdnech růstu pod úsporkou 125W si lebedí venku na dobře osvíceném místě..na slunci.. Moje rada..pokud nemáš ideální indoor box tak doporučuju hodit ven v květináči 5-6 L abys je v příápadě silné přehánky nebo nočního mrazu mohl schovat dovnitř...Pod lampou je to ideální do 2 týdne vegetace, pak je lepší dát silnější watáž. výbojku nebo víc úsporek..Ale to si já vzhledem k prostoru nemohu dovolit..jsem rád že počasí je lepší a otepluje se..kytky rostou lépe venku než uvnitř.. Na indoor a pod úsporku jsou ideální podmínky na předpěstování..pak si je můžeš umístit do lepšího indoor boxu nebo ven na terasu či zahrádku..záleží na tom jaké máš možnosti..=) Growu zdar..
Hmm takže uplynul měsíc od nasazení a holky mají venku sotva 20cm a i když se zdají košaté jsou malé ,skrz teplý duben teda nic moc ,no co už :-)
FeSTeR
foto plss
Pantera
To All: Lidi, klid, moje Deimosky měli také sotva 20 cm po měsíci, to proto, že se věnují rozvoji kořenového systému, v době květu ti budou růst jako o závod, mě se z 18 cm vytáhly po třech týdnech na hezkých 54 cm.
takže foto po 35 dnech ,ano teploty se hodně podepsaly na velikosti i když kyti vypadá zdravě :-)
foto po +- 49 dnech Deimos po 15 dnech přidal až 30cm! Už se objevují první blizničky,u jedné kiti si to oblíbili mravenci ale jedlá soda ke stonku je donutila se odstěhovat jinam.
(foto nokia X6-5mpx)
už mám spočítán sběr na 5-7 června pokud nebude čorka což odpovídá 65-67dní tak uvidíme kolik dní to bude skutečně....
(kyti si prožili během dubna svoje a hrozil mráz který přečkali pod plastovýma láhvema což vidím jako významné plus pro sázení od konce března a skutečně se dá pěstovat už od dubna za určitých okolností) :einstein:
Velikost kytek je od 40 do 52cm a počítám že ještě něco přidají jinak boční vrcholy jsou na každé minimálně dva což určitě podpoří urodu...
foceny + plus ta největší - jinak na dva metry voní krásně něco mezi sladkou a kořeněnou vůní :leaf: a největší listy jsou opravdu velké jak na obr outdoor kytce :-) :rasta:
ThunderFuck!
Zdarec,

koukam ze nakonec se ti kyticky pekne rozjeli. to studene pocasi tomu nesvedcilo. Abych pravdu rekl urcite neocekavej sklizen 65 - 67 den. Co jsem tak pozoraval tak autoflowing potrebuji urcity pocet hodin svetla nez pocet dnu vzhledem k tom ze jsou kratke dny tak se sklizne protahne. co jsem tak propocitaval tak je potreba nejakych 1100 hod svetla:)
MagicHerb
Čau,počítej odteď ,tak měsíc a půl +-(45 dní)do plný zralosti květů možná i dýl.

Mohlo by to vyjít na začátek až půlku července.Při dobrym počasí i konec června.Držím palce.

Nějakej detail vršků by nebyl?
hoj,tak to si počkám,no fotit to nejdřív budu asi za týden dřív se k tomu nedostanu :-),skusím pak vzít foťák....
Dirty
Zdar kolego k tomu TopMaxu by to ještě chtělo BioBloom pač TopMax je pouze bůstr...jinač kytky vypadaj moc pěkně!!!hodně štěstí se sklizní
Zdarec,no ono to je v kvalitním hlínokompostu takže živin to má opravdu dost a ten TOPMAX mám pouze na test už jak teď začali nakvétat budou to dostávat pravidelnou zálivkou tak uvidíme zda to něco pomůže.
za 3 dny už zase přidali 10cm jedou jako z vody při tomto počasí a největší už má 65cm,všechny mají zhruba 8-9 pater a každé patro má dvě silné větve ale vypadají zdravě ,dvě kytky už začali všude solidně nakvítat,vůně poblíž je docela silná ,foto na slunku trochu slabší ale foťák se snažil co mohl.
Dirty
čau no netvrdim že máš málo živin je ti chci říct že topmax je bůstr a néé zrovna levnej a když to srovnáš z cenou biobloomu 0.5litr cca 150 kaček tak mi přijde jako nesmysl dávat ho tam bez kvěťáku viš...na biobizzu sem odjel docela dost(podle mě jedno z nej hnojiv) a příjde mi to škoda nedokoupit ten kvěťák...je to jako když budeš chťít semena a nebudeš mít samce nebo samici:)...takže tak je to jen na tobě čest...D
citace:
Původní příspěvek od Dirty
čau no netvrdim že máš málo živin je ti chci říct že topmax je bůstr a néé zrovna levnej a když to srovnáš z cenou biobloomu 0.5litr cca 150 kaček tak mi přijde jako nesmysl dávat ho tam bez kvěťáku viš...na biobizzu sem odjel docela dost(podle mě jedno z nej hnojiv) a příjde mi to škoda nedokoupit ten kvěťák...je to jako když budeš chťít semena a nebudeš mít samce nebo samici:)...takže tak je to jen na tobě čest...D


No pokud jde o ten biobloom tak ho nepotřebuji protože hlína je kvalitně prohozená kompostem a to tak že podle fotek kytky prostě valí maximálně ,je zbytečné tam prát další hnojivo když už je v zemi toho až až a pak bohatě stačí jen ten booster na květ a je to komplet.
Mě zase přijde jako nesmysl utrácet za něco co už mám v hlíně v dostatečném množství!(na indoor je to jiná)
Já zase pokud nemusím jedu na přírodních hnojivech - kompost,kuřince ,kravský hnůj a plus letos to skouším i na květ , to co mnozí dokupují pro hnojení během růstu tak vlastně nepotřebuji. :-) tož asi tak
f
eště
85cm a roste ,teda už pěkně kvetou no radost podívat :-)
No a pak tu máme na doma balkonovky na semeno-
to co jsem původně zamýšlel se asi nakonec povede protože to vypadá
na jednoho samce:
dnešní up ze zahrádky (už podruhé dostali TOPMAX) musel jsem honem než přišla bouřka
dodatek-bouřka nepřišla jen bůřilo a drobně popršelo :-)
Ta moje velká krasavice má dole 3cm kmen, výšku zatím 92cm! ale boční větve jsou opravdu veliké a nakvítá opravdu mohutně.

ps: když si vzpomenu jak někteří strašili že konec března je brzo a ono opravdu bylo i zima ale mám důkaz že když se tomu trošku věnujete pak se dá vypěstovat i taková krasavice. (nejen skleník ale out už jde s automatkou - příští rok opět konec března začátek dubna znovu sadím)

ty ostatní (sazeno všech 5) popravdě druhá je 85cm,třetí 70cm ,čtvrtá 68cm a poslední je 65cm a kvetou všechny a průměr 8-9 pater každá takže výnos tam jistě bude

i pěkně voní a vypadají zdravě :-)
auroraindika
krásná práce....dejmos je opravdu super auto...minulou sezonu jsem ho taky valil a byl taky bezva...mněl chut po hazi...paráda..
Jara
taky se mi asi na mesic seklo A.M.S a pak se tak rozjelo ze dorostlo ty ostatny kyticky, jenom doufám ze to nebude samec nebo hermiona.
MaaaYaaa
Jak jsi dopadl?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma