Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ICE TANK by MazaR - Klikni zde pro originální téma
Mazar
cirka před měsícem jsem v boji s velkou teplotou našel výbornou zbraň, nevim jak se mi to povede popsat, až bude digital foťak k otcovo 50 tak to dam do galerie.

Celej fígl spočívá v tomhle: po obou stranách skříně jsem si vybudoval takový krychle - jsou vypouklý ven, každá asi 30x30x30 nebo tak nějak. zde je nádoba naplněná ledem. Teplota 250w metalky rozpouští led, kterej ale musí bejt dostatečně ndaleko od kytek!!!!!!! rozpuštěná kapalina je vedena hadičkou z obou tanků do jdnoho rezervoárku, kde se ohřívá na skříňovou teplotu. Pokud rezervoárek dosáhne určité hladiny, tak tekutina přepadem odtéká hadičkama přímo do flašek ze kterejch je pak zaleju. Zkoušel jsem tu vodu vést přímo k nim, ale nedělá to dobrotu :)

Teplota klesla cca o 3°C - 5C°C, zaáleží kolik ledu se dá do tanku. pozdějc ho stačí míň, ale když tam je malý kytí, tak tam zahučí třeba i 6 plnejch tanků :)) všechno je to vlastní výroba, jako tanky jsem použil slepený plexisklový stěny, nahoře otevřený, hadičky k akvariovými vzduchování, a rezervoárek jsem odělal z kompenzační baňky od Škoda 105 S :) kterou jsem těď rozstřelil - je tam přepad a ostatní díry se jednoduše ucpou všim co je po ruce :)

ještě na tom musim trochu zapracovat a provést par uprav - izolace apod.

Jediný co je na hovno, je neustálá pruda rodičům, že v 1/4 mrazáku dělate furt led :)

pište prosim napády, připomínky, otázky apod. A pokud by tohle někdy chtěl zkusit, rád bych uvítal někoho s kym to konzultovat a hledat chybky.
Rude
hmmm,
ty chuligane, to vypada na dobrej koumes :)
Gauss
A kutil Tim n.2
Kvetak
No já nemám problém s teplotou, jen bych chtěl říct-bacha na elektriku, jak tak čtu máš to samou vodu-všecno uzemnit a přes pojistku!!! katastrofický scénář:praskne hadička, fáze se dostane do vody ta neni spojená se zemí, voda se vyleje, maminka to pude utřít a maminka is dead, je to drsný, ale je to tak. Jinak máš-li to uzeměný i pojistky, tak si ztratil cca 1min svého života čtením zbytečných informací.
Mazar
2 kvetak: diky diky, na tohle jsem abych pravdu rekl uplne nejak zapomel, protoze ma tlumivku a starter v takovym boxu nad skrini, a vsechny ty hadicky vedou pod snurou, takze se nemuze nic stat a zkratem jsem se ani moc nezabival, proste jsem to odizoloval od okoli. casem to ale spacham, treba na hromosvod :flamer:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma