Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ode dneška je k dispozici dlouho slibovaný Grower CHAT. Najdete ho na http://grower.cz/chat. Zatím je to těžká alfaverze, takže uvítám když mě sem postnete veškeré chyby co objevíte, případně nápady jak chat vylepšit. Dobrej pokec !
Nonevim jestli to neni mim kompem , ale halsi to kazdou chvili chybu ve skryptech a je to docela dost neprijemny
Ale jinak je dobry ze jste to zavedli ,dik
Já jsem chat snad nikdy nepoužíval, tedy blbec mužu být já, ale nejak se mi nenačetly všechny přízpěvky. Dnes v 10 30 jsem tam měl první z 1:37 či tak nějak od Deu, který evidentně na něco reagoval. Vo co go, please?
Koukám, že se načte vždy jistý počet příspěvků.
Jaký chyby přesně vám to háže ? Taky bych potřeboval jakou máte přesnou verzi, když dáte help/about internet explorer, nebo nápověda/o aplikaci internet explorer, tak to vypíše přesnou verzi, docela by mě to pomohlo.
Mohlo by to pípnout jinak nebo pípat jen když přijde nový příspěvek. Makám na kompu, chat nekde v bordelu na obrazovce, pip, kouknu se. Jako na ICQ (ale něco rozumného, skromného, u ICQ se vždy leknu, nejen já). A vypínatelné.
Čest už tak dobře odvedené práci.
Uvítal bych pomoc od těch, kterejm to hází chyby ve skriptech, potřebuju vědět jakou přesně máte verzi prohlížeče (viz můj příspěvek výše), abych na tom moh zapracovat. Díkec
Ja mam problem, stranka vubec nenabehne, pocitac se pokusi pripojit k serveru a pak se uz nic nedeje, jednou jsem se tam dostal, ale vickrat ani prd. Pouzivam Internet Explorer verze 4.72