Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Soutěže

Stránky: 1 [2] 
Fotosoutěž o 305 + 150 semen , SOUTĚŽ SKONČILA - Klikni zde pro originální téma
Hlava
Jak sem psal , klid , od toho jsou pravidla , ja si to pak protřídím :D Je to jejich problém aspoň se člověk doví jestli lidi uměj číst nebo jsou uplně blbý , jednoduchej filtr .....jo přidal sem ješte dalšich cca 150semínek do souteže :rasta:
dementos
nepsalo se že musí být živé :) jinak bych šoupnul kočku do skříně :) A.M.S + žirafa :crazy:
paličky bohužel ještě nejsů :(
Hlava
Kdybych chtel kytku s plyšákem nebo s hračkou tak to napišu , uz mi nekdo psal že sem dá fotky palic a kozy svy holky ale , to sem taky nechtel , jak pisu je to na vás , ja sem porota a soudce v jedne osobě :D:D
Kiber
Taky prispeju svoji vodou na mlyn.
Foto č.1 Kuk
Foto č.2 To jsem takhle jednou vyloupnul seminko z modelu a zasadil na zahrade...
shiimii
1, pry ze to pestujou vietnamci.... jsou to jenom prevleceni papouscci!
2, apolo 11 52 dnu na 12 /12

v obou pripadech se jedna o apollo 11 mistniho clena
Sar
Zdar, v první řadě fotku palice....

Ve druhé řadě pan Nesmělý....
mooter
Ahoj,bohužel se nám kocourek ztratil takže sem s ním nemohl vyfotit nějakou pěknou fotku s ním a s kytičkou :( ,ale chtěl bych sem dát aspoň jeho fotku jako pamatku na jeho počest :),prtže sem ho měl fakt rád občas sem se s ním i pořádně skouřil :-D.

Teďka moje fotka do soutěže č.2.Je to moje fialka v konci květu,dostal jsem ji od kámoše.Pěkně pocukrovaná ...
MDe_
Taky se pokusím :D

1) ING , který tam vydržel asi 4dny .
2) Trošku zamlžená čočka fotoaparátu

Další ING co mi to hlídal .. asi přečuchaný vůně pořad chodil dokola :) Byl ježek

Bohůžel pes se mi nepovedl fotnou s kytkou asi mu to smrdí :( Tak raději usnul
volver
č2: indoor, plagron, 600w :)
dur@ngo
Soutěž č.2

Dutch passion- Frisian Dew

Plagron Start Up
Plagron Alga-Grow
Plagron Phyt-Amin
Plagron Alga-Bloom
AH Final Solution
dementos
hoj vsici moje kytka dostala potapecskou vystroj a ponorila se do hlubin k nemym tvarim "-))ryby byly dost smutny kdyz sem jim ji vzal zas na pevninu :D Hlavo mohl bys mi tuhle fotku vymenit za tu s tou blaznivou zirafou na sedmé strance?davam dve fotky ,vyber si jakou chces. dik
dominiq
č.1 kamoš s Dičíkem
č. 2 nejaký SKUNK :))
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Pan Ker
Proč to nezkusit:)...

1, pestík ze shiva skunku

2, loňskej passion#1
tooth
Smrt stonkovýho červa (snad nikoho neurazí)

jestedman
soutěž č. 2

Mazar DP
respekt
no na za čiatku si uviedol že fotka nemusi byt vlastna tak som našiel takuto čo ma hned zaujala :D
a ako vidim aj vtačik ma svoje šmaky :D
fananek7
Tak taky to zkusím a něco přiložím,foto č.1 je sice bez kytky,ale zato se moje Eschli protahuje před mojim novým pařeništěm,kde pak byly kytky.

A foto č.2 je venkovka kříženec Power pleint X Jack Herer.

Tak soutěžení zdar!!!
fananek7
Ještě jsem objevil jednu,ta snad to nebude proti pravidlům :)
Kuk,kde je pejsek?
Namer017
Zdravím. lidičkové... Takže přihazuju si do sázky těmito foty x)...
Jedná se o model Ak-48, hnojky: complet canna, green sensation od plagronu a GH final, sklizeno po 57 dnech květu :)

Ps: Hlavo s těma kozama sem si dělal kozy x) tak kdyžtak příště
Édi :leaf:
Moje krasne fotečky!!!!
thurlwood
Chronic 2008 OUT,seedbanku neznám,bylo to 4 roky staré semínko z kamardovi oprcané skříne :david:
WatováWíla
mazlíci
WatováWíla
AH hnojeno BAT GUANO
Jokerrr

Foto č.1 : Soutěz č.1
* moji mazlíčkové.... a myslim, že hodně netradiční :) - 3x Achatina Žravá (bohužel v tuto roční dobu se mi povedlo probudit jen jednoho mazlika :D ) + na fotce kocour domácí jménem DuDu a v neposlední řadě malinkatá holčička jménem Nepalese Dragon.

Foto č.2 : Soutěz č.2
* Jack herer - seedbanku netuším... řízek
vinczenzo
1. Naše malá číča na střeše
2. konopí, jak jinak:) Timewarp, Next Generation seedbank
orange bud a euforie
a detail orange bud a dable duch
čertiskočert
Počkal jsem si až na konec soutěže ,abych omrknul konkurenci a musím uznat že jsou tu opravdu velice povedené kousky.
Abych se také zapojil - posílám přízpěvky jak do soutěže č.1 tak č.2 ......!!!!

1)...venek.........CHronic.....chtěl jsem poslat nenažrané THCsaranče ,ale nakonec sem dávám tuhle hnusnou Housniíci.....!!!!!

,

2)...venek......... Nebulla.........neuhlídaná plíseň....ale právě proto je to podle mě pěkná detajlka....!!!!!!

Ať to všem hulí a dělá bordel v hlavě..................!!!!!Č....!!!!
Bulb
At jsem hledal jak chtel, tak primo foto pesana a kytky nemam, nikde nebyla cela nebo aspon hlava, ale ukazat vam ji musim, protoze ne jednou stekanim odradila corku za zidkou...

Alpine Rocket, mlada mamina, ktera porodila na lonskou sezonu a sla do pece... 250W, ale i tak to stalo za to... (doporucuji zvetsit)
EnergyCool
Moje Holky :D
Chirurg
Soutěž č. 1
Skunk 47 a hladověj trpajsličí zajda :D
Genestealer
soutěž č. 2

Little Devil z Ministry of Cannabis
Substrát: Plagron Growmix
Hnojení: Hnojivo pro květiny s Guanem od Terrasanu, Alga-Bloom od Plagronu
Světlo: 150W HPS
foto z 38dnu na květu

Zde je smokereportík;)
http://grower.cz/forum/showthread.p...9270#post869270
Dr.Crabakles
Tak taky něco málo přihodim :)

č. 1 - Ropucha obecná alias >>> Hypnožabák <<< :)

č. 2 - No name sativa z loňského balkdooru, hnojeno Alga řadou
Phil0
Jeden z prvních Indoorů musí být pořádně střežen.
Jagditrax
Soutěž č. 1:
Tak môj maškrtník pri poslednom ohýbaní rastlín dostal výnimku a mohol okoštovat :) Dúfam, že sa budem oblizovať ako on pri prvej koštovke:D

Soutěž č. 2:
White widow, seedbanka bohužial neznáma, rezy od známeho.
Sirius
Soutěž č. 1
Chameleon jemenský a orange bud
HurricaneGeorge
Ahoj,
takže se také připojím do soutěže :).

Soutěž č. 1
Stromový jihoamerický sklípkan Avicularia Versicolor.
Pavouček v mládí zbarven azurově modře, při dospívání mění své barvy přes fialovou až po vínově červenou s kovově modro-zelenou hlavohrudí.
V pozadí Dračinec, kterému se velmi daří v bubbleru (bližší info v mém podpisu), základní hnojiva Bcuzz Hydro AB.
Konopná kytka to není, ale pavouk je chlupatej dost :D (doporučuji plnou velikost fota).

EDIT: Po dotazu jestli se pavouček válí na rostlině, tak upřesním že je přichycen na stěně terária :).
Padavan G
Do souteze c.: 2
jedná se o model Critical, 250w HPS, AERO, hnojky od AH
první pokus o AERO
HKcylon
Také se přidávám,
do souteže číslo 2 prosím fotku mého Jacka Herrera od Sensi seeds,
v hlíně od Plagronu pod 250w Phillips, hamání od Plagronu.
Soutěž 1

Zvířátko a rostlinka:flower:
Soutěž 2
white widow moje první kolo.....:leaf:
Hlava
Soutěž čislo jedna uzavřena , můžete dál už jen soutěži č .2 , co nejdřiv udelam anketu , díky Hlava :rasta: .............strpení plss.
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od Hlava
Soutěž čislo jedna uzavřena , můžete dál už jen soutěži č .2 , co nejdřiv udelam anketu , díky Hlava :rasta: .............strpení plss.

kura a to si rikam .... mam furt cas - pohoda ..... a dneska se zrovna hadovi na kytku moc nechtelo, svina si to akorat prohrabuje v zemine ... jeste ze tuhle kytku zrovna nehnojim ...

jinak se teda pridam k te druhe soutezi :)

je to Mandala no.1 od Mandala seeds .... hodne zajimava kyti, dobry vynos, dobry a silny stav, jen ta vune byla docela nevyrazna - s trochou malinoveho aroma
dartk339
Soutěž č.2
NoName v bubleru
Hlava
Takže ze soutěže po uzavření prvniho kola jsou vyřazeny nasledujíci fota , ....
přispevky , č. 5.9.11.32. dobrej pokus 39.42.49.54.63.65.68.71.72. 77.89.106.111.119.123.133. foto z tveho FB profilu ??

Tak to jsou fota co nenaplňují pravidla , pokud se to někomu s postižených nelibí můze se optat proč , vysvětlim , upřesnim , ted jdeme vybirat top X fotek do ankety at můžete co nejdřive hlasovat ............
Freezecz
Soutěž číslo 2....škoda, že jedničku jsem už nestihnul ;) :P mrsknul bych nachvilku králíka do skříně a bylo by :DD...každopádně k soutěži číslo 2.: White Widow(Dutch passion) (řezy od jednoho člena z groweru..děkuju). Rostlinky jsou v 10 dni 12/12 ;) Jedná se o macro.

edit1: Druhá fotka z 14 dne květu ;) holky mi přímo kvetou před očima ;) uznejte samy! Fotka číslo 1 je pořád den 10. (pro potvrzení je dole datum)
BigBrothers
soutěž č.2

SMBOG
- 56.den 12/12
- 600w
- libra drip
- AH 1, 2, 3 a doplňky
Tod
soutěž č.2 Jack Herrer a v pozadí bobek :) vim že už je 3.3. ale to foto mám prostě rád, tak doufám že mi to ještě vemete :D
Parapa
soutěž č.2

Cheese Někdy v pokročilém květu.
Vůně byla ještě bláznivější než vzhled.
Fellan
soutěž č.2

big bud od sensi seeds, 250w
+30 den 12/12
hulibrcko
soutěž č.2

řez od člena G
100W vscrog - 38.den 12/12
SOIL+VERMIKOMPOST + AH - ROOT, ENZYMES, EXCELLERATOR
jeousek
Sice pozde :DAle prece.

Soutez

č.1 Afgan , pes a prcek:)))

č.2 Makro afganu.
sirup
Zde prikladam ja svou...http://grower.cz/forum/image.php?at...51228&size=full
(: FRODO :)
Ta s kočkama je jen FOR FAN... nevěděl jsem o soutěži :rolleyes: ... ale je to fakt umělecky pojatý - tak proč se nepodělit :teef: všiměte si toho odrazu kocoura ve skle a kočka jak chytá sluneční paprsky ;) - a ty kytky v pozadí jsou :leaf:

Jinak taky detail paličky :) - je to 2 generace od Euforie co znamej dovezl z holandu myslím :), grády to teda mělo :)

Edit: vyměnil jsem foto paličky, za libovější :leaf: - je to fotka asi 4 dny stará, 35. den květu, 250w sodík, Skunk #1 Royal Queen Seeds, ze semínka.
Hlava
Tak konec i soutěže čislo 2. bude probíhat hodnocení a výsledky se všichni dovíte viz. "vysledek vyhlasim najednou 13.3.2011 00:00hod"

Takže vy co máte šanci vyhrát , budtě po 13.3.2011 zde budu posílat výhercům postupně nabídku semínek na co maj nárok z výhry a chtel bych aby mi odpovídali obratem abych 15místo neřešil o těchto vánocích :D a abych vám vše poslal / doručil včas . Kdo nechce adresu posílat v PMku , pošlu mu obratem můj email.

Díky všem za přispěvky a ůčast v soutěži už jen hlasujte anketu uzavřu 13.3.2011 00:00 , Hlava
prcek23
Orange Bud z rizku od jednoho pana....semenA mel ze SPANELSKA ......
Hlava
citace:
Původní příspěvek od prcek23
Orange Bud z rizku od jednoho pana....semenA mel ze SPANELSKA ......

citace:
Původní příspěvek od Hlava
Tak konec i soutěže čislo 2. bude ......................................atd ...

Díky všem za přispěvky a ůčast v soutěži už jen hlasujte anketu uzavřu 13.3.2011 00:00 , Hlava

Je to fakt tak malym pismem ?? Některé věci jsou prostě unbelievable ja to radši zavřu než se tady objeví dalši soutěžní přispevky , lol
Hlava
Soutěz č.1
:goldcup: :winner:
1.místo--roboot -55ks semínek dle vlastního výběru
2.místo--shiimii -35ks semínek dle vlastního výběru
3.místo--HurricaneGeorge -30ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--Sar -25ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--vincenzo -25ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--Kytka -25ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--MagiCman -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--DooMer -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--čertiskočert -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--Chirurg -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--outdoorista -15ks semínek dle vlastního výběru
12-14.místo--Sirius -15ks semínek dle vlastního výběru
12-14.místo--Klamath -10 ks semínek dle vlastního výběru
12-14.místo--kuba-10 ks semínek dle vlastního výběru
15.místo--Placebo - 10 ks semínek dle vlastního výběru
16.místo--Dr.Crabakles -10 ks semínek dle vlastního výběru
17.místo--Mr.Nobody -10 ks semínek dle vlastního výběru
18.místo--pipoboy -10 ks semínek dle vlastního výběru
19.místo--zilinos -5 ks semínek dle vlastního výběru
20.místo--Pantlik -5 ks semínek dle vlastního výběru
21.místo--Jokerrr -5 ks semínek dle vlastního výběru
22.místo--mikael -5 ks posledních semínek

Zvláštní cena--Sirius za dvě zvířata a kytku :) - 25ks semínek dle vlastního výběru

Soutěž č.2-:goldcup:-Časlove --25ks semínek dle vlastního výběru
....no ještě zbyla nejaká semena tak ješte 2 ceny , 20ks PanKer a 15ks Ganyal_Yabani

Z čeho se tedy vybírá ?? Nakonec jsem to spočital na 470kousů :eek:

Samice x Samec

Sweet Tooth 3A x Skunk 1 *..................................................5 balení x 5 semínek
Sweet Tooth 3B x Skunk 1 *..................................................7 balení x 5 semínek
Skunk 1 x Skunk 1..................................................................10 balení x 10 semínek
G13/Skunk x Skunk 1.............................................................3 balení x 5 semínek
Jack Herrer x Skunk 1.............................................................2 balení x 5 semínek
New York City Diesel x Skunk 1 **.........................................5 balení x 5 semínek
New York City Diesel x Skunk 1 **.........................................10 balení x 10 semínek
New York City Diesel x Skunk 10**........................................11 balení x 10 semínek
New York City Diesel x Skunk 11**.........................................8 balení x 5 semínek
Hash Plant x ( Low Ryder x Diesel Ryder )..............................2 balení x 5 semínek

....takže nakonec 26míst , paráda , ted budu postupně vyhercům posílat , dle pořadí v tomto přispevku , seznam s čeho si bude moct vybrat , samozřejmě gratuluji vítězům :goldcup: obou soutěží :goldcup: a prosim moc to nezdržujte , můžete rovnou poslat i adresu kam to mám poslat , nebo kdo chodí občas do G shopu (po praze) tak tam se můžem potkat , připadně neco navrhněte , jestli nechete posílat adresu v PMku , pošlu svůj imejl , tak ješte jednou všem děkuji za ůčast omlouvám se těm co nevyhráli , když se nekdo neozve o výhru , tak je tady nabídnu někomu ze soutěžícich , díky Hlava
Hlava
http://grower.cz/forum/showthread....1519#post961519

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma