Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Marihuana ako zdroj inspiracie - ako ovplyvnuje tvoju kreativitu? - Klikni zde pro originální téma
LaQuimera
Zdravim vsetkych.

Uz bolo otvorenych zopar tem ohladom hudby alebo kreslenia, chcem sa ale spytat, akym druhom umenia alebo nejakej kreativnej cinnosti sa venujete pod jej vedenim? Cim vas v tejto sfere obohatila?
Su to otazky na zamyslenie, ale mnohi z vas maju tuto skusenost zazitu. dik za kazdu odpoved.
guerilla
Jak lze objektivně říci, že travka dodá více kreativity, když není možnost srovnání? Myslím to tak, že když, např., hulím nějakou dobu a hulit přestanu, nechává to na mne poměrně dlouho negativní následky - "lenost" myšlení. Když, dejme tomu, celý den nehulím, pak si dám brk, tak mě nakopne, ale v mém případě se nemohu zbavit dojmu, že mi brk pouze navrátí to, co jsem právě vlivem užívání ztratil a dostává mne tak nějak do normálního stavu. Vše při pravidelném užívání.

V případě občasného užití, co se tak zamýšlím, vzpomínám a hodnotím, brčko spíše posunulo mé zábrany v projevech (myšlení), čili mne uvolnilo a tím byla otevřena cesta k vrozené kreativitě, nikoliv nabyta kreativita právě a jen díky konopí.

Kreativitu opravdu posouvají až, imo, halucinogeny, tam vše probíhá v jiných sférách :), které normálně stěží, spíše vůbec, nabudeš.
Rákosníček
citace:
Původní příspěvek od guerilla
Kreativitu opravdu posouvají až, imo, halucinogeny, tam vše probíhá v jiných sférách :), které normálně stěží, spíše vůbec, nabudeš. [/B]


100% souhlas... musim rict, ze huleni na me nepusobi prilis kreativne... nekdz jo nekdy ne ale spis bych rekl, ze ne
...z pohledu kazdodenniho uzivatele

kdyz na par dni vysadim a pak si zahulim tak ano, ale porad to neni nejaka extra sila

halucinogeny jsou ohromne kreativni... obcas az neuveritelne moc, mysleni funguje daleko rychleji a efektivneji... prijde mi, ze vsechen ten napor kreativity ani zdaleka nejde vyuzit :D
matata
no,mě přijde že hulení spíš změní styl kreativity než její intenzitu,řekl bych že maji lidi pak trochu jiný nápady a přístup k věci ...asi jak u koho ,bude to dosti individuální ...jinač s tima halucinogenama s váma pánové nejde nic jinýho než souhlasit :)
Kalis
Je to asi vážně individuální, občas dělám hudbu, střízliv toho moc nesložim, sice "slyším", ale uceleně mi to moc nejde dokupy, špatně se mi masteruje, aby sampl nehrál zbytečně víc nahlas než má atd...jde to, ale všechno trvá dýl,..... ale zapálím-li pštroncka, dějou se věci, kdy přesně slyším do detailu co vše v písni hraje a dokažu si ty samply představit přímo na arrangeru jak jdou po sobě...mazec!
hacra
Já hulím svátečně. Mám to jako děti vánoce, strašně se na to těším, v průběhu to je super a hned potom se těším na příště (akorát samozřejmě častěji než 1x za rok :-)). Když jsem si zkoušel doma kreslit vyšly z toho často dost zajímavé obrázky, akorát vždycky jsem měl tak rychlej proud myšlenek, takže než jsem dokreslil jeden obrázek už jsem měl rozkreslený další dva. Nebo další příklad: na mobilu mám jednoduchý syntetizér zapnul jsem si nahrávání a hrál jsem si i třeba hodinu v kuse a když jsem to druhý den poslouchal, tak některé úseky byly parádní.
Potom co se kreativity méně týče tak hraní on-line her to je uplně jinej level, zhulenej hraju o hodně líp ale například když hraju se zhulenýma kámošema na playstationu3 třeba little big planet, nebo nějakýho tekkena a podobně tak se ztrácím v tom která postavička je moje a často jakože hraju za jinou a divím se jaktože mi to jde.
Myslím že když je člověk zhulenej dokáže se dobře soustředit na určitou činnost (naučil jsem se shove-it na skejtu i když jinak na skejtu nejezdím). Určitě se to dá pro nějakou tvorbu využít a taky spousta lidí toho využívá (z rapperů např.: Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Kottonmouth Kings, apod.). U každého to bude podle mě individuální, ale myslím si,že pokud někdo neumí nezhulenej vůbec kreslit, tak zhulenej asi taky žádný veledílo neudělá!

Halucinogeny to je určitě uplně jinej level, sám jsem to nikdy nezkoušel,ale myslím, že v tomto případě nemá vůbec smysl to srovnávat...
Určitě, mě osobně mírná dávka posadí na vrchol všeho a mohu pěkně pohodlně koukat na to co dělám a nedělám.
Výsledky bohužel nejde zaznamenávat...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma