Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Ventilátory, flexoroury, aktivní uhlí... - Klikni zde pro originální téma
petr168
Zdravím. Mám taky takovej problém. Mám dva větráky (150 m3 280 m3) a jsou oba trubkový. V pokoji mám asi 25 stupňu a ve skříni mi to dělá za svitu asi 27 °C. Myslel jsem, že by to mohlo stačit do flexoroury co pytlíku do vysavače nasypat tak kilo aktivního uhlí. Myslíte, že to bude stačit??? Chci to svést z obou větráků do jedné roury. Nesníží to moc odtah těch ventilátorů??? Nezvedne se mi moc teplota??
Mazar
hele logicky vzato, tak pokud ta roura do který strčíš ty dvě od větráků, bude mít průtah stejnej, jako ty dvě který do ní sloučíš, tak se určitě nic nestane. Ale nikdy jsem to nezkoušel :) bude to určitě ale fachat, pokud by byla menší, tak ti teplůtka stoupne :( --->čim tlustější bude, tak tim lepší, co se týče toho uhlí, tak to záleží jak máš tu pěstírnu situovanou, kolik kytek apod. Ale když jsem měl v panelákovym bytě 8 kytek mazaru a 4 kytky shivy, tak mi to provonělo jen lehoulince byt uplne vybornou vůní :) záleží taky hodně na rozměru pěstírny, možná by stačilo dát nějakou menší lampu - pak by ti stačil jen ten větší větrák. Jinak bych si tam dal ještě něco na chlazení, protože 27°C na růst je docela hodně, mě se nejvíc osvědčilo něco okolo 24°C

napiš více
petr168
No rozměry mám 170 x 90 x 90. Mám to udělaný jako scrog (2 x WW, 1x JH) a samozřejmě 90 l bubler. Můj problém je v tom, že jsem v pronajatým bytě a jsou tam ještě lidi, kteří o mojí pěstírně neví :o) A taky chci, aby to tak zůstalo :o) Nicméně už teď když přijdu do pokoje tak by to necítil jenom někdo bez čichu :o)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma