Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hou hou , ježíšek kolem me prolít a než sme se nadál ej tu únor a dočkal jsem se smeen tabáčku.. tímto threadem plním slib a moc dekuji jalala 1 za semena a trošičko uodvážlivosti a s papričkama Habaneros
dnes 16.2.11 dorazili a začal jejich život vysadil jsem je do kelímku od kafe které jsem pořídi lv drogerii dostali hlínu na canabis tak snad se jim tma bude líbit
-každopádně předpest doma a pak moje milované kytičkyp opeláší na zahradu a do skleníčku
-ode dneška jsou za oknem a labuží si tam večer budu přisvecovat abych dosáhl alespon 18 hodin svetla at se jim roste líp
s pozdravem a pár fotakma luky19
-tabáček vysetej ..
-kelímky v kterejch si hovej
-semínka tabáku ( byla práce tam dostat ty tři semínka do každého..
-semena Habaneros
-a jak si hoví hlíne Habaneros
dokud nezezelenaj nebo apson nevyklíčí nemá cenu svítit... a hlavne za tu dobu než se rozjedou .. tak až se rozjedou tka počítám že hned pujdou ven a do skleníčku tak ani přisvecet nebudu muset ale pro všechny případy lampu mám doma tak nemám problem obetovat trošku světla
No tak samo jsou vyklíčený a tím pádem i zelený..
Já právě nevím, kdy se rozjedou. podle threadu Jalala1 jsou asi měsíc ve stavu 1 x 2 mm než začnou růst. Já je měl minulej tejden takovýhle, ani po 5 dnech se to nehnulo tak jsem na ně dal 24 w úsporku, a uvidim
Byly normálně na okně a v současnejch světelnejch podmínkách - 9 h světla max - to asi nemelo cenu. Tohle je foto z naklíčení, už sou po 1 v qětníkách
máme tu 20. 2 a kytičky vyklíčily jsem strašně rád ode dnesška bych řekl že se bude dát na co dívat vykoukli klíčky (tedy aspon si myslím že to jsou klíčky) a už jen sešroubuju nákou tu truhlu a pujdou pod trubice.. do týden je tam loupnu ..
- ještě mám dotaz.. je to sice předčasný ale projíždel sme jallalovo thread a zjisti lsme že se musí ustřihnout květ a nechat dorůst ? a pak až sklízet ? byl bych rád kdyby mi nekdo objasnil tuhle otázku díky
no já válim pěkně :P mám druhý patro a tozjel ose ot peken ze začátku jakoby nic a ted to roste strašnou rychlostí za týden dostanou litr vody a zatim se jim to líbí