Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, neco jsem uz vypestoval ale, ted mam novej houmbox a postihlo me nestesti.
Kytky na rustu krasne valili pod 250 metlou. Paráda. Jen co jsem přepnul, tak jsem si všimnul, že s nima neni něco v pořádku - padlí (vypadá to jako prach na listech)...tak jsem si rek ok (uz nikdy nebudu brat neprovereny klony, nechal jsem se kokot zlakat) a postříkal to něčím na padlí co zde někdo doporučoval.
Druhej den ráno na to kouknu, padlí je fuč, ale je tam plíseň jako hovado. Stříkám previcurem a říkám si...první tejden květu, to snad ještě bude dobrý. Vlhkost na minimum tomu pomůže.
Další den ráno kouknu na kytky a jsou celý tečkovatý...takže svilušky?.....
Listy jdou do hajzlu -respektive jsem je sundal ty co šli skoro samy. Kytky vypadaj fakt smutně. Listy nic moc. Barva se během 3 dnů úplně vytratila. Myslíte, že to má smysl dojíždět tohle kolo? Zachańoval někdo takhle kytku na počátku květu? /konec prvního tejdne kvetu/....
Má smysl to zkusit dojet nebo to mám vyházet? To je konec tohle.
nebylo to přes grower, takze je to fuk. zkusim jeste par dni pockat a uvidim jak se to bude vyvijet. jelikoz jsem co se tyce konopi puntickar, tak me to hrozne sere a nuti do boxu furt cumet.
čau proč ty svilušky s otazníkem? ty bys viděl.a kdyz si postříkal kytky previcuriem tak plísen zmizela a objevily se tečky? nerozmíchal si spatne ten prásek a ze by to byli kousky jeho?
Musis zvážit ,jestli přišli o hodně listů, tak je to hodně zbrzí a jestli to teda vubec rozdejchaj a jestli se vyplati to vyhodit a kupovat rezy a utracet za elektriku v růstu a tak.A proč to musí bejt klonama? vsak valily krásně,a nas to musí bejt problem jinde, tečky se ti taky objevily po postřiku a jestli se vytratila barva tak to pohnoj ne?...chtělo by to fotku, zajima mě jak vypadaj.
jasne ,ja nasplichal bioole ,proti listozroutum ,a listy zacali cernat a odmurat jak kdyby to byla vysoka toxikace fosforem ,jenze tam byla i oranzova a zluta barva ,takze bud prehnojeni nebo plisen ,ale kazdopadne je to jen tim postrikem .