piklstajn |
pred tydnem jsem zasadil travu a chtel bych se zeptat za jak clouho mi to vyklici |
|
|
Hyena |
To záleží na tom, kolik si toho včera vybumbal a kolikrát vyho***, jestli je moje sestra lezba a jestli se to bude líbit P. Podlahovi?
Sorry, nějak mi to ujelo... mám trochu upito. Budu to muset několikrát přečíst:
Den, dva, tři, 4... čekej. Sem ti moc neporadil, viď?
Tak zkus hledat. |
|
|
kernelerror |
Database error: Invalid SQL: SELECT latin1,firstname,lastname,country,website,email,showemail,perms,rooms,ip,gender FROM user WHERE username='Jokerrr' LIMIT 1
MySQL error: 1054 (Unknown column 'firstname' in 'field list')
Session halted.
odkaz na script --->
http://grower.cz/chat/usersH.ph...1&NT=1&First=1# |
|
|
Black |
Ať jdu na chat kdykoliv je tam max. jeden nebo dva lidi,takže mi to přijde trošku suchý! Chtělo by to víc komunikace lidi a o něčem ne o tom jestli zrovna spíš nebo ne! Ten kdo se Groweru věnuje a skéro doma pěstuje,ten by na tom chatu měl být,protože tam to musí ŽÍT!!! |
|
|
koles |
Black: no mě zas přijdou dva tři lidi akorát, pak je v tom zas guláš |
|
|
De la Vastierre |
Taky by bylo fajn, kdyby na ten chat někdo občas kontrolně mrkl..Nejednou sem se tam totiž setkal s nabízením drog.Fuj. |
|
|
Dude |
hm, chat asi jen tak neuhlídáme - pokud něgdo něco takovýho uvidí, tak to skopněte a pošlete někomu z MODů;) |
|
|
Johnny Von Kris |
tak sem sjetej a nechci to cist cely tak to tu muze bejt uz napsany
--nezobrazuje se v stavovy radce kdo odesel a je tam jenom kdo vstoupil. kdyz se zadivate vic tak zjistite ze ste sam ale bylo by lepsi to tam doplnit....
Hi.
IE ver. 6.0.2800 |
|
|
Taker |
Jo to mi připomnělo, nešla by udělat nějaká Firefoxácká aktualizace obou chatů? :eek:
Né že by mě nebavilo na velkym chatu dělat refresh tečkou (místo automatický aktualizace stránky) a na miniChatu neustále promazávat chatovací řádek... :) |
|
|
Alkaida.com |
Chtělo by to aby se to dalo poslat určitýmu hostiteli že tam neni komu se má text poslat ale jinak je to v pohodě |
|
|
krytom |
Pouzivam operu a prispevky na chatu se mi objevuj az kdyz tam neco poslu, nevim jestli je chyba u me, nebo ne, na chaty moc nechodim tak newim ;)
aha tak koukam vys ze v tom nejsem sam ;)
tak tady ten prispevek ignorujte ;))) |
|
|
Hathor |
ahoj, nevím jak ke svému nicku dostat ikonu a jak vložit vlastní fotografie. jsem nováček a v AJ nejsem moc silná. bohužel. poradí mi někdo? díky :) |
|
|
Taker |
Hathor seš sice trochu off-topic ale koukni tady:
Fotky
Je to tu už všechno plnokrát, jenom to chce hledat :) |
|
|
eMson |
jenom nevim, kam mam psat nejaky heslo pro svuj nick ?? |
|
|
Donato |
Chtel bych sem jen napsat ze forum by mnelo byt prehlednejsi a rozdeleno do vice skupin a podskupin. |
|
|
Hašišák |
čus když kliknu na to malé íčko u Modorátorů na Chatu tak se zobrazí tohle:
---------------------------------------------------------------------------------
Database error: Invalid SQL: SELECT latin1,firstname,lastname,country,website,email,showemail,perms,rooms,ip,gender FROM user WHERE username='Dlabi' LIMIT 1
MySQL error: 1054 (Unknown column 'firstname' in 'field list')
Session halted.
---------------------------------------------------------------------------------
Peace and Hash |
|
|
Hašišák |
Nejde dole reklama zobrazí se tam jen bíločervenej pruh |
|
|
Kutas |
me se ten chat vubec nereloaduje... mam mozzilu firefox |
|
|
Kutas |
jo prave ze kdyz dam refresh tak me to hodi z5 do prihlasovaciho okna a napise ze ten nick uz tam je :( |
|
|
Kutas |
tak takhle to normalne mam a nejde to. Pri kazdem refreshi se na ten chat musim prihlasit znovu s jinym nickem :) |
|
|
Jokerrr |
mno takze mam problemek............. po kliknuti na odkaz CHAT se mi otevre prazdne bile okno ........ a nic dal se nedeje... ci to??... Mam mozzilu Firefox, muze to byt tim??? Kdyz jsem mel IE6 tak to slapalo. |
|
|
Jokerrr |
2 Hlava : mno bohuzel ani s tou Mozzilou to nejde :( |
|
|
Yarreck |
jak rika mementor,treba v noci je chat zapraskanej zmrdanejma nackama,takze KICK a BAN je na miste.. Nevim jestli je to tu uz receny,ale AFK by se hodilo.. :) |
|
|
Taker |
jo souhlasim :)
někdy by to fakt chtělo ňákej ten KICK nebo třeba i dočasnej BAN.
Teď de vo to kdo by mohl kickovat - hlasování přímo v chatu by se dalo snadno zneužít, to chce vymyslet něco lepšího :cool:
možným řešením by bylo povolit přístup na chat jenom registrovaným členům |
|
|
Dude |
jj, sme to s carlosem lehce probirali - snadna zneuzitelnost chatu snad bude vyresena:) |
|
|
conspirator |
Skoda, ale xyba mi pri prihlasovani do xatu jedno pismenko z mojho nicku. Jednoduxo sa tam nesprace :( |
|
|
wad |
A co takhle dát při vstupu na chat podmnku že musí mít třeba 3 dny starou registračku nebo musí být stálý člen, nebo tak něco... to už by si to každej člen rozmysle dostat třeba na táden ban na cleej grower.. ohhh |
|
|
carlos |
Ještě doděláváme poslední maličkosti a především překlad uživatelského rozhraní do češtiny.
Máte se na co těšit, protože mimo různých místností, umí i privátní rozhovory, kickování, banování a další standardní věci.
Kromě toho by se návštěvnost na něm mohla zvýšit i zavedením funkce "Pozvat člena na CHAT", která bude přístupná v přehledu online uživatelů (z hlavní stránky fóra). Pozvanému pak vyskočí pop-up okno, podobně jako tomu je u Soukromých Vzkazů. |
|
|
BBVlada |
tak mam to pusteny v Mozille a nejka se mi neobnovuje ten chat...vzdycky jen kdyz naco napisu |
|
|
Kwjetoň |
ty woe lenis je wostrá :sun:
řek bych že největší zhulka na Groweru...:D |
|
|
sorethroat |
Mě ten chat celkem neva :) podle mého by to chtělo jenom doladit ještě pár nezbytných přání a chybyček :rolleyes:
Ale hlavně se mi na něm líbí že je už konečně zabezpečenej přes SSL :bravo::bravo::bravo:
A vůbec ten starej CHAT chtěl už stejnak vyměnit za nějakej new...změna je přeci život...:D Dle mého je jen otázkou času než se nahromadí dostatek objektivní kritiky na potřebné otestování a doladění chybiček...:rolleyes:...pak už bude jen otázkou času kdy si na něj zvyknete uplně stejně jako ste byly doposavad zvyklí na starej (celkem) dobrej grower Chat ;)
sejdeme se na chatu až bude porádně funkční :D:D:D hehehe...peace... |
|
|
Kwjetoň |
já teď rači sedim u malýho četu, příde mi rozumnější, jednodušší (v tom velkým sem dost mimo) a hezčí :girl:
ale na velkej se časem taky mrknu, né že né... :) |
|
|
Kutas |
no ale kdo ty chybicky doladi? a kdy? :) nejvic ze vseho me sere to prihlasovani. a kdyz uz se prihlasim tak tam nikdo neni, vlezu tam, cekam a stejne me to kickne po nejake dobe... tomu nerikam pratelsky chat |
|
|
carlos |
Probíhá údržba CHATU... Proto je dočasně nedostupný. |
|
|
ChuQ |
Bylo by možný po týdnu minimálně, chat rozjet ? |
|
|
crazyboy17 |
a kedy bude uz dostupny? :D |
|
|
Kiddnaped |
prosím o zprovoznění.. :D |
|
|
BlueRhino |
to je ale dlouhá údržba :D |
|
|
ChuQ |
To teda, říkal sem kamošovi, že po tédle údržbě a novým enginu ti bude chat aji míchat koktejly, vzhledem k tomu jak už dlouho trvá.. :( |
|
|
|