Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
viržinský tabák :) - Klikni zde pro originální téma
luky19
hou hou , ježíšek kolem me prolít a než sme se nadál ej tu únor a dočkal jsem se smeen tabáčku.. :) tímto threadem plním slib a moc dekuji jalala 1 za semena :) a trošičko uodvážlivosti a s papričkama Habaneros :)
dnes 16.2.11 dorazili a začal jejich život :) vysadil jsem je do kelímku od kafe :) které jsem pořídi lv drogerii :) dostali hlínu na canabis tak snad se jim tma bude líbit :)
-každopádně předpest doma a pak moje milované kytičkyp opeláší na zahradu a do skleníčku :)
-ode dneška jsou za oknem a labuží si tam večer budu přisvecovat abych dosáhl alespon 18 hodin svetla at se jim roste líp :)
s pozdravem a pár fotakma luky19
-tabáček vysetej .. :)
-kelímky v kterejch si hovej
-semínka tabáku ( byla práce tam dostat ty tři semínka do každého.. :D
-semena Habaneros
-a jak si hoví hlíne Habaneros
bull
Pěkný. Já jsem asi tak 3 týdny před tebou a nějak mi to zatim nechce moc růst. Ted sem to dal pod zářivku, tak uvidíme..
luky19
jojo pekne nanoc jdou pod dve trubice.. 155w :) white tak si tam budou labužit.. :)
luky19
tak a tedko k večru dostali šálu :) ( filie aby byli v oc nejvetší vhkosti) a zítra si pujdou elbedit pod tu lampu :)
bull
já je mel normalne za oknem, vyklíčili ale růst se jim nechce, podle me do měsíce už by rostly i tam..
luky19
dokud nezezelenaj nebo apson nevyklíčí nemá cenu svítit...:) a hlavne za tu dobu než se rozjedou .. :) tak až se rozjedou tka počítám že hned pujdou ven a do skleníčku tak ani přisvecet nebudu muset ale pro všechny případy lampu mám doma tak nemám problem obetovat trošku světla :D
bull
No tak samo jsou vyklíčený a tím pádem i zelený..
Já právě nevím, kdy se rozjedou. podle threadu Jalala1 jsou asi měsíc ve stavu 1 x 2 mm než začnou růst. Já je měl minulej tejden takovýhle, ani po 5 dnech se to nehnulo tak jsem na ně dal 24 w úsporku, a uvidim
Byly normálně na okně a v současnejch světelnejch podmínkách - 9 h světla max - to asi nemelo cenu. Tohle je foto z naklíčení, už sou po 1 v qětníkách
luky19
jojo pekný to máš :) proto sem si dla práci pri to msetí dla sme do každýho kelímku tri abych nemel pak práci s pikýrováním :P
luky19
máme tu 20. 2 a kytičky vyklíčily jsem strašně rád :) ode dnesška bych řekl že se bude dát na co dívat :) vykoukli klíčky (tedy aspon si myslím že to jsou klíčky) :D a už jen sešroubuju nákou tu truhlu a pujdou pod trubice.. :) do týden je tam loupnu ..

- ještě mám dotaz.. je to sice předčasný ale projíždel sme jallalovo thread a zjisti lsme že se musí ustřihnout květ a nechat dorůst ? a pak až sklízet ? :) byl bych rád kdyby mi nekdo objasnil tuhle otázku díky :)
luky19
tak jsem z5 po 18ti dnech :)
už jde pozorovat rust okem takže me to potěšilo :) vwečer se pokusím přihodit pár foteček :)
novaz
Zdary :) Tak dnes se chystám vysadit tabáček . Tak snad se počasí už zlepší a na okením parapetu se mu bude dařit :)
luky19
n otka to za oknem mi ot roste už krásne zhura 25 dní :P a beez přisvecování :) mám durhé patro jsou krásný
bull
já mám furt prd a ve zlepšení už ani nedoufám. Ted sem dal další várku cca 50 semínek, tak jsem zvědav co předvedou. až vylezou dávám další.
luky19
no já válim pěkně :P mám druhý patro a tozjel ose ot peken ze začátku jakoby nic a ted to roste strašnou rychlostí za týden dostanou litr vody a zatim se jim to líbí :)
luky19
jak tka koukám nikoho tenhle thread nezajímá :D aspon mám galerku jak rychle mi kytiny rostou a jak se zelení :D
bull
Mě to zajímá :) Aspon mám s někym porovnání, už mi to povyrostlo ale nic sem nefotil, příští tejden něco nahodim do svýho vlákna.
luky19
taky sleduju :) ale zjisitl sem že by mi mohli teoreticky růst rychleji když přesunu z jednoho okna od jiného kde slunce je v podstate celý den :) nevím jaký to je směr :D Zemepis mi nikdy nešel :D
luky19
po 35ti dnech jsem zpět a musím se pochlubit 4cm široké kytičky a 1,5cm vysoké strašně válí a zahradce jsme se byl podívat minulý týden a zjistil sem že tento nebo další týden už povalí sazeničky do skleníku :) teploměr tam naměřil minimalni teplotu +7°C a nejvyšší 19°C jinak přikládám foto nejkrásnější kytičky pro představu jak mi to válí :)
omlouvá mse za kvalitu ale nebyl čas na kvalitnejší foto :)
luky19
makra po zhruba mesíci a 2 týdnech :)
luky19
zdravím tak malý up.. tabáček si pěkně a pekelně rychle roste , zatím nehnojím vůbec , jen zalévám čistou vodou mám cca.20schpných sazeniček,které půjdou ven na políčko a do skleníku :)
-foto přidám zítra , jinak děkuji za karmu
-byl bych rád za náké rady nebo připomínky :) zatím si to tu dělám jen jak ogalerii ale nezoufá maspon dva lidi to zatím zajímá :D mejte se Luky19
luky19
slíbené foto :)
bull
Máš to pěkný, já to mam pořád za oknem a myslim že jsme na tom stejně. Mě to přijde jako takovej malej hlávkovej salát :)
Nějak jsem línej fotit tak snad příští tejden něco hodim.
Já už hnojim a nevypadaj že by jim to vadilo..
luky19
právě nehnojim proto že co si do toho naleješ tak si pak vykouříš.. :)
luky19
včera 4 kytky zasazený do skelníku an záhon tka uvidíme jak to pojede :) zítra dodám foto :D dnes se mi nechce :) i am fly :D
luky19
tak ty kurv* slimáci mi sežrali jednu sazeničku :( tak sem zbytek dnes přesadil do vetčích kvetináču a ješte je ven nedám ! :( chudinka moje ... minutu ticha za ní držme :'(
luky19
po delším odpočinku dodávám příspevky byl jsem mimo ČR ale foto mám jak z přesazování do skelníčku tak i jak vypadal tabáček před přesazením , a jak vypadá tabáček ted' :)
luky19
popis k fotkám:
1.kytička před přesazením do skleníku ( jinak byla pekne prokořeněná)
2. připravený záhon ve skleníku
3.po přesazení
4. tabák přesazený do většího kvetináče
5.přesazený tabák v kvetináči po týdnu
luky19
další várka fotek
luky19
1. tabák ve skleníku
2.detail listu v porovnání s mojí rukou
3.tábák kerej šel na záhony ven
tyhle fotky sem fotil včera :)
luky19
zdravím tabák má už metr a jedna rostlina začíná kvést je videt kvet ... :) listy jsou zhruba 40 cm dlouhe a 20cm široké ... večer dodám foto nák ho nemůžu dostat z fotáku do pc.. :/
luky19
už jsem an to přišel tka teda... pokochejte se ze 3 kytiček co má mve skleníku a ty co mám venku zatím nemá ani cenu fotit
luky19
;)
luky19
tak zdravím menší up, tabák ve skelníku má 180cm.
tabák venk use rozjel a má už 60cm . teším se znich :)
mejte se tu hezky :) foto přidám behem zítřka
bull
čau, já je mam venku kolem metru a asi půlka už mi nakvítá, tak sem květy oškubal a brzo už budu něco sklízet. Pár listů by bylo už ted ale v malym množství to neusušim, tak ještě počkám 14 dní.
Zatim jsem vykrmil armádu slimáků, spotřeboval litry piva - z každýho jsem ale ochutnal jestli neni skažený :) no a ještě jsem vysypal Ferramol asi za 600,- . Tak třetinu rostlin mi stejně sežrali a ted ty bouřky mi to vyvracej..
Tak doufám že mě to nakonec nevyjde dráž než kupování Javaanse :)
luky19
no tady u nás pekne chcalo i kroupy byli takže ten tabák co mám venku má taky jen metr a je zbičovanej od krup a deště , květy mám už ze všech otrhANÝ a ve skleníku maj moji mazlíčci 2 metry, takže jsem za ně rád .. peace
luky19
první známka na listu ke sklízení takže to vypadá tka že budu mít první vlastní cigárko :D
luky19
takže vše lupení sklizeno , a už jen čekám na semínka , po víkendu sme doložím foto jak to vubec dopadlo :) a potom ješte ze sušení a výsledný produkt dodám pozdeji ':)
tabaky
Mám radost, že taky někdo seje semínka rozumně. Malá velikost semen svádí mnoho lidí k tomu, že to vysejou jak pažitku a potom mají problém. Pro rychlý vývin semena i malé rostlinky potřebují teplo, jinak jim to dost trvá a mohou churavět. Jinak já seju do misky a když mají nad 3 cm, tak přepichuju.
frek
citace:
Původní příspěvek od luky19
takže vše lupení sklizeno , a už jen čekám na semínka , po víkendu sme doložím foto jak to vubec dopadlo :) a potom ješte ze sušení a výsledný produkt dodám pozdeji ':)

Čau.
Nebyly by ty slíbený fotečky? :)
díky. :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma