Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
outdoor poradte - Klikni zde pro originální téma
Benzer
Mam nejake najsnosti ohledne idealniho Ph pudy.
kolik a cim ovlivnit.


Jeste me napadlo dat okolo kytky diamantovou folii do tvaru kuzelu (uzsi strana kuzelu by byla u kvetinace a sirsi strana by sahala tak do prvni tretiny kytky) melo by to nejaky ucinek pri pestovani venku?

Dale bych potreboval poradit z viberem zeminy. Jaky pomer ceho je idealni.

A jeste dotaz na skudce kteri mi napadli kyticky minuly rok. byli to malinky broucci vyrazne cerveni a okolo nich byla pena vypadala jako plivanec.Nevite nekdo jak se menuje a cim by se dal zlikvidovat?
MDe_
Té tvoji 1 otázce moc nerozumím naco bys co tam měl dávat ? Sluníško má velkou "Svítivost" tak nemusíš tam dávat nic aby to ještě odrazilo světlo ..

Pokud nechceš kupovat zeminu , tak z kompostu je ideal .. jinak kup nějakou dobrou hlínu z Gshopu (BioBzz , plagron aj) nebo klidně nějaký zah. substrát např plantellu .. hlavně ale né hlínu z lesa .. moc kyselá. Když tak chceš si hlídat PH tak si kup PH metr nebo papírky .. potom máš různé přípravky na upravu PH

Ohledně škůdců tak to máš ZDE
Noiwa
hoj...u outdooru neni ph tak dulezity...pokud to nezasadis do kysele lesni pudy...venkovni kytky se umi adaptovat temer do vsech podminek..hlavne aby meli co nejvice slunicka..jo mozna,ze to ma neco do sebe ten kužel s diamantovkou..ale myslim,ze takovy komba nejsou u venku potreba..pudu pred zasazenim poradne pohnoj hnojem a prokypři aby meli dostatek vzduchu koreny a uvidis jak to pojede..at se daří cuss


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma