Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Vsechno se zaclo srat v prvnim tydnu kvet - Klikni zde pro originální téma
Index
Zdar, neco jsem uz vypestoval ale, ted mam novej houmbox a postihlo me nestesti.

Kytky na rustu krasne valili pod 250 metlou. Paráda. Jen co jsem přepnul, tak jsem si všimnul, že s nima neni něco v pořádku - padlí (vypadá to jako prach na listech)...tak jsem si rek ok (uz nikdy nebudu brat neprovereny klony, nechal jsem se kokot zlakat) a postříkal to něčím na padlí co zde někdo doporučoval.

Druhej den ráno na to kouknu, padlí je fuč, ale je tam plíseň jako hovado. Stříkám previcurem a říkám si...první tejden květu, to snad ještě bude dobrý. Vlhkost na minimum tomu pomůže.

Další den ráno kouknu na kytky a jsou celý tečkovatý...takže svilušky?.....

Listy jdou do hajzlu -respektive jsem je sundal ty co šli skoro samy. Kytky vypadaj fakt smutně. Listy nic moc. Barva se během 3 dnů úplně vytratila. Myslíte, že to má smysl dojíždět tohle kolo? Zachańoval někdo takhle kytku na počátku květu? /konec prvního tejdne kvetu/....

Má smysl to zkusit dojet nebo to mám vyházet? To je konec tohle.
charvik
Každopádně sem napiš zmrda co ti prodal takhle na piču klony, aby nemohl ojebávat další lidi..
Index
nebylo to přes grower, takze je to fuk. zkusim jeste par dni pockat a uvidim jak se to bude vyvijet. jelikoz jsem co se tyce konopi puntickar, tak me to hrozne sere a nuti do boxu furt cumet.
IcanLearnUgRow
čau proč ty svilušky s otazníkem? ty bys viděl.a kdyz si postříkal kytky previcuriem tak plísen zmizela a objevily se tečky? nerozmíchal si spatne ten prásek a ze by to byli kousky jeho? :D
Musis zvážit ,jestli přišli o hodně listů, tak je to hodně zbrzí a jestli to teda vubec rozdejchaj a jestli se vyplati to vyhodit a kupovat rezy a utracet za elektriku v růstu a tak.A proč to musí bejt klonama? vsak valily krásně,a nas to musí bejt problem jinde, tečky se ti taky objevily po postřiku a jestli se vytratila barva tak to pohnoj ne?...chtělo by to fotku, zajima mě jak vypadaj.
zdar, jsi si jistej že to byla plíseň a ne reakce na ten první postřik?
Carlos
jasne ,ja nasplichal bioole ,proti listozroutum ,a listy zacali cernat a odmurat jak kdyby to byla vysoka toxikace fosforem ,jenze tam byla i oranzova a zluta barva ,takze bud prehnojeni nebo plisen ,ale kazdopadne je to jen tim postrikem .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma