Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny kolegy Takže co tady máme , v půlce roku 2009 sem dělal malou selekci modelu a to Skunk 1 od Sensiseeds , dostal sem ho od jednoho člena zde za což mu děkuju , přitom se mi objevil moc pěknej samec a byla mu škoda zakroutit krkem , tak sem ho separoval od ostatních kvetoucích kytek aby se my nechtěně všecko opylovalo a nechal pořádně vykvést . Tou dobou mi kvetlo i několik ostatních modelů , tak sem neváhal a když přišel samcův čas a květ byl zhruba v ve 3-4tém tejdnu ( jestli se dobre pamatuju ) tak sem samce vzal a vybrane kusy poprášil pylem , ty bych mel mít odděleně od ostatních neopylovaných ale stacilo aby se nedotykaly a větrák foukal správnym směrem , no a vyšlo mi asi 500 semínek , nejaké už sem rozdal a nerad bych aby mi tady zůstaly ostatní ležely ladem , když z toho můzou bejt pěkný kytky . Tak o co jde , tady je senznam co je k dispozici :
Samice x Samec
Sweet Tooth 3A x Skunk 1 *..................................................5 balení x 5 semínek
Sweet Tooth 3B x Skunk 1 *..................................................7 balení x 5 semínek
Skunk 1 x Skunk 1..................................................................10 balení x 10 semínek
G13/Skunkú x Skunk 1.............................................................3 balení x 5 semínek
Jack Herrer x Skunk 1.............................................................2 balení x 5 semínek
New York City Diesel x Skunk 1 **.........................................5 balení x 5 semínek
New York City Diesel x Skunk 1 **.........................................9 balení x 10 semínek
New York City Diesel x Skunk 10**........................................11 balení x 10 semínek
New York City Diesel x Skunk 11**.........................................8 balení x 5 semínek
Hash Plant x ( Low Ryder x Diesel Ryder )..............................2 balení x 5 semínek
* dvě phena ST3 opylováno jedním samcem Skunk 1
** tři phena NYCD opylováno jedním samcem Skunk 1
Pár lidi to jelo venku , většina dojela ,G13 a NYCD moc ne tak radši jsou vhodnějši na in ale je to na Vás .
Dohromady 50 balení s 305 semínkama , viz foto , chtel bych o ně vyhlásit soutěž a to že rovnou 2 soutěže .
Co po Vás chci ?? Soutěž č.1 Vyhraje ten kdo dostane nejvíce hlasů za fotografii na které bude kytka , neni podmínkou konopí ale myslete na jakem serveru jsme a dál tam bude zvířátko ,jo nakonec zvířátko jak ve zpravách nemusí bejt vaše ani ochočený proste pěkná fotka , zvíře + kytka ( konopná je prostě větši favorit ) . Vybranych 15 , vyberu já a bude mi radit někdo kdo rozumí focení a těch 15 autorů dám do ankety a můžete pro ně hlasovat. A ted novinka , vyhráva všech 15 , jen ne stejné množství semínek, viz tabulka .
Soutěz č.1
1.místo-----------------------------------------50ks semínek dle vlastního výběru
2.místo-----------------------------------------30ks semínek dle vlastního výběru
3.místo-----------------------------------------25ks semínek dle vlastního výběru
4.místo-----------------------------------------20ks semínek dle vlastního výběru
5.místo-----------------------------------------20ks semínek dle vlastního výběru
6.místo-----------------------------------------20ks semínek dle vlastního výběru
7.místo-----------------------------------------15ks semínek dle vlastního výběru
8.místo-----------------------------------------15ks semínek dle vlastního výběru
9.místo-----------------------------------------15ks semínek dle vlastního výběru
10.místo---------------------------------------10ks semínek dle vlastního výběru
11.místo---------------------------------------10ks semínek dle vlastního výběru
12.místo---------------------------------------10ks semínek dle vlastního výběru
13.místo---------------------------------------5 ks semínek dle vlastního výběru
14.místo---------------------------------------5 ks semínek dle vlastního výběru
15.místo---------------------------------------5 ks posledních semínek
Zvláštní cena---------------------------------25ks semínek dle vlastního výběru
Soutěž č.2------------------------------------25ks semínek dle vlastního výběru
Soutěz č.1 ma i svoji druhou čast a to zvláštní cenu a to pro fotku která se bude líbit mě z tech 15ti nominovaných , může bejt i stejná jako vítězná ale uvidíme , nic nevylučuji .
Soutěž č.2 , výhra je pro toho kdo sem dá nějakou pěknou fotku palice , mokré/suché to je jedno ale zbízka , může být i makro . K tomu napište co je to za model a seedbanku .Hodnotit tohle bude odborná komise vyhulenejch hlav jednoho večera po uzavření soutěže , pak prozradim kdo . V každém připadě o odbornosti nepochybujte .
Takže , pravidla , první soutěž , pořadí vybiráte Vy z 15ti nominací které vyberu já s odbornym poradcem . (snad se jich tolik sejde) fotky se vkládaj od ne 13.2.2011 00:00hod uzávěrka je 27.2.2011 00:00hod do 1.3.2011 vyberem 15nominací a udělám anketu , kde budete moct hlasovat ať na nato nemám vliv hlasováni skonči 13.3.2011 00:00hod Vysledky budou známy hned Zvláští cenu vyhlásim současně .Soutěž č.2 začiná 13.2.2011 00:00hod a končí 10.3.2011 00:00hod tedy o 3dny dříve než soutěž č.1 a vysledek vyhlasim najednou 13.3.2011 00:00hod
Soutěžit může každej ale jen jednou to znamená bud jedna nebo dvě fotogragie , jedna soutěž nebo obě dvě .Vždy napište soutěž č.1 nebo soutěž č.2 , u dvou fotek je to jasny
snad to rozlišim .Pořadí vyběru je skoro jasné , teda abych to upřesnil , vybírá se dle klíče 1.místo - 2.místo - 3.místo - 4.místo - 5.místo ........a poslední vybírá na 14.místě na 15tého zbyde posledních 5 ks . Zvláštní cena 25semínek .
Ze soutěze se vylučujou registrovaní 2011 a 2010 s méně než 30ti přispevkama a fotky které jsou publikovány jinde na netu , tzn. i zde na fóru .
Kdo udělá pěknej report co mu z toho vylezlo tak má u mě 5klonů dle vlastního výběru , nemusí to bejt jeden člověk může Vás bejt více , az uvidim vysledky , odkazy po skončení sem do trydu .
Tolik co po vás chci a za jak dlouho a co za to
Jinak , pravidla jsou nějak daný , poslední slovo při nějakém sporu mám já .
Výhry pošlu poštou , lepší osobní předání po Praze , více info PM .
Snad je to vše , necham to tady viset , připominky do PM a ješte připadně doladim na co jsem zapoměl ....
Konec této mouchy je poněkud nejasný. Netuším zda na šalvěji přistála protože ji něco žralo, nebo zda ji něco rozežralo protože se na šalvěji zapoměla.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná