Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Autdóčko 2011 započaté v Superdrtiči - DP,Shmn,HH,KC36,FD,OB,SH,DD a další - Klikni zde pro originální téma
Jaguar
Zdravím celou komunitu G :)

Takže...

Po minulé sezóně ve které se nedařilo tak jak bych si úplně přál, jsem se rozhodl trochu víc připravit, tak doufám že se to vyvede +- podle plánů.

Filosofie - Počáteční plány byly koupit regular AF semena, rozmnožit je a pak vysázet ve velkých množstvích a mít taky normální non-AF kyti a matkárna a selekce rostlinek na maminky, jenže... regulerních automatů moc není,alespon ne v českých growshopech, takže jsem se uchýlil k White Dwarf 10+5 free a že vše půjde jak po másle, jenže komplikace začali už stím že z 15 semen vyklíčili 2 a ze země nevylezla ani jedna rostlinka.Chybu jsem neudělal jelikož jsem je zároven klíčil s jinými semeny a ta vyjela v poho (teplota při klíčení 27),klíčil jsem ve vatových tamponech jako vždy... A pak jsem se tu na G dočetl že tyhle semena WD 10+5 free nevyjela nikomu, tak jsem byl trochu mrzutý,možná jsem jenom schytal špatný balení ale to nevim.Ale měl jsem 6 semen autoflowerů ze soukromího šlechtění od jednoho týpka (děkuju mockrát) a z nich mám ted 5 rostlinek (s jednou se stala nehoda).Takže ted budu doufat že bude aspon 1 samec a 1 samice aby byli semínka.

Dál budou ty matky jako minulej rok,je to sice o hoodně větší práce ale pak jsem aspon neomezenej počtem rostlin a jsou to vše samice a nekopu díry a netahám hlínu abych tam pak hověl samcům.. takže ted bude probíhat taková menší selekce 5 modelů, i tak to do tej skříně nenarvu :D

Setup - Jinak nezmínil jsem že to ted jedu v nový skříni pod 8x18w 6500K, svítidlo mi zkompletoval a vyrobil kamarád - mnohokrát díky ! Bude níž na fotce.Skřín má vnitřní rozměry 47,5x96,5x150, pod svítidlem to jede hezky netahá se to no výšky až na některý jedince.

Genetika - Pokusil jsem se poshánět nějaké seeds a nakonec se ke mě dostali : Durban Poison F2, Shaman F2, KC36 F3, Passion 1 x (G13 x MTF) , tyto mám od členů G,díky Vám moc.Pak jsem měl svých 6 semen Hollands Hope F3 (několik hodin jsem je hledal v urodě z minulé sezony).Pak zmatkařím koupené klony které snad brzy budou a to Super Silver Haze, Shiva Skunk a Double Dutch.Pak s kamarádama vyčenžuju řezy za Frisian Dew a Orange Bud a třeba ještě něco přibyde nebo možná taky ubyde.

Pokračování příště, stejně by to nikdo nečetl najednou :D

FOTO 1 - pařníček se sazeničkami DP,Shmn,HH,KC36,Passion1x(g13xMTF),BC(af),Life(af)
FOTO 2 - 4 už přesazené do litrových teku (3xDP,1xShmn)
FOTO 3 - skřín se svítidlem (el. předřadníky a 8x18w)
FOTO 4 - svítidlo
FOTO 5 - pohled do skříně skzr přítahový vent
KamiRool
cc preji hodne stesti ale myslim si ze je este dost skoro na predpest...jelikoz za mesic budes mit uz dost velky holky...ja zacinam pod lampou dva tyzdne dopredu a pak 2 tyzdne sklenik ka pak ven...ale zistil ze ze klidne to jde i bez toho ...staci vypestit par sazenic zasadit na misto a o mesic kdyz to bude mit tak pul metru z kazdy si spravit mensi klonik a dat ho zatemnit..do 3-4 dni mas istotu co to je a pak si uz jen jednoduse nadelas klony a udelas si par poli navic...je to asi ten najjednoduchsi sposob ale tak zas kdyz nechcem fajcit furt to isty tak to je na nic...:) peace
Jaguar
Ahoj, No ono nejde o předpěst ale o ''selekci'' matek a na to už je zas právě docela pozdě.Kdybych dělal předpěst tak to dám klíčit tak na začátku-polovině dubna,jestli mi zbyde místo tak bude i nějakej předpěst normálních reg. semen jako ''Tao Top'' kterej jsem dostal zadarmo k objednávce nebo jestli neco treba jeste seženu.A taky jsem slíbil pár kamarádům že budou klony a tak že nebudou nic shánět tak to chci dodržet.Tak díky a tobě taky hodně štěstí :)
Jaguar
Tak včera mi dorazily květonosiče tak jsem hned přezazoval.Ale dost pozdě,chtěli přesadit už před týdnem hlavně ty automaty,ted mohli bejt trojnásobný, ale jde mi jen o semeno takže to nemusím tak hrotit.Budu přesazovat ještě zítra protože je to docela časově náročný.

Povyrostlí Durbani a Shaman








automati přesazení do 3,7L
Jaguar
Tak něco postnu aby to tu tak nestálo, ikdyž ted to není moc zajmavý.Skřín mám ted plnou kytek - konkrétně 48 kusů :D. Automatům jede 6. patro a brzy by měli začít nakvítat, původně sem chtěl koupit 150w HPS a vyměnit to za ty zářivky aby to líp kvetlo,ale budou to opravdu maličký kytičky takže to udělám tak že tak 3-4 z 8 trubic vyměním za zářivky 2700K (místo 6500K co je tam ted). Mám tam tu samičí Super Silver Haze a Shiva Skunk, teprve to pořádně prokořenuje takže se to rozjíždí pomalu jako parní lokomotiva ale pak je už doufám nic nezastaví :) . Jinak všechny kyti na selekci jsou už zastříhaný (některejm už raší i 10 novejch větví najednou).Selektovat budu podle toho jak to rychle roste jak je kyti vitální a jak se větví.Od každýho modelu si nechám nejspíš 2 macechy a nejhezčího samce ze který si vezmu pyl až je nechám ve skříni kvíst.

Takže budu selektit z Durban Poison, Shaman, KC36, Passion 1x(G13xMTF), Hollands Hope. Pak se mi rozjíždějí ty matky Super Silver Haze a Shiva Skunku. Takže kdyby někdo chtěl taky řezana od něčeho tak PM.Ještě tam mám ty automaty BC a Life na semeno.

Pak jsem vyhrál jedno fem. semeno Passion 1 od Panewfs (díky moc), tak to taky sadím a asi z toho říznu náký šnicly.Pak budu sázet 6ks Top Tao,pár ks BlueBerry, ještě tu mám jedno semeno Early Skunk.Pak mám slíbený řezy Double Dutch,Orange Bud,Frisian Dew a možná ještě něco :)
Teda nevím kam tohle všechno budu sázet :-O

a ted náký ty obrázky :D

-2 automati BC
-SSH,SS
-Durban Poison
-pohled do skříně
Jaguar
čauko, tak už mě zastihly nějaké ty prvé problémy. Kytkám začali odspoda žloutnout a usychat listy,a jelikož už jsem nic takovýho dlouho neřešil tak mě hned (4 dny mírných úvah :D ) nenapadlo že to bude asi snad nedostatkem dusíku.Jenomže zrovna dnes jsem všechny kyti po 4 dnech pořádně prolil radši čistou vodou, jenom že ta opatrnost se moc nevyplatila když ted mám nasáklej substrát a zalejvat budu nejdřív za 2 dny a jsem bez dusíka.Tak jsem ke každé kytce prdnul aspon guanovou tyčinku do budoucna a udál postřik Alga Growem s Bio-Algeenem S-90.Postřik budu opakovat často aby se do těch kytek něco dostalo.Taky se mi 1 kytce abnormálně kroutěj listy dolů, je to tím dusíkem nebo něco jinýho ?
teda doufám že je to dusíkem, zde photo
Bandita
aky mas substrat?
Podla mna je to znak prehnojenia a zleho PH, mozno aj prebytok vlahy
MedvedBrtnik
ale houbec prehnojeni, malo dusiku. Zkontroluj taky to pHcko, kdyby nahodou kytky nepapaly kvuli tomu, ale podle me staci prihnojit :) ale jak pises, nejdriv nechat proschnout!
Bandita
ak ma predhnojeny substrat tak urco nechyba ziadny prvok...bude to PH
No kluci,ja to vidim taky jako prehnojeni.jsou na omak listy a rapiky takovy hedvabny,nebo drsny,pevny,jako vice drevnatejsi(nevim jak to napsat).v prvnim pripade nedostatek dusiku,v druhym nadbytek nekterych prvku(dusik ne).ale Phckem to pravdepodobne bude.polad PH.
MedvedBrtnik
Ty levný substráty, i když jsou předhnojený, nemusí být zrovna kvalitní. Reagoval jsem jen proto, že jsi psal, že je to přehnojený, což není, chybí dusík, s kontrolou pH souhlasím, jednoznačně bych jim tam hodil i to růstový hnojivo pro sichr. :)
Bandita
lacnejsie substraty su na prd ,to hej, ale jak mas od plagrona ,ci bio bizz, tak aj na 4 tyzdne mozes na hnojenie zabudnut... ale nejaky phit amin nikdy neuskodi
Jaguar
Substrát je směs kokosu,perlitu a substrátu pro pelargonie, když si vezmu že ty květníky maj 1L a že kořeny rostou jen ve spodní části tak se ani nedivím že je vysosanej, ještě když ted některý kytky nahazujou i 10 větví.
Krmím Plagronem Alga Grow,Bio Algeen S-90 a ted přibyde i Fishmix,taky jsem přemejšlel že bych tam prdnul trochu AlgaBloomu kvuli fosforu ale to je asi zbytečný.Předtím než to začalo žloutnout byli kytky hnojený jednou na zkoušku poloviční dávkou,a podruhé normální 4ml/L takže pochybuju že by to bylo přehnojený.
Udělal jsem asi 3 postřiky algagrowem a kyti vipadaj minimálně stabilizovaně.
pH zkontroluju, je možný že mi ho ten prudce zásaditej bioalgeen rozhaproval, ale jinak sem nikdy problemy s pH neměl a když si vezmu tu malou koncentraci BAlgeen tak se mi moc nechce věřit že by nebylo v pořádku.Totiž kytky který maj stejnej substrát,sou stejně hnojený i stejně starý akorát maj ne litrový ale 6 litrový květníky rostou hezky, vitálně a bezporuch.Typ bych si že ph je ok, dnes uvidím jestli teda jo nebo ne.
každopádně díky za rady,tipy a reakce :)
mtm1234
cau, ja si osobne myslim ze je to NEDOSTATEK DUSIKU, a jinak jak zde bylo nekde psáno, vzdycky je problem v 1) nečeho malo 2) nečeho moc 3) ph
:-D jinak hezký kyti, budu sledovat, at se vede cuzz
Jaguar
Ahoj,diky. no byl to nedostatek dusíku jako prase.Po tom co sem kyti začačal 2x-3x deně stříkat algagrowem tak se po pár dnech zase rozjeli,hlavně ty malý byli seklý a vůbec nerostli ted už zas jo.Ale ''automaty'' se mi vymikaj kontrole, každej den musím zvedat lampu aby se nespálili listy, jenomže lampa už je moc vysoko nad ostatníma kytkama a já je nemám čím vyvýšit.Takže je velmi brzo hodím prostě ven abych mohl lampu zase snížit o 15-20 cm aby to rostlo taky dole což se ted moc neděleje a čas už žádnej nemám,spíš jsem dost ve skluzu.Taky mi ve skříni přibyl jeden feminizovanej frisian dew abych ho nařízkoval, Ale zatím je příliš maličkej.

Situejšn in da box
mtm1234
cau , jesli muzu pomoct radou, podloz to polystyrenem, jesli jsi z mesta tak nekde pobliz musel delat zateplení, a nekaý odrezky se tam valej vzdycky, nebo stavebniny a koupit, je to par kč :-) at se vede :-)
Jaguar
Páni, taky bych měl hodit nákej up :D

Noo tak kytiz se zase zvětšili, nějaký sem přesazoval, ale bohužel nemám místo v boxu takže jich pak nemůžu moc přesazovat,a ty co nejsou sou pěkný chcípáčci protože maj chuděrky málo místa pro kořeny.Kdybych neselektoval matku ještě z KC36 a Passion1 x (G13 x MTF) což je dokupy 20 kytek tak bych tam měl místa tak akorát a vešel by se mi tam ještě pařník na klonování což ted prostě nejde a to mám světlo uděláný na klony :D . No aspon jsem poučen do příště to víc rozmyslet z místem. 2 Holandi mi už sami ukázali koule tak šli ven, dneska jsem udělal pár řízků ze kterejch budu zjištovat pohlaví kytek. Taky mi tu už roste jako předpěst 8x BlueBerry, 4x původní Hollands Hope F2 z roku 2009, taky 4x Top Tao a nááštěstí mi vyjel i ten feminizovanej Passion 1 od kterýho jsem vyhrál tady na G to 1 semeno. Jinak nejlíp se větví Shiva Skunk a Super Silver Haze, jak se můžete podívat na fotkách.

- Pralesík

- Shiva Skunk

- SS a SSH
Jaguar
Tak po třech týdnech jsem zas tu abych tu zas něco přidal. Takže placy kde se bude pěstit sou už vytypovaný, substrát připravenej, řízky kořeněj.Není to sice úplně včas, ale pokud se to hází ven do konce května tak z toho snad pořád vyrostou zrůdičky, ještě k tomu když je to z klonů. Ve skříni to ''řídne'' ikdyž je pořád napěchovaná k prasknutí.Občas mi náká kyti ukáže koule tak jde ven, nějaká zase pystils tak se přesouvá do části kytek ze kterejch se řeže nebo bude řezat samo že pokud je pěkná. Kytky jsou v litrových květináčích což je pkná bída ale víc si nemůžou dovolit, bohužel to v nich roste docela neochotně a pomalu hlavně SSH a SS který spotřebovávaj energii pořád do nových větví ale to výšky se jí moc nechce a pak není co řezat. Ted mi koření 12 klonů, další budou brzy následovat a už mám nějaké kyti ze semene připravené ven - BB,Top Tao,HH,KC36,G13kříženec, některý se nevešly do skříně tak půjdou ven taky bez určení pohlaví.
Do jednoho týdne se doufám začne přesazovat ven.

- takhle to ted vypadá v boxu

EDIT: tu lampu mám somozřejmně nalepenou těsně nad kytkama, ne takhle vysoko
Jaguar
dnes sme se byli mrknout na jedno pole s asi 11 kytkama, byli na něj vysazený věci co mi přebejvali ve skříni, takže jsem nevěděl pohlaví, bohužel ty nejhezčí kytky sou samci, celkem asi 4 nebo 5 kusů takže tam příjde náhrada. Pak jsme zajeli na další políčko kde bylo kolem 10 kytek. Byl to dobrej flek, daleko od civilizace, nechápu jak, ale když jsme tam přišli tak tam nebyla ani jedna kytka, jenom díry po nich...
Bud je náká pí*a šlohla a zasadila si je jinde, nebo je vytrhal lesník... tak i tak, kytky jsou fuč a místo nepoužitelný..zvěř to bejt nemohla..
no prostě se to začíná hroutit jako minulej rok a to sem si říkal jak bude tuhle sezonu všechno v pohodě... jebat outdoor...

Celkem tedy máme asi tak 26 malejch kytek, a v příštích pár dnech přibyde dalších cca 20... ty už ale asi moc nevyrostou ... no uvidím, nesmím podléhat skepsi
el_castillo
No skepsi bych určitě nepodléhal, sice to nebudou 3metrový křoviska, ale můžou z toho bejt solidní chuťovky. Jinak si vem že ty kytky maj eště klidně 2 měsíce na to aby rostly a v červenci a srpnu rostou nejlíp, protože je teplo i v noci. Když se o ně budeš starat tzn. aby měli všeho dostatek, tak ti klidně 2m kytky eště můžou vyrost. V půlce června sem daval klíčit Sk.n.1. a mám na nich tedka 3 patra. Jestli ti přibudou zakořeněný řízky tak by to mělo bejt OK. EC
Jaguar
Tak díky za uklidnění, tohle jsem potřeboval jako další impulz :D
Jaguar
dnes jsem vysázel další matky na moje exclusive private field... jedná se o Shamana, Durban Poison, Frisian Dew, Orange Bud a Passion One... 2 jsou v kýblu zakopaný v zemi, zbytek díry s kvalitní substrátem.Ještě tam přibyde indikový pheno Durbana, jeden cross a chutovky, což je bílá vdova, critical, shiva skunk a super silver haze..Jsou to docela košatý matičky takže až to prokoření tak počítám že to ještě stihne nabrat tvar keřů a koštat, místo je ideální, s vysokou mírou péče...avšak -

Nerad bych aby se opakoval exces z minulé sezóny, kdy mi z tohoto pólčka bylo scizeno a oškubáno skoro všechny kytky, a ještě když vím kým nejspíš... cedulka z minulýho roku ''TY KURVO MÁM TĚ NA KAMEŘE'' ho nejspíš vystrašila když ji od vedle příště viděl, ale ted nehodlám nic nechat náhodě, plánuju nějaký oplocení, ostňák, čidla, ohradník, nebo tak něco... teda ale ne všechno pochopitelně, potřebuju aby se tam vůbec bál vkročit, tak bych se obrátil na vás, jestli by mi někdo nemohl poradit nějakou užitečnou fintu, trik, způsob, či vlastní zkušenosti jak vyzrát nad kriplama, ale zase něco realizovatelnýho, čím to prostě uchránit, odstrašit apod... budu rád za všechny nápady, díky moc
pedro_devil
Mám jednu prostou radu: UŽ TO NA TO POLÍČKO NEDÁVEJ A NAJDI SI JINÝ, O KTERÝM NEBUDE NIKDO VĚDĚT! JINAK ČORKY ZDECHNĚTE! Jinak já mám všechny kytky rozházený po zahradě a kolem baráku 4 kamery na pojezdech tzn. že když se někdo hne tak se hejbou a jakoby ho sledujou....
Jaguar
nojo tak to je rada která mi moc vhod nepříjde :D prostě kytky tam jsou a budou, jelikož je to u baráku, tak tam maj prostě stálý místo, nejvíc péče a láásky... a jelikož je to naproti oknu, tak si nikdo nic moc troufat nechce, napadlo mě pohybový čidlo a halogenka, která by se na to rozsvítila, no to by pachatel hned bral nohy na ramena, problém by byl aby se to nespouštělo samo když je vítr, atd... nebo čidlo a siréna,maják či blesk, ale to je prostě nápadný zas pro okolí, kdyby to tam ve větru houkalo...
má tady někdo užitečnou radu ?
gremlin101
Nejlepší by bylo asi to čidlo s halogenem, toho se lekne snad každej.. Ale nemysli si, i kdyby jsi to měl přímo pod oknem a to klidně i přez noc otevřený, ty zmrdi tam pro to vlezou stejně.. Známímu to přesně takle počořili.. a to je měl přímo u okna kde spí..
Jaguar
však to je mi jasný, však o co by šlo, toho člověka už nemusím nikdy ani vidět, jenže tohle udělal nejspíš jeden debílek, kterej občas jezdí do sousedství, a kdyby ho náhodou někdo viděl při činu, nebo by hrozilo zachycení na foták či kameru, tak je chlapček pěkně v pi*i a dostal by po ku*dě... vypadá jak buran, a inteligence asi taky moc nepobral, protože všechny kyti u jeho plotu byli sčesaný, tomu asi nestačilo, tak se vypravil i o 8 metrů dál na strán kde zmrzačil HH, ale o další 4 metry na keřík BB blízko okna si už netroufnul... z týhle situace, můžu dedukcí odvodit kdo to asi tak mohl bejt a odkud přišel...nehledě že už se znova nevrátil a já sklidil ještě asi 100-150g z HH... normální čorka by tam všechno v noci počorovala, hezky našmikala, né natrhala, a se všim by se ztratila fuč, ale tenhle ''borec'' to z kytek serval, ještě k tomu nejspíš za bílýho dne a kolem kytek se válely utrhaný šišky co mu upadly při tom chaotickým čorování...
pedro_devil
Jj, pořiď si čidlo s halogenem. Máme ho u garáže a vítr to rozhodně nespouští. Dá se to i regulovat a hned vedle něj si kup maketu bezpečnostní kamery a dej ji tak aby byla co nejvíc vidět (bliká a má dokonce i pohybový čidlo, takže se hejbe podle toho jestli kolem ní někdo jde).http://www.zbozi.cz/items-products?...vWbwT9wzmxaYkuY
A nebo zainvestuj a kup skutečný kamery . Mě to komplet stálo cca. 6TKč.
Jaguar
no jasný že vítr sám o sobě to nespustí, ale když bych měl čidlo nasměrovaný do epicentra rostlinstva, tak by se ve větru čile kývali a třepetali a to by spouštělo čidlo, ale vyřeší se to spravným nasměrováním jednoho nebo více čidel... ty kamery vypadaj zajímavě, dík za tip !
Jaguar
Tak dnes byla 1. koštovačka letošního klání, uštípnul jsem malou větvičku z jednoho autoflowera kterýmu chybí do konce tak 2 týdny...smotali jsme žilku ve dvou a na to, že to není ani dozrálý a jak málo toho bylo, tak solidní dlouhotrvající energetickej stávek takže pohodička. Fotky hodím snad třeba příště, na kytkách toho moc vidět není tak možná ty automaty můžu blejsknout
Jaguar
tak tady házm foku ěch 3. automaů, který byli na růstu asi 2 měsce, semena jsem měl od ýpka z grow shopu, jeho vlastní, takže bych si tipnul že to bylo něco opylované AF pylem a možná tak F3-F4, protože růs trval ty zminovaný 2 měsíce,možná ješě trošku dýl... Jsou v různých sádiích květu, třeba en vpravu půjde asi do 2 ýdnů pod kosu, ty ostatní maj ještě čas..

Pak je tu foto malýho Durbana a KC36

a taky ješě jeden durban ze společnýho políčka
Jaguar
Abych nezapoměl že sem v česku tak se už podruhý v týhle sezóné ozvali čorky, nejdřív vytrhání jednoho pole, což jsem dosud nepochopil, a ted mi zmizely všechny 3 automaty, já už se prostě ani nedivím, jeden z těch automatů byl už skoro proflushovanej a až by přestalo pršet tak´ke sklizni...odhadem tak 60g by na těch 3 bylo, nevim co ted budu hulit, když další sklizen bude až na konci září... Nejvíc mě prsotě sere že sem se o to asi 4 měsíce staral jak k***t a pak příde jedna píča a všechny i to čemu dokonce chyběl ještě měsíc a možná ještě víc ke sběru, prostě nemilosrdne urve u kmínky a zmizí... 30 cm od nich byla wdova, shiva skunk, critical + a durban v květináčích, toho se ani nedotkly protože to ještě nemělo takový ty bamule jak se to hulí a pomyšlení že by měli sami něco vypěstoval je vedlo nakonec k odporu že sakra ŽIJOU V ČESKU A TADY SE KURVA KRADE !
........................................................
takže tohle prostě ruším a ostatní kyti stěhuju na nějaký místo kde budou mít klid a nikdo jim neublíží, ale ještě nevím kam..
mtm1234
čau jaguare, to vytrhaný pole mohli bejt mylsivci,a s tema čorkama zkuz tam dat pasti, zkus rybařske hačky zavesit na kyti na vlasci jak na vanočni stromek, kdyz bude zmrd trhat kyti, tak si užije, haček nevyndas bez rozřiznuti masa nebo vytržení(metoda australských pestitelu),vykopej rejcem díru40x40x40 , vem prkýnko , natluč hrebíky otač to hrebikama nahoru a dej do tý diry, na to polož trebas karton a nejaká listí nebo tak neco, doporucuju udelat jich vic, a pokud jsi z vesnice a tobe zmizi kytky a nejakej zmrd bude kulhat, jdes na jistotu, lidi jsou mrdky, never nikomu,nicemu, me uz to taky nebavilo koukat na podzim na voholený stonky tak jsem si zacal kyti chranit, nebo se na to vykasli a jet indoor, taky reseni,tak snad jsem ti apon trochu pomohl, mej se a smrt corkam cuzz
Jaguar
Tak jsem byl omrknout jedno políčko kde jsem dlouho nebyl a chtělo to pohnojit. Když jsem k němu přicházel tak to zezačátku vypadalo že tam nic není, ale to bylo tím že políčko měli v merku prasata a trochu to tam zkontrolovali, 2 nebo 3 kytky odstranili úplně, a další 2 vytrhli a přemístili o metr dál, tak tak že nechcípli, tak jsem je znovu zasadil ikdyž ted už tu ztrátu nedoženou, jinak u vetšiny ostatních kytek byli taky stopy po prasečím čumáku. 1 kyti docela dost vyjela a má přez metr, jednou zaštíplá, pár postraních ale silných větví, ale zrovna u týhle nevim co to je za strain.
Dále je na fotkách K36, Shaman a malý okatý lesní obyvatel
DAOR141
kámo na čorkaře platí jediný.....
Jaguar
taky hodím nějakej up jak to vypadá na zahrádce
nění se moc o čem rozepisovat, jsou to malý úhledný keříčky, kvete už všechno. Všechny jsou v kýblech jenom 2 jsou v zemi a ty nejspíš ještě přesadím do kýblů.

1. Orange Bud

2. cross G13

3. Passion 1

4. Passion 1 macro

5. Frisian Dew
Jaguar
fotky jsou asi 2 dny staré, už jsem aplikoval 1. dávku Alga Bloomu

1. KC36

2. KC36 macro

3. KC36, Durban Poison, Shaman, Durban Poison

4. Shaman macro
Jaguar
Zravim všechny Džíš :)

Tuhle sezónu zrovna nic moc neuploaduju, tak to zkusím po dlouhý době napravit. Takže kytizz jsou na květu od půlky srpna (Shaman,KC36,Passion 1,G13xMTF) a ostatní začali nakvejtat 20.8.-27.8. Zatím dostali tak 4 dávky Alga Bloomu, a snad pořádím i Final Solution když už mám na tomhle místě všecko v kýblech :) . KC 36 teda bude už pomalu hotová což jsem vůbec nečekal :D moc sem sní nepočítal protože sem čekal že začne kvíst pozdějc a že je náchylná na plísen, ale to jsem nevěděl že kvete jenom 40 - 50 dní, takže dnes jsem zahájil flushing týhle jediný rostliny co mám v kýbli. Dost jí fijalovej listy a řapíky, nejdřív jsem to přisuzoval málo forforu, pak phenu a ted za nevím, ze začátku na květu moc hnojek neměla, ale malej keřínek a kýbl 20 L kvalitního substrátu by ji měl sačit i bez hnojek.Ale stim už nic neudělám, paličky má krásný, kompaktní, tvrdý ale menší než sem čekal že budou, na flushi se mi už asi moc nenafouknout, ty největší budou mít možná tak 1,5 možná 2g. Každopadně jsem neodolal a dnes uloupnul mini paličku ale o tom pozdějc :P.

Obrázky dají za tisíce slov takže domplním jen, že na kyti neprší a jsou na jižní straně.Mám tam 12 kytiček, některý opravdu malinkatý, těch největších keříků mám 6, ale i tak počítám s menším výnosem ale zato vsázím na kvalitku.

Dubran Poison 1








Durban Poison 2










zleva KC36, G13xMTF, Shaman, Durban Poison 1










Critical +









Super Silver Haze, zvadlej reveggovanej automat, malinkatá SSH a Shiva Skunk

Dále už jen makra
Jaguar
Critical+ , 2-3 týdny
















Super Silver Haze, 2-3 týdny

















Shiva skunk, 2-3 týdny
















Passion 1, měsíc













AutoMazar, cca měsíc
Jaguar
KC 36, měsíc květu, dnes jsem si uštípnul malou paličku na test, prohnal jsem to mikrovlnkou na 350W pár minut, abych mohl ještě dnes otestovat účinky. Smotal jsem žilku, chut nic moc, ale to je tou mikrovlnkou a taky že flush jsem začal dnes.Stávek nastupoval pomalejc, ale za to pořát stoupal výš a výš, dlouho jsem nebyl takhle high ani po lampách, to je tím že to ještě není nedozrálý, takže to bylo hodně vysoko ten stav, ale zároven hodně silnej, hodně dlouho se mi nestalo, že bych měl nějakou schýzičku, a právě po tomhle se mi stalo že jsem se pokoušel skládat beat ve Fruity Loops a jak to hlasitě hrálo a dunělo z beden tak mi furt připadalo že mi někdo šeptá do ucha a furt se ty hlasy měnili.Takže jsem byl hodně spokojenej a v nirváně po tom že to funguje víc než dobře :) stávek tak 1,5 hod, ještě ted doznívá a dával sem to před více než 2 hod, ale doufám že se stávek protáhne aspon na 2,5-3 hodinky až dozraje :)













G13xMTF, měsíc, cukruje pěkně ale objem zatím slabota, doufám že to dožene.












Shaman, 3,5-4 týdny


Tak se mějte a zas snad brzy nashledanou s nákejma štavnatejma fotečkama.
Jaguar
Zdravím návštěvníky tohoto vlákna :)

tak přispěju zas troškou do mlejna.

Včera jsme hnojili, tak jsem zarobil pár snímků z venkovních fieldů.Jsou to všechno takový mrňky ty kytičky protože byli sázený moc pozdě, jneom jedna je taková jakš takš :D ale ani nepočítám s velkou urodou, ale zato snad kvalitní.

Venku máme asi jen jedinou KC36, mini keřůnek, ale začala to atakovat plísen, takže jsem se rozhodl jí radši setnou než nechat sežrat plíní, na květu je přez měsíc, větvičky jsem oholil a dal do sklenice s vodou a za okno, hlavně aby se torhcu vylepšila chut, ale mohlo by to taky víc dojet, pokud to začne napadat zas plísen tak na to prcám a dám to jen sušit.

A taky jsem zjistil, že největší podíl materiálu bude asi Shaman, což jsem vůbec nečekal, venku se mu daří, a dělá solidní kompaktní šišky.Většina dnešních photos bude tudíš Shamanovských :)

-Na prvním fotu je největší Shaman co máme :D akorát je trochu na bok, a neměl jsem provaz abych ho uvázal, ale už si zvykl, země se nedotýká.





- Detail toho největšího Shamana











- Shaman










- Shaman detailně









- 2 šišky Shamanovi
Jaguar
jináč jsem dnes flushoval svoje kyblíčkový rostliny, konkrétně Passion 1, P1xG13xMTF a KC36 (už po 2.).






- makosnímek KC36 kterou jsem ošmikal a vzal si domů její vetvičky a šoup je do vody.














-Takhle vypadá ošmikaná, bylo to maličký, bude toho tak jen 10g










-macro P1xG13xMTF












- zase jiný 2 šišky Shamana









- podle prošpektů o tom kde co je by se mělo jednat o Orange Bud

jinax specielní díky všem co mi poslali káčka :)
Jaguar
čus, čus

Ještě přidávám detail palice Shamana a taky paličku, která vyrostla na řapíku listu KC36 :D
Jaguar
Přináším Vám fotoup:






- nasušená KC36, maličká kytička, 11g, až sklidím tu hlavní KC a budu to tu uzavírat tak určitě smokereporty všech modýlků :)










- připomíná mi to foto z učebnice přírodopisu :D, Orange Bud 39dní květu, je trochu zabržěnej protože jsem ho musel v květu přesazovat ze země do kýble, ale lepší aspon něco než všechno zčorovaný...












- OOoo Automatickej Mazar, hlavní šíša, ostatní větve co to oběmu nepobrali, ...ve fázi flushovaní...












- a jeho super macro :)











- zde Critical+, nedával jsem mu žádnou důvěru a takhle mě mile překvapil, parádně cukruje velkejma třpytivejma trichomama

photos jsou 2 dny staré, další fota třeba zase zítra
Lukinak
paráda, nahoď další fotos ;) těšim se na košt :D
Jaguar
Zdravím komunitu Džíš :) dlouho jsem nepostoval, protože mi na to vůbec nezbýval čas a už to asi týden odkládám, tak zase nějakej UP :)

Vezmu to od zadu, jelikož fotky jsou starší, teda až na ty novější :D

TOTO JSOU FOTOS Z 25. ZÁŘÍ

1. KC36, v té době 41 dní květu
2. jeho super macro z té doby
3. zástup, od předu Orange Bud, Durban Poison, KC36, P1xG13xMTF, Shaman, Durban Poison

víc fotek mi anjednou poslat nešlo, je to nějaký dosraný...na to že měli pár mb...
Jaguar
Opět foky z 25.9.!!! od shora je to kříženec P1xG13xMTF, pak Shaman a nakonec jeho macro.
Jaguar
Ted mám pro vás pár detailů ze dne 3. října.Doby květu téhož dne:

1. - Durban Poison, indika pheno, 4O dní

2. - KC36, 49 dní

3. - Orange Bud, 45 dní

4. - Orange Bud, list

5. - Critical+, 41 dní
Jaguar
Tak a ted ještě fotečky z 6. října, a příště budu moct postovat už konečně LIVE :D :D

Jo venkovní pole byla pokosena kvůli nepřízni počasí, půl Shmana největšího bylo plesnivýho, vše docecela dojelo a bez plísně krom toho jednoho ale kvuli chuti jsem dal 80% do odstáté vody z Thiamninem (vitamín B1(urchyluje přemenu cukrů), tabletu 50mg na cca 3/4L). Doufám, že mě je to neposere:D . jinak ty květiny co tu sledujeme se pořád drží na květu i za nepřízně lofasí, chci je nechat krásně dojet, ale už šla pod kosu KC36 (celkem 53 dní květu s 23 dny fushingu) ,G13 (celkem 53 dní květu s 19 dny flushingu) a jeden Mazar (květ nevím, jen flushing 19dní), všechny dokonale oholeny a pověšeny vzhůru nohama komplet až po kmének, parametry sušárny - teplota tak o 5C vyšší než je venku, tma, vlhkost ok takže pohoda, když to dělám vcelku ty kyti tam by měli schnout dlouho, uvidím.

Co se fotek týká tak na nich je:

1. Shiva Skunk, téhož dne 38 dní květoslava

2. Shiva Skunk

3. Shiva Skunk

4. Super Silver Haze, téhož dne 54. den květu

5. Critical+, téhož dne taktéž 54. den květu
Jaguar
Tak jo tak jo...

v posledních dnech jsou plné ruce práce, už mi z toho stříhání jebne...

už mám něco suchého, takže tak těch 10-12 dní to schne na tom místě což si myslím že je docela uspokojivý, na to že minulej rok mě štvalo že to bylo za tejden přesušený :D

smokereporty si nechávám na závěr tohodle threadu a budu je postupně přihazovat, musím to nejdřív řádně otestovat ze všech stran abych mohl napsat hodnotný reporty :) .

dnes vám přináším nějaké photos, především usušené keříky a v dalším příspěvku nějaký ty macros of orange bádos :P

- Shaman, šiška, sklizeno, kořeny spařeny, suší se, 58 dní květ, 15 dní flush









-AutoMazar, 9g












-Passion 1xG13xMTF, 40g paliček
















-KC36, 60g paliček









-Rostlina Orange Bud, dnes setnuta, kořeny spařeny, 60 dní květ, 16 dní flush


Taky jak jsem říkal že jsem měl ty venkovní rostliny v roztoku Thiaminu na chut, tak konkrétně durban začal po 4 dnech chytat plísen, tak jsme ho musel už dát sušit, ale shamani se drželi, a nakonec jsem ani neměl čas je dát sušit takže se tomu stalo až dnes a to po 11 dnech co se koupali ve vitamínu B1.
Jaguar
Pomerančový Bad ! jak jsem již psal: dnes spařené kořeny, 60 dní květ, 16 dní flush, final solution. Opravdu krásný, obsypaný, kompaktní, skunkově voňavoučký paličky :)
Jaguar
Tak jsem se zase dokopal sem nahodit další fotos :D Jinak pod kosu ještě nepřišli 2 keříky Durbanu Poisonu, Shiva skunk, Super Silver Haze a automatickej noname.

TOTO JSOU FOTKY Z 21.10.





- rádoby umělecká, Durban










-Durban












-Durban, 21.10. to bylo 58 dní květ a 13 dní flush, na kosu čeká












-REVEGOVANÝ automat, kterého si můžete všimnout ještě na starých příspěvcích, jak mě to pak někdo zčesal, no ale zůstalo na tom pár listů a znovu to obrazilo a znovu to vykvetlo, takže spíš jen tak jako kuriozitku.









-macro předešleho modýlku.
Jaguar
OPĚT PHOTOS Z 21.10.








Shiva Skunk, téhož dne 53 dní květu a 13 dní flush












Super Silver Haze, téhož dne 59 dní květu, 13 dní flush













Super Silver Haze, macro













Super Silver Haze













Durban Poison
Jaguar
...ačkoliv jsem chtěl super stříbrnou haze kosit až nad 70 dní květu, povětrnostní podmínky mi to nedovolili, jelikož Haze začala hnít, asi tý zimy je na ní už moc, plísen se snad ani neobjevila, ale začali uhnívat kusy palic, takže jsem to radši sekl rovnou, konkrétně v 66 dnu květu a 19. dnu flushe. Hnití se nerozlezlo takže jsem vystříhal možná tak 0,5g suchýho. Voholil a dal sušit na krásnýho půl měsíce, jak mi to ted hezky dlouho schne.Zde s půlmetrovým pravítkem.














Shiva Skunk je na tom velmi obdobně.Stavba a struktura obou rostlin jsou velmi podobné, palice skoro k nerozeznání. Shiva ovšem také začal uhnívat a tak jsem ho skosil včera, o den déle než haze a to v 60. dnu květu, jelikož začal kvést o týden později než haze.












Zde vidíme 2 automaty - AutoMazar a QuickOne, na květu byli opravdu vééélmi dlouho, ale nemám zapsáno, takže absolutně nevím ale přez 2 měsíce určitě, jelikož se řídím barvou pryskyřice, a tohle v takhle blbým počasí zrálo pěkně blbě a už se do toho začala pouštět plíska. Obě 2 rostliny byli co se týče stavby špatný gena, mazar listnatej jak křoví a docela řítkey, QuickOne se zase jeví jako by neměl žádný palice, když se na to podíváte osobně, je to takový řítký a málo blizen.












Tady je ten revegovanej automatickej noname co jsem popisoval o kus dříve, moc na něm nebude, ale to neva, protože to vypadá docela hezky, a jsem rád že vůbec znova obrazil a dokvetl.











Zde jeho macro
Jaguar
3 makra včera setlého šiva skanku po 60 dnech květoslava, největší palice, škoda že bez měřítka, ale na tak malou kyti pěkný salámy :) .



Jináč.. ke skosení mám už jenom 2 Durbany a ty půjdou nejspíš zítra, jelikož to začíná taky hnít. Pak už se jen dočkám až vše kvalitně uschne, a budu už jenom testovat x) abych mohl napsat ty smoke reporty, 1. by se mohl objevit do týdne, pak budou další přibývat podle času.

A taky veliký díky všem co se mě obtěžovali odměnit kladnou karmou :) díky moc :)
Jaguar
Večerní osobáček :D :D

Jináč photas a aktuální info nahodím snad ve čtvrtek, bude to snad dobrý :)
peace
Jaguar
Přináším info s tradičním zpožděním :D

Včera byla setnuta poslední kyti, a to druhej Durban Poison po pěknejch 71 dnech květu. Teda ještě jedna kytička mi zbývá, je to Super Silver Haze v 1L květníčku, na květu už běží 75 dnů a chci ji nechat co to půjde, mám ji už za oknem protože venku by zhnila.Bude na ní tak možná 3-4g, ale nevšední kvalitky ! foto třeba příště

Včera mi taky doschnul Critical+ , 16 dní to schlo a je to akorát, takže jsem rád že to schne takhle dlouho, ne jak minulej rok. Už ted můžu o Criticaloj říct, že je to nejobsypanější kytka co jsem kdy měl, její vůně vás omámí, chuť pohladí a stav... se dozvíte ve smokereportu, kterej tu brzy bude, až se mi podaří udělat dostatečně kvalitní fotky :)

Jináč na fotkách je ten onen Durban Poison, co jsem včera spařil. Ten detail je docela nekvalitní, tak to omluvte.

Hezký fotky a kvalitní informace teprve příjdou, takže tu na to nezapomeňte :)
Jaguar
Zdravím každýho,kdo tohle vlákno po roce otevřel. Ani jsem to tu neuzavřel a tak mě napadlo, že bych to mohl udělat právě teď.

Bohužel jsem časem přišel o fotky, který jsem měl, a tak mám jen 2 fota sušiny, což je mi líto vzhledem k tomu, jak se to povedlo. Na 1. fotce je Super Silver Haze a na druhé je Orange Bud.

Smoke reports: U všech rostlin bylo na závěr prováděno masivní flushování (10-30dní).

Critical + : Vyvedl se asi nejlíp ze všech, konkurenci mu dělali jen orange bud, shiva skunk a ss haze. Opravdu dost obsypaný. Vůně sušiny taková směs kapučína a medu. Chuť kouře podobná citronovýmu čajíku s medem. Zhul hezky indikový.

Shiva Skunk a Super Silver Haze : Byli si dost podobný, až jsem si chvílema myslel jestli to nejsou stejný geny. Ale rozdíly mezi nima byli. Oboje veliký šišky a velikej výnos, šišky prorostlý, ale ne tvrdý. Vůně u obojího taková sladce nakyslá a podobná byla i chuť. Zhulovali krásně, ale už nevím jak :D .

Orange Bud: Chytil jsem takový krásný pheno, který vytvářelo malý paličky, ale za to bez listů, obsypaný a pěkně tvrdý, takový knoflíky :) Vůni Vám už neřeknu, ale měl takový hrubší kouř, a pamatuju když jsme ho prvně zahulili. Byl to hodně solidní hajp.

Shaman F2 : Vytváří větší šišky v závislosti na phenu. Konzistence horší než u předešlých modelů, ale pořád na outdoor moc hezká. Vůně byla kečupová :D Kouř měl chuť sladko nakyslou, burčákovou. Pracovní modýlek bez vetšího výkydu, ideální na sex.

Durban Poison F2: Prorostlý šišule, středně listnatý, docela tvrdej modýlek. Vůně s tóny vanishe :D Čekal jsem od něj hodně, ale docela mě zklamal, možná jsem měl smůlu na geno. Vzhledově hezký, ale vůně a chut průměrná a obyčejná, nevýrazná.

Na ostatní si už příliš nevzpomínám, zřejmě mě nezaujali :). Teprve zhruba před 3 měsícema jsem dohulil poslední paličku :)

Jinak tenhle rok pro mě nebyl tak slavný, jako tento předešlý. Chtěl jsem založit stručnější vlákno na out 2012, až se bude vše houpat a bude dost fotek, ale asi mi nebylo přáno, a moje jediný lesní políčko s 12 holkama bylo kompletně očesáno. A to sem si myslel, že na to místo lidská noha 10 let nevkročila. Měl jsem tam hollands hope, frisian dew, passion 1, orange bud, shaman, blueberry, master kush, KC36...ukradeno ve slunečném záveru září, čorce přeju příjemné pokouření a taky rozedmu plic :)

Tak to je asi vše, co jsem chtěl dodat, snad budu mít o čem psát v sezoně 2013, ve který chci pečovat mimo jiné o Moby Dick, uvidíme.

Mějte se a smějte se :)
sk8
Sušinou by se nemusel stydět ani kdejakej indoorista. Káčko letí ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma